Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hüüüüü çok duygulandım çok teşekkür ederim sizlere layık olmaya çalışacağım inşallah bende neşeyle yımırtlayıp zevkle doğururum sizleri bek sevivedim yoksam öle herkese bek kolay ısınmam sizlerde benim gönlümde ve dualarımda yer edindiniz iyki varsınız topiğin çömezi ve taze kanı olarak saygılarımı sunuyorum

hiç o konulara girme çok dertliyim çokkk hadi bu yeni başladı izleme gitsin kaç sezondur ben muhteşem yüzyılı izliyim sonra hürrem diye ferihanın annesini kosunlar olcak işmi ha yapılır mı bana yapılır mıııı

ve topikimizin pofuduk annesi kendimi ialn ediyorum hamur işleri benden sorulsun ayolll
topikte bilgi birikimi ve görüşler eşleştirilip yakın vakit duman arkadaşımızın anneliğide onaylanacaktır gelişmeler le az sonraaaa eskilerden başakss beydağlı paşa sevinç belinaynay çakmapolly toplaşın duman karısını az anlatın bakiim ne annesi yaıkşırrr :44::44::44::44::44:

kız sende güldürme adamıben rahimdeki pesrimi çevrevelettirim duvara asıcam evladıma göstericem işallahevlat nede güzel ismi var banada anne dermi acaba

buarada ecel teri döktüm eşimle wc çıktım ama canım çok yandı kabız olmusum ben aglıcaktım az kaldı allahım kimseyi kabız etmesin devamlı yattıgım için hareket olmayınca kabız oluyor insan bunada şükür evladır dursun saglılı alıyım kucagıma anasız babsız büyütmüyüm o bana yeterbugün tam 30 gün oldu yatalı dışarı çıkmıyalı 1 ay oldu yatak odasından banyo için çıktım 3 kere okDARCAMDAN BİLE BAKAMIYORUM TOTOMUN ÜSTÜNE OTURAMIYORUM BEBGİME BİRŞEY OLUR DİYE SEVMEDİGİM HALDE 3 LİTRE SU KOMPOSTO VE SÜT İÇİYORUM AGIZ EYİYORUM BİR KEDİ GİBİ İNSANLARIN GÖZÜNE BAKIPTA BİRŞEY İSTEMRKTEN UTANIYORUM CANIMI SIOKSALAR BİLE EVLADIM İYİ OLSUN DİYE SESİM ÇIKMIYO OKADAR LAFLARI YUTUYORMUKİ NE SİZ SORUN NE BEN SÖYLÜYÜM

Rica ederim tatlim kendinden bahsetsene

valla bir bucuk yıldır bebiş için uğraşıyoruz işte yaşta 29 oldu yaş ilerlemeden Rabbim bebiş vereydi iyi olacaktı tayin nedeniyle yozgatta yaşıyoruz buraya geleli 2 ay oldu olacak tedaviye başlamadık daha önceki geldiyimiz yerde belli bir düzen yoktu eşim devamlı görevlere gidiyodu 1 sene öyle geçti sonra çocuk düşündük oda olmayınca olmuyo işte doktorada gidemedik orda tahin çıkacak diye ben istanbulda simir testi yumurtalık ve hormonlarıma baktırmıştım herhangi bir sorun çıkmamıştı çok şükür.burayada taşınınca doktora gitme vakti geldi sanırım yeni yer yeni doktor tedavi yarım kalmaz diye düşündük bakalım bir ay daha bekleyeim zaman neyi göstercek.doktora gitmeden oleeeyyyy bende gebeyim diyebilsem ve çığlıklarımı buraya yazabilsem keşke.her ay maya tuttumu acaba diye düşünmekten ömürden ömür gidiyo işte bu topikler sayesinde en azından derdimize derman olacak arkadaşlar bulabiliyoruz hiç yoktansa aynı konu üzerinden birbirimizi anlayabiliyoruz.

merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ıyı aksamlar fıstıklarr esımle gezdım ben bgun alıswers yaptm eve geldık utu yaptm smdı cay ıcıyorz sıze bakayım dedm

kız sende güldürme adamıben rahimdeki pesrimi çevrevelettirim duvara asıcam evladıma göstericem işallahevlat nede güzel ismi var banada anne dermi acaba
ne agliyon delii der niye demesin rabbim o gunleri gostersin insallah

Oyyyyy oyyyyy pasa ne zor dimi baskasina muhtac olmak ama uzulme en azindan gecici bir sure ve sonu cok guzel olacak insallah
Bebegini kucagina alinca hic biseyin kalmayacak insallah

Canim insallahhhh gerek kalmaz ama gercekten kafaya taktikca olmuyor bir ay daha bekle bakalim
Olmazsa tekrar doktora bir gorun derim ben . Fakat dr cok iyi arastir yoksa oldugun yerde sayarsin

merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ıyı aksamlar fıstıklarr esımle gezdım ben bgun alıswers yaptm eve geldık utu yaptm smdı cay ıcıyorz sıze bakayım dedm

Selam canim valla hap ictim kusmamak icin kendimi zor tutuyom
ignemi yaptim oda cok yakti
Allah yardimcim olsun

Canim insallahhhh gerek kalmaz ama gercekten kafaya taktikca olmuyor bir ay daha bekle bakalim
Olmazsa tekrar doktora bir gorun derim ben . Fakat dr cok iyi arastir yoksa oldugun yerde sayarsin

burdada bi tıp fakültesi bide devlet hastenesi var kimsede tanımadığımız için soramıyoruzda inş doktora gitmeden gebe kalırımda doktor araştırmasına gerek kalmaz Allah hakkımızda hayırlısını versin.eee sende bebiş var sanırım senindemi uğraşlar sonucunda oldu

Benim bir oglum var cnm 6, 5 yasinda simdide hamileyim ama bu 5. Gebeligim 3 dusugum oldu oglumdan sonra
Kan pihtilasmasi varmis bende oglum mucize gibi geldi
Fakat 4 senedir kardes yapacaz diye ugrastik dusukler vs.
Simdi hamileyim Rabbim saglikla sihhatle kucagima almayi nasip etsin
Olmayanlarada versin insallahhhh tez zamanda amin

ooo çok güzel Allah bağışlasın sağ salim doğum yapıp kuçağına almak nasip etsin.AMİN İnş canım ya Allah isteyen herkeze versin bizlerede annelik babalık duygularını tattırmak nasip etsin inş.

off offf olsada yesek ya ne güzel görünüyor onlar öyle tarifine versende bizde yapsak arkadaşım:)))marifetli hanımlar bi başka oluyo yavvv:)))

off offf olsada yesek ya ne güzel görünüyor onlar öyle tarifine versende bizde yapsak arkadaşım:)))marifetli hanımlar bi başka oluyo yavvv:)))

saol canım..zati bugün yazıcam demiştim kızlara...evet topiğin ilk tatlı tarifini giriyorum hanımlar afiyet olsunnn...

profiterol tarifi
hamur için: 1 su bardağı su
100 gr margarin veya tereyağı
1 tutam tuz
1 tatlı kaşığı tozşeker
4 tepeleme yemek kaşığı un
3 adet yumurta
krema:5 yemek kaşığı un
5 yemek kaşığı şeker
3 su bardağı un
50 gr margarin
1 paket şekerli vanilin
2 yemek kaşığı tozşeker
üzerine hazır çikolata sosu yapıyoruz onuda evde yapmak isteyenler için
çikolata sosu:2 yemek kaşığı buğday nişastası
1 su bardağı tozşeker
2 yumurta sarısı
3-4 yemek kaşığı kakao
yarım paket vanilya
2.5 su bardağı süt
yapılışı su,margarin ,tuz.şekeri ilave edip tavaya alıyoruz.unu ekleyip kavuruyoruz elde ettiğimiz hamur soğuyunca teker teker yumurtaları yediriyoruz.kaşık yardımıyla tepsiye diziyoruz.180 derecede pişiriyoruz.püf nokta piştikten sonra fırından 1 saat çıkarmıyoruz.fırınla beraber soğuyunca alıp ortadan keserek kremasını dolduruyoruz.yumuşak seviyorsak üstüne döktükten sonra bi müddet buzdolabında bekletip servis ediyoruz kıtır kıtır seviyorsak yimek annemiz sevincin dediğini uyguluyoruz.afiyet olsunnn

:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…