Kaç haftalık oldun kuzum. Cepten giriyorum takvımın vardıysada göremem.
Cinsiyeti bellimi? Rabbim saglıklı hayırlı bir şekilde kucagına almayı nasîp etsınde önemli olan o..
Sewıncımm sen kaç haftalık oldun canım?
Kızlar başka hamiş varmı sadece ikinizmisiniz? İnşallah herkesin güzel haberlerini alırız burdan. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.
Yok annem okiyi yazamiyi son model lumiyasindanmaaşalahgörmeyi isterdim ama görmedim maalesef....vay be kerttiniz demek çicukları,hayırlı olsun ne diyelim:))
ellerinize sağlık
tkbden haber varmı karının internet paketi varmış niye girmiyor,yazamıyormu son model tilifonundan
Canim bugun itibariyle 14+0 ♥ oldukKaç haftalık oldun kuzum. Cepten giriyorum takvımın vardıysada göremem.
Cinsiyeti bellimi? Rabbim saglıklı hayırlı bir şekilde kucagına almayı nasîp etsınde önemli olan o..
Sewıncımm sen kaç haftalık oldun canım?
Kızlar başka hamiş varmı sadece ikinizmisiniz? İnşallah herkesin güzel haberlerini alırız burdan. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.
23+3 olucam yarın allah nasip ederse sewviç karısı ve ben varım birde bir arkadaş vardıda :44::44:uuttum koca akıl bırakmadıki bende
annen uzakta değilse gitme boşver napcan
ama annen şehir dışındaysa gitmeliiii
koca katili olucektim dün kızYok annem okiyi yazamiyi son model lumiyasindan
Keyfi yerinde yangelosman yapiyi anasinin ewinde
Canim bugun itibariyle 14+0 ♥ olduk
kizzzzz belos hamile ya aranizda iki hafta var alzaymirmi oldun annem
Gunaydin millet zabah zabah hortladim gene kusmamak icin direniyorum
Bugunku menum soyle insallah yapabilirim
Yayla corbasi
Tavuklu sebzeli karnibahar
Tereyagli bulgur pilavi
Tursu
günaydınnnn
kızlar konumuzla alakasızda birşey söylücem ben bugün 23+3 oldum 3 gündür turşu nun anasını aglatıyorum canım tatlı çekmiyor artık eşimde gülmeye başladı baştan tatlı istiyordun şimdi turşu yiyon şaşılıcak birşey dedi kız benim bebk lolipop oldu çıktı oynak karı gibi bir tatlı bir tuzlu yiyorum tursu zararlımı merak ettim hoş kızımdada 1 kilo tursuyu 2 günde yemiştim
Abboowwww kicadan ne istiyin gizzzzzz 3 aydir actim birakta yiyemkoca katili olucektim dün kız
kız bende gelemmi yanagından öpemmi siz orda yerken ben tekmi kalam tursunun 2 gündür anasını aglatıyorum ben
günaydın canım allah kavuştursun bu arada
kızlar konumuzla alakasızda birşey söylücem ben bugün 23+3 oldum 3 gündür turşu nun anasını aglatıyorum canım tatlı çekmiyor artık eşimde gülmeye başladı baştan tatlı istiyordun şimdi turşu yiyon şaşılıcak birşey dedi kız benim bebk lolipop oldu çıktı oynak karı gibi bir tatlı bir tuzlu yiyorum tursu zararlımı merak ettim hoş kızımdada 1 kilo tursuyu 2 günde yemiştim
son modelliği ne işe yarıyor o zaman,lumiyasını yisinler.....Yok annem okiyi yazamiyi son model lumiyasindan
Keyfi yerinde yangelosman yapiyi anasinin ewinde
Canim bugun itibariyle 14+0 ♥ olduk
kizzzzz belos hamile ya aranizda iki hafta var alzaymirmi oldun annem
karnabaharın sadece kızartmasını seviyom ben tavuklu yimeği güzel oluyomuki....Gunaydin millet zabah zabah hortladim gene kusmamak icin direniyorum
Bugunku menum soyle insallah yapabilirim
Yayla corbasi
Tavuklu sebzeli karnibahar
Tereyagli bulgur pilavi
Tursu
Pasa karisi kaynosun sarma dolma yaptimi giiiii
sağol hayatım canım benm özliycem sizleri ama okuyor olcam yazdıklarınızı Allah şifa versn sanada
çokta ıhlamura bağlama aaz iç
son modelliği ne işe yarıyor o zaman,lumiyasını yisinler.....
maaşallah,RABBİM tamamına erdirsin arkadaşım:))
karnabaharın sadece kızartmasını seviyom ben tavuklu yimeği güzel oluyomuki....
kız az ye biraz karı tuzlu,tuzlu her yerin şişecek....offf uleyn turşu deyince ağzım su doluyor beee,ben böyel olurken hamişler ne etsin...
yok kız ben seni görmedim,çıkmıştım demek...1- kaynoş cumartesi 2 yoktu gitti daha gelmedi dolmayı demedim
2-tursuda nefsim körlensin diye yedim kıs zarar verirmiyim yavruca tursu dedinde yeminle agzım sulandı
3- ne var yani az bende yesem yimeklerden göz hakkı diye birşey var demi
4-terkedildim ühü ühü
beydaglı kısss alta görüyom seni nepiyon
Issiz dopikkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?