Esin aradimi
yok aramadı daha bekliyorum,galiba telde kavga ediyor...
Beydagli nireye kayboldun merak ettim:26:
komşu geldi...
sevinç eşim aramış bir sürü kavga etmiş,vermemiş adiler...
ne diyorsun denicekmisin deniceksen yazayım özelden....ama boşuna arasın,eşim demiş 2014 yılının sonuna kadar mı randevu yok başbakanmı bu doktor demiş,diğer söylediklerini yazmıyorumm...
kasım ayının sonunda arasak kesin verecekmisiniz peki demiş,bilemem demiş şerfsiz...
başka doktor bulurum artık...
komşu geldi...
ne diyorsun denicekmisin deniceksen yazayım özelden....ama boşuna arasın,eşim demiş 2014 yılının sonuna kadar mı randevu yok başbakanmı bu doktor demiş,diğer söylediklerini yazmıyorumm...
kasım ayının sonunda arasak kesin verecekmisiniz peki demiş,bilemem demiş şerfsiz...
aman boşver al birini vur ötekineAllah bağışlasın darısı bizim bebişlerimize hayırlısıyla inşallah
Selam canım nasılsın?
Yok canım face açıcam yarın alişden fırsat bulursam açarım inşallah. Aslında yarın alişi dışarı çıkarcakdım Allahdan benimki hava durumunda fırtına varmış yarın o yuZden çıkmıyca saglık olsun ne yapalım. Başka zaman çıkartırım
Sen özelden face de ne isimle arıycam onu söyle özele yaz ben bakarım yarın açtıktan sonra
Kızlar buarada hayat çok tuhaf biliyormusunuZ. Önceden ne kadar çok şeye üZülmüşüm, ağlamışım, insanlar nasıl sinirlerimi Zıplatmmış benim, benim bu aptal kocamda izin vermiş insanların beni üzmesine. Yanı kendimi biraz koruyamasaymışım ailesine ne kadar ezdircekdi kimbilir(
Çok daha fazla üzülecekdim
Rabbim herzaman vijdanlı merhamet sahibi insanlara denk getirsin bizleri.
ben sabahın 4 kalkıyorum 7 kadar uyku yok zombi gibi yatakta saga dön sola dönSabahları 7 de hortluyorum
Bugünde ogluse kahvaltı yaptirip okula saldim
Uyuyordu zavalli giderken
:44::44::44:kime ne olmuş anlamadı ben :2:komşu geldi...
beydağlı canım bana özelden doktor adını hastaneyi şehri numarayı yaz bide ben görüşeyim olur mu? istersen tabi
Offff beydagli bana msj atmamisssssss teli yok
Dumanda var msj attim cvp gelmedi henuzzz
aman boşver al birini vur ötekine
ben sabahın 4 kalkıyorum 7 kadar uyku yok zombi gibi yatakta saga dön sola dönuyku hakgetire
:44::44::44:kime ne olmuş anlamadı ben :2:
vazgeçtim kızlar yaaa çok sağolun...az önce halam ve kızkardeşimde aradı vermiyolar....
sizi de zahmete sokmayım şimdii..
BAFS canım hastanenin adı BAŞKENT ÜNÜVERSİTESİ ama bu KIŞLA YERLEŞKESİ ymiş...
bu hastanedemi hemşire arkadaşın..
vazgeçtim kızlar yaaa çok sağolun...az önce halam ve kızkardeşimde aradı vermiyolar....
sizi de zahmete sokmayım şimdii..
BAFS canım hastanenin adı BAŞKENT ÜNÜVERSİTESİ ama bu KIŞLA YERLEŞKESİ ymiş...
bu hastanedemi hemşire arkadaşın..
Cnm soyadini ver bi ferhanda denesin araci arayacak kaybedecek bise yokki
canım ben görüştüm soyadını özelden at arayıp şansını deneyecek inşallah olur
merhaba kızlar nasılsınız size daha önce yazmıştım tanıdınızmı
iyi madem ikinizede gönderiyom özelinize bakın deneyin bakalım...
merhaba kızlar nasılsınız size daha önce yazmıştım tanıdınızmı
yok bişey canım aylardır bir doktoru bekliyordum yine randevu vermiyolar,onu konuştuk...
sen niye hapşırıyorsun,hastamı oldun yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?