Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Delimisin en buyuk hediye karninda bi dahaki dogumgunune kizinla beraber pastasini yaparsiniz
Bende camasirla ugraatim yoruldum makarna yaptim uzaniyom
kızmı didin s4ndemi bürüüs
inşaallah canım...benimkide geç geldi işi uzamış o yüzden gidemedik

iyi topike bol,bol dağıtırsın o zamanALLAH kabul etsin canım...

paşanın kızımı olacak:26:
vericem elinize pipiuyi olucek biticek
kilo almışımmmmmmmmmmmmmmmmmmm:84::84:

al ne olucek verersin korkuyorum kızlar baba yapamamktan

Son düzenleme:
Aksam aksam carsi isini bitirdik cok sukur
Cok yoruldum yaw ewde otur otur yurumeyi unutmusum

Beydaglım
Kaç kilo oldun kuzum ? :) hayalimde seni çıtı pıtı düşündüm

Ben doğum kilolarını nasıl vereceksem artık:)

kızlar günaydın bir süredir gelemedim nette kk ye inşş herkes iyidir geçmiş sayfalara bakamadım

nolacak kizzzzz cok datli olmussundur

Sen biliyon dimi cuku gordun ayrintilida bize demiyon
İcimden kizin olcek gibi gecti ne var
he biliyomda sizlere demiyombende yalan yok herkez diyor seninki kız diye ben erkek diyom bakalım kim haklı çıkıcek ondanmı deli gibi hastane çıkışlarına bakıyom kızada erkegede uyumlu diye kızsenin rüyanı gördüm kızım senin kızın olucek benimki muamma rüyamdaki çıkarsa benimde erkegim olucek şimdiden paraları kenara koy çeyrekten aşşagısıu kurtarmaz beni dile kolay 13 seneçeyrek 153 olmuş cuz be pahalı degil
Beydaglım

verirsin 3 beyazdan uzak dur tememben seni yönlendiririm istersen

Tirtil kari uyandin zaar
Ben kaavaltimi yaptim ilac icicem
8 yoktu ama geri uyumuşum eşim kahvaltımızı hazırlıyor yicek gidicek buralardayım bol bol sevişirik
kızlar günaydın bir süredir gelemedim nette kk ye inşş herkes iyidir geçmiş sayfalara bakamadım

hoş geldin ne var ne yok

sevgili günlük ben jelibon yanı babamın bebgi olan jelibon annem rica etti bana içinden ne geliyorsa yaz dedi bugün babamın dogum günü sana gözlerim dola dola yazıyorum satırları ben babamı çok merak ediyorum biliyormusun nasıl biri sıcaklıgı kokusu nasıl annem çok üzülüyor ne dogum günü hediyesi nede bir pasta alamadı ama cici annelerim var benim biliyormusun 63 kişi onlar benim koruyucu meleklerim çok seviyorum onları onlar olmasaydı ben arda amcama gidemicektim beni ve annemi çok seviyorlar biliyormusun bende onlara hayırlı bir evlat olmaya ugraşiıyorum işte annem üzülünce anneme dediler jelibonun agzından mektup yaz dediler bizde annemle kara verdik yazıyoruz sana biliyormusun babam 36 yaşına girdi 12 senedir kokuma hasret kardeşlerim ölünce çok üzüldü çok agladı anneme çok üzüldü çaresizliine annemin canına kıyıcagından çok korktu çünkü babam annemi çok seviyor sacının bir teline zara gelir diye aklı çıkıyor annem babam mutlu olsun diye her zorluga gögüs gerdi babam için babmı okadar seviyorki sormarabbim annemede babamada ömür versin işşallah annem babm mutlu olsun diye neler yapmadı inan aklına gelmeyen şeyler okadar seviyorumki onları sorma annem bana hamile kalmak için çok eziyet çekti beni az kalsın kaybedicekti hastanede yattıgımız gün annecim benle konuştu biliyormusun dediki yavrum kokuna hasretim anne demene hasretim ne olur beni bırakma seni 12 senedir dünyanın insanı bekliyor helede baban dedi dua etti allahım bana acımıyorsan eşime acı o çok istiyor baba olmayı layıkıyla onu baba yapamadım eşim için allahım o mutly olsun her bebgim öldügünde ben eşime ne derim demekten yoruldum en son ömür ablamı kaybettiginde babma gene olmadı başatramadım hayatım gene gitti demesi aklına geliyoro gece bana annem dediki yavrum ne olur bir işaret ver aglamıcak korkmucam bir işaret ver verki biliyim benle babanla kalıyım işareti dedi ve annem çok aglıyordu ogün eli karnında beni okşadı durdu sıcaklıgını duyunca irkildim ve dedim annecim üzülme seni babmı bu sefer bırakmıcam rabbime dua ettim ne olur annemlE BABMI BENDEN AYIRMA DİYEODA KULUM BU SEFER ANNENDE BABNDA MÜKAFATINI ALICAK SENİ CENNETİMDEN ANNECİGİNE BABCIGINA EMANET EDİCEM DEDİ VE ANNEME İŞARETİ VERDİM VE BİR TEKME ATTIM ANNEMİN AGLAMAI RABBİM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN DEDİGİNİ DUYDUM anacım benim iyi olmam için ne eziyetler çekiyor biliyormusun ama gıkı çıkmıyor çünkü bana hasret babmı hiç sorma anneme çok bakıyor ikisi tek kalp olmuş benim için çırpınıyolar beni çok hakkediyorlar ailem rabbime şüükürler olsunki ailemle beraberim işşallahta böyle gider her sabah annemin bana günaydın demesi çok hoş okşayım duruyor beni cinsiyetimi bilmedigi halde seviyor ögrenmek istemedi biliyormusun çünkü ben onun için bir bebk degil umuduyum saglıklı olsunda cinsiyeti önemli degil diyor annem erkek desede babm güzel babm kızım olucak diyor bakalım kim haklı ben biliyorum ne oldugumuda söylemem doguma kadar beklesinler

babacım az kaldı kavuşmamıza 111 gün işşallah bu sefer annem beni alıcak kucagına ve sana vericek hayatım işte yavrumuz diye babacım dogum günün kutlu olsun işşallah seneye hep beraber ailece geçiricez seni seven jelibonun işşallah kavuşuruz beni sabırla beklediginiz için teşekkü ederim beni sevdikçe öptükçe okşadıkça inan çok hoşuma gidiyor babcım iyiki dogdun iyiki benim babmsın birdahaki dogum gününde kavuşmak dilegiylle bebginden mektum

Verirsiiin simdi bunlari dusunme bi ayaklansin kurutur seni zati kac kilo aldiydin:26:
6 kilo aldım doktorum pıhtılaşmadan dolayı kilo alma dedi fazla yoksa iğne etkısı aZalır dedı zaten o kadar stresli bi gebelikdiki iştah yokdu hiç zorla yoyodum yediğimide

Beyazdan uzak durucam da daha değil pompa yapıyom

Cinsiyet önemli değil bizim için saglıklı olsunlar inş.

kızmı didin s4ndemi bürüüs

vericem elinize pipiuyi olucek biticek

al ne olucek verersin korkuyorum kızlar baba yapamamktan
ya korkma lütfen sen anne eşinde baba olacak bu sefer inşaallah

hem ben bilimiyorum sevinç dedi kız diye,ama seni karşımda canlı,canlı göreydim tahminde bulunurdum....
nolacak kizzzzz cok datli olmussundur

Sen biliyon dimi cuku gordun ayrintilida bize demiyon
İcimden kizin olcek gibi gecti ne var
hemde ne datluuuJENIFER LOPET gibi dötüm oldu
Aksam aksam carsi isini bitirdik cok sukur
Cok yoruldum yaw ewde otur otur yurumeyi unutmusum
bizde sabah erken gittik geldik
Beydaglım

aynen öyleyim kuzum çıtı pıtı,ama şimdi neyim bilmem..
52 den 57 çıkmışım yuhhama şu bayram geçsin veririm elbet

hoşgeldin canım ,herkesler iyi sen nasılsın

Ceyrek az olur ben sana bilezik takem
Kizzz 6 kilo aldiysan dogumda zaten 4-5 kilo gidiyor
Get anam get bende 30 kilo aldin sandim
Lopetini sevsinler senin
Kizzz kiyafetlere sigamayincami anladin 5 kilo aldigini
Bende bir kilo almisim :18:

Gunluke yazdigin yaziyi okumadim bile
Zaten aglamaya bahane ariyom
Bayan bunalim hayirlisiyla su bebeni kucagina bir alaydin
Bi daha aglarsan gozlerini oyarim

he kız bir etek denedim kendi bedenimi anaammm heryerim nasıl fırladı,hemen geri çıkardım...tabi bu belimin yüzünden hareketsiz kalınca şiştim...

ama ben azmeder veririm....

yaa gerçekten UMUDUM 6 kilo almış,müthiş bence...inşaallah bende bu kadar az alırım

sende daha 1 kilo almışsın çok iyi walla...

arkandayım bebm sen kilo vermeye başla ben seni motive ederim
3 kilo almışsın amanın şimdi bayram girer yersin etleri gene olursun topilikkader canım nede olsa korkuyorum içimdeki canlıya birşey olucak diye söz veriyorum sag saglim dogumda etsem bıırakmıcam sizleri başkaları gibi
[QOTE=beydagli;32281062]kız ne ota moka ağlıyon kendini üzmek için yer arıyon,çicukuda ağlak yapacan heeehamile falan demicem,yermisin,yemezmisin yapacam[/QUOTE]
benim yavrum zaten aglak olucek her emzirdigimde her gördügümde rabbime şükredicem ve sevincimden aglıcem rabbim olmayanlarda nasip etsin işşallah
bak söz verdin takmazsan hatrım kalır
Gunluke yazdigin yaziyi okumadim bile
Zaten aglamaya bahane ariyom
Bayan bunalim hayirlisiyla su bebeni kucagina bir alaydin
Bi daha aglarsan gozlerini oyarim
sevgili sevinç kardesim eşimin dogum günüydü dün babmız 36 yasına girdi hediye alamadım yazdım ve okuttum eşim çok mutlu oldu bana sarıldı ve öptüçok mutlu ettin beni dedi öpüştük durduk yök izin vereydi gerisi gelirdide neyseucundan azıcık oldu ah ulen eski günler ah
dün kardesim faceye slayt yapmış dogum günü hediyesi eymeni kucagına koymuştuk ne agladım seyrederken aglak karı oldum çıktım heallahım bir insana bu kadarmı yakışır babalıkbugün uyandı elini karnıma koydu yavrumla konuştu oda uyandı tekmeledi öptü oksadı yavrumuzu okadar mutluki oda bende hiç birşey umrumuzda degilrabbim hevesimizi kursagımızda koymasın işşallah tek temennim o inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…