l
başakss karısı senden ümidimi kestim annem foto moto yok faceden de eklemedin gizemli kadın başakss
Kiz basak nazidan hbr yokmu tasindi zaar yardima gittinmi
Bana yakin diye hava basiyordun yemek yapip goturdunmu
yemek anasi
Fatih harbiye yi izliyom
Kocam meyve soymus saolsun
Elma armut mandalina siyah uzum
Hepsinden azar azar yedim
Makarna kizartmasini biliyonmu kari gebeyken bile makarna yiyip durdu o kadar yani
Simdi basima yimek anasi kesildi
evet topikimizin yatan annesi paşa (kendisi geçenlerde gönüllü olarak üstlenmiştir geçmişe bakınız)
yemek annesi sevinç (kendisi bu ünvan topik girişinde ilanla verilmiştir geçmişe bakınız)
yimeyek annesi başakss (kendisi pişirdiğini iddia etmiştir ama pişmiş halini gören yoktur geçmişe bakınız)
temizlik annesi beydağlı (kendisi başakın yokluğunda hep topikimizin temizliğini yapıp paylaşmıştır geçmişe bakınız)
basakk aklima eros geldi acaba dogum yaptimi senn kocasinin feysini biliyodun bi baksana resim atmsialrmii gercii sen erosu beyninden silmistin ya :44::44::44:
canim cook sikiliyooo bebegime bisyeler orme istiyom ama beceremiyomm battaniyee ornekerini varmi kolay tarfif edeceginzi kizlarrr
simdi NAZO olaydi hemen ornek verirdii
tatlı yiyelim tatlı konuşalım bu çeneyle bendende olsa olsa topiğin tatlı annesi olur heraldeher hafta tatlı tariflerimle renklendireyim topiği diye düşündüm hergün olmaz çünküm biz kadınız şişmanlarız ayoll
yarınki misafirlerim için yaptığım profiterol afiyet olsun canlarrr Eki Görüntüle 817241 Eki Görüntüle 817242 Eki Görüntüle 817243 Eki Görüntüle 817244 Eki Görüntüle 817245 Eki Görüntüle 817246
ayrıntılar yarın çok uykum geldi anacımmm dadlu rüyalarrrr
cnm hep giriyorum ben okuyup çıkıyordumm
dizüstü pc min ayarlarıyla oynamıştım virüs programında bişiler yaptım bi baktım tüm kayıtlı şifreler silinmişş oyüzden kuzu
ıphonumada yeni sürüm yüklendi ondada bişiler oldu şifre yok neyse şimdi hallettim
artık kayıtlı gircem
rüyamı sabah gördüm cnm yokuş bi yolda yürürken sizin ewin ordan geçiyormuşum bi bakıyorum bi kadın çocuğuyla top oynuyo kapının önünden meğerse egeymiş o çocuk resimlerini gördüğüm için tanıyorum aa buda kesin başak diorum sende bana bakıp tanıyorsun slmlaşıyoruz öpüşüyoruz fln ewine dawet ediyon düzayak bi ew dioruzki iyiki fotolarımızı gördük netten tanıyamazdık onca sohbet ettiğimz kişileri falan fistan sofra kuruluymuş biftek kızartmışsın ondan ikram ediyorsun oturup ikimiz yiyoruz
beyaz tenli ela gözlü kahve bakır uzun saçların vardı öylemisin yoksa kuşumm
egeciğiimii kocaman öp benim içinn
:
Suprr goriniyi ellerine saglik cnm en sevdigin tatlidir ama simdi yiyemiyomohh keyfe bakk ye datlum şifa olsun minnoşabenimde kalkıp profiterol yapmam lazım yarın misafirim var pcyi bırakamadım bi türlüm sanada kargolayım annem seversen
Aynennnkızz bu umutsuz ev kadınlaındaki yasemin yok mu çeşit çeşit makarna yapıyo ama yiyemiyolar ya yanıktanişte al yasemini vur başakaa yimeyek annesi olsun kız o
Bizde goreydik eyiydi onun yaptigini unutmicambelinayın demesi üzerine eroşun kocasının facebookuna baktım
ve resmleri gördüm
ogulları olmuş tombalak beyaz bi bebek adı ali erdemmiş
babasıyla bırlıkte aynı gömlegi giymışler resim çekınmışler heygidi
Heeee mozaikli resimlerrhaber vermedi bi daha bilmiyom naptı yerleşiyodur
ayrıca öyle yemek koyup götürecek kadar yakın değil
kapı dibi dediysek mecazi anlamda
çocukla minibüse binip gitmem zor anca kocamla gitcem çatlahelebi nazodan haber gelsn birlkte fotolar koyarık artıkın
Bafs in bilgilrri acik 28 yasinda ev hatunu
9 senelik evli 5 yasinda bir oglu var
29 mayista 10 haftalik dusuk yapmis
Kanda pihtilasma cikmis bulundugu
Memleketin sartlarindan dolayi bir yil korunma surecinde
Kicasinin isi sebebiyle memleket memleket geziyi
Aslen ispartali
Daha kiza sorup duriyiiii
Hicmi okumuyon dopiki
koptum gülmekten kız başak nasıl sana kapak yapmış sevinç karısı altındamı kalıcan sen bu lafın
kocam evde çok mutluyum amma velakin 2 gündür wc görüşemiyom
YEŞİL33: 27 yaşında, 4 yıllık evli, 2011 ağustos ayında bir düşük yaşadı, süt buharıdan sonra hamile kaldı, Güney bebeği kucağına aldı ...♥ ♥ ♥
merhaba arkadaşlar valla bende her ay bu ayda regli olurmuyum yoksa gebemiğim demekten ömrümün yarısı gidiyor.henüz doktora gitmedim ama bundan 7 ay önce simir testi yumurtalıklar hormonlar iyiydi doktora gitmeden gebe kalayım diye yapmadığım bitkisel çözüm kalmadı bu yeşim arkadaş süt buharını nasıl yaptı acaba bilenler yardımcı olabilirmi
bu ayda onu denesem diyorum.bu ayda olmassa öbür ay doktor kapısı görünüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?