Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canlar benim kocişe görev yazmışlar bende saldım öğlen yemeğede gelmeyince kalkayım kahvaltıyı geç yaptık onu bile toplamadım daha görüşürük öptüm siziii

bu arada benim tahlil sonuçlarım kasımda çıkacak sizlerden dua istiyorum lütfen benim için dua edin adağım var tahlil sonuçlarım temiz çıkarsa eğer küçükbaş kesicem inşallah...

bu arada benim tahlil sonuçlarım kasımda çıkacak sizlerden dua istiyorum lütfen benim için dua edin adağım var tahlil sonuçlarım temiz çıkarsa eğer küçükbaş kesicem inşallah...

inşallah dualarım seninle

ortalığı topladım çocuğu doyurdum tavuğu düdüklüye attım geldimmm sürekli yatmak istiyorum ben özellikle son bir haftadır havalardan mı depresyonamı girdim bilemedim sizede olur mu dönem dönem hamilemisin felan demeyin sakın alaksı yok adetimde yeni geçti daha korunuyorum da ama neden sürekli halsizim ve yatmak istiyorum bi dünya tahlil yapıldı yakın zaman vitaminlerim şuyum buyum bi sıkıntıda yok sanırım içten içe çok üzülüyorum ondan oluyor aklımda hep bebek hep kaygılar

uzun bir aradan sonra selam kızlar...
işe başladım çok yoruluyorum, hafta sonuda başka şehire gitmem gerekti 2 haftasonunda da evde değildim, giremedim hiç hepiniz iyisinizdir inşallah.. çalışmak uzun aradan sonra zor geliyor heleki kızımı bırakıp gitmesi çok daha zor ama zamanla alışıcaz ne yapalım... genel bi yorgunluğum var işten dolayı diyebilirim,onun dışında iyim çok şükür...

Bendede olurdu cnm o kaçan yorgun üzüntü endişeve kaygilarin var öyle durumlarda vücut kendini korumaya alirmis o yüzden sürekli uyumak istiyorsun. Şimdiden uzulmeye başlama bence hamile kalirsan önünde stresle korkuyla geçecek 9 ay seni bekliyor olacak taaki bebeğini kucagina alana kadar. Rabbim dayanma gücü versin aminn

Bitmiyorki bir turlu günün geçiyor evde test yapıyorsun pozitifi görüyorsun olmuyor kanda cikmadan inanmam diyorsun. Kan da cikiyor keseyi görmeden için rahat etmiyor. Kese var acaba bebek ne zaman görülecek konuda görüyorsun acaba kalp atisi varmi stresi basiyor onuda geçirdim derken ilk 3 ay düşük korkusu tam 3 ayi atlattim derken testler basliyor ikilisi bitiyor üçlüsü basliyor cinsiyet metali tavan yapiyor tam rahatlayacakken hooop detaylı ultrasonuydu seker yuklemesiydi bebeğim hareket ediyormu ignem ilacim yeterlimi vay bugün hareket etmedi derken tetanoz asilari bu kosturmacanin içinde son uç aya gidiyorsun doğal olarak agirlasiyirsun doğum nasil olacak korkusu bir yandan son hazirliklar korkular endiselerle 9 ay zehir olmuş şekilde bitiyor meleğini sagsalim kucagina aliyorsun iste o zaman basliyor aslında herşey. Gaziydi gobegiydi uykusuydu emmesiydi vs.. Daha sayamayacagim onlarca şey bir bakiyorsun Anne olmuşsun dünya bebeğinin üstüne kurulmuş artik.
Ömründen omur gitmiş oolsa da bir gülüşüyle odesiyor sana yasattigi herşeyi....

atam teşekürlerrrruhun şad olsun :72

ne kadar doğruu,ANNELERİN imtihanı hiç bitmiyorrr,ayakları öpülesi varlıklar

canım benim çok özledim seniALLAH kolaylık versin,yardımcın olsun

Çok güzel yazmışsın hayatım çooookkk doğru

Aynen öyle gitti benimde

Canım ben tetanozu olmadım
Pıhtılaşma olanların kimisi olmadı bir ara topikde konuşulmuştu
Sen olacakmısın?

fıstıklar merhabaaa nasılsınzzz
ben dunden berı artık evdeym esımle gtmıyorm ıse.. evmı temızledım kose bucak..
hala adet olmadım yemınle menopozludan farkım yok en son 1 eylul
hamıle degılım test yap dersenız herbısey yaptm deglım..
ahh bu pko benı yedı bıtırdı allahım yarabbım..
sevnc ablamı faceden terık ettım ama brdanda edıyorm saglıkla kucagna al 3. hakanı
beydaglı ablam sen nasılsn bıraz daha ıyımısn agrın varmı nsallah yoktur..
pasamm tırtılımm balımmm masallahh buyuyon ıyıce az kaldı bebısını saglıkla alcan kucagına..
umudum canımm dönmüsün evıne ohh evıındesın artık alısı op benm yerıme
basak karısı hala ortda yok..
belosla facede konusuoz ztn hep
pollyle hergun konusuoz askım benım..
ferhan kuzum sende ıyısın ıyıkı egldık sende topıke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…