Nazom benim başıma ilk defa geliyor ve felaket ağrıyor Rabbim daha beterinden esirgesin inşallahhayaldi gerçek oldu deriz inşallah
ben öyle insanlara daha çok şeyler demek ,stiyorum ama terbiyem musade etmiyor
10 dakikadan 5 dakikayamı düşmüş iyi
valla ilk başları okurken korktum
bende düşükten sonra yüzüstü yatamaz oldum
uyku sersemi yanlışlıkla yüzüstü yatayım rüyama giriyordu ağrı zor dönüyordum
Amin inşallah. Ben Erken evlilik yaptım henüz 19 yaşındayım ve olursa ilk bebeğim olcak inşallah. 1 senedir denioruz olmuor eşim çok istiyor. Artık bnde istiorum beraber büyürüüz. 😊😊
Nazom benim başıma ilk defa geliyor ve felaket ağrıyor Rabbim daha beterinden esirgesin inşallah
Insan zaten eşinin çok istediğini görünce mahvoluyor, benim eşimde başkalarının çocuklarını severken bile içi giderdi. Çok şükür kavuştuk darısı senin başına inşallah
1 senedir denedıyseniz aşılama da yapabilirsiniz ya da tahlil falan yaptırdınızmı? Belki spermlerde sorun olabilir veya yumurtalarda veyahut da hormonlarda. Hiçbişey yoksa da ki yoktur inşallah stresden olmuyor olabilir.
Rabbim herkesin gönlüne göre versin seninde inşallah.
Esimde bi sorun yok herşey normal bende öle . Ama olmuyor Rabbim inşallah nasip eder de olur bu ay ssoğan kürü ne basladm o bittikten sonra incire başlıcm bakalim hayirlisi neyse o olsun. Şimdi bile eşimle otrurken bana anlatio oğlum olursa çok güzel sünnet yapcm kızım olursada arkadas gibi olcam onla herseyini bana çekinmeden anlatck DYO. Icim cız etti😔
İnşallah Rabbim nasip eder tez vakitte hayırlısıyla bebişine kavuşursun :))
Zaten Herşey normalse olur yakında inşallah sen içini ferah tut
Anlıyorum insan böyle durumda kendini unutuyo eşini düşünüyor oysa o zaman bile kendimizden çok onları düşünüyoruz ve daha çok yıpranıyoruz
Amin inşallah. Aynen onu düşünüyorum DHA çok belkide bna kalsa 1 2 sene daha çocuk düşünmezzdimm ama ondaki hevesi göre göre bende çok ister oldum. Hatta şimdi ondan DHA cok istiyorum diyebilirim. .
İnşallah Rabbim nasip eder tez vakitte hayırlısıyla bebişine kavuşursun :))
Zaten Herşey normalse olur yakında inşallah sen içini ferah tut
Anlıyorum insan böyle durumda kendini unutuyo eşini düşünüyor oysa o zaman bile kendimizden çok onları düşünüyoruz ve daha çok yıpranıyoruz
Anlıyorum seni bende bu yollardan geçtim seni çok iyi anlıyorum ama en azından siz yıllardır denemiyorsunuz birçok insan var yıllarca uğraşıyor kayıplar veriyor, yaş olayıda ayrıca insanı huzursuz ediyor ( benim gibi(( senin yaşında küçük yanlış hatırlamadıysam karıştırmadıysam olur inşallah en kısa zamanda...
O yüzden çok kafaya takmamaya çalış bilîyorum şuanda sende sadece buna odaklanmış olabılırsın ama böyle bekleyincede hiç olmuyor stresden dolayı hormonlar normal çalışmıyor
Buraya takıl böyle hem kafan dağılır hemde aklına takılanları sorarsın :)
Hem sevincimizi hem derdimizi paylaşıyoru rahat ediyoruZ burda.
canım çoookkkkk sevindim inşaallah bu kez herşey çok güzel olacakk3 lu testim normal cikmis çok şükür rabbime binlerce şükür Allahim bu duyguyu isteyen herkese tattirsin mutluluk gozyaslari doktursun insallah
hoşgeldin canımmmmSlm kızlar araniza benide kabul edermisiniz. 😊😊
hayırlı akşamlar...... bende istiyorum meleğimi 3 kasımda olmasın kırmızılar.. dua edinnn ben dualarıma ekliyorum hep isteyen tüm arkadaşlarımızı rabbim sesimi duyar inşllahhhh
ewet ben yaptım olduhayaldi gerçek oldu deriz inşallah
ben öyle insanlara daha çok şeyler demek ,stiyorum ama terbiyem musade etmiyor
10 dakikadan 5 dakikayamı düşmüş iyi
valla ilk başları okurken korktum
bende düşükten sonra yüzüstü yatamaz oldum
uyku sersemi yanlışlıkla yüzüstü yatayım rüyama giriyordu ağrı zor dönüyordum
canım eve daha netimizi bağlatamadık komşudan alıyoruz oda sürekli kesilip duruyor
alıştım canım ama evin bazı şeylerine alışmadık bakalım ne yapacaz
Haklısın . Biraz çok takiorum ondnda kaynaklanıyor. Inşallah bundn snra hep burdayım. Mutlu hberide inşallah en kısa zmnda alır burda paylasirim
Nazom benim başıma ilk defa geliyor ve felaket ağrıyor Rabbim daha beterinden esirgesin inşallah
Insan zaten eşinin çok istediğini görünce mahvoluyor, benim eşimde başkalarının çocuklarını severken bile içi giderdi. Çok şükür kavuştuk darısı senin başına inşallah
1 senedir denedıyseniz aşılama da yapabilirsiniz ya da tahlil falan yaptırdınızmı? Belki spermlerde sorun olabilir veya yumurtalarda veyahut da hormonlarda. Hiçbişey yoksa da ki yoktur inşallah stresden olmuyor olabilir.
Rabbim herkesin gönlüne göre versin seninde inşallah.
ewet ben yaptım olduhayaldi gerçek oldu deriz inşaallah
hiç sorma nazom bizde komşudan alıyoruz bak yine kaç gündür yoktu,sorunlu oluyor komşudan almak...ama rahat ödeniyor,5 kişi kullanıyoruz çünkü...
inşaallah alışırsın canım,yeni ev sana uğur getirsin bebeğin gelsin hemen...
nasıl gidiyor sen doktora falan gittinmi:26:
ne oldu dönmedinmi daha angaradan
ay başı oldu ya ondan sordumdu
Slm kızlar naslsnz
Saol hayatin amin..Sewıncımm 3'lün temiz çıkmış gözümüz Aydın olsun
Rabbim tamamına erdirsin inşallah.
Hayırlısıyla.
Amin canim insallah hepinize dua ediyorum tez vakitte insallah.canım çoookkkkk sevindim inşaallah bu kez herşey çok güzel olacakk
hoşgeldin canımmmm
inşaallah kırmızıların gelmez,bebişin seninledir canım...
Yok daha anasinda net paketi bitti msj hakkida yok ben arada msj atiyom bazen başka numaradan cvp geliyine oldu dönmedinmi daha angaradan
ay başı oldu ya ondan sordumdu
Ayyy almadik daha hafta içi alirim insallah maasi bekliyorsevinç senin beklediğin zeytin çıktı aldınmı,eşim dün getirdi böğün kıracaz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?