- 17 Temmuz 2011
- 10.710
- 2.719
- 248
canım çakşırı erkeklere içiriyolar benim bildiğim,deneyin bence denemekten birşey kaybetmezsiiz...kızlar çakşır otunu duydunuzmu yada deneyen bilen varmı ben araştırma yaptım onu kullaanlar patır patır doğurmuşlar.şimdi ben yapsam patır patır doğururmuyum ki acaba diye düşünüyorum:)))
çok sevindim canım ALLAH mutluluğunuzu daim etsin....Selam hatunlar tlfdan ruzgarin resmini yukleyeyim dedim beceremedim resim.boyutlari buyuk geliyor neyse .. pasayi merak ettim hersey yolunda oyle degil mi ? kuzusunu saglikli bir sekilde kucaklayacak insallah.. sevinc seninde bebisin hayirli olsun.. basak selamlar :) hepinize selamlar beydagli tsk ederim ruzgar ucuncu ayini bitirdi bile bende annelige alistim cok mutluyum :)
gezginciii senigezmeden geldim pc ye koştum canımiçgüveysinden halliceyik sen nasılsın canım kıbrıs tatili süper yaa bende çok merak ediyorum oraları nasip hakkari ötesi yok gari diyip devam ediyoz işte gülüm oraların fotoyu çekmedin mi şöle koysaydın gözümün gönlümüz açılırdı ayoolll
Selamun aleykummm diyimde çıkıyımmm dedim
döndüm kız döndümsevinç uykucu progestan çarpıkı gösel kadınuyudun mu yoğsam gene yoğsam kusmakta mısın akşam akşam kocası kurtlar vadisi sereden yalnız bi gadın olarak iki lafın belini gırmaya gidimdi nerdeeee
ıssız topik sahibimde anca aşadan okusun dursun başakss garısı rapunzelim napıon orda havalar nasıll
beydağlıı lavanta kokulum girmişin pazar mağduru olmaya gitmişin haber çıkmadı dönebildin mi annem yoğsam kayboldun mu badılcanların domatların arasında kıyamammm
sağol canım iyiyim,tahmin etmiştim evine döndüğünü ama,sen daha kalacam demiştin...girmeyince de merak ettik...neyse iyi olmanıza sevindim,alişi de öptümSewınco gecmişi okuyamadım
Nasılsın?
Herkes iyidir inşallah
Ben evime döndüm
Alişle uğraşıyorum, bi taraftanda evimi düzenleyip temizliyorum, sütüm de çok azaldı, alişime aptamil takviyesi yapıyorum aç kalmasın. Bulgur pilavı yiyorum habire sütüm arttsın diye, üstünede kimyonlu döküyorum bide anne sütümü arttıran çaylardan içiyorum
Sen nasılsın kuzum, mide bulantın gectimi?
Beydaglım nasıl ?
Paşam nasıl?
Basak annesinemi gidiyor?
Ben girmeyeli ne gelismeler oldu özet geçiver
Öpüldün
Seks hayatınız etkilenebilir. Baba bebeğinize veya size zarar verme korkusuna kapılabilir. Hamilelik boyunca daha fazla seks arzusu veya cinsel dürtü düşüklüğü yaşayabilirsiniz. Seks, sevgi dolu bir ilişkinin parçası olduğundan dolayı hamilelik sırasında seks teşvik edilmelidir. Tabiki komplikasyonlar, vajinal kanama ve sıvı kayıpları gibi durumlarda, ayrıca ikiz veya çoğul gebelik durumlarında seksden kaçınmalısınız.
bu is nasıl olur beben çoktan elegimi eldim duvara astım aman utandım bak
Kimse yokcikiyom ben
Gelen olursa sinyal yollasin
sinyaaaaalllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll