Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

öyle canımm ekmek parası mecbur alıştık zaten biz sen nasılsın bebeğin nasıl? takip ediyorum seni gizli gizli maşallahhh çok güzel ilerledin...

Bafs canim sebebini tam bilmiyom ama topikte okumustum pihtililara yapilmiyormus ben bunu bilmeden ilk hamilelikte 5 doz yapildim maalesef
bende yaptırmadım canım,sağlık ocağında dr umu aradım duuurr dedi napıyosun ben sana yaptır demedimki dedi, kullandığım iğneler falan filan yan etkisi olabilirmiş canım...

canım 51 kıloyum boyumda 1.70 yanı baya zayıfım kılom yok şükür.. ınsulun dırencı ıcın glıfor ıcıyorm bana mısın demıyo yemınle 2 ayı gectık menopoz takılıom cok sınırlıyım (((

kııııııızzzz sen daha kilo filan vereyim deme zaten

Gunaydiiiin hayirli sabahlar hayirli cumalaaarrr
Hayirli dileklerimiz gerçek olsun insallah

Tevekküldeyim Rabbim... Sabirla bekliyorum. Indirecegin hayra öylesine muhtacim ki... Elimden geleni yaptim, elimden gelmeyenler icin de sana el actim. Hayirli cumalar...

hayırlı cumalar canlar bugün yapılan dualarımız kabul olur inşallah birbirimizi dualarımızda analım inşallah

3 lu testim normal cikmis çok şükür rabbime binlerce şükür Allahim bu duyguyu isteyen herkese tattirsin mutluluk gozyaslari doktursun insallah

fıstıklar hayırlı cumalar dualarımız kabuul olsun ınsallah müminin mümine duası kabul olurmus..
benım gıbı evlat ısteyen tum kardeslerıme allah hayırlı saglıklı evlat versın..
hamıle kardeslerımde hayırla saglıkla evlatlarını kucagına alsın ınsallah..

Hoşbuldukkk cnm. Nasılsıniz sizde bebek sahibi olmak isteyenlerdensinizz dimi

3 düşüğüm vardı

Çok şükür ben kavuştum yavruma 4. Gebelikde.
Rabbim bebişlerimize saglıklı hayırlı ömürler versin inşallah.

Senin tarihçen nedir tatlım?

selam kızlar nasılsınız
1 haftadır gelemiyorum çünkü neti aldığımız çocuk cihazı düşürmüşdü sonrada hastanede falan yattı bizde internetsiz kalmıştık
inşallah en kısa zamanda kendi netimizi bağlatırızda rahat rahat girerim bende

hayırlı akşamlar...... bende istiyorum meleğimi 3 kasımda olmasın kırmızılar.. dua edinnn ben dualarıma ekliyorum hep isteyen tüm arkadaşlarımızı rabbim sesimi duyar inşllahhhh

hayaldi gerçek oldu deriz inşallah

Kendi evinde çok titiz olup ta baskasinin evinde vurdum duymaz olan insanları kiniyorummm

ben öyle insanlara daha çok şeyler demek ,stiyorum ama terbiyem musade etmiyor

canım sevinçe gönderdim sana göndermek için 5 dakika beklemem lazım,malum özel mesaj her 5 dakikada gönderiliyormuş..

10 dakikadan 5 dakikayamı düşmüş iyi

valla ilk başları okurken korktum

bende düşükten sonra yüzüstü yatamaz oldum
uyku sersemi yanlışlıkla yüzüstü yatayım rüyama giriyordu ağrı zor dönüyordum

Son düzenleme:
ewet canım haklısın ama sabredemiyorum işte,neyse bakıcaz artık,bel ağrısı çok zor yaaa yerinden kalkamıyorsun..

çok az geliyosun özledik seni,eee nasıl yerinizden memnunmusun,alıştınmı??

canım eve daha netimizi bağlatamadık komşudan alıyoruz oda sürekli kesilip duruyor

alıştım canım ama evin bazı şeylerine alışmadık bakalım ne yapacaz

3 düşüğüm vardı

Çok şükür ben kavuştum yavruma 4. Gebelikde.
Rabbim bebişlerimize saglıklı hayırlı ömürler versin inşallah.

Senin tarihçen nedir tatlım?

Amin inşallah. Ben Erken evlilik yaptım henüz 19 yaşındayım ve olursa ilk bebeğim olcak inşallah. 1 senedir denioruz olmuor eşim çok istiyor. Artık bnde istiorum beraber büyürüüz. 😊😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…