Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Nazom benim başıma ilk defa geliyor ve felaket ağrıyor Rabbim daha beterinden esirgesin inşallah

Amin inşallah. Ben Erken evlilik yaptım henüz 19 yaşındayım ve olursa ilk bebeğim olcak inşallah. 1 senedir denioruz olmuor eşim çok istiyor. Artık bnde istiorum beraber büyürüüz. 😊😊

Insan zaten eşinin çok istediğini görünce mahvoluyor, benim eşimde başkalarının çocuklarını severken bile içi giderdi. Çok şükür kavuştuk darısı senin başına inşallah
1 senedir denedıyseniz aşılama da yapabilirsiniz ya da tahlil falan yaptırdınızmı? Belki spermlerde sorun olabilir veya yumurtalarda veyahut da hormonlarda. Hiçbişey yoksa da ki yoktur inşallah stresden olmuyor olabilir.
Rabbim herkesin gönlüne göre versin seninde inşallah.

Esimde bi sorun yok herşey normal bende öle . Ama olmuyor Rabbim inşallah nasip eder de olur bu ay ssoğan kürü ne basladm o bittikten sonra incire başlıcm bakalim hayirlisi neyse o olsun. Şimdi bile eşimle otrurken bana anlatio oğlum olursa çok güzel sünnet yapcm kızım olursada arkadas gibi olcam onla herseyini bana çekinmeden anlatck DYO. Icim cız etti😔

İnşallah Rabbim nasip eder tez vakitte hayırlısıyla bebişine kavuşursun :))

Zaten Herşey normalse olur yakında inşallah sen içini ferah tut

Anlıyorum insan böyle durumda kendini unutuyo eşini düşünüyor oysa o zaman bile kendimizden çok onları düşünüyoruz ve daha çok yıpranıyoruz

Amin inşallah. Aynen onu düşünüyorum DHA çok belkide bna kalsa 1 2 sene daha çocuk düşünmezzdimm ama ondaki hevesi göre göre bende çok ister oldum. Hatta şimdi ondan DHA cok istiyorum diyebilirim. .

Amin inşallah. Aynen onu düşünüyorum DHA çok belkide bna kalsa 1 2 sene daha çocuk düşünmezzdimm ama ondaki hevesi göre göre bende çok ister oldum. Hatta şimdi ondan DHA cok istiyorum diyebilirim. .

Anlıyorum seni bende bu yollardan geçtim seni çok iyi anlıyorum ama en azından siz yıllardır denemiyorsunuz birçok insan var yıllarca uğraşıyor kayıplar veriyor, yaş olayıda ayrıca insanı huzursuz ediyor ( benim gibi (( senin yaşında küçük yanlış hatırlamadıysam karıştırmadıysam olur inşallah en kısa zamanda...

O yüzden çok kafaya takmamaya çalış bilîyorum şuanda sende sadece buna odaklanmış olabılırsın ama böyle bekleyincede hiç olmuyor stresden dolayı hormonlar normal çalışmıyor

Buraya takıl böyle hem kafan dağılır hemde aklına takılanları sorarsın :)
Hem sevincimizi hem derdimizi paylaşıyoru rahat ediyoruZ burda.

Sewıncımm 3'lün temiz çıkmış gözümüz Aydın olsun
Rabbim tamamına erdirsin inşallah.
Hayırlısıyla.

Haklısın . Biraz çok takiorum ondnda kaynaklanıyor. Inşallah bundn snra hep burdayım. Mutlu hberide inşallah en kısa zmnda alır burda paylasirim

3 lu testim normal cikmis çok şükür rabbime binlerce şükür Allahim bu duyguyu isteyen herkese tattirsin mutluluk gozyaslari doktursun insallah
canım çoookkkkk sevindim inşaallah bu kez herşey çok güzel olacakk
Slm kızlar araniza benide kabul edermisiniz. 😊😊
hoşgeldin canımmmm
hayırlı akşamlar...... bende istiyorum meleğimi 3 kasımda olmasın kırmızılar.. dua edinnn ben dualarıma ekliyorum hep isteyen tüm arkadaşlarımızı rabbim sesimi duyar inşllahhhh

inşaallah kırmızıların gelmez,bebişin seninledir canım...

ewet ben yaptım olduhayaldi gerçek oldu deriz inşaallah
canım eve daha netimizi bağlatamadık komşudan alıyoruz oda sürekli kesilip duruyor

alıştım canım ama evin bazı şeylerine alışmadık bakalım ne yapacaz

hiç sorma nazom bizde komşudan alıyoruz bak yine kaç gündür yoktu,sorunlu oluyor komşudan almak...ama rahat ödeniyor,5 kişi kullanıyoruz çünkü...

inşaallah alışırsın canım,yeni ev sana uğur getirsin bebeğin gelsin hemen...

nasıl gidiyor sen doktora falan gittinmi:26:

sevinç senin beklediğin zeytin çıktı aldınmı,eşim dün getirdi böğün kıracaz biz

Günaydın millettttttt

Nerdesiniz, yatakdan çıkamadınız herhalde bugun?

Beydaglım nassın kuzum?

Paşam ses ver ?

Sewinccimmmm 3'lü testi yapmışsın hayırlı olsun sevindim iyi çıkmasına

inşallah geçici bişeydir de çabuk kurtulursun
yoksa çekilecek ağrı değil

ben ilk defa böyle kullandığım için çok zor geliyor
eşime diyorum biran önce kendimizin netini hallet diye çünkü bütün gün evdeyim ve kimseye gidemiyorum
net olunca yine kardeşimle konuşuyorum bişeylere bakıyorum derken vakit geçiyor

inşallah uğur getirir bakak görek getirecekmi
gitmedim zaten şu sıralar maddi yönden imkansız doktora gitmem
ama burada bir kadın varmış ev sahibimizin gelini söyledi 20 senelik evli kadının çocuğu olmuş falan dedi bakalım ona giderim belki
kaybedecek bişey yok nede olsa, belkide vesile olur

ne oldu dönmedinmi daha angaradan

ay başı oldu ya ondan sordumdu

dönmedi heralde dönse en azından bi selam verirdi gelipte:44:
bana mesaj atmış ama benim kontürüm olmadığı için cevap yazamadım artık gelince burdan cevap veririm

Slm kızlar naslsnz

Selam canım
Ben iyiyim :))) ama diğerleri kış uykusuna yattı gayrı.
Ben alişimi uyutmaya çalışıyorum.
Fena rüzgar var soğuk Alişim inşallah üşütmez teyzeleri
Hepinize iyi geceler
Hayırlı uykular rüyalar

Sewıncımm 3'lün temiz çıkmış gözümüz Aydın olsun
Rabbim tamamına erdirsin inşallah.
Hayırlısıyla.
Saol hayatin amin..
canım çoookkkkk sevindim inşaallah bu kez herşey çok güzel olacakk

hoşgeldin canımmmm

inşaallah kırmızıların gelmez,bebişin seninledir canım...
Amin canim insallah hepinize dua ediyorum tez vakitte insallah.
ne oldu dönmedinmi daha angaradan

ay başı oldu ya ondan sordumdu
Yok daha anasinda net paketi bitti msj hakkida yok ben arada msj atiyom bazen başka numaradan cvp geliyi
sevinç senin beklediğin zeytin çıktı aldınmı,eşim dün getirdi böğün kıracaz biz
Ayyy almadik daha hafta içi alirim insallah maasi bekliyor

Dun sahalara geri dondum utu yaptim
Mutfağa attim kendimi poaca kek felan yaptim
Yemek yapabiliyom artik çok şükür ama fena yorulmusum
Hamlamisim camasirda vardi ugrayamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…