Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

çıkaramadım bebeammm kendini unutturacak kadar girmemişsin topiğe zarrr bidaha olmasın hoşgeldinnnn

inşallah olmaz aslın da ben fazla cesaret edemedim aranıza girmeye siz bayadır konuşuyorsunuz bilemedim işte nasıl dahil olunur diye bir kere derdimi anlttım sonra sizleri hep takip ettim işte öyle

Her ondan buyuyo maasallah kaç kilo aldin cnm :26:

neyse canlar ben çıkıyım daha kendimi suya vurucam sonra görüşürüz kaynanm gelir başında beni yakalamasın akşama sevişirik tırtıl gider

geçmiş olsun kız dikkat et...

daha kahvaltı yapmadınmı sen,kız bu saate kadar aç kalınırmı...tabii bebiş büyüdü artık iki kişisiniz
inşallah olmaz aslın da ben fazla cesaret edemedim aranıza girmeye siz bayadır konuşuyorsunuz bilemedim işte nasıl dahil olunur diye bir kere derdimi anlttım sonra sizleri hep takip ettim işte öyle

olumu canım sen de katıl konuşuruz...

derdin neydi bir daha anlatunuttum çünkü:44:

Her ondan buyuyo maasallah kaç kilo aldin cnm :26:

81-700 hamile kaldım 83-700 geliyorum canem az öz yiyorum kilo almam yasak bu aylarda alınıyormuş zaar neyse ben çıktım kaynanm yakalamsın :18::18:yarın sabah annem yola çıkıyor çarşamba sabahı bende çok mutluyum rabbim ömür verirse 40 çıkana kadar benle işşallah akşama görüşmek dilegiyle inanın yazışmak çok istiyorumda malum altımda peser var bebgime birşey olmasın teyzeleri gidiyim gene uzanıyım boynum agrıdı tek parmakla zor oluyor yazması k.i.b

bu topik kucaklıyor insanı merak etme benim geçmişimde daha 2 3 aylık bişiy ama sorsan komşumdan iyi tanır topikteki canlar beni hoşgeldin gelll anlat dök içini sen kendini döktükçe topiktekiler topluyor seni bi bakmışsın can topiğin can üyesi candostu olmuşsun... geçmişe bakim hatırlarım seni sende benimkine bak 10 hf bebeğimi kaybedip geldim buraya yaralarım tazecikti kızlar tuz bastılar hergün burda

hani 16 haftalık bebeğimi kaybetmiştimya aranıza öyle dahil olmuştum

canım aradı arkadaşım ama yarım gün resmi tatili unuttuk yaa muhattab bulamamış dedi çarşamba hatırlat arayayım tekrar inşallah olur

hani 16 haftalık bebeğimi kaybetmiştimya aranıza öyle dahil olmuştum
ah canım yaaa geçmiş olsun RABBİM bir daha yaşatmasın çok zor,bende 7 kez kaybettim bebeğimi benimkilerin en büyüğü 3 aylıktı ama yinede içim çok yanıyordu her seferinde ...
canım aradı arkadaşım ama yarım gün resmi tatili unuttuk yaa muhattab bulamamış dedi çarşamba hatırlat arayayım tekrar inşallah olur

tamam canım sağol,olmazsa başka doktor araştıracam artık..

ne oldu aradınmı ay çatlıcam:18:

canım çarşamba hatırlatıcam arayacak sabahtan kimlik no istedi randevu alıcak ya bende dedim ismen al sen alacak olursan ben öğrenirim illa gerekirse dedim zaten alırsa sende ararsın olmazsa kimlik nonu bildirirsin sekretere ok

saolun hepiniz ben biraz çekingen gibi olurum ama çabuk kaynaşırım insanlarla

tamam canım,sağol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…