Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
sonbaharda geldi
Itır saksısında artan koku,
denizlerde uğultular
ve işte dolgun bulutları ve akıllı toprağıyla sonbahar... :119:
Sevgilim,
yaş kemâlini buldu.
Bana öyle gelir ki
belki bin yıllık bir ömrün macerası geçti başımızdan.
Ama biz hâlâ
güneşin altında el ele yalnayak koşan
hayran gözlü çocuklarız... :118::118:

üzüntüsüyle sevinciyle hayal kırıklıklarıyla bir sonbahara daha erişen topiğimizin yılmayan bebeği uğruna mücadele eden başından bin yıllık bir ömrün macerası geçen ama hala güneşin altında el ele yalnayak koşan hayran gözlü çocuklarına çocuk ruhunu yaşatan tpik gönüllülerine bu şiiri ithaf etmek istiyorum

Son düzenleme:
Yok canim bende bu topikde yeniydim daha dogrusu takip ediyodum pek yazmiyodum snra yazdim sonra kayboldum falan oyle ins.sende bebisine hemen kavusursun onumuzdeki ay tup bebek yapcam dualarinizi isterim

Bu erkek milletinin cocuk bakma kapasitesi sifir heee
Benim herife dedim havalar sogudu su sisesini dilaptan cikar diye
Cikarmamis oglanda firsattan gelip gidip soguk su icmis aksam aniden
Ateslendi hemen dus aldirdik surubunu verdim. Bir saat sonra atesi
Yine cikti cocugu dr gotur diyom cayimi iceyimde diyooo
Havalemi gecirsin dedim neyse goturdu bogazlari sismis dr ilac vermis
Ama sabaha kadar ateslendi sayikladi ikisini yatakodasina koydum
Ben oglanin odasinda yattim gozum kulagim ustlerindeydi
Sabahi sabah ettiler bugun duzelir insallah okuldan geri kalsin istemem.
Insanin cocuguna bise olunca nasil cani yaniyor beee

canım çokkk geçmiş olsun... hemencecik iyileşip ayaklansın inşallah.erkekler herzaman daha rahat gerçekten

kızlar güzel dilekleriniz için sagolun inanın bende sizleri çok özledim ama malum yatıyorum sizlerede yatarak yazıyorum
sevinççim ogluma geçmiş olsun diyorum ama kocana koptum çayımde sesim evi inlettimanyak herüfün var vesselam senin yerinde olsam tekme tokat dalardım erkek milleti işte hevesi gecene kadar severler bakarlar iş zora gelince annesi seni istiyor derlerneyse ben kaçayım gidiyim yatagın başına yatıyım kendinize iyi bakın hepiciginizi öpüyotrum

adısı ömer teyzesi ben öğretmen değilim ayoll nerden türedi bu anlamadım sağlıkçıyım ben özel hastanede çalışıodum personel şefliği yaptım şimdi evdeyim
ders çalşcam dedin ya
öğrenci değilsen öğretmensindir yazılı sınav çalşmaları yapıyorsundur diye düşündüm
iyi yazmışım he
şuraya ortaya karışık yap başakkss genç kızken hamileyken doğumdan sonra şimdi

dibin düşmesinde Allah muhafaza:82::82::82::82::82::82::82::82:

anam topiği gene ziyaretçiler bastı gelin gelin bakem yemeğe yetişemediniz emme karpuz kesecedik daha dimi kız başakk
karpuz zamanı geçti annem başka şey kessek

hımm şimdi pazılları birleştiriyorum
gözlemci gözleri pörtlek
hemde mozaikliii utangaç

aynen oyle mindir mindir oynatti bizi
daha seni çok oynatırım mındır mındırgülmem geldi ayol

ne oldu kocandan angara için vize çıktımı????
çıktı annem çıktıı hemde yıldızlı vizeeee

"bayramdan önce gidin de accık durun sende dinlenirsin bu arada"
hatta dediki" uçakla yolliyim sizi 1 saatte varırsınız rahat olur" dedi

sakın " kocan senden biran önce kurtulma z istiyo" şkasını duymıyım
hahayyyyyyyyttttttttgülmem geldii
ben de çıkayım bari daha banyo yapıcam

işim gücüm var
ne yaptın kız çimiyon
bu soğukta başka türlü çimilmez
çarpıştınnızı mı yoksahasar varmı

ithaflarını ben alıyorum hayatım mersii

saygılar hocam
aaaaa kem göze geldi pörfek koca
noldu hava atıp duruyodun kıcam herşeyi yapıyo diye
bak en önemli şeyi önemsememiş abovvvvvvvvvvv
o nasıl babaaaaa
abovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
çay içiyi sonra toktura götüriyiiiiii
abovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv gözlerim pörtlediiiiiiiiiiiiiiiiii
yemek yapiyi hergün ama oğlanın suyunu dolaptan çıkarmiyiiiiiiiiii

geçmş olsun bu arada

ahhh ahhh ne gündü doğum yatmışım hastane odalarında topikteki kavgayı okuyordum ağrılı ağrılı, biri büyü yaptı sende TKB olarak çözdüremedin şu büyüyü

ben ünv maliye okuyodum kayıt yeniletme zamanı yeniletmeyince kaydımı silmişlerdi bende yeniden sınava girdim şimdi 2 senelik okuyorum açıktan ona çalışıom kocakarıyem okumanın yaşı yok emme

bugün sabah tam uyanacağıma yakın bi komşum mantı ve tatlı yaptım gel diyor beni çağırıyor ama nasıl güzel yumuşak bir sesle sonra uyandım wc ye gittim elimi yıkarken eşi yok bi müddet şehirdışında dedim kendi kendime bugün gidim bakim bi kadına sonra tam yatağa döndüm telefonum çaldı baktım o arkadaş arıyor açtım dedim hayırdır şimdi rüyamda gördüm seni düşünüyordum dedim böle böle kadın dediki gece bir rüya gördüm çok etkilendim kızlarada söledim bende okuma yapıcaz ona gel diye aramıştım dedim sen beni demin çağırmıştın gelirim ama çok etkilendim sonra okumaya gittim Allah kabul etsin inşallah içimden sizede dua ettim bir bayanla tanıştım oğlu var 8-9 yaşında falan kadın doğum yapmış bu arada hamileliğinde hiç bi sorun yaşamamış genetiklere falan baktırmış hiçbir sorun çıkmamış doğumdan 1 saat sonra fenalaşmış beynine pıhtı atmış ölümlerden dönmüş kadın 2 sene kan sulandırıcı kullanmış tedavi için ablasıda 8 aylık ölü doğum yapmış sonrasında genetik yaptırmış pıhtılaşma olduğunu öğrnmiş testlerde çıkmış öğrenmiş sonra iğnelerle 2 çocuğu daha olmuş 2 sinide 8 aylık sezeryanla almışlar küvezde kalmış ama şimdi sağlıklı 2 çocuğu varmış uzun uzun düşüncelere daldım kızlar Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eylesin çok yorumlar çıkarımlar yaptım kendi içimde buraya yorumsuz yazıyorum okuyun diye Rabbim bu yolda kimseyi çaresiz koymasın kimseyi evladıyla sınamasın sağlıktan sıhhatten ayırmasın aminn
bugün çenem düşük değil pek benden bu kadar

Son düzenleme:
Ferhan amin canim aminnn oyy oyyy ne ornekler var cevremizde yazmaya kalksak roman olur
Rabbim beterinden esirgesin. Bugunumuze sukurler olsun amin.

Gunaydim bu arada saglikli mutlu huzurlu bir hafta diliyorum

Tostumu yedim sizi bekliyom ama kimse yok

ben işine yaramammı tostmu didin kaç zamandır yeminle canım ister

çok güzelmişşş

Kebap mi yidin gizzzz misss ohhhh

ee tabiii yemeen hakkini verrr
ivettttt

verdim bacım verdim

oyy geçmiş olsun..
keşke şu erkekler kadar serin kanlı olabilsek ah ahhh...

tamam şakayı yapmıyom zati sen yapmışsın

gidipte yine bizi unutma sakın hem annen çicuka bakar sende daha sık girebilirsintopike,nasılsa son model tilifonun yanında

kız niye çimmeyip bizim buralarda daha yazlık giyiniyos...çimdim, sonraaaaaaaaaaaa tekrar çimdim

hasar falan yok bebeammm zırhımı kuşanıp önlemimi almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…