öyle canımm ekmek parası mecbur alıştık zaten bizcanım bu aralar sevişemiyos faceye giremiyom eskisi gibi yattıgım için:2:birde dişim agrıyor 2 gündür allaha şükür şimdi dişim agrımıyor ya agrırsa:18::18:kızımda çok çektim çünkü
oh oh sefan olsun kıs benimde annem geldi dün buruya gelicek kaynanam gidicek ama kaynanm gidicek diye agladım kıs okkadar alışmışımki ona sormabenim yerimede ye
geçmiş olsun canım rabbim ifa versin
dumanım yeni iş hayatın hayırlı olsun kızından ayrısın ama ne yapıcaksın ekmek parası canım
kızlar günaydın diyim çkıyım dedim akşama görüşürüz artık
bu arada birşey merak ettim 2 gündür acı yiyorum canım istedi bebge bir zararı olurmu
bende yaptırmadım canım,sağlık ocağında dr umu aradım duuurr dedi napıyosun ben sana yaptır demedimki dedi, kullandığım iğneler falan filan yan etkisi olabilirmiş canım...Bafs canim sebebini tam bilmiyom ama topikte okumustum pihtililara yapilmiyormus ben bunu bilmeden ilk hamilelikte 5 doz yapildim maalesef
canım 51 kıloyum boyumda 1.70 yanı baya zayıfım kılom yok şükür.. ınsulun dırencı ıcın glıfor ıcıyorm bana mısın demıyo yemınle 2 ayı gectık menopoz takılıom cok sınırlıyımslm begümcancanım bu pko için kilo verirsen çok faydasını görürsün tatlım birde pko olanlarda insülin direnci oluyor genelde doktorun baktı mı hiç onun için ilaç veriyor ve adet görüyorsun bu konuyu bir araştır tatlım inş en kısa zamanda adet olursun
canım 51 kıloyum boyumda 1.70 yanı baya zayıfım kılom yok şükür.. ınsulun dırencı ıcın glıfor ıcıyorm bana mısın demıyo yemınle 2 ayı gectık menopoz takılıom cok sınırlıyım(((
Gunaydiiiin hayirli sabahlar hayirli cumalaaarrr
Hayirli dileklerimiz gerçek olsun insallah
3 lu testim normal cikmis çok şükür rabbime binlerce şükür Allahim bu duyguyu isteyen herkese tattirsin mutluluk gozyaslari doktursun insallah
Slm kızlar araniza benide kabul edermisiniz. 😊😊
Hoşgeldin arkadaşım :)
Hoşbuldukkk cnm. Nasılsıniz sizde bebek sahibi olmak isteyenlerdensinizz dimi
amin canımmm
walla bizimde şimdilik hayal gibi görünüyor,hemde uzak bir hayal..ama olsun hiç belli olmaz hayaller gerçek olabilir
hoşgeldinnn,maaşşallah oişine
bizde seni çok özledik beloş,nasılsın??
ne zaman net alacaksınız eve
Kendi evinde çok titiz olup ta baskasinin evinde vurdum duymaz olan insanları kiniyorummm
ay bende ne zaman evi temizlesem,çicuklu misafir gelirdi....aynen batırırlardı eviii...
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehelede rahattt rahatt oturup hiç ilgilenmeyen analarıda kınıyorummm
napim hastaneyi aradım randevu almak için,bütün randevular doluymuş 2 ay boyunca canım çok sıkıldı,randevu alamadım
nasıl iyi bir doktor bulacam ben
canım sevinçe gönderdim sana göndermek için 5 dakika beklemem lazım,malum özel mesaj her 5 dakikada gönderiliyormuş..
Bitmiyorki bir turlu günün geçiyor evde test yapıyorsun pozitifi görüyorsun olmuyor kanda cikmadan inanmam diyorsun. Kan da cikiyor keseyi görmeden için rahat etmiyor. Kese var acaba bebek ne zaman görülecek konuda görüyorsun acaba kalp atisi varmi stresi basiyor onuda geçirdim derken ilk 3 ay düşük korkusu tam 3 ayi atlattim derken testler basliyor ikilisi bitiyor üçlüsü basliyor cinsiyet metali tavan yapiyor tam rahatlayacakken hooop detaylı ultrasonuydu seker yuklemesiydi bebeğim hareket ediyormu ignem ilacim yeterlimi vay bugün hareket etmedi derken tetanoz asilari bu kosturmacanin içinde son uç aya gidiyorsun doğal olarak agirlasiyirsun doğum nasil olacak korkusu bir yandan son hazirliklar korkular endiselerle 9 ay zehir olmuş şekilde bitiyor meleğini sagsalim kucagina aliyorsun iste o zaman basliyor aslında herşey. Gaziydi gobegiydi uykusuydu emmesiydi vs.. Daha sayamayacagim onlarca şey bir bakiyorsun Anne olmuşsun dünya bebeğinin üstüne kurulmuş artik.
Ömründen omur gitmiş oolsa da bir gülüşüyle odesiyor sana yasattigi herşeyi....
Parol'da iyidir onu da kullanmıştım idrar yolu enfeksiyonunda vermişdi
Canım gercekdende yaşamayan bilemez bel ağrısını. Nitekim bende bu kadar zor olduğunu daha 1 aydır anlamış bulunmaktayım. Rabbim hepimize şifa versin hatta tüm hastalara. Insanın neresi ağrıyorsa canı ordadır derler ya öyle işte.
ewet canım haklısın ama sabredemiyorum işte,neyse bakıcaz artık,bel ağrısı çok zor yaaa yerinden kalkamıyorsun..
çok az geliyosun özledik seni,eee nasıl yerinizden memnunmusun,alıştınmı??
3 düşüğüm vardı
Çok şükür ben kavuştum yavruma 4. Gebelikde.
Rabbim bebişlerimize saglıklı hayırlı ömürler versin inşallah.
Senin tarihçen nedir tatlım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?