SEVGİLİ YENİ ÜYE BAFSS NAM-I DİĞER ÇENELİ HATUN!!!!!!!
Nadide dopiğimize gösterdiğin aşırı ilgiden ve sevgiden ötürü, ve bu kadar ilgiye sevgiye rağmen "beni listeye alın uleyn" diye ısrarlarda bulunmadığından;
seni kurul kararı ile nadide topiğimiz nadide listesine eklemeye layık bulduk ve severek hoplaya zıplaya seni o güzel bilgilerinle listemize eklemeye karr verdik!!!!!
Orta doğu ve balkanların en hoppidi topiğine HOŞGELDİNNNNNNN!!!!!!!!!!
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
ayy o diziy bende izliyorumda
o neriman ne kadar salak olmş o diziye hiç yakşmamış
çocuk gibi duruyo
macitede hiç yakışmyo
bence neriman değiştirilmeli
hem rolde yapamıyo
ben o dizinin yönetmenine tükürim
Eki Görüntüle 817402 Eki Görüntüle 817402 Eki Görüntüle 817402 Eki Görüntüle 817402 Eki Görüntüle 817402 Eki Görüntüle 817402 Eki Görüntüle 817402 Eki Görüntüle 817402 Eki Görüntüle 817402 Eki Görüntüle 817402 Eki Görüntüle 817402 Eki Görüntüle 817402 Eki Görüntüle 817402 Eki Görüntüle 817402 Eki Görüntüle 817402 Eki Görüntüle 817402 Eki Görüntüle 817402 Eki Görüntüle 817402
bafssss bilgilerini ver tatlımmmm
evet topikimizin yatan annesi paşa (kendisi geçenlerde gönüllü olarak üstlenmiştir geçmişe bakınız)
yemek annesi sevinç (kendisi bu ünvan topik girişinde ilanla verilmiştir geçmişe bakınız)
yimeyek annesi başakss (kendisi pişirdiğini iddia etmiştir ama pişmiş halini gören yoktur geçmişe bakınız)
temizlik annesi beydağlı (kendisi başakın yokluğunda hep topikimizin temizliğini yapıp paylaşmıştır geçmişe bakınız)
dertli başıma dert almayayım ozaman yinede teşekkürler yardım için
kiz cok gulme deli presermi nedir o firlar Allah muhafaza
benim kocamda ewde guvec yapti bide pirinc pilavi
Anne cazimda adanadan yemek gonderiyormus canim anammm
Kocama kapak oldu bu
Kiz kuru kayisi felan yesene yogurda iki kasik recel koyda ye bak nasil wc bulusuyon
Rica ederim tatlim kendinden bahsetsene
kız sende güldürme adamı ben rahimdeki pesrimi çevrevelettirim duvara asıcam evladıma göstericem işallah evlat nede güzel ismi var banada anne dermi acaba
buarada ecel teri döktüm eşimle wc çıktım ama canım çok yandı kabız olmusum ben aglıcaktım az kaldı allahım kimseyi kabız etmesin devamlı yattıgım için hareket olmayınca kabız oluyor insan bunada şükür evladır dursun saglılı alıyım kucagıma anasız babsız büyütmüyüm o bana yeterbugün tam 30 gün oldu yatalı dışarı çıkmıyalı 1 ay oldu yatak odasından banyo için çıktım 3 kere okDAR CAMDAN BİLE BAKAMIYORUM TOTOMUN ÜSTÜNE OTURAMIYORUM BEBGİME BİRŞEY OLUR DİYE SEVMEDİGİM HALDE 3 LİTRE SU KOMPOSTO VE SÜT İÇİYORUM AGIZ EYİYORUM BİR KEDİ GİBİ İNSANLARIN GÖZÜNE BAKIPTA BİRŞEY İSTEMRKTEN UTANIYORUM CANIMI SIOKSALAR BİLE EVLADIM İYİ OLSUN DİYE SESİM ÇIKMIYO OKADAR LAFLARI YUTUYORMUKİ NE SİZ SORUN NE BEN SÖYLÜYÜM
valla bir bucuk yıldır bebiş için uğraşıyoruz işte yaşta 29 oldu yaş ilerlemeden Rabbim bebiş vereydi iyi olacaktı tayin nedeniyle yozgatta yaşıyoruz buraya geleli 2 ay oldu olacak tedaviye başlamadık daha önceki geldiyimiz yerde belli bir düzen yoktu eşim devamlı görevlere gidiyodu 1 sene öyle geçti sonra çocuk düşündük oda olmayınca olmuyo işte doktorada gidemedik orda tahin çıkacak diye ben istanbulda simir testi yumurtalık ve hormonlarıma baktırmıştım herhangi bir sorun çıkmamıştı çok şükür.burayada taşınınca doktora gitme vakti geldi sanırım yeni yer yeni doktor tedavi yarım kalmaz diye düşündük bakalım bir ay daha bekleyeim zaman neyi göstercek.doktora gitmeden oleeeyyyy bende gebeyim diyebilsem ve çığlıklarımı buraya yazabilsem keşke.her ay maya tuttumu acaba diye düşünmekten ömürden ömür gidiyo işte bu topikler sayesinde en azından derdimize derman olacak arkadaşlar bulabiliyoruz hiç yoktansa aynı konu üzerinden birbirimizi anlayabiliyoruz.
merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ıyı aksamlar fıstıklarr esımle gezdım ben bgun alıswers yaptm eve geldık utu yaptm smdı cay ıcıyorz sıze bakayım dedm
Canim insallahhhh gerek kalmaz ama gercekten kafaya taktikca olmuyor bir ay daha bekle bakalim
Olmazsa tekrar doktora bir gorun derim ben . Fakat dr cok iyi arastir yoksa oldugun yerde sayarsin
burdada bi tıp fakültesi bide devlet hastenesi var kimsede tanımadığımız için soramıyoruzda inş doktora gitmeden gebe kalırımda doktor araştırmasına gerek kalmaz Allah hakkımızda hayırlısını versin.eee sende bebiş var sanırım senindemi uğraşlar sonucunda oldu
tatlı yiyelim tatlı konuşalım bu çeneyle bendende olsa olsa topiğin tatlı annesi olur heraldeher hafta tatlı tariflerimle renklendireyim topiği diye düşündüm hergün olmaz çünküm biz kadınız şişmanlarız ayoll
yarınki misafirlerim için yaptığım profiterol afiyet olsun canlarrr Eki Görüntüle 817241 Eki Görüntüle 817242 Eki Görüntüle 817243 Eki Görüntüle 817244 Eki Görüntüle 817245 Eki Görüntüle 817246
ayrıntılar yarın çok uykum geldi anacımmm dadlu rüyalarrrr
off offf olsada yesek ya ne güzel görünüyor onlar öyle tarifine versende bizde yapsak arkadaşım:)))marifetli hanımlar bi başka oluyo yavvv:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?