Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Beydagli nireye kayboldun merak ettim:26:

komşu geldi...

sevinç eşim aramış bir sürü kavga etmiş,vermemiş adiler...

ne diyorsun denicekmisin deniceksen yazayım özelden....ama boşuna arasın,eşim demiş 2014 yılının sonuna kadar mı randevu yok başbakanmı bu doktor demiş,diğer söylediklerini yazmıyorumm...
kasım ayının sonunda arasak kesin verecekmisiniz peki demiş,bilemem demiş şerfsiz...

başka doktor bulurum artık...

Son düzenleme:

beydağlı canım bana özelden doktor adını hastaneyi şehri numarayı yaz bide ben görüşeyim olur mu? istersen tabi

araya birini sokacaktım ama cevap yazmadınız sevinci aradım biliyosa diye oda açmadı neysem hayırlısı olsun canım daha önce orada çalışmış hemşire arkadaşım vardı bi şansımı deneyecektim

Offff beydagli bana msj atmamisssssss teli yok
Dumanda var msj attim cvp gelmedi henuzzz

aman boşver al birini vur ötekine
Sabahları 7 de hortluyorum
Bugünde ogluse kahvaltı yaptirip okula saldim
Uyuyordu zavalli giderken
ben sabahın 4 kalkıyorum 7 kadar uyku yok zombi gibi yatakta saga dön sola dönuyku hakgetire
:44::44::44:kime ne olmuş anlamadı ben :2:

beydağlı canım bana özelden doktor adını hastaneyi şehri numarayı yaz bide ben görüşeyim olur mu? istersen tabi

Offff beydagli bana msj atmamisssssss teli yok
Dumanda var msj attim cvp gelmedi henuzzz

vazgeçtim kızlar yaaa çok sağolun...az önce halam ve kızkardeşimde aradı vermiyolar....
sizi de zahmete sokmayım şimdii..

BAFS canım hastanenin adı BAŞKENT ÜNÜVERSİTESİ ama bu KIŞLA YERLEŞKESİ ymiş...
bu hastanedemi hemşire arkadaşın..

aman boşver al birini vur ötekine

ben sabahın 4 kalkıyorum 7 kadar uyku yok zombi gibi yatakta saga dön sola dönuyku hakgetire

:44::44::44:kime ne olmuş anlamadı ben :2:

yok bişey canım aylardır bir doktoru bekliyordum yine randevu vermiyolar,onu konuştuk...

sen niye hapşırıyorsun,hastamı oldun yoksa

Cnm soyadini ver bi ferhanda denesin araci arayacak kaybedecek bise yokki

canım ben görüştüm soyadını özelden at arayıp şansını deneyecek inşallah olur

merhaba kızlar nasılsınız size daha önce yazmıştım tanıdınızmı

canım sevinçe gönderdim sana göndermek için 5 dakika beklemem lazım,malum özel mesaj her 5 dakikada gönderiliyormuş..

yok bişey canım aylardır bir doktoru bekliyordum yine randevu vermiyolar,onu konuştuk...

sen niye hapşırıyorsun,hastamı oldun yoksa

grip gibi birşeyim :2:gel ben sana deyom benim mavişe götürüyüm seni evde kimse yok kahvaltı yaptıydım gene acıktım ben ya haftaları ilerledikçe daha çok acıkıyorum nedense bebk büyüdügü içinmi acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…