gelmedi hala canım
canım sevinçe gönderdim sana göndermek için 5 dakika beklemem lazım,malum özel mesaj her 5 dakikada gönderiliyormuş..
Ben söyledim cnm
çıkaramadım bebeammm kendini unutturacak kadar girmemişsin topiğe zarrrbidaha olmasın hoşgeldinnnn
grip gibi birşeyim :2:gel ben sana deyom benim mavişe götürüyüm senievde kimse yok kahvaltı yaptıydım gene acıktım ben ya haftaları ilerledikçe daha çok acıkıyorum nedense bebk büyüdügü içinmi acep
geçmiş olsun kız dikkat et...grip gibi birşeyim :2:gel ben sana deyom benim mavişe götürüyüm senievde kimse yok kahvaltı yaptıydım gene acıktım ben ya haftaları ilerledikçe daha çok acıkıyorum nedense bebk büyüdügü içinmi acep
inşallah olmaz aslın da ben fazla cesaret edemedim aranıza girmeye siz bayadır konuşuyorsunuz bilemedim işte nasıl dahil olunur diye bir kere derdimi anlttım sonra sizleri hep takip ettim işte öyle
Her ondan buyuyo maasallah kaç kilo aldin cnm :26:
hatırladım canım,hoşgeldin sen nasılsın???
inşallah olmaz aslın da ben fazla cesaret edemedim aranıza girmeye siz bayadır konuşuyorsunuz bilemedim işte nasıl dahil olunur diye bir kere derdimi anlttım sonra sizleri hep takip ettim işte öyle
iyiyim teşekkür ederim işte idare ediyorum sizler nasılsınız
geçmiş olsun kız dikkat et...
daha kahvaltı yapmadınmı sen,kız bu saate kadar aç kalınırmı...tabii bebiş büyüdü artık iki kişisiniz
olumu canım sen de katıl konuşuruz...
derdin neydi bir daha anlatunuttum çünkü:44:
ah canım yaaa geçmiş olsun RABBİM bir daha yaşatmasın çok zor,bende 7 kez kaybettim bebeğimi benimkilerin en büyüğü 3 aylıktı ama yinede içim çok yanıyordu her seferinde ...hani 16 haftalık bebeğimi kaybetmiştimya aranıza öyle dahil olmuştum
canım aradı arkadaşım ama yarım gün resmi tatili unuttuk yaamuhattab bulamamış dedi çarşamba hatırlat arayayım tekrar inşallah olur
canım aradı arkadaşım ama yarım gün resmi tatili unuttuk yaamuhattab bulamamış dedi çarşamba hatırlat arayayım tekrar inşallah olur
ne oldu aradınmı ay çatlıcam:18:
bu topik kucaklıyor insanı merak etme benim geçmişimde daha 2 3 aylık bişiy ama sorsan komşumdan iyi tanır topikteki canlar beni hoşgeldin gelll anlat dök içini sen kendini döktükçe topiktekiler topluyor seni bi bakmışsın can topiğin can üyesi candostu olmuşsun... geçmişe bakim hatırlarım seni sende benimkine bak 10 hf bebeğimi kaybedip geldim buraya yaralarım tazecikti kızlar tuz bastılar hergün burda
İnsallahhhhhj dua edecem
canım çarşamba hatırlatıcam arayacak sabahtankimlik no istedi randevu alıcak ya bende dedim ismen al sen alacak olursan ben öğrenirim illa gerekirse dedim zaten alırsa sende ararsın olmazsa kimlik nonu bildirirsin sekretere ok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?