Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

b en kaçıyom zati kanka.

canlarım hepinize hayırlı geceler bol mesailer.

tatlı rüyalar çok öpüyorum gözlerim acıyor uyuycam artıkın

günaydın hatunlar sabah çok acaip bi rüyayla uyandım bebek fikri bilinçaltımıza üstümüze heryerimize işlemiş sanırım farkında olmadan

pınarıııııııııııım yesilimmmmmmmmmmmmmm hoşgeldiniz günaydınlar nassınız iyimisiniz kızlarrrrr

aşk olsun pınarrrrrrrrr günaydın dedim hoşgeldin dedim nassın iyimisin dedim niye cevap vermion öyle olsun :2:

günaydın hatunlar sabah çok acaip bi rüyayla uyandım bebek fikri bilinçaltımıza üstümüze heryerimize işlemiş sanırım farkında olmadan
günaydınn canımmm nasıl bir rüyaydı hayrolsun insallah
nbr kıs hayırdır nasıl bi rüya gördün
günaydınnn sultanımmmm
günaydın kızlarrrr..nasılsınız bakalım?hayrola myhos nasıl bi rüyaydı?
günaydınlarrrr tatlımmm
pınarıııııııııııım yesilimmmmmmmmmmmmmm hoşgeldiniz günaydınlar nassınız iyimisiniz kızlarrrrr

kuzum günaydın dün bıraktıgım sayfaları okuyodum kim gelmiş kim gitmiş bakmadım valla görmedim kuzum yoksaki hürrem sultanı görüpte slm vermemek olurmu seksi hatunum benimmm

tmm pınarcım bende cevap vermion sanmıştım üzüldüm yane ben sexyim dimi basak deil

pınarcım bişi sorucam yazıları daha koyu renkli nasıl yazılıyo biliyomusun tatlım

insallah kırmızı kartı görmez cewom yaa bahtı acık olsun bizim gibi olmasınnkuzum ben bu ay korundugum icin bat listesine koyna gerek yok ama genede sen bilirsin 11 ocak benimde yesille aynı battasızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…