Öperim hayatım. Evim evim çok rahat insanın kendi evi gibisi yok gercektende. Annemin yanıda olsa kendi evi insanın bambaşka :))fıstıklar merhabaaa nasılsınzzz
ben dunden berı artık evdeym esımle gtmıyorm ıse.. evmı temızledım kose bucak..
hala adet olmadım yemınle menopozludan farkım yok en son 1 eylul
hamıle degılım test yap dersenız herbısey yaptm deglım..
ahh bu pko benı yedı bıtırdı allahım yarabbım..
sevnc ablamı faceden terık ettım ama brdanda edıyorm saglıkla kucagna al 3. hakanı
beydaglı ablam sen nasılsn bıraz daha ıyımısn agrın varmı nsallah yoktur..
pasamm tırtılımm balımmm masallahh buyuyon ıyıce az kaldı bebısını saglıkla alcan kucagına..
umudum canımm dönmüsün evıne ohh evıındesın artık alısı op benm yerıme
basak karısı hala ortda yok..
belosla facede konusuoz ztn hep
pollyle hergun konusuoz askım benım..
ferhan kuzum sende ıyısın ıyıkı egldık sende topıke
Bilmiyorum onu ama gebelikte olunması gereken bi aşı. Fakat ben olmadım pıhtılaşmam olduğu içinCnm 5 ki doz yapilmistim ben omur boyu koruyor
O yüzden olmayacagim
Ohhhh afiyet şeker olsunBende bugün kaynosgil ekmek yapti oraya gittim
Bazlama gözleme sıkma yemeye
canım benim çok özledim seniALLAH kolaylık versin,yardımcın olsun
Benım belim çok şiddetli ağrıyiiii gece. Yatarken özellikle gün ortasında bişey yok .
Fıtık mı oldum yoksammm???
Beydaglım senin ağrıların nasıl? Ben yatarken gece dönemiyorum(((( yatakdan sürünerek kalkıyorum (((
Yinede buna şükür tabiki
Ama ha gecti ha geçecek derken tam 1 ayı gecti ama benım ağrılarım gecmedı((
Artık yarın randevu alıp doktora gidicem gerçi ağrı kesiciden başka bişey vermez. Keşke hastaneye göndersede mr falan çekilse
Öperim hayatım. Evim evim çok rahat insanın kendi evi gibisi yok gercektende. Annemin yanıda olsa kendi evi insanın bambaşka :))
Canım pko içinde Saraçoğlu soğan kürünü öneriyordu
Uyguladınmı adetlerinide düzene koyar
Bilmiyorum onu ama gebelikte olunması gereken bi aşı. Fakat ben olmadım pıhtılaşmam olduğu için
Ohhhh afiyet şeker olsun
Bol bol yemişssindir
Sewıncımm sende kabızlık varmı? Progestan ve Elevit kabızlık yapıyordu bende!
fıstıklar merhabaaa nasılsınzzz
sevnc ablamı faceden terık ettım ama brdanda edıyorm saglıkla kucagna al 3. hakanı
pasamm tırtılımm balımmm masallahh buyuyon ıyıce az kaldı bebısını saglıkla alcan kucagına..
oh oh sefan olsun kıs benimde annem geldi dün buruya gelicek kaynanam gidicek ama kaynanm gidicek diye agladım kıs okkadar alışmışımki ona sormaBende bugün kaynosgil ekmek yapti oraya gittim
Benım belim çok şiddetli ağrıyiiii gece. Yatarken özellikle gün ortasında bişey yok .
Beydaglım senin ağrıların nasıl? Ben yatarken gece dönemiyorum(((( yatakdan sürünerek kalkıyorum (((
Yinede buna şükür tabiki
Artık yarın randevu alıp doktora gidicem gerçi ağrı kesiciden başka bişey vermez. Keşke hastaneye göndersede mr falan çekilse
canım bu aralar sevişemiyos faceye giremiyom eskisi gibi yattıgım için:2:birde dişim agrıyor 2 gündür allaha şükür şimdi dişim agrımıyor ya agrırsa:18::18:kızımda çok çektim çünkü
oh oh sefan olsun kıs benimde annem geldi dün buruya gelicek kaynanam gidicek ama kaynanm gidicek diye agladım kıs okkadar alışmışımki ona sormabenim yerimede ye
geçmiş olsun canım rabbim ifa versin
dumanım yeni iş hayatın hayırlı olsun kızından ayrısın ama ne yapıcaksın ekmek parası canım
kızlar günaydın diyim çkıyım dedim akşama görüşürüz artık
bu arada birşey merak ettim 2 gündür acı yiyorum canım istedi bebge bir zararı olurmu
slm canlar
beydağlıııı kuzum maalesef olmadışansımızı zorladık ama olmadı hatta kasım için randevu aldırmaya çalıştım ama yardımcı olmadılar tayfun bey varmış onu tavsiye etti tavsiye yerine yardım edeydi
sevincom umudum pıhtılılar tetanoz yaptıramıyor mu ilk duydum beni bi aydınlatırmısız lütfen nedenki?
Sagol canım. Yüzüstü zaten hele hiç yatamıyorum sırt üstüde yatamıyorumcanım doğumdan sonra benimde belimde şiddetli ağrılar oldu,özellikle yüzüstü yattıysam sabah doğrulamadım yatakta... yavaş yavaş düzeliyor doğumla alakalı olabilir..geçmiş olsun.
Bende ciddi kabızlık sorunu vardı öyleki 4 günde 5 günde bir tuvalete çıktığım oluyordu. Progestan ve eleviti 9 ay kullandığım için hamileliğin sonuna kadar şiddetli kabızlık sorunum vardı. Doktorum kabızlık için ilaç vermişti ama kullanmak istemedimYok cnm şükür kabiz olmuyorum sebze meyve bol yiyorum progestandan kurtuldum 15. Haftada çok sukur
canım bu aralar sevişemiyos faceye giremiyom eskisi gibi yattıgım için:2:birde dişim agrıyor 2 gündür allaha şükür şimdi dişim agrımıyor ya agrırsa:18::18:kızımda çok çektim çünkü
oh oh sefan olsun kıs benimde annem geldi dün buruya gelicek kaynanam gidicek ama kaynanm gidicek diye agladım kıs okkadar alışmışımki ona sormabenim yerimede ye
geçmiş olsun canım rabbim ifa versin
dumanım yeni iş hayatın hayırlı olsun kızından ayrısın ama ne yapıcaksın ekmek parası canım
kızlar günaydın diyim çkıyım dedim akşama görüşürüz artık
bu arada birşey merak ettim 2 gündür acı yiyorum canım istedi bebge bir zararı olurmu
Evet bende pıhtılaşma topiğinde bi kaç kişi yaptırmadı bende yaptırmak istemedım, doktorumada söyledim o da dedi bende yaptırmanı tavsiye etmiyorum dedı ama nedenini sormamıştım :)))slm canlar
beydağlıııı kuzum maalesef olmadışansımızı zorladık ama olmadı hatta kasım için randevu aldırmaya çalıştım ama yardımcı olmadılar tayfun bey varmış onu tavsiye etti tavsiye yerine yardım edeydi
sevincom umudum pıhtılılar tetanoz yaptıramıyor mu ilk duydum beni bi aydınlatırmısız lütfen nedenki?
Bişey olacağından degıl belki ama önlem amaçlı yaptırmadım bende:)Bafs canim sebebini tam bilmiyom ama topikte okumustum pihtililara yapilmiyormus ben bunu bilmeden ilk hamilelikte 5 doz yapildim maalesef
Off bu basagrisindan ne çektim beee:2:
Geçmiş olsun canım minoset kullanabilirsin gebelikte kullanılıyor benim doktorumda bana şiddetli başağrılarım için vermişti bi kaç defa kullandım doktorun vermedimi sana?
sağol canım iyi olmaya çalışıyorum ama maalesef ağrılarım hala devam ediyorfıstıklar merhabaaa nasılsınzzz
afiyet olsunBende bugün kaynosgil ekmek yapti oraya gittim
ewet şükürler olsun ama benimde ağrılarım çok canım...bel ağrısı çok zor yaşamayan bilmez,gecikmeden git bir doktoraBenım belim çok şiddetli ağrıyiiii gece. Yatarken özellikle gün ortasında bişey yok .
Yinede buna şükür tabiki
canım benimmmm,ewet çok güzel olurdu bende çok istiyorum sizlerle görüşmeyi ama,maalesef izin koparamıyorumbende seni çok özledim ,senle muhabbet etmeyibi face açsan kendine sırf bize özel ne güzel olur oraya daha rahat giriyorum telde yüklü olduundan..sık sık görüşürüz
sağol canım bende meraktan öldüm bugün ne yaptın diye,bütün gün internet yoktu,şimdide kaçak girdim walla..çok merak ettim ama maalesef olmamış,sağlık olsun çok sağol sanada zahmet verdimslm canlar
Beydagli kuzum o Dr randevu almak çok çok zormus serayda alamamis onunla da görüştüm onun ablasi Dr o bile alamadigina gore gerçekten zor demekki. Ama ben arastirdim anlamında doktoruymus Bülent Haydardedeoglu onu çok tavsiye ediyorlar ayni hastanede canim.
Parol'da iyidir onu da kullanmıştım idrar yolu enfeksiyonunda vermişdiSaol cnm parol verdi banada bazen çok basim agriyor
sağol canım iyi olmaya çalışıyorum ama maalesef ağrılarım hala devam ediyor
afiyet olsun
ewet şükürler olsun ama benimde ağrılarım çok canım...bel ağrısı çok zor yaşamayan bilmez,gecikmeden git bir doktora
canım benimmmm,ewet çok güzel olurdu bende çok istiyorum sizlerle görüşmeyi ama,maalesef izin koparamıyorum
sağol canım bende meraktan öldüm bugün ne yaptın diye,bütün gün internet yoktu,şimdide kaçak girdim walla..çok merak ettim ama maalesef olmamış,sağlık olsun çok sağol sanada zahmet verdim...bizde kasıma hatta aralık ayına bile istedik vermediler,kısmet değilmiş...
ewet canım çok zormuş..nasıl bir doktormuş bu iyice merak ettim....üzüldüm ama sevinç ne zamandan beri bekliyordum,ümitlenmiştim neyse sağlık olsun,sağol canım bakarız artık
Bafs32
Canım
Özelden yazıştığım ferhan senmısın?
Sevınc sana ferhan demiş yanlış anlamadıysam önceki sayfalardan birinde ???
Sen nickini mi değiştirdin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?