Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

^dayan canım dayan az kaldı biraz daha sık dişini 7.ay dolsun ondan sonra istediği zaman gelebilir jelibonun..cinsiyetini merak etmiyormusun ben çook ediyorum :))

duu bakayım bana neyi yakıştıracaklar :18::18:

kız bende yapıyorum pref. ben içine şırıngayla krema sıkıyorum seninkide öylemi

ellerine sağlık ayrıca

lütfen bundan sonra yaptığımız mamaları paylaşalım güzel oluyo

canım ben kesiyorum bıçakla kaşıkla doldurup kapıyorum arasındaki beyaz görününce görüntüsü hoşuma gidiyor.şırıngaylada doldurabiliriz tabi .... aslında mideye inince hepsi aynı bende çokk seviyommmm

Bafs cnm kremada iki defa un verilmis onu anlamadim
Kendime geleyim mutlaka deneyecegim canim

alırım degilmi sevinç kötü kötü tüyalar gördüm gene bugün uyandıgımda şükredim sevindim
kız canım acılı adana istedi yollasana yiyem hoş kırmızı etide yimem ama:2::2::2:
allahım bende ayaktayken yapıyordum pastane halt etmiş ama şimdi bakıma muhtacım yemek yapmayı hamur işleri yapmayı helede temizlik yapmayı çok özledim
^dayan canım dayan az kaldı biraz daha sık dişini 7.ay dolsun ondan sonra istediği zaman gelebilir jelibonun..cinsiyetini merak etmiyormusun ben çook ediyorum :))

duu bakayım bana neyi yakıştıracaklar :18::18:
inan isyn etmiyorum laf dahi etmiyorum varsın yatıyım kalkmıyım ama bazı laflar okadar agır geliyorki sorma beni görmeye gelenler acıyaak bakıyorlar bana ay nasıl böyle yatıyorsun deyip duruyorlarinan hamileyim rabbime binlerce şükür bu karnımdaki bebegi herkez isyer laf etmiyorum ama dün aklıma şu geldi benimle hamile okadar kişi vardı anlatmam eltim aradı ablasına gidiyormuş hem kız çalışıyor hareketlri rahat dılşarı çıkıp geziyorlar ben yatıyorum olsun ama insan imrenmeden olmuyor daha yeni banyo etmeye gittim bornozla odaya geldigimde çıkardım üstümü giymeye farkettimki karnım epey büyümüşinsan yatınca farkına varamıyor yatıyorum diye hareket etmiyorum diye yavrumunda hareketi yokoda benle gün sayıyo işte ailem dedsen arıyorlarallah var hergün ama gelmiyorlar evimebiri amasyada biri burda 1 münübüs allah razı olsun erkek kardesim geliyor burdaki ablam gelmiyor neymış kocası izin vermiyormuş ben öylemı yaptım ona herşeyine gitim herkeze koştum benim agırıma giden kötü günlerinde olduklarım şimdi nerdebeni paçavra gibi kullanıp atııla bir köşeye benim ne günahım vareşim bazen kızıyor ne oldu hani geliceklerdi nerdeler deyip laf etmesi okadar canımı yakıyorki sorma annem memleketten gelicek kadının bir ceviz agacı yettikananam 7 gidicek gelmicek artık 1 hafta tekim evde anlıcagın paşa ne halde olur blemem kaynanam evine götürmek istiyor normal yatan biri olsam neyse ama öyle biri degilim küçük hastane odası oldu yatak odam doktor eldiveni tuvalet kagıtları 3 litre su meyve tabagı 2 adet çöp kovası sehpada duran sürgüm kendim yapıp kendim temizliyorum altımı eşim olmasa eşim varken eşim kaynanam bir sürgüyü boşaltıyorum oda idrarımı allah şükür wc eşime denk geliyor nede olsa insan çekiniyor kaynanam keyfinden yatmıyorsun desede insanın eti agır geliyor kardeşim ev almışi başını gidiyor anam beni neden böyle temiz titiz büyütmüş ah evimin halini görseniz yatak odasının dolapları birbirine girmişti yeni temizledim banyoyada el atıcam çarşamba duş alıcamyamutfagı hiç aymıyorum ah paşam sen böylemiydin diyorum ablamlar kzıyor boşver evi pok götürsün diyorlar sag saglim dogur yaparsın deselerde huy işte kaynanam süpürse ne siliyor ne toz alıyor allahım ne olucak benim bu halim aradıgımı biryerde bulamıyorum kuşlarıma gelince kimse istemiyor yavtrularımı neymiş bebek dogunca atın diyorlr ben nasıl atarım paşam oglum gibi köpügüm kızım gibi ben onları evlatlarımın yerine koymusum nasıl kıyarımbazen köpük paşayı gagalıyorda bagırınca içim gidiyor hem paşa insan gibi konuşuyor gel deyince geliyor aile ferdi gibi ama bu odun kafalı kişiler anlamıyorlar evladım oluncada aynı ortamda bırakmam olur biter
bu aralarcanım çok sıkkın ailevi sebeplerden dolayıkör şeytan diyorki al başını git tanımadıgın bir yere kimse bulamasın seni

ayy boşver evi düşüneceğin en son şey olsun, bebeğin doğsun sağ salim mis gibi yaparsın o zaman... ayrıca bu da Allah ın takdiri, bizde isterdik güle oynaya bi hamilelik geçirelim ama ne yapalım bizde böyle sınanıyoruz... hamileliğim hep korkular içindeydi benimde biliyorsun, ama yapacak bişey yok dayanacaksın... çok az kaldı canım dayan....

Kiz pasa marastayim ben adanayi bulursan banada yolla
uyuz karı başagın dedigi kadar varrsın hebiliyoz adanada degilsin belkim canım acılı dü
rüm çekti yeri önemli degil canın sag olsun diyecegine banada yola diyi karuya bak beyasak olmuyacagını bilsem ilk işim çig köfte ve bol soganlı lahmacum yicem sanada vermicek allahın adanalısı

canım allahıma şükür yatıyoum 5 yıldızlı oteldegibiyim amnma velakin bazen gıcıkta olmuyor degilim
bazı kişilere
diren paşa diren

ben oyle bos vaadlerde bulunmam ne vuruyon hamile kadina
kustum sana ben

hoşgeldin canım...
bismillahirrahmarrahimmm korktunmu kız başakı görünce damakını kaldırıp su içeydin kuzum,korkma,korkma...

:çaybardakındanbaşkaneydeiçecektindiyealaycıtavırlasoransmiley:
fincanda da ,içiliyor ya saftirik karı...
ay bu kadın beni öldürecek niye bütün çaydanlıklar metalikmiş,porselen var,emaye var,bir sürü desenili,çiçekli rengarenk çaydanlıklar var....ayrıca evet kulplarını demiştim tıpkısının aynısı...

benim hislerim gerçekten çok kuvvetlidir bazen bu yönümü hiç sevmiyorum...
yanlış yazmışım,eksik harfler var...sende hemen sazan gibi atlıyon...
sevgilim aşkım
hayırdır inşaallah...

bende aynıyım yaa birde öskürük beni mahvetti..

(öksürüktenciğerleriparçalanansmiley)

cankuşum bidenem nerelerdesin sesin soluğun çıkmadı topik koktu camları bile açan olmadı yerler pisten geçilmiyor şöle bi toparladım emme seninkim gibim olmiyyy dön gel dön gel alışamam yokluğuna
geldim bebeammm zaten başak egenin poklu bezlerini,ıslak mendillerini atıp atıp getmiş..cıncık gibi yaptım heryeri mis oldu
missss
aa bi gün makarna kızartmasınında resimli tarifini vereyim
lütfennn ver nee olurrrr,ama resimli olsun
ne varsa insanın kendi anasında var neler gönderiyo kimbilir..ALLAH başımızdan eksik etmesin onları..
kız sende güldürme adamıben rahimdeki pesrimi çevrevelettirim duvara asıcam evladıma göstericem işallahevlat nede güzel ismi var banada anne dermi acaba
yalvarıyorum ağlam paşam ,boşver birazda herşeyi,hem tabiki anne dicek yavrun sana..olumlu düşün..
bırak evide pok götürsün....
sevinçte sende merak etmeyin sahalara geri dönüp bol,bol iş ve yimek yaparsınız rahat batıyomu keyfinize bakın işte...
biliyorum çok zor olduğunu bende 3 ay yatmıştım,ama sonunda güzel bir şey varsa insan katlanıyor kuzum,güzel düşün herşey güzel olsun..

diren paşa
kız canın mı çekti abowwwww ben sana göndereyim adanadan,ama gelene kadar kokmazmıki
(öksürüktenboğazıyırtılansesiborozangibiçıkansmiley)

Bizde goreydik eyiydi onun yaptigini unutmicam
Kiskanccc herifi nasil olmusta resmi face koymus
:

bende anlamıyom face e koyup burdan sakınmayı
sanki biz insan değiliz
kaldı ki biz her dafasında maaşallah diyen insanlarız
kocası bi acayip bakiyi zaten

Son düzenleme:

yapuklu tırtıklı doca döt
ben senin gibi merakşar değilim
karının giydiği dona kadar ezberlemiş

koptum gülmekten kız başak nasıl sana kapak yapmış sevinç karısıaltındamı kalıcan sen bu lafın
kocam evde çok mutluyum amma velakin 2 gündür wc görüşemiyom

gebe olmasan şaplaaaa yapuşturduydum he

neyse zaten ayakyolunun yolunu unutmuşun derdin büyük bide ben ellemiyim

tatlım hoşgeldin

yeşil arkadaşımız sütü ısıtıp (sanırım bide maydonoz konuluyou) üzerine oturur vaziyette durmuş
o da sebep oldu hamile kaldı o ay

zararı olduğunu duymamıştım o konuda bişey diyemem
Rabbim çok bekletmesn inşallh

abovvv evet ya ben izlemiyorum o diziyi Allah ta yoksa bende bunalıma girerdim
hürrem ne kadar çekici ve hoştu renk katıyodu

şimdi hürremin anası gibi olmuş çok saçma

önceden süleymen genç hürremle bol bol sevişiyodu
şimdi bu hürremle nasıl seviecek iykkkkkkk:120:

Amin canım inş ya Rabbim fazla bekletmeden mucize verir inş.Valla benim de kafam karıştı bi kaç topikte okudum kimi gebe kalmış kimisi şikâyetçi bede kararsız kaldım ne yapcamı bilmiyorum valla Allah yardımcımız olsun ne diyelim aman buna şükür yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…