Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

çatalını kap gel ayoll yanınada kendi kurduğum zeytinlerden katimmmm sen nerdesin kuzum ingilterede miydin? kuzuşunu Allah bağışlasın canım.

diyarbakır merkezdemiydin kıyas bile edilmez orası cennet buraya göre emin ol benimde arkadaş orda tayinci konuşuyoruz fotoları falan da gördüm güzel ve temiz gelişmiş bir yer orası kuzum.tabi ilçedeysen bilemicem sen çalışıomuydun ne sebeble ordaydın eşin ne iş yapıyor tayincimisin sende ben gibimm

ilçesindeydik biz tayinimiz yozgata çıktı burdayız şimdi ben çalışmıyorum ev işi yapıyorum:))) eşim ast.subay. evet bende senin gibi tayinciyim sendemi eş sebebiyle ordasın

ilçesindeydik biz tayinimiz yozgata çıktı burdayız şimdi ben çalışmıyorum ev işi yapıyorum:))) eşim ast.subay. evet bende senin gibi tayinciyim sendemi eş sebebiyle ordasın

evet canım bende evdeyim hastanede çalışıyordum küçük bi yere çıktı tayinimiz bıraktım kocamın peşine geldim sonra oğlum oldu iş aklıma bile gelmedi zaten çalışma imkanıda yoktu orda sonrada buraya geldik işte kocamın peşine geziyorum bende memleket neresi senin yozgat güzelmi merkezde misin şimdi

ohh ne güzel hiç yoktansa senin bir tane oğluşun var ne güzel Allah bağışlasın.memleket ist.canım evet merkezdeyiz geldiğim yere göre güzel güzel olmasından ziyade eşimin çalışma saatleri güzel görev yok bişey yok nöbetten başka doğudayken çok zorlanmıştık bi giderdi 4 ay 5 ay gelmezdi çok şükür burda öyle bişey yok.burda

Pasa karisi totondan ne ignesi vuriyon ben senden bir yas buyukken nasil benim ablam oldun soklardayim
Kaynosun yaptimi dolmayi
Dun bende aksam kaynostaydim yimekte taze fasulye bulgur pilavi
Tursu ve ayran vardi tursuyu yemez olaydim bir basagrisi kusma oldum
Bugunde kahvaltimi yaptim ilaclarimi ictim uzaniyom.

Ferhan canim iyimiyim kotumuyum bilmiyorum bulantim azaldi ama gecmiyor
Bebis de iyidir insallah cuma kontrolum var :18::18:
Karnim cikti cnm biraz bugun hic keyfim yok basim cok agriyor

Beydagli kuzummm yesil zeytin cikmis benim istedigim zeytin bayramdan sonra gelirmis
Heyecanla bekliyorum cok sewerim yesil zeytini

Ferhan canim iyimiyim kotumuyum bilmiyorum bulantim azaldi ama gecmiyor
Bebis de iyidir insallah cuma kontrolum var :18::18:
Karnim cikti cnm biraz bugun hic keyfim yok basim cok agriyor

artık 3 ayın doldu zamanla azalır bulanr-tılar kuzum ayru-ıca bulantı sağlıklı gebeliğin göstergesi iyidir inşallah kuzucuk iyi haberlerini bekliyorum canım sen bi doğur paşa bi doğursun sanki bana noluyosa çokkkkkk sevinicem anlatamam hem siz doğurunca benimde burdan gitme zamanım yaklaşacak ve tekrar denemek için umut doğacak yolum uzun gibi ama Allah sağlık sıhat verdikten sonra ömür bitiyor be zaman mı geçmesin
inanamazsın burda okudukça sizden paşada yazmış ya geçen gittim turşu aldım bi yemişim ki siz karnı burnunda bana noluyosa artık yaaa sevinbenim saçları kuaför diye gittim kadın mahvetti yaaa kınalı yapıncak gibi geziyorum

datlum,gıymatlım,bebeammmm......tamammı yiwrummm küsme sakın:)))
aminnnnnnn,benim temizlik bayramdan sonra başlıcak inşaallah...
kınalı yapıncak:))) kız çok mu kısa kestiler,saçını????

abowwww çok güzel görünüyor ellerine sağlık,ev poğaçasını severim,2 tene göndereydin eyiydi...

kız dikkat et yaaa,ne turşusuydu ki bu sevinç lahanaysa sakın fazla yeme....geçmiş olsun,kuzum
Beydagli kuzummm yesil zeytin cikmis benim istedigim zeytin bayramdan sonra gelirmis
Heyecanla bekliyorum cok sewerim yesil zeytini

he kız çıktı bizde bayramdan sonra alıcaz..sarıolakımı bekliyonbende çok severim yeşil zeytunu

Son düzenleme:
laf aramızda başak karısını özledim heeee,o olmayınca kimseye çatamıyorumki...stres topum benim,ama duymasın şımarır
maymuş

kızzzzz kınalı yapıncak nereye kayboldunbende çıkayım bari kimsecikler yokk

Insallah kuzum yaaa once duru46 sonra pasa sonra belos en son sira bende kizzz polis evinin kuaforune gitseydin ya
Ben bilmedigim yere asla sac kestirip kas aldirmam cok onemli cunku
Bu arada saclarin guzeldi

kız dikkat et yaaa,ne turşusuydu ki bu sevinç lahanaysa sakın fazla yeme....geçmiş olsun,kuzum

he kız çıktı bizde bayramdan sonra alıcaz..sarıolakımı bekliyonbende çok severim yeşil zeytunu
Maalesef lahana acur salatalik bide ev sirkesiyle yapmis keskin olmustu azda aciydi canim istedi
Yemez olaydim ewet sarioglak favorim :13:
laf aramızda başak karısını özledim heeee,o olmayınca kimseye çatamıyorumki...stres topum benim,ama duymasın şımarır
maymuş

Heee bende ozledim duymasin simariksar

proluton depont ignesi kız düşük ignesi delüben riskli gebelik doktoruna gitmiyormuyum delüanlıcagın hereyerden yiyom ilaç igne
seviyorum kız seni

Insallah kuzum yaaa once duru46 sonra pasa sonra belos en son sira bende kizzz polis evinin kuaforune gitseydin ya
Ben bilmedigim yere asla sac kestirip kas aldirmam cok onemli cunku
Bu arada saclarin guzeldi

bide şimdi görr
neyse uzar napıyımm

buranın en iyisi sözde polis evinde varmı bilmiomki hiç yolum düşmedi oraya :44::44::44:
duru46 kim? pıhtıcan mıydı oda bahsetmiştin sanki ama ben topikte görmedim hiç kim bu kızçee???

gel yiyek geçen organik yoğurdun röyalarıma girdiydi bu uzaklık zor beyawww sen genem poğaça yapansında ben anlamam öle yoğurt mayalıyım organik organi yiyim nerdeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…