kıyamam o hakana kara böcük
ay bende ne zaman evi temizlesem,çicuklu misafir gelirdi....aynen batırırlardı eviii...Dun esimle evi toparladkk yorulduk akşamda misafir geldi
Çocuk eline galetayi almis geze geze yemiş heryere dökmüş misafir gidince kocam tekrar süpürdü
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeKendi evinde çok titiz olup ta baskasinin evinde vurdum duymaz olan insanları kiniyorummm
Beydagli napiyon kiz
ay bende ne zaman evi temizlesem,çicuklu misafir gelirdi....aynen batırırlardı eviii...
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehelede rahattt rahatt oturup hiç ilgilenmeyen analarıda kınıyorummm
napim hastaneyi aradım randevu almak için,bütün randevular doluymuş 2 ay boyunca canım çok sıkıldı,randevu alamadım
nasıl iyi bir doktor bulacam ben
kız yokmuş hiç bir gün söyleyemiyoruz kasım ayının sonunda isterseniz bir daha arayın diyorlar,bende terslenip kapattımAyyyy cnm yinede alaydin bir randevu dursaydi bir kenarda ben ebru hocadan 3 ayda zor randevu bulmuştum
Canim doğrudan hastaneye gidip sekreteriyle gorussen bence faydali olur ya
Offf demedinmi randevu bugün acildi ne cabuk doldu diye offff yaaaaa
dememmi neler dedim günlerdir bu günü bekliyorum diye ama sinir karı vermedi işte,doktorlardan havalı bu sekreterler
Ayyyyy deli oldum yaaaaa cnm ozelden oranin telini ver bakim bana Dr adini ve kendi adini ssoyadini ver
Arayacam salaklari
dur 5 dakika bekle bakalım,eşimi aradım oda arıcak,ona ne dicekler sonra bir de sen denersin....
Pişman ederim onları manyaklarrrrr
http://www.baskent-adn.edu.tr/internetten-randevu/
Bide buradan dene
burası değil sevinç,BAŞKENT KIŞLA YERLEŞKESİ diye geçiyor....
Hastanenin tamami ayni yere bagli canim
Adana bbaşkent ünv. Hast. Diye geciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?