yok kız ben seni görmedim,çıkmıştım demek...
dün ben yapmıştım kız kuru dolma yakın olsaydık doldurur getirirdim sana
hemide ne ıssız
Maşallah epey olmuş. Rabbim saglıcakla hayırlı bi şekilde kucagına almayı doğurmayı nasip etsin güzel günlerde inşallah. Sanada sevincede tüm hamişlere.23+3 olucam yarın allah nasip ederse sewviç karısı ve ben varım birde bir arkadaş vardıda :44::44:uuttum koca akıl bırakmadıki bende
Yok annem okiyi yazamiyi son model lumiyasindan
Keyfi yerinde yangelosman yapiyi anasinin ewinde
Canim bugun itibariyle 14+0 ♥ olduk
kizzzzz belos hamile ya aranizda iki hafta var alzaymirmi oldun annem
Maşallah epey olmuş. Rabbim saglıcakla hayırlı bi şekilde kucagına almayı doğurmayı nasip etsin güzel günlerde inşallah. Sanada sevincede tüm hamişlere.
:) hamilelik unutkanlık yapar:) bendede olmuştu :)
Buarada cinsiyetı belli mi kuzu ? İkili testleri yaptırdınızmı?
sagol canım benim darı olmayanların başına işşallahmaşallah epey olmuş. Rabbim saglıcakla hayırlı bi şekilde kucagına almayı doğurmayı nasip etsin güzel günlerde inşallah. Sanada sevincede tüm hamişlere.
:) hamilelik unutkanlık yapar:) bendede olmuştu :)
buarada cinsiyetı belli mi kuzu ? Ikili testleri yaptırdınızmı?
saol cnm yok ogrenmedim merak ermiyom
Ikili icin ultrasona girdim ense kalinligini olcturdum
hersey iyi cikti kan vermedim bu cuma kontrolum var
dua et canim :18::18:
sagol canım benim darı olmayanların başına işşallah
ben sana ne dedim birlikte hamile kalıcez dedim aramızda birşy yok bak ben rüyasını gördüm kızım senin kızın olucek
Günaydın yavru kuşlarım ne var ne yok
kıyamammmmmmbenim dondurucuda var kuru biber patlıcem yaprak dolmasıda bebem dondurucu çok dolu boşaltman lazım anca ulaşırsın beyaz lahana yok okadar
Saol cnm yok ogrenmedim merak ermiyom
ikili icin ultrasona girdim ense kalinligini olcturdum
Hersey iyi cikti kan vermedim bu cuma kontrolum var
Dua et canim :18::18:
kıyamammmmmm
inşaallah hayırlı haberlerle gelirsin canım
Basak topiki merak etmis
Nilacak in cin top oyniyi ip atliyi dedim
niye merak ediyorki,MERAKŞAR zaten girip okuyor,hatta dün benim mesacımı beğenmiş
bizi bırakıp giderken düşüneydi,SORUMSUZŞAR tkb
Kafama vura vura serseme cevirdin
Napiyon tirtil kari hayla yalnizmisin
kıyamammmmmm
inşaallah hayırlı haberlerle gelirsin canım
kızlar merhaba nasılsnz bugun cok mutlu uyandım evlılık yıldonumumuz esım bı suru suprız yaptı mutlu ettı allah razı olsun kahve makınesı almıs coook ıstıyodm arcelık cok begenıodm pahallı dıye parama kıyamamıstm :)) oglen kapı caldı saat ve gul dolu vazo geldi cok sevındım cokk ama sabahtan berı mıdem cok bulanıyo mıdemı usutmusum keyfımı kacırdı bu durum hazırlanmam lazım aksama yemege gıtcez keyfım kactı yuzum sapsarı oldu kusmaktan poffff.. hamıle deılım yaptm test negatıf.. adetım coook gectı sokturucu olmadan 3 ayda bır adet olmak hosgeldınnnn :))
sızler nasılsnz pasammmm fıstıgımm sen nasıl oldun goruyorm yzdıkarnıııı az kaldı az bebısın gelıyo..
beydaglı ablam sn napıon
bafs temızlk zor zor kolay gelsn tatlım
sevınc ablada kusuyo zaar
iftiraya bak sen abla sözü dünle sende kız canın acıdımı allah için dogru süle kaynanam dün 2 geldi ne yapayım yimek yedim totomdan ignemi oldum didim bir bakayım benimmymuşlar ne yapıyor sen ne yapıyosun bakalım kocam kaçta gelir allah bilir çocuklarım kafeste isyanda babanneleri dışarı çıkarmıyım evlat larımın özgürlügü bilem yok
akşama ne yimek yaptın
sevinç karısından istedim yapıp getirmedi kaynanam yapıcek sevinçte çatlasın sen ne piyon ne güzel ev temizligine başlamışın benimde evimi temizliyen olsa keşke her yeri pok götürüyor
kız ne ka romantik kocan var benim koca odun bu konularda 12dede onun dogum günü var her sene mutlu ederdim bu sene edemicem
kızlar baktım kimseler yok tırtıl gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?