Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Gunaydin kizlarr
Cnm sana bir sorum olacak ben bu iğneyi karnimdan çok yapamadim. 8 haftaya kadar felan sanirim yaptim. Sonra bacağa geçtim vücudum yagli bir vücut olmadigi için çok zorlaniyorum. Bacaklarim çok aciyor morariyor bez oluyor artik yer kalmadi iğne gitmez oldu iki gündür kola geçtim kol hepsinden betermis çok feci yaniyor ve zayif olduğu için iğne yapacak alanim çok az burada yer kalmayınca ne yapacam bacaklarim düğüm düğüm oldu

günaydın kızcelerrr nasılsınz ben uyuyamadıım sabahn korunde kalktm gogsum agrıyo ınsallah adet olcam..
umudum canım yaptım sogan kuru bıseye yaramadı bende malesef yaaa.
pasam evet sevısemıoz senle artıkın ozledım senı gecmıs olsun askosum dısın ıcındde..
beydaglı ablam allah acıl ve bolll sıfa versn ınsallahh

Kizlarr kader arkadaşlarım yoldaslarim Rabbim nasip kismet ederse ikinci ogluma hamileyim oğlum kendi ismine uyumlu istiyor kardeşinin ismini. Hakan ismine uyumlu önerilere acigim birlikte karar verelim istedim

canım bende göbekten yapıyordum hastaneye yattıgımda kola geçtik anlıcagın dedigin dogru kol fena acıtııyor eşim her koluma vurdugunda ananı anam veyeda viş diye sesler çıkıyor annam ananıda birşey demiyor eşim acıdan tuaf oldugum için viş diye bagırdıgımda ona işş diye bagırıyor biz bir bütün olmuşuzda haberimiz yokbacaktan denemedim kolumunda yan tarafından tutuyor eşim yapıyor herşey deger evlatlarımız için ignemi canımızı acıtıcek peh şaşarım:18::18:
canım sag ol arada agrıyor o kadar bügünümüzede şükür
Kizlarr kader arkadaşlarım yoldaslarim Rabbim nasip kismet ederse ikinci ogluma hamileyim oğlum kendi ismine uyumlu istiyor kardeşinin ismini. Hakan ismine uyumlu önerilere acigim birlikte karar verelim istedim
gürkan
atakan
volkan
safkan serkan alıma bunlar geldi şimdi sonrasına bakarız
kız sevinç annem bugün geliyor gelinle kaynanm gidicek çok üzülüyorum gitmesine çok alıştım kız varlıkgına dün eşim annesine beni demiş anneside çok aglamış ayrılmak çok zor gelicek biri deseydi inanmazdım inanda ben neden böyle oldum anlamış degiilim

Kiz kadin en zor günlerinde yanindaydi geldi bakti sende alistin tabi uzulursun . Rabbim iyi insanların yokluğunu vermesin o kadar kustunuz ettiniz tartismalariniz oldu yinede sana o bakti .

Kiz kadin en zor günlerinde yanindaydi geldi bakti sende alistin tabi uzulursun . Rabbim iyi insanların yokluğunu vermesin o kadar kustunuz ettiniz tartismalariniz oldu yinede sana o bakti .

dün eşim demiş gidiyorsun he paşayı beni bırakıp annesi gelicek oglum demiş agladı annem bana bakaraktan dedi eşim kötülükleri kalp kırmalarıda oldu amma velakin 30 agustostan beri benim yanımda kızdırsada kalbimi kırsada baktı hakkını ödüyemem şimdi benim jeliye yelek örüyoreltimimki kesinleştı benimki kesin degil karnımdaki erkekse elttime yar olucek hırka

aklıma şimdilik gelenleri yazayım: KAAN,SERKAN,HAKTAN,DAĞHAN,VOLKAN...

Son düzenleme:

karından yapabiliyorsan yap canım en rahatı orası,kol gerçektende çok acıyor....

Bende karından 2 aylık olmamıştım bacağa geçtim karnım morardı ve beze oluştu yer kalmadı anlayacağın
Malum günde 2 iğne
Direk bacağa geçtim bacak rahattı kasa ve damara gelmemesi lazım benim bacaklarım beyaz olduğu için aydınlık yere geçip damarın hafif karartısını görüp ona göre batırıyordum damara ve kasa denk gelmesin diye işede yarıyordu bacağımın üst kısmına vuruyordum en etli yerler orası çünkü :)))
ta ki 8. Aya kadar sonlara doğru artık iğne hiç girmiyodu itiyordum itiyordum gitmiyordu zorla sokuyordum artık
Kola bi defa hemşire yapmıştı o da çok acıttı bi daha yaptırmadım koldan.
Kolda kas dolu çok acıyor

Bacak olayında ben bide sabahkkini sag bacağıma yapıyorsam akşamkini sol bacağa yapıyodum

İĞNEYi batırmadan önce buz kompres yap iğne yapacağın yere morarmaz!!!!

Erkan

Bafs
Tamam canım o ferhan başka ferhan sen başka ferhansın :)) tekerleme gibi oldu:)))

Sewıncımm
Hakan'a uyumlu erkan var benim beğendiğim
Hakan'a uyumlu olmasın dersen
Ozan
Mert
Toprak
Mirza
Arda
Kaan
Kaya
:)))))

slm begümcan canım bu pko için kilo verirsen çok faydasını görürsün tatlım birde pko olanlarda insülin direnci oluyor genelde doktorun baktı mı hiç onun için ilaç veriyor ve adet görüyorsun bu konuyu bir araştır tatlım inş en kısa zamanda adet olursun

umudum ya doktor banada dedi gebelik olursa 0,4 lük günde 2 kere diye olsun da katlanırız diyorum ama zor sanırım Allah hakkımızda hayırlısını versin inş zayıf olunca daha mı zor oluyor :18::18: ben 46 kiloyum ne bacak ne göbek ne kolda et namına bişiycik yok :18::18: bende bidaha anne olur muyum ki ne zor işlermiş bunlar ilkini anlamamışız Rabbim duyurmadan sağlıkla tekrar anne olmayı nasip etsin inşallah

Son düzenleme:

canım ya yakında sağlık ocağı hastane filan yok mu gidip yaptır bari belki hemşire yapınca daha mı iyi olur ki Allah kolaylık versin böle şeyler okudukça gözüm korkuyor ama mükafatın çok büyük olacak o günlerini hayal et iğneyi batırırken

Canım katlanılıyor Allahım daha büyük dert vermesin insana. En azından bi umut oluyo biryerlerde az bişeyde olsa :))
Tahminimce zayıflarda zor oluyordur
Ben balık etliyim o yüzden idare ediyordum :))
Ama senin kadar da zayıf olmak isterdim yani :))))) hayır demem 46 olmaya :))))

Ayyy iki defa hemşireye yaptirdim mahfetti beni kolumu yerinden kaldiramadim günlerce

en yağlı yerim baldırlarım napıyım ya Rabbim nasip etsinde inşallah başa gelince çekilmeyen mi var Allah beterinden korusun amin
ben yattımda ayağımdan 2 ay evde bile zıplayarak sürünerek gezdim alçıdan korktum aldırmadım neler neler Allah sevdiklerimizi eksik etmesin bana bu dönemlerde destek olup sıkıntılara beraber göğüs geren eşimden Rabbim her iki dünyada razı olsun.inşallah bir evlat daha nasip etsin bu sınavıda beraberce bize bir evgeçebilmeyi nasip etsin... ben bebeğimi kaybettikten sonra ne kadar kötü davrandım ona sanki suç onunmuş gibi... benim imtihanım yaşadıklarım onunkide ben oldum resmen demem o ki inşallah burada o mutlu günümü sizinle paylaşmak nasip olur sizde iyiki varsınız bigün yüzyüze görüşmekte nasip olur belki

Son düzenleme:

Inşallah canım Rabbim bu yolda kimseyi mahcup etmesin yarı yolda bırakmasın sağ salim tamamına erdırsin inşallah.

Ne güzel eşinin destek olması sewıncımm sen yinede bacağından yapmaya devam et koldan daha iyidir
Buz kompres yap iğneyi vurmadan bir iki dakika önce morarmaz en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…