Canım ferhan nicki yabancı gelmiyiiii herhalde konuşmuşuzdur... Evet canım kan pıhtılaşması
Bebeğim geldi inşallah darısı seninde başına diğer isteyenlerinde. Herzaman dualarımdasınız. Bu forumda tüm isteyenler.
Senin kaybın içinde üzüldüm ama bebişin gelince bütün bu üzüntüleri unutuyorsun zaten vaktinde olmuycak düşünmeye. Bebişin ıkadar vaktini alıcakki :))
Poğaçalar çok güzel gözüküyor acayip canım çekti... Ben zaten hamur işine çok hastayım. :))
Buarada telde benim forum hep açık arada mesajını atlamışsam birisinin görmemişimdir yoksa kesin yazarım.
amin canım amin Allah sağlık sıhhat hayırlı geçimler birde hayırlı evlatlar versin.yanılmıyorsam hakkariydi durduğun yer hakkariyi bilmesemde bizde diyarbakırdan geldik ne kadar zor şartlar altında yaşadığını anlayabiliyorum Allah herşeyin hayırlısını versin tayinci olmanında güzel bi tarafı göremediğin her şehri görüyorsun iyi kötü her memlekette bi anın oluyo o tarafı güzel işte
diyarbakır merkezdemiydin kıyas bile edilmez orası cennet buraya göre emin ol benimde arkadaş orda tayinci konuşuyoruz fotoları falan da gördüm güzel ve temiz gelişmiş bir yer orası kuzum.tabi ilçedeysen bilemicem sen çalışıomuydun ne sebeble ordaydın eşin ne iş yapıyor tayincimisin sende ben gibimm
ilçesindeydik biz tayinimiz yozgata çıktı burdayız şimdi ben çalışmıyorum ev işi yapıyorum:))) eşim ast.subay. evet bende senin gibi tayinciyim sendemi eş sebebiyle ordasın
evet canım bende evdeyim hastanede çalışıyordum küçük bi yere çıktı tayinimiz bıraktım kocamın peşine geldim sonra oğlum oldu iş aklıma bile gelmedi zaten çalışma imkanıda yoktu orda sonrada buraya geldik işte kocamın peşine geziyorum bendememleket neresi senin yozgat güzelmi merkezde misin şimdi
Ferhan canim iyimiyim kotumuyum bilmiyorum bulantim azaldi ama gecmiyor
Bebis de iyidir insallah cuma kontrolum var :18::18:
Karnim cikti cnm biraz bugun hic keyfim yok basim cok agriyor
datlum,gıymatlım,bebeammmm......tamammı yiwrummm küsme sakın:)))aşkolsun beydağlımm2 gün gelmedim diye bafs arkadaşın mı oldum datlum canım bidenem gibi sölemlerin geçmişte mi kaldı onları tercih ederdim lavanta kokulum aramızda aşktan gayrı ne olsun heçbişiyyy ayoll bafs arkadaşında kimmişş heç tanımıyomm
aminnnnnnn,benim temizlik bayramdan sonra başlıcak inşaallah...bitti çok şükürr darısı başına canım acem ayşem vernelim pervolüm omomatiğin icat sebebi temizliğim göbek adı senin kadan yapamasakta temüzledük çok şükür Allah ım sağlıkla sıhatle oturmayı nasip etsin inşallah aşk yuvalarımızdan aşk kokusu eksik olmasın
kınalı yapıncak:))) kız çok mu kısa kestiler,saçını????bu arada poğaça görüntülerinden önce başka bi magazin haberi vermek istiyorumson dakika olarak geçelim lütfenn
burada kuaför dükkanı açılmış ee bu kuaför var anlamına gelmez miöyle düşünüp saçımı kestirmeye kalktımm şuan kınalı yapıncak modeliyle geziniyorum biran önce uzasın diye dua ediyorum
kınalı yapıncak serisi yakındaa
kız dikkat et yaaa,ne turşusuydu ki bu sevinç lahanaysa sakın fazla yeme....geçmiş olsun,kuzumPasa karisi totondan ne ignesi vuriyonben senden bir yas buyukken nasil benim ablam oldun soklardayim
Kaynosun yaptimi dolmayi
Dun bende aksam kaynostaydim yimekte taze fasulye bulgur pilavi
Tursu ve ayran vardi tursuyu yemez olaydimbir basagrisi kusma oldum
Bugunde kahvaltimi yaptim ilaclarimi ictim uzaniyom.
Beydagli kuzummm yesil zeytin cikmis benim istedigim zeytin bayramdan sonra gelirmis
Heyecanla bekliyorum cok sewerim yesil zeytini
kızzzzz kınalı yapıncak nereye kayboldunbende çıkayım bari kimsecikler yokk
artık 3 ayın doldu zamanla azalır bulanr-tılar kuzum ayru-ıca bulantı sağlıklı gebeliğin göstergesiiyidir inşallah kuzucuk iyi haberlerini bekliyorum canım sen bi doğur paşa bi doğursun sanki bana noluyosa çokkkkkk sevinicem anlatamam hem siz doğurunca benimde burdan gitme zamanım yaklaşacak ve tekrar denemek için umut doğacak yolum uzun gibi ama Allah sağlık sıhat verdikten sonra ömür bitiyor be zaman mı geçmesin
inanamazsın burda okudukça sizden paşada yazmış ya geçen gittim turşu aldım bi yemişim kisiz karnı burnunda bana noluyosa artık yaaa sevinbenim saçları kuaför diye gittim kadın mahvetti yaaa kınalı yapıncak gibi geziyorum
Maalesef lahana acur salatalik bide ev sirkesiyle yapmis keskin olmustu azda aciydi canim istedikız dikkat et yaaa,ne turşusuydu ki bu sevinç lahanaysa sakın fazla yeme....geçmiş olsun,kuzum
he kız çıktı bizde bayramdan sonra alıcaz..sarıolakımı bekliyonbende çok severim yeşil zeytunu
laf aramızda başak karısını özledim heeee,o olmayınca kimseye çatamıyorumki...stres topum benim,ama duymasın şımarır
maymuş
proluton depont ignesi kız düşük ignesi delüPasa karisi totondan ne ignesi vuriyonben senden bir yas buyukken nasil benim ablam oldun soklardayim
Kaynosun yaptimi dolmayi
Dun bende aksam kaynostaydim yimekte taze fasulye bulgur pilavi
Tursu ve ayran vardi tursuyu yemez olaydimbir basagrisi kusma oldum
Bugunde kahvaltimi yaptim ilaclarimi ictim uzaniyom.
artık 3 ayın doldu zamanla azalır bulanr-tılar kuzum ayru-ıca bulantı sağlıklı gebeliğin göstergesiiyidir inşallah kuzucuk iyi haberlerini bekliyorum canım sen bi doğur paşa bi doğursun sanki bana noluyosa çokkkkkk sevinicem anlatamam hem siz doğurunca benimde burdan gitme zamanım yaklaşacak ve tekrar denemek için umut doğacak yolum uzun gibi ama Allah sağlık sıhat verdikten sonra ömür bitiyor be zaman mı geçmesin
inanamazsın burda okudukça sizden paşada yazmış ya geçen gittim turşu aldım bi yemişim kisiz karnı burnunda bana noluyosa artık yaaa sevinbenim saçları kuaför diye gittim kadın mahvetti yaaa kınalı yapıncak gibi geziyorum
Insallah kuzum yaaa once duru46 sonra pasa sonra belos en son sira bende kizzz polis evinin kuaforune gitseydin ya
Ben bilmedigim yere asla sac kestirip kas aldirmam cok onemli cunku
Bu arada saclarin guzeldi
Insallah kuzum yaaa once duru46 sonra pasa sonra belos en son sira bende kizzz polis evinin kuaforune gitseydin ya
Ben bilmedigim yere asla sac kestirip kas aldirmam cok onemli cunku
Bu arada saclarin guzeldi
datlum,gıymatlım,bebeammmm......tamammı yiwrummm küsme sakın:)))
aminnnnnnn,benim temizlik bayramdan sonra başlıcak inşaallah...
kınalı yapıncak:))) kız çok mu kısa kestiler,saçını????
abowwww çok güzel görünüyor ellerine sağlık,ev poğaçasını severim,2 tene göndereydin eyiydi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?