Saol hayatim seninde Bayramin kutlu olsunKIZLAR YARIN KÖYE GİDECEĞİM HEPİNİZE HAYIRLI BAYRAMLAR MUSMUTLU GEÇSİN BAYRAMINIZ ...................kızlar ben 7. defa tüp denedim tedavim yarım kaldı bu sebepten üzgünüm biraz ama inş geçecek
kimse sevmiyor artık gelip muhabbet etmiyor niden allahım kimse yok
ne yemek yapmıştı sen gittinya döktürmüştür kaynoşunSaol hayatim seninde Bayramin kutlu olsun
Evet ben seni takip ettim ve çok üzüldüm
Allahim sabir versin tez zaman da göndersin bebeğini insallah
ben seni çok seviyom
Kaynos daydim aasam yemekte
tırtıl ne yapsın zorla sütlü huriye ve tel kadayıfı yediPasaaa tirtilim benimmm
Jelibonunu yerim senin
ne yemek yapmıştı sen gittinya döktürmüştür kaynoşun
tırtıl ne yapsın zorla sütlü huriye ve tel kadayıfı yediyemem desemde eşim bebege şifa olsun didi birde ekledi anam oynuyor didim geldi koydu elini karnıma helal dedi meyerse niyeti başkaymış
babsı her akşam yiyo onu o oynadıkça seviniyor fakirim maşallah çok mazlum bu çuçuk didi bize benzemicek onunda benimde çocuklugumuz çok fenaymış bebgi düşünemiyom
Giriş tarihi 23-12-2010
Şimdiki Aktivite Konu Okuyor Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??
Son Aktivite Bugün 22:44
Blog Yazıları0
çocuga rüşvet almış eti puf çikilata tatlı almış tatlı yemem desemde yicen dedi aman süt dime eşim duymasın kız yewşil çayı didinmi doktora:18::18:Kaynim yapmisti yemeği güzel olmuştu
Senin herifte benimki gibi fena
Sizin bebeği dusunemiyom
çocuga rüşvet almış eti puf çikilata tatlı almış tatlı yemem desemde yicen dedi aman süt dime eşim duymasın kız yewşil çayı didinmi doktora:18::18:
kaynımı yapmış ne yapmış güzel yimek yaparmı gııı
ben yataktan çıkmıcem sen bayranlık almıcen senin yerşnde olsam gezerim benim gibi degilsin sen maşşallah ben bahsız bedeviyimkendime bu bayram bisicik almadim
Bir yere gitmicem diye
Dedim icebilirsin abartmamak koşuluyla dedi
Niye kiz sut icmiyonmu
Guzel yapmis yimeki adini demem firin yemegi
ben yataktan çıkmıcem sen bayranlık almıcen senin yerşnde olsam gezerim benim gibi degilsin sen maşşallah ben bahsız bedeviyim
sütü arada içiyorum ben çogunlukla süzme yogurttan ayran bu ara ona dadandın ne gidiyor be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?