Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aman bırak sen onları ben tanıtayım kendimi sana :) ankaradan katılıyorum ,28 yaşındayım... 8,5 aylık bi kızım var ,çalışmayı sevmiyorum ama yakında kızımı bırakıp işe başlıycam 3 kere kaybım var,seneye inşallah 2.için yeniden başlıyorum :) bende seni tanımıyorum ama sende biraz anlatırmısın,hızlı bi giriş yapmışsın burdaki hatunlar seviyo seni anladığım kadarıyla bende tanıyayım seni

mis gibi olmuş değilmi
evet kuzum rastlaşmadık,ne güzel böyle komşuların olması,zaman geçiyor hiç değilse....
param parcık
bizim burda da param pirçik ,parça pinçik gbi söylemler vardır efenim arz ederim
yatan ana ya saygılarımla

çok geçmiş olsun canım,inşaallah bir daha yaşamazsın böyle acıyı...sebebi araştırıldımı ve birde istemeden kaldım demişsin...2 çocuğunmu var benmi yanlış anladım...

hadi inşaallah dumanım sana çalışmalarda başarılar diliyorum şimdiden...sen 28 yaşındamıydın bidenem

süt kaynatıyordum taştı ve bütün ocak battıçok sinirlendim

ama temizledim tabisi...mis gibi ev yoğurdu yapicim ,mamafi yine kimsecikler yok ,ben çıkıyorum cancazım...

umarım hangi diziyi izlediğimi idrak etmişsinizdir:87:

ha hayy topiğimizin temizlik anasına taşmış süt napsın ayolll lavanta kokulum gene kaçırmışım seni acemin ayyşe teyzesi vernelimin uçuşan kalpcikleri gönüllerin temizlik anasııııı ellerine sağlık olunca haber ette organik yoğurdundan gelip yeyekkk

onların kalpleri sevmeye yatkın ayoll beni kim napsın saolsunlar kucaklayıvediler beni zor günler geçiriyordum bi baktım ki bu topik bi gün bigün yara bandı yapıştırıyor yaralarıma minnetarım yanımda olan tüm dostlarıma çok kafiyeli oldu şair yaptı bu topik beni ayoll demek ankaradasın ankaralımısın kuzum burdan sonra bizde orayı istiyoruz bakarsın tanışırız bigün seneye beraber doğursak ne gösel olurdu bende kardeş istiyorum oğluma nasip olur mu ki :44::44: yurtdışında bi kızçe vardı ben seni o sanıyodum ingiltereden katılmıyomuydun sen ya :44::44::44: eşin ne iş yapıo memeleket orası mı senin çok sordum ama bende seni sevdim böle bana bi adım gelene 10 adım gidiyom huyum kurusun

maalesef hoş gelmemişsin canım çokk geçmiş olsun ama aramıza hoşgeldin doğru yerdesin burda bu acıyı yaşamış biri olarak seni anlıyorum Rabbim bidaha yaşatmasın... kendini tanıtırmısın biraz 2 çocuğun mu var bebeğini neden kaybettiğini öğrenebildinmi canım inşallah acıların hafifler ve güzel günler yakın zamanda koşarak gelir sana ve bizede

Allah ım korusun sizi canım içini ferah tut bu sefer olucak inşallahhhh yatmayı takma senin çokk kutsal bir sebebin var ve bu günler geçici sonu mutluluk ki ne mutluluk inşallahh ben ayağımı sakatladım tam 60 gün yattım seni anlıyorum çokk zorrr ama sabret kuzum sıkıntının ardındaki ferahlık yakındır inşallahhhhh küçük parmaklarını tek tek öpersin anlatırın kuzuna onu nasıl beklediğini hele bir doğsun sıpaaa

Hoşbuldum cnmm
Kormadım kız narin ama saçları yapıklı gibiydi
İşe gidiyorum ya erken yatıyorum artıkın yazmasamda okuyorum sizleri
Sen nasılsın belin nasıl annen nasıl oldu kuzum

Paşacmm rabbim yar ve yardımcın olsunn dualarım seninle

canım üzülerek hoş geldin diyorum başın sagolsun bende 3 bebgimi kaybettim 4 gebeligim allahım bir daha acılarını göstermesin işallah bu bebgimde bile kanamm oldu rahim 1 cm açıldı rahim umuşamaya başladı rabbime çok dua ettim 3 melegimi aldım rbim bunu bana bagışla dedim ben bu bebkte zoru başardım 37 kilo verdim 2 yıl bebk yasaktı 1 sene ilaç tedavisi gördüm dünyanın tahlillerini oldum altıma yemedigim alet kalmadıneden karnımdaki evladım için 41 gündür yatıyorum çarşambaları kalkıyorum oda 5 dakika yok duş almaya wc yatakta hallediyorum malesef yataktan kalkmam yasakeşimin kayınvalidemin destegi olmsa zor evlat nedir bilmiyorum 3 kere anne oldum amadaha ömürümün baddaniyesi var ömürümü özlersem ona sarılıp aglar koklardım sanki ömürüm kokuyordu çok istedim veriyim baddaniyesini hediye göz yaşım çok diye elim gitmedi evlat işte şimdi karnımda bir canlı var ve ben cinsiyetini ögrenmedim nedenini merak ediyorsan kızımda yok oglumdaeşim sag olsun saygı duydu oda ögrenmedi çok şükür senin 2 bebgin varmış rabbim ömürlerine ömür katsın allahım acılarını göstermesin işşallah tektrardan başımız sagolsunhoş geldin bu arada aramıza
şey kem küm kızaşk olsun özelime telini yazıcektin yassana beeeeeee
canım işşallah sag saglim alırım yavrumu kucagımailk işin elerimle eşimin kucagına vermek çok hakediyor korkum hevesimiz kursagımızda kalması
bu başak karısı alta görünüyor geçmişten çıkamadı zaar
kız başaK SES VER

BEYDAGLI SEVİNÇ BEGÜN DİGER HATUNLAR KAFA KALMADI BE İSİMLERİ UNUTTUM ENE İLAÇLARIM İGNEMİ VURUNMADIM GEDEMDE VURUNAM BARİ

dumos kendi halinde bir kari bebegiyle cirlamiyii bir ozelligi one cikmali ki ona gire karar verelim
Aklima bisi gelmedi benim
Ohh ellerine saglik cnm bende o diziyi izliyodum uyuyup kalmisim
Sutun icine kepce koymamismiydin cokmu doluydu tasmis
Günaydın kızlarrr
Mussmutlu günler dilerimmm hepinizee

Gunaydin canim sanada musmutlu gunler

ALLAH kabul etsin canım.....

kuzum yazdım ya zaten ben sana ,bahtsız falan değilsin banada 28 ekimde ara dediler... o zaman vereceklermiş randevu,ama ya kasım ya aralık....

beraber sabrederiz artık:))

sabrederiz artık beraber dediğin gibi...belki denk geliriz aynı anda muayeneye

sevinçççççççççççççççççç napıon kuzum nasılsınnn

cevap versene kısssssss tek başına çalıp oynama işte bende uzun zamandan sonra girmeye başladım ama kimsecikleri görmüyordum...seni gördüm ama cvp yokkk ( çene yapasım geldi kimse yok

cevap versene kısssssss tek başına çalıp oynama işte bende uzun zamandan sonra girmeye başladım ama kimsecikleri görmüyordum...seni gördüm ama cvp yokkk ( çene yapasım geldi kimse yok

topikte bana çeneli hatun diyolar işine yarar mı ki :44::44: çene yapasın gelmiş yaa ortak muhabbet lazım sen kimsin nesin nerelerden yazıyon ben bilmiyomki

bakıyımmm :103::103::103::103::103::103::103::103::103::103: yok anacım yokum hala bu listede beni görebilen var mı başaka faks çekelim bari hala anlamamışşş topik analarımızda eklenmemiş nerde bu topik sahibiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…