Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Sabahları 7 de hortluyorum
Bugünde ogluse kahvaltı yaptirip okula saldim
Uyuyordu zavalli giderken

Dun esimle evi toparladkk yorulduk akşamda misafir geldi
Çocuk eline galetayi almis geze geze yemiş heryere dökmüş misafir gidince kocam tekrar süpürdü

Kendi evinde çok titiz olup ta baskasinin evinde vurdum duymaz olan insanları kiniyorummm

Dun esimle evi toparladkk yorulduk akşamda misafir geldi
Çocuk eline galetayi almis geze geze yemiş heryere dökmüş misafir gidince kocam tekrar süpürdü
ay bende ne zaman evi temizlesem,çicuklu misafir gelirdi....aynen batırırlardı eviii...
Kendi evinde çok titiz olup ta baskasinin evinde vurdum duymaz olan insanları kiniyorummm
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehelede rahattt rahatt oturup hiç ilgilenmeyen analarıda kınıyorummm
Beydagli napiyon kiz

napim hastaneyi aradım randevu almak için,bütün randevular doluymuş 2 ay boyunca canım çok sıkıldı,randevu alamadım

nasıl iyi bir doktor bulacam ben

Ayyyy cnm yinede alaydin bir randevu dursaydi bir kenarda ben ebru hocadan 3 ayda zor randevu bulmuştum

Ayyyy cnm yinede alaydin bir randevu dursaydi bir kenarda ben ebru hocadan 3 ayda zor randevu bulmuştum
kız yokmuş hiç bir gün söyleyemiyoruz kasım ayının sonunda isterseniz bir daha arayın diyorlar,bende terslenip kapattım
Canim doğrudan hastaneye gidip sekreteriyle gorussen bence faydali olur ya

offff bilmiyommm,zaten uzak ve ters bir yerde boşuna gidecem....

akıl diyor,kazaya kurban git hamile kalabilirsen kal bakalım ne olacak,tevbe estağfırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…