^dayan canım dayan az kaldı biraz daha sık dişini 7.ay dolsun ondan sonra istediği zaman gelebilir jelibonun..cinsiyetini merak etmiyormusun ben çook ediyorum :))buarada ecel teri döktüm eşimle wc çıktım ama canım çok yandı kabız olmusum ben aglıcaktım az kaldı allahım kimseyi kabız etmesin devamlı yattıgım için hareket olmayınca kabız oluyor insan bunada şükür evladır dursun saglılı alıyım kucagıma anasız babsız büyütmüyüm o bana yeterbugün tam 30 gün oldu yatalı dışarı çıkmıyalı 1 ay oldu yatak odasından banyo için çıktım 3 kere okDAR CAMDAN BİLE BAKAMIYORUM TOTOMUN ÜSTÜNE OTURAMIYORUM BEBGİME BİRŞEY OLUR DİYE SEVMEDİGİM HALDE 3 LİTRE SU KOMPOSTO VE SÜT İÇİYORUM AGIZ EYİYORUM BİR KEDİ GİBİ İNSANLARIN GÖZÜNE BAKIPTA BİRŞEY İSTEMRKTEN UTANIYORUM CANIMI SIOKSALAR BİLE EVLADIM İYİ OLSUN DİYE SESİM ÇIKMIYO OKADAR LAFLARI YUTUYORMUKİ NE SİZ SORUN NE BEN SÖYLÜYÜM
ve topikimizin pofuduk annesi kendimi ialn ediyorum hamur işleri benden sorulsun ayolll
topikte bilgi birikimi ve görüşler eşleştirilip yakın vakit duman arkadaşımızın anneliğide onaylanacaktır gelişmeler le az sonraaaaeskilerden başakss beydağlı paşa sevinç belinaynay çakmapolly toplaşın duman karısını az anlatın bakiim ne annesi yaıkşırrr :44::44::44::44::44:
kız bende yapıyorum pref. ben içine şırıngayla krema sıkıyorum seninkide öylemi
ellerine sağlık ayrıca
lütfen bundan sonra yaptığımız mamaları paylaşalım güzel oluyo
ne agliyon delii der niye demesin rabbim o gunleri gostersin insallah
Oyyyyy oyyyyy pasa ne zor dimi baskasina muhtac olmak ama uzulme en azindan gecici bir sure ve sonu cok guzel olacak insallah
Bebegini kucagina alinca hic biseyin kalmayacak insallah
saol canım..zati bugün yazıcam demiştim kızlara...evet topiğin ilk tatlı tarifini giriyorum hanımlar afiyet olsunnn...
profiterol tarifi
hamur için: 1 su bardağı su
100 gr margarin veya tereyağı
1 tutam tuz
1 tatlı kaşığı tozşeker
4 tepeleme yemek kaşığı un
3 adet yumurta
krema:5 yemek kaşığı un
5 yemek kaşığı şeker
3 su bardağı un
50 gr margarin
1 paket şekerli vanilin
2 yemek kaşığı tozşeker
üzerine hazır çikolata sosu yapıyoruz onuda evde yapmak isteyenler için
çikolata sosu:2 yemek kaşığı buğday nişastası
1 su bardağı tozşeker
2 yumurta sarısı
3-4 yemek kaşığı kakao
yarım paket vanilya
2.5 su bardağı süt
yapılışı su,margarin ,tuz.şekeri ilave edip tavaya alıyoruz.unu ekleyip kavuruyoruz elde ettiğimiz hamur soğuyunca teker teker yumurtaları yediriyoruz.kaşık yardımıyla tepsiye diziyoruz.180 derecede pişiriyoruz.püf nokta piştikten sonra fırından 1 saat çıkarmıyoruz.fırınla beraber soğuyunca alıp ortadan keserek kremasını dolduruyoruz.yumuşak seviyorsak üstüne döktükten sonra bi müddet buzdolabında bekletip servis ediyoruz kıtır kıtır seviyorsak yimek annemiz sevincin dediğini uyguluyoruz.afiyet olsunnn
^dayan canım dayan az kaldı biraz daha sık dişini 7.ay dolsun ondan sonra istediği zaman gelebilir jelibonun..cinsiyetini merak etmiyormusun ben çook ediyorum :))
duu bakayım bana neyi yakıştıracaklar :18::18:
alırım degilmi sevinç kötü kötü tüyalar gördüm gene bugün uyandıgımda şükredim sevindim
kız canım acılı adana istedi yollasana yiyem hoş kırmızı etide yimem ama:2::2::2:
allahım bende ayaktayken yapıyordum pastane halt etmiş ama şimdi bakıma muhtacım yemek yapmayı hamur işleri yapmayı helede temizlik yapmayı çok özledim
inan isyn etmiyorum laf dahi etmiyorum varsın yatıyım kalkmıyım ama bazı laflar okadar agır geliyorki sorma beni görmeye gelenler acıyaak bakıyorlar bana ay nasıl böyle yatıyorsun deyip duruyorlar inan hamileyim rabbime binlerce şükür bu karnımdaki bebegi herkez isyer laf etmiyorum ama dün aklıma şu geldi benimle hamile okadar kişi vardı anlatmam eltim aradı ablasına gidiyormuş hem kız çalışıyor hareketlri rahat dılşarı çıkıp geziyorlar ben yatıyorum olsun ama insan imrenmeden olmuyor daha yeni banyo etmeye gittim bornozla odaya geldigimde çıkardım üstümü giymeye farkettimki karnım epey büyümüş insan yatınca farkına varamıyor yatıyorum diye hareket etmiyorum diye yavrumunda hareketi yok oda benle gün sayıyo işte ailem dedsen arıyorlarallah var hergün ama gelmiyorlar evime biri amasyada biri burda 1 münübüs allah razı olsun erkek kardesim geliyor burdaki ablam gelmiyor neymış kocası izin vermiyormuş ben öylemı yaptım ona herşeyine gitim herkeze koştum benim agırıma giden kötü günlerinde olduklarım şimdi nerde beni paçavra gibi kullanıp atııla bir köşeye benim ne günahım var eşim bazen kızıyor ne oldu hani geliceklerdi nerdeler deyip laf etmesi okadar canımı yakıyorki sorma annem memleketten gelicek kadının bir ceviz agacı yetti kananam 7 gidicek gelmicek artık 1 hafta tekim evde anlıcagın paşa ne halde olur blemem kaynanam evine götürmek istiyor normal yatan biri olsam neyse ama öyle biri degilim küçük hastane odası oldu yatak odam doktor eldiveni tuvalet kagıtları 3 litre su meyve tabagı 2 adet çöp kovası sehpada duran sürgüm kendim yapıp kendim temizliyorum altımı eşim olmasa eşim varken eşim kaynanam bir sürgüyü boşaltıyorum oda idrarımı allah şükür wc eşime denk geliyor nede olsa insan çekiniyor kaynanam keyfinden yatmıyorsun desede insanın eti agır geliyor kardeşim ev almışi başını gidiyor anam beni neden böyle temiz titiz büyütmüş ah evimin halini görseniz yatak odasının dolapları birbirine girmişti yeni temizledim banyoyada el atıcam çarşamba duş alıcamya mutfagı hiç aymıyorum ah paşam sen böylemiydin diyorum ablamlar kzıyor boşver evi pok götürsün diyorlar sag saglim dogur yaparsın deselerde huy işte kaynanam süpürse ne siliyor ne toz alıyor allahım ne olucak benim bu halim aradıgımı biryerde bulamıyorum kuşlarıma gelince kimse istemiyor yavtrularımı neymiş bebek dogunca atın diyorlr ben nasıl atarım paşam oglum gibi köpügüm kızım gibi ben onları evlatlarımın yerine koymusum nasıl kıyarım bazen köpük paşayı gagalıyorda bagırınca içim gidiyor hem paşa insan gibi konuşuyor gel deyince geliyor aile ferdi gibi ama bu odun kafalı kişiler anlamıyorlar evladım oluncada aynı ortamda bırakmam olur biter
bu aralarcanım çok sıkkın ailevi sebeplerden dolayıkör şeytan diyorki al başını git tanımadıgın bir yere kimse bulamasın seni
Bafs cnm kremada iki defa un verilmis onu anlamadim
Kendime geleyim mutlaka deneyecegim canim
evet canım süt olucaktı o
uyuz karı başagın dedigi kadar varrsın heKiz pasa marastayim ben adanayi bulursan banada yolla
ayy boşver evi düşüneceğin en son şey olsun, bebeğin doğsun sağ salim mis gibi yaparsın o zaman... ayrıca bu da Allah ın takdiri, bizde isterdik güle oynaya bi hamilelik geçirelim ama ne yapalım bizde böyle sınanıyoruz... hamileliğim hep korkular içindeydi benimde biliyorsun, ama yapacak bişey yok dayanacaksın... çok az kaldı canım dayan....
uyuz karı başagın dedigi kadar varrsın hebiliyoz adanada degilsin belkim canım acılı dü
rüm çekti yeri önemli degil canın sag olsun diyecegine banada yola diyi karuya bak beyasak olmuyacagını bilsem ilk işim çig köfte ve bol soganlı lahmacum yicem sanada vermicek allahın adanalısı
canım allahıma şükür yatıyoum 5 yıldızlı oteldegibiyim amnma velakin bazen gıcıkta olmuyor degilim
bazı kişilere
diren paşa diren
hoşgeldin canım...merhaba kızlarrr
sonunda gelebildim
şifremi unutmuştum
sorunu hallettim sonunda yöneticiler saolsunn
hergün okuyorum topik canlanmaya başladı sonunda lanet kalkıyo çok şükür
hepiniz iyisinizdir umarım
başakcımm nerelerdesinnn seni dün gece rüyamda gördümm anlatmak istedim sanadaa
sanki gerçek gibiydii
fincanda da ,içiliyor ya saftirik karı...:çaybardakındanbaşkaneydeiçecektindiyealaycıtavırlasoransmiley:
ay bu kadın beni öldürecek niye bütün çaydanlıklar metalikmiş,porselen var,emaye var,bir sürü desenili,çiçekli rengarenk çaydanlıklar var....ayrıca evet kulplarını demiştim tıpkısının aynısı...dadısı nasıldı biliyomusun
biberleri kontrol etmediğim için çoooook acıydııı
ayrıca çaydanlıklarımız tabii aynı renk olcak bütün çaydanlıklar metalikti rçünküm
eğer kulpunu diyosan bilmem
sende koysana çaydanlıkını merak ettim
kızlar hadi herkes çaydanlıklarını koysunnnnnn
ayrıca hissiyatına hayran kaldım evet onda çay yoktuu soğuk bir demlk olduğu belli oluyodu dimi
yanlış yazmışım,eksik harfler var...sende hemen sazan gibi atlıyon...karyolada mı yatıyom:44::44::44::44::44::44::44::44:
sen yatıyon karyolada
çarpışmak dahamı başka oluyo tahta sedirde:44:
aa balkonda yorganın üstünde yıldızlara nazır daha başka oluyo
ama o yorganı sonra balkona serip yağmur yemesin dikkat et
hayırdır inşaallah...sevgilim aşkım
ben heçç eyi değilem boğazlarım acıyo hala :2::2::2: toparlanamadım :2::2::2::2: temizlik yapıyom geç kalktım zatii heç halimde yok ama 1500 liralık barınağımı temizlemem lazım çünkü kendide pis zati temizlemeyince ahıra dönüyo eyice
geldim bebeammm zaten başak egenin poklu bezlerini,ıslak mendillerini atıp atıp getmiş..cıncık gibi yaptım heryeri mis olducankuşum bidenem nerelerdesin sesin soluğun çıkmadı topik koktu camları bile açan olmadıyerler pisten geçilmiyor şöle bi toparladım emme seninkim gibim olmiyyy dön gel dön gel alışamam yokluğuna
lütfennn ver nee olurrrr,ama resimli olsunaa bi gün makarna kızartmasınında resimli tarifini vereyim
ne varsa insanın kendi anasında var neler gönderiyo kimbilir..ALLAH başımızdan eksik etmesin onları..kiz cok gulme deli presermi nedir o firlar Allah muhafaza
benim kocamda ewde guvec yapti bide pirinc pilavi
Anne cazimda adanadan yemek gonderiyormus canim anammm
Kocama kapak oldu bu
Kiz kuru kayisi felan yesene yogurda iki kasik recel koyda ye bak nasil wc bulusuyon
yalvarıyorum ağlam paşam ,boşver birazda herşeyi,hem tabiki anne dicek yavrun sana..olumlu düşün..kız sende güldürme adamı ben rahimdeki pesrimi çevrevelettirim duvara asıcam evladıma göstericem işallah evlat nede güzel ismi var banada anne dermi acaba
uyuz karı başagın dedigi kadar varrsın hebiliyoz adanada degilsin belkim canım acılı dü
rüm çekti yeri önemli degil canın sag olsun diyecegine banada yola diyi karuya bak beyasak olmuyacagını bilsem ilk işim çig köfte ve bol soganlı lahmacum yicem sanada vermicek allahın adanalısı
canım allahıma şükür yatıyoum 5 yıldızlı oteldegibiyim amnma velakin bazen gıcıkta olmuyor degilim
bazı kişilere
diren paşa diren
Bizde goreydik eyiydi onun yaptigini unutmicam
Kiskanccc herifi nasil olmusta resmi face koymus
:
Bafs in bilgilrri acik 28 yasinda ev hatunu
9 senelik evli 5 yasinda bir oglu var
29 mayista 10 haftalik dusuk yapmis
Kanda pihtilasma cikmis bulundugu
Memleketin sartlarindan dolayi bir yil korunma surecinde
Kicasinin isi sebebiyle memleket memleket geziyi
Aslen ispartali
Daha kiza sorup duriyiiii
Hicmi okumuyon dopiki
koptum gülmekten kız başak nasıl sana kapak yapmış sevinç karısı altındamı kalıcan sen bu lafın
kocam evde çok mutluyum amma velakin 2 gündür wc görüşemiyom
YEŞİL33: 27 yaşında, 4 yıllık evli, 2011 ağustos ayında bir düşük yaşadı, süt buharıdan sonra hamile kaldı, Güney bebeği kucağına aldı ...♥ ♥ ♥
merhaba arkadaşlar valla bende her ay bu ayda regli olurmuyum yoksa gebemiğim demekten ömrümün yarısı gidiyor.henüz doktora gitmedim ama bundan 7 ay önce simir testi yumurtalıklar hormonlar iyiydi doktora gitmeden gebe kalayım diye yapmadığım bitkisel çözüm kalmadı bu yeşim arkadaş süt buharını nasıl yaptı acaba bilenler yardımcı olabilirmi
bu ayda onu denesem diyorum.bu ayda olmassa öbür ay doktor kapısı görünüyo
hiç o konulara girme çok dertliyim çokkkhadi bu yeni başladı izleme gitsin kaç sezondur ben muhteşem yüzyılı izliyim sonra hürrem diye ferihanın annesini kosunlar olcak işmi ha yapılır mı bana yapılır mıııı
tatlım hoşgeldin
yeşil arkadaşımız sütü ısıtıp (sanırım bide maydonoz konuluyou) üzerine oturur vaziyette durmuş
o da sebep oldu hamile kaldı o ay
zararı olduğunu duymamıştım o konuda bişey diyemem
Rabbim çok bekletmesn inşallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?