Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Öperim hayatım. Evim evim çok rahat insanın kendi evi gibisi yok gercektende. Annemin yanıda olsa kendi evi insanın bambaşka :))
Canım pko içinde Saraçoğlu soğan kürünü öneriyordu
Uyguladınmı adetlerinide düzene koyar

Cnm 5 ki doz yapilmistim ben omur boyu koruyor
O yüzden olmayacagim

Bilmiyorum onu ama gebelikte olunması gereken bi aşı. Fakat ben olmadım pıhtılaşmam olduğu için
Bende bugün kaynosgil ekmek yapti oraya gittim
Bazlama gözleme sıkma yemeye
Ohhhh afiyet şeker olsun
Bol bol yemişssindir
Sewıncımm sende kabızlık varmı? Progestan ve Elevit kabızlık yapıyordu bende!

Benım belim çok şiddetli ağrıyiiii gece. Yatarken özellikle gün ortasında bişey yok .
Fıtık mı oldum yoksammm???
Beydaglım senin ağrıların nasıl? Ben yatarken gece dönemiyorum (((( yatakdan sürünerek kalkıyorum (((
Yinede buna şükür tabiki
Ama ha gecti ha geçecek derken tam 1 ayı gecti ama benım ağrılarım gecmedı ((
Artık yarın randevu alıp doktora gidicem gerçi ağrı kesiciden başka bişey vermez. Keşke hastaneye göndersede mr falan çekilse

canım benim çok özledim seniALLAH kolaylık versin,yardımcın olsun

bende seni çok özledim ,senle muhabbet etmeyi bi face açsan kendine sırf bize özel ne güzel olur oraya daha rahat giriyorum telde yüklü olduundan..sık sık görüşürüz

canım doğumdan sonra benimde belimde şiddetli ağrılar oldu,özellikle yüzüstü yattıysam sabah doğrulamadım yatakta... yavaş yavaş düzeliyor doğumla alakalı olabilir..geçmiş olsun.

Yok cnm şükür kabiz olmuyorum sebze meyve bol yiyorum progestandan kurtuldum 15. Haftada çok sukur

canım bu aralar sevişemiyos faceye giremiyom eskisi gibi yattıgım için:2:birde dişim agrıyor 2 gündür allaha şükür şimdi dişim agrımıyor ya agrırsa:18::18:kızımda çok çektim çünkü
oh oh sefan olsun kıs benimde annem geldi dün buruya gelicek kaynanam gidicek ama kaynanm gidicek diye agladım kıs okkadar alışmışımki ona sormabenim yerimede ye

geçmiş olsun canım rabbim ifa versin
dumanım yeni iş hayatın hayırlı olsun kızından ayrısın ama ne yapıcaksın ekmek parası canım
kızlar günaydın diyim çkıyım dedim akşama görüşürüz artık
bu arada birşey merak ettim 2 gündür acı yiyorum canım istedi bebge bir zararı olurmu

Allah razi olsun kaynanandan gene geldi vakti kadincagiz
Gozunaydin ana gibi yar da olmaz
Benim babam rahatsız diye annem gelemedi
Kaynostanda hayir yok tu rezil oldum herifim vakti sağolsun
Aci ye bise olmaz abartma ama
Oğlan geliyor pasa geliyor tursuda yediydin
Oğluna kanka geliyiiii

slm canlar
beydağlıııı kuzum maalesef olmadı şansımızı zorladık ama olmadı hatta kasım için randevu aldırmaya çalıştım ama yardımcı olmadılar tayfun bey varmış onu tavsiye etti tavsiye yerine yardım edeydi
sevincom umudum pıhtılılar tetanoz yaptıramıyor mu ilk duydum beni bi aydınlatırmısız lütfen nedenki?

Bafs canim sebebini tam bilmiyom ama topikte okumustum pihtililara yapilmiyormus ben bunu bilmeden ilk hamilelikte 5 doz yapildim maalesef

Beydagli kuzum o Dr randevu almak çok çok zormus serayda alamamis onunla da görüştüm onun ablasi Dr o bile alamadigina gore gerçekten zor demekki. Ama ben arastirdim anlamında doktoruymus Bülent Haydardedeoglu onu çok tavsiye ediyorlar ayni hastanede canim.

canım kim demiş tetenoz yapılamıyo diye ben yaptırdım 2 kere :)

canım doğumdan sonra benimde belimde şiddetli ağrılar oldu,özellikle yüzüstü yattıysam sabah doğrulamadım yatakta... yavaş yavaş düzeliyor doğumla alakalı olabilir..geçmiş olsun.
Sagol canım. Yüzüstü zaten hele hiç yatamıyorum sırt üstüde yatamıyorum
Yan yatıyorum o da yatarken sorun yok ama gece öbür tarafa döndüğümde dönemiyorum!!!! ((( inşallah geçer
Sen nasılsın , Zeynep Eyşan nasıl? Kaç aylık oldu annesi?
Çok çabuk büyüyorlar
Aliş'de 4. Ayı dolduracak Allah kısmet ederse önümüzdeki hafta inşallah.
Yok cnm şükür kabiz olmuyorum sebze meyve bol yiyorum progestandan kurtuldum 15. Haftada çok sukur
Bende ciddi kabızlık sorunu vardı öyleki 4 günde 5 günde bir tuvalete çıktığım oluyordu. Progestan ve eleviti 9 ay kullandığım için hamileliğin sonuna kadar şiddetli kabızlık sorunum vardı. Doktorum kabızlık için ilaç vermişti ama kullanmak istemedim

Ben ilk 4-5 ay küçük turşu acı biberleri her sabah öğle aksam yiyordum bende bişey olurmu diye endişelendik her yiyişimde korkuyordum ama çok şükür bişey olmadı ama sen yinede az ye canım. Herseyin fazlası zarar :)))
Evet bende pıhtılaşma topiğinde bi kaç kişi yaptırmadı bende yaptırmak istemedım, doktorumada söyledim o da dedi bende yaptırmanı tavsiye etmiyorum dedı ama nedenini sormamıştım :)))
Bafs canim sebebini tam bilmiyom ama topikte okumustum pihtililara yapilmiyormus ben bunu bilmeden ilk hamilelikte 5 doz yapildim maalesef
Bişey olacağından degıl belki ama önlem amaçlı yaptırmadım bende:)

sağol canım iyi olmaya çalışıyorum ama maalesef ağrılarım hala devam ediyor
afiyet olsun
ewet şükürler olsun ama benimde ağrılarım çok canım...bel ağrısı çok zor yaşamayan bilmez,gecikmeden git bir doktora
bende seni çok özledim ,senle muhabbet etmeyi bi face açsan kendine sırf bize özel ne güzel olur oraya daha rahat giriyorum telde yüklü olduundan..sık sık görüşürüz
canım benimmmm,ewet çok güzel olurdu bende çok istiyorum sizlerle görüşmeyi ama,maalesef izin koparamıyorum
sağol canım bende meraktan öldüm bugün ne yaptın diye,bütün gün internet yoktu,şimdide kaçak girdim walla..çok merak ettim ama maalesef olmamış,sağlık olsun çok sağol sanada zahmet verdim...bizde kasıma hatta aralık ayına bile istedik vermediler,kısmet değilmiş...

ewet canım çok zormuş..nasıl bir doktormuş bu iyice merak ettim....üzüldüm ama sevinç ne zamandan beri bekliyordum,ümitlenmiştim neyse sağlık olsun,sağol canım bakarız artık

Saol cnm parol verdi banada bazen çok basim agriyor
Parol'da iyidir onu da kullanmıştım idrar yolu enfeksiyonunda vermişdi

Canım gercekdende yaşamayan bilemez bel ağrısını. Nitekim bende bu kadar zor olduğunu daha 1 aydır anlamış bulunmaktayım. Rabbim hepimize şifa versin hatta tüm hastalara. Insanın neresi ağrıyorsa canı ordadır derler ya öyle işte.

Bafs32

Canım

Özelden yazıştığım ferhan senmısın?

Sevınc sana ferhan demiş yanlış anlamadıysam önceki sayfalardan birinde ???

Sen nickini mi değiştirdin ?

Bafs32

Canım

Özelden yazıştığım ferhan senmısın?

Sevınc sana ferhan demiş yanlış anlamadıysam önceki sayfalardan birinde ???

Sen nickini mi değiştirdin ?

adım ferhan canım ilk kayıt günümden beri nickim aynı değiştirme yok yanlışlık olmasın bi ferhan daha mı var ben bebeğimi kaybedince bu sorunu yaşayan çok kişiyle özelden yazıştım ilk zamanlar danıştım ama seninle yazışmıymıydık hatırlamıyorum canım ama yazışsak hatırlardım sanırım

millettt ben geldimmmm nerdesiniz yahuuu bi dersimi daha bitirmiş bulunuyorum kaldı 5 derss hadi hayırlısı inş geçerim dersleri emeklerim boşa gitmez :18::18:

bu günler hayırlısıyla geçer daha iyi günleri nasip eder mi Rabbim Allah ım ferahlığa kavuştur Yarabbim aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…