iftiraya bak sen abla sözü dünle sende kız canın acıdımı allah için dogru süle kaynanam dün 2 geldi ne yapayım yimek yedim totomdan ignemi oldum didim bir bakayım benimmymuşlar ne yapıyor sen ne yapıyosun bakalım kocam kaçta gelir allah bilir çocuklarım kafeste isyanda babanneleri dışarı çıkarmıyım evlat larımın özgürlügü bilem yok
akşama ne yimek yaptın
sevinç karısından istedim yapıp getirmedi kaynanam yapıcek sevinçte çatlasın sen ne piyon ne güzel ev temizligine başlamışın benimde evimi temizliyen olsa keşke her yeri pok götürüyor
kız ne ka romantik kocan var benim koca odun bu konularda 12dede onun dogum günü var her sene mutlu ederdim bu sene edemicem
kızlar baktım kimseler yok tırtıl gider
yok kız temizliğe başlamadım,bayramdan sonra başlıcam inşaallah,temizliğe başlayan BAFS arkadaşımızdı,yanlış anladın bebeaamm..
PAŞAM sen bugün doktora gidecektin ne oldu???
temizliğin bitmedimi canım,ayy darısı bana
hoooppp 1,2,3 ben geldim hadi soğutmadan yiyek şunları çay vamı çayy..ellerine sağlık çok güzel görünüyorlar
sendemi yalnızsın bu akşam bende yanlızım hiç çekilmiyor valla yanlızlık evde incin top oynuyor bi benim nefesim bide tv sesii haa buarada bi şu çamaşır makinanın benim işim bitti kalk şu çamaşırları as sinyali vermesi offf offfff
umudum canım seninle daha önce iki lafın belini kırmışmıydık ben seni sevincin topikten burdan gördüm geçmiş mesajlarını hep okudum pıhtılaşma çıktı bende 10 hf bebeğimi kaybettim sonra senin bebişine kavuştuğunu okudum sevindim inşallah Rabbim banada nasip et diye dualr ettim benim seninle geçmişim çokta sen beni tanıyomusun ben ferhan merhaba
he valla ya sorma bize ne oluyosa sanki yıkamadık etmedik makine yıkıyo biz asıyoz olan eski analarımıza olmuş.bizde oturduğumuz yerden ofluyoz böcekleme işini bitirdin temizliğide yaptın ohh misgibi tertemiz oturuyosundur şimdi.üstünede mis kokulu boğçaları yaptın afiyet şeker bal olsun löp löpppp et olsun emi:)))evet topikte kimsecikler yok nerde bu millet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?