Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Slm kızlar. Bn soğan kürü ne basladim 4 gün önce bu arada çalışmalarda devam ediyoruz. 😊😛 kasığımda karnimda aniden vuran sancılar bazen çekilmicek kdr kotulusuor. Ve akintm çok fazla. Bazen Kahverengi bazen sari affedersnizde sümükk gbi bi aknti bu. Bazende kanla karışık anlamadm regl 28 ekimdi gunumde oldm 31 inde bitmez gerekirken 1inde bttm ama akintm çok yoktu. 30unda çok azlmisti damla damla geliodu. Şimdi aklimi kurcalayannn şey hamile olblrmym üstüne görme gibi olblrmi sizce. Insallahta oledir.

iyiym canım grip oldum
Geçmiş olsun canım. Grip sezonu başladı herkes kendine karnındakilere ve kucağındakilere dikkat etsin.
Soğan kürünü bırak bence gebelik denemesine başladıysan ne olur ne olmaz
Ben evdeyim

Rapor veriiiiiim
Alişi banyo ettim
Alişin yorganını battaniyesini çarşafını yıkadım
Alişin kıyafetlerini yıkadım
Alişi besledim
Alişi uyuttum
Alişi tekrar besledim
Alişle oynadım
Alişi uyuttum
Dünden musakkam vardı onu ısıttım yedim
Şimdide banyo yapıcam

Benden bu kadarrrrrrr

gayeeet normal bir gün Alis Alis Alis
Kolay gelsin cnm

Kizlat tkb niz Hafta sonu evine dönüyormuş heey gidi heyy ayin 14 unde ege 1 yasina giriyor kadin anasi evinde dot büyütüyor

ne haber kızlarr

SEVİNÇCİMM walla laptop dün akşam geldi,format atıldı kendilerine...

o yüzden hiç uğrayamadım bebeammm

başlamadı daha hem şimdilik maddi olarak okadar sıkıştıkki bir kaça ay zor görünüyo
alıştım ama bazen garip geliyor yinede
burdada var bitane yeğen ama ayda bir anca geliyo... hem benim için tüp parası biriktiriyo
hey gidi dün ayağımızda salladık bugün bizim için bişeyler yapmaya çalışıyor
eşim işinden memnun ama baştan söylenen maaş olmadığı için biraz sıkkın
ama eğer anlaşamazsa başka bir işe geçecek

işte benden böyle bide şu evde arada nerden geldiğini anlamadığım koku olmasa kendimi daha iyi hissedecem
dün heryeri çamaşır suyuyla sildim bugünde mutfağı sanki heryerde mikrop varmış gibi geliyor eşimde taşınalım burdan diyor
bende kendimizi toparlayalım kışı geçirelim bahara başka yere bakarız diyorum tabi kaynağını bulup halledemezsek

gayeeet normal bir gün Alis Alis Alis
Kolay gelsin cnm
Sağol canımmmm

Yeni evin hayırlı olsun canım. Nereye taşındın kuzum?
İnşallah yeni evin uğurlu gelir sana ve eşine.
Nasıl bi koku bu canım ? Güzel tütsüler satılıyor hoş bi koku alıp yapabilirsiniz evin kokusu da değişir

canım banyo giderini gözden geçirin o sorunu bende yaşıyorum maalesef gideri değiştirin kapaklı alın eğer sorun ordaysa ve arada bol bol su dökün kuruyunca öggg arada koku gelio

can dostlarrrrrr nirelerdesiniz
beydağlım pcni güle güle kullan arada formatlamak gerekiyor hafiflemiştir bizede arada format atsalar dimi bölem sıkıntı endişelerimizden kurtulsak sadace ana bellek ve güzel anılar kalsa ve sonrada güzel günler peşinsıra gelseeee

sevincom göbüşün büyüdümü ne zaman foto koycan ultrason fotolarınıda paylaşmıyon hiç minnoşu göreydik eyiydii

başaks nirde ya görüşeniniz varmı angarayı mesken tuttu zaarrr

belinaynayda uğramıyo ne zamandır

paşacann altta ne yazıyooo 87 günnnnn

begümmmm gene kıbrıs mı yaptın yoksa faceden kalan vakitte topikede uğra kısss

Canim herşey Gönlünüze gore olsun insallah düzelir sabretmek lazim. Koku için gider kapaklarini kapat yada su yuvarlak beyaz naftalinler varya ondan koy kokuyu aliyor geçer insallah

nerde bu devlet nerde bu milletgeliyorum gidiyorum kimseler yok
Yalanin batsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…