fazla yorma kendini o dedgin işleri benim yapmam hayal bazen diyotrum alahım nankörlük degil bu ama neden diger hamileler gibi gebeligimi geçiremiyorumDun sahalara geri dondum utu yaptim
Mutfağa attim kendimi poaca kek felan yaptim
Yemek yapabiliyom artik çok şükür ama fena yorulmusum
Hamlamisim camasirda vardi ugrayamadim
Ne o anan ambargomu koydu nete giremez oldun tirtil kari
fazla yorma kendini o dedgin işleri benim yapmam hayal bazen diyotrum alahım nankörlük degil bu ama neden diger hamileler gibi gebeligimi geçiremiyorum
he ambargo koydu anam kızıyı yiyosa gir bakalım :18::18:uyuyor ev halki bakıyım ne yapıyolar diye girdim
oh piknige git sen ben burda yatıyım mamları götür ben burda mahrum kalayım
fazla yorma kendini o dedgin işleri benim yapmam hayal bazen diyotrum alahım nankörlük degil bu ama neden diger hamileler gibi gebeligimi geçiremiyorum
he ambargo koydu anam kızıyı yiyosa gir bakalım :18::18:uyuyor ev halki bakıyım ne yapıyolar diye girdim
oh piknige git sen ben burda yatıyım mamları götür ben burda mahrum kalayım
merhaba arkadaşlar çok acil bir sorum olacaktı. adetimin 19. gününde (dün)hafif kahverengi leke geldi. ben ovülasyon testleri yapıyordum doğru düzgün çift çizgiyi yakalayamamışken böyle leke gelince çok şaşırdım. adet gibi hafif belimden ağrı girdi kasıklarımdan da sancılandım. normalde 30-35 gün arası adetim gelirdi. acaba adetimin ilk gününden başlayarak 10 gün adaçayı içmiştim o mu leke getirdi anlayamadım. bugün leke azalmış sanımda geçti. başına böyle birşey gelen var mı ????????? nooolur bilen anlayan biri birşey desin.
bildiğim kadarıyla kistim falan da yoktu
Cnm eğer kahverengi bir akintysa hamile olablrsn . Biraz belrtlern ide yasamissn. Ama adacayi ictm diyosun oda adetini sokturebiliirrr
merhaba arkadaşlar çok acil bir sorum olacaktı. adetimin 19. gününde (dün)hafif kahverengi leke geldi. ben ovülasyon testleri yapıyordum doğru düzgün çift çizgiyi yakalayamamışken böyle leke gelince çok şaşırdım. adet gibi hafif belimden ağrı girdi kasıklarımdan da sancılandım. normalde 30-35 gün arası adetim gelirdi. acaba adetimin ilk gününden başlayarak 10 gün adaçayı içmiştim o mu leke getirdi anlayamadım. bugün leke azalmış sanımda geçti. başına böyle birşey gelen var mı ????????? nooolur bilen anlayan biri birşey desin.
canım ihtimaller var
1 hamile olabilirsin,
2enfeksiyon olmuş olabilisin,
3rahim ağzı yarası olabilir,
4yumurtan çatlamış olabilir,
5adaçayının veya hava değişimi stres gibi çevresel etkilerin sebebiyle adetin erken gelecek olabilir,
ama muayene olmadan kimse kesin şu diyemez inşallah hamişsindir... takip et eğer tedirgin olduysan öncelikle kanda gebelik baktırabilirsin
sag saglim kucagıma alana kadar içim rahat etmicek kanımcakuzum daha hala niye ağlıyorsun bak 28 hafta oldunuzaz kaldı paşamm
canım inan bir bilgim yk en iyisi kadın dogumcuya gitmerhaba arkadaşlar çok acil bir sorum olacaktı. adetimin 19. gününde (dün)hafif kahverengi leke geldi. ben ovülasyon testleri yapıyordum doğru düzgün çift çizgiyi yakalayamamışken böyle leke gelince çok şaşırdım. adet gibi hafif belimden ağrı girdi kasıklarımdan da sancılandım. normalde 30-35 gün arası adetim gelirdi. acaba adetimin ilk gününden başlayarak 10 gün adaçayı içmiştim o mu leke getirdi anlayamadım. bugün leke azalmış sanımda geçti. başına böyle birşey gelen var mı ????????? nooolur bilen anlayan biri birşey desin.
herkese selam canlar varmi guzel haberler?
pasam basakss sevinc (bebekleri) ve diger arkadaslar durumlar nasil iyisinizdir insallahhhhhhhh
canim pasam hep iyi olsag saglim kucagıma alana kadar içim rahat etmicek kanımca
canım inan bir bilgim yk en iyisi kadın dogumcuya git
iç güveyden halliceyim canımseni sormalı ne alemdesin
canim pasam hep iyi ol
benmi pasam bir qaripim sanki havada gibiyimcocuk fikri biraz aklimdan cikmis gibi yani iliski filan dikkat etmiyorum ay boyle olsun ay yerimden kalkmiyim ay ayaklarimi kaldiriyim diye fikirlerim ucmus gitmis sadece deli gibi istiyorum evladim olsun ama caba harcamam az biraz bu aralar
niye pasam noldu kiz ne yaptin yine kadincagaza?yılmak yok yola devam tırtıl gider anneme yakalandım azar yedim:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?