Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yok kız temizliğe başlamadım,bayramdan sonra başlıcam inşaallah,temizliğe başlayan BAFS arkadaşımızdı,yanlış anladın bebeaamm..

PAŞAM sen bugün doktora gidecektin ne oldu???

sabahlar olmasınnnnnnnnnnn canlar can topiğin can dostlarııııı ben geldimmmm beydağlımm sevincimmm begüm duman başakss paşam adını unuttuğum kim varsa belinaynayyy hepinize şöle bi sarılimm ne özlemişim ne özlemişimmmm

begüm evlilik yıldönümün kutlu olsun kuşumm seneye bebişinizle beraber kutlayın inşallah her sene aşkınıza aşk katsın ayolll

özet geçimm önceliklem sizleri çok özledim evin tepeden tırnağa temizliği bitmiş bulunmakta Allah ım sağlıcakla oturmayı nasip etsin inşallahh bayram öncesi olmasıda süper oldu hepsi biaradaa
sevincim göbüşün büyüdümü nasılsın bebeeamm ve nasıl bebeann ?? kafiyeli oldu
beydağlım darısı başına tatlım bitti çok şükür
başakss karısınıda özledim bee nederdir kii??
neysem temizlik sonrası size gösel bi tarif verim artık hımm bu arada çok sevdiğim bi arkadaşım tayinci gidiyor bugün orda toplaştık bize maklube yapmış yedik içtik oturduk hem gezdim hem temizledim ayoll

evet fotolar ve sonrası tarif azzz sonraaaa

yok kız temizliğe başlamadım,bayramdan sonra başlıcam inşaallah,temizliğe başlayan BAFS arkadaşımızdı,yanlış anladın bebeaamm..

PAŞAM sen bugün doktora gidecektin ne oldu???

aşkolsun beydağlımm 2 gün gelmedim diye bafs arkadaşın mı oldum datlum canım bidenem gibi sölemlerin geçmişte mi kaldı onları tercih ederdim lavanta kokulum aramızda aşktan gayrı ne olsun heçbişiyyy ayoll bafs arkadaşında kimmişş heç tanımıyomm

temizliğin bitmedimi canım,ayy darısı bana

bitti çok şükürr darısı başına canım acem ayşem vernelim pervolüm omomatiğin icat sebebi temizliğim göbek adı senin kadan yapamasakta temüzledük çok şükür Allah ım sağlıkla sıhatle oturmayı nasip etsin inşallah aşk yuvalarımızdan aşk kokusu eksik olmasın

az sonraaaaa

bafsınn pofuduk poğaçalarıı az sonraaa

bafsınn içine sevgi katılmışş aşk poğaçaları az sonraaaa

bu hafta temizlik işleriyle çokyorulmuş ve arkadaş ortamındaki davetlerdende geri durmamış olan bafss mutfağının kapılarını bu hafta tekrar bizler için açıyorr

bakalım beğeni toplayacak mı azz sonraaaa

reklam olmadan sunum eksiktir ayolll

evettt az sonraaaaa
işte bafsın merakla beklenen poğaçalarııı
önce tarifi paylaşıyoruz

2 adet yumurta ( birinin sarısını üstüne sürmek için ayırıyoruz )
1 su bardağı sıvıyağ
1 bardak ılık su
2 bardak ılık süt
1 tatlı kaşığı tuz
1 fincan şeker
1 adet yaşmaya
aldığı kadar un

hamurumuzu yoğuruyoruz (yoğururken onu öpücüklere boğuyoruz içine sevgi katıyoruz ) hamurumuz çok katı olmayacak sonra yağlıyoruz ve mayaladığımız ağzı kapaklı leğen tercih ediyorum ağzını kapatıp bi güzel sofra beziyle sarmalıyoruz bi saat kadar mayalıyoruz hamurumuz 2 katı kadar şişip çoğalınca şekil verip istersek hazırladığımız içten koyup yuvarlıyoruz ben peynirli yaptım üstüne yumurta sarısını sürüp çörek otu veya susam serpiyoruz 180 derecede pişiriyoruz afiyt olsun canlarrr

ve görüntülerrr azzz sonraaaa kalbinizden aşk fırınınızdan poğaça eksik olmasın ayolll

bu arada poğaça görüntülerinden önce başka bi magazin haberi vermek istiyorum son dakika olarak geçelim lütfenn

burada kuaför dükkanı açılmış ee bu kuaför var anlamına gelmez mi öyle düşünüp saçımı kestirmeye kalktımm şuan kınalı yapıncak modeliyle geziniyorum biran önce uzasın diye dua ediyorum

kınalı yapıncak serisi yakındaa

Son düzenleme:
Tek başına kalırsın bazen Öyle hoyrat, öyle garip, öyle ortada Oturduğun sandalyenin bile köşesine ilişirsin Sanki ; Sırtını dayasan, ihanet edeceksin Bu müzmin yalnızlığa…!

hoooppp 1,2,3 ben geldim hadi soğutmadan yiyek şunları çay vamı çayy..ellerine sağlık çok güzel görünüyorlar

sendemi yalnızsın bu akşam bende yanlızım hiç çekilmiyor valla yanlızlık evde incin top oynuyor bi benim nefesim bide tv sesii haa buarada bi şu çamaşır makinanın benim işim bitti kalk şu çamaşırları as sinyali vermesi offf offfff

hoooppp 1,2,3 ben geldim hadi soğutmadan yiyek şunları çay vamı çayy..ellerine sağlık çok güzel görünüyorlar

gel gel hoşgeldin canımmm soğutma kimsecükler yok baksana nereye gitmiş bu kıslar ayoll bende malum kaç gündür yoktum özet geçtim okumuşsundur sen neler yaptın canım görüşmeyeli

umudum canım seninle daha önce iki lafın belini kırmışmıydık ben seni sevincin topikten burdan gördüm geçmiş mesajlarını hep okudum pıhtılaşma çıktı bende 10 hf bebeğimi kaybettim sonra senin bebişine kavuştuğunu okudum sevindim inşallah Rabbim banada nasip et diye dualr ettim benim seninle geçmişim çokta sen beni tanıyomusun ben ferhan merhaba

yok kuzum ben yalnız değilim de topik çok ıssızdı topik için yazdım eskiden dere kenarında külle dövüp yıkarlarmış bizde şimdi bitince ascamız da ofluyoz bende aynıyım aynııı

he valla ya sorma bize ne oluyosa sanki yıkamadık etmedik makine yıkıyo biz asıyoz olan eski analarımıza olmuş.bizde oturduğumuz yerden ofluyoz böcekleme işini bitirdin temizliğide yaptın ohh misgibi tertemiz oturuyosundur şimdi.üstünede mis kokulu boğçaları yaptın afiyet şeker bal olsun löp löpppp et olsun emi:)))evet topikte kimsecikler yok nerde bu millet

Canım ferhan nicki yabancı gelmiyiiii herhalde konuşmuşuzdur... Evet canım kan pıhtılaşması
Bebeğim geldi inşallah darısı seninde başına diğer isteyenlerinde. Herzaman dualarımdasınız. Bu forumda tüm isteyenler.
Senin kaybın içinde üzüldüm ama bebişin gelince bütün bu üzüntüleri unutuyorsun zaten vaktinde olmuycak düşünmeye. Bebişin ıkadar vaktini alıcakki :))

Poğaçalar çok güzel gözüküyor acayip canım çekti... Ben zaten hamur işine çok hastayım. :))

Buarada telde benim forum hep açık arada mesajını atlamışsam birisinin görmemişimdir yoksa kesin yazarım.

he kuzum ya ama temizlik uğramıyo buralara debeleniyoruz işte memleket kökten değişmesi lazım öle evle felan olmazz ay buralar anlatılmaz yaşanırrr neysem aşk yuvam aşk dolu sağlığımızda yerinde olsun ben mutluyum zorlukları var buranın ama inan ben bebeğimi kaybedene kadar 1 kere bile şikayet etmedim ne zaman ki gönlüm yoruldu bende yoruldum ben hep derim ki Allah gönül yorgunluğu vermesin yoksa herşey gelip geçiyor kuzum bee beterinden korusun Rabbim bu günümüze elhamdülillah şüphesiz her şerde bir hayır vardır biz bilemeyiz Rabbimiz bilir

amin canım amin Allah sağlık sıhhat hayırlı geçimler birde hayırlı evlatlar versin.yanılmıyorsam hakkariydi durduğun yer hakkariyi bilmesemde bizde diyarbakırdan geldik ne kadar zor şartlar altında yaşadığını anlayabiliyorum Allah herşeyin hayırlısını versin tayinci olmanında güzel bi tarafı göremediğin her şehri görüyorsun iyi kötü her memlekette bi anın oluyo o tarafı güzel işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…