günaydın hatunlarım
ya rüyamda wc ye gidiyorum tam kalkıcam peçetede çok az kan görüyorum allah allah reglime daha var heralde bu yerleşme kanaması diyorum sonra uyandım:26:
günaydınn sultanımmmm nasılsınn?pınarıııııııııııım yesilimmmmmmmmmmmmmm hoşgeldiniz günaydınlarnassınız iyimisiniz kızlarrrrr
günaydın hoş hatun rüyan hayırlara vesile olsun tatlım nasıl gördün anlatta yorumlayalımgünaydın hatunlar sabah çok acaip bi rüyayla uyandım bebek fikri bilinçaltımıza üstümüze heryerimize işlemiş sanırım farkında olmadan
herkese slm gününüz mutlu olsun.
günaydınn sultanımmmm nasılsınn?
günaydın hoş hatun rüyan hayırlara vesile olsun tatlım nasıl gördün anlatta yorumlayalım
oyy topiğimizin hamiş hatunu
kusuyosun demek ayy Allah yardımcın olsun çok korkarım o kusma olayından
bebeğim bugünümüze şükür Allah daha iyi günler versin inşallah şöyle çoluklu çocukluslmm battasım karacal h.gniz kızlarrrrrr nasılsınız bakıyımmmm
günaydın hatunlarım
ya rüyamda wc ye gidiyorum tam kalkıcam peçetede çok az kan görüyorum allah allah reglime daha var heralde bu yerleşme kanaması diyorum sonra uyandım:26:
günaydın kıslar,pınarcum sıkıntın geçti mi???gönderdin mi doğu avrupa'ya doğru
yeşilcim sen nasılsın dün göremedim seni buralarda ne kavga vardı buralarda dolunay intihara falan kalkıştı
aklında olduğu için mesala bende hamileyim ya kan gelir diye korkuyorum düşükten felan geçen rüyamda aynı peçeteyle siliyorum kan var korkuyodum bebeğim düşüyo diye rüyada bilinç altı bunlar.
kıs benim ananem derki rüyada kan gördüysen rüyan bozulmuş der
yani sen o rüyayı kaile alma bencee
offf canım yataktan kalkmadan tuzlu kraker yememi önermişti dr bana miden bulanırsa diye ama bende kusma falan olmamıştı neyse diceğim eğer yiyebilirsen yanına koy akşamdan bi iki tane ye kalkmadan iyi geliyormuş nacizane bi tavsiyeevet hemde her sabah hoş geldin bu arada.
yeşilcim sen nasılsın dün göremedim seni buralarda ne kavga vardı buralarda dolunay intihara falan kalkıştı
aman bozulsun canım bozulsun zaten şaşkın ördek gibi oldum uyanınca bu bebişler bizi daha gelmeden mahvettiler
aaa nikolay sen baş köşeye kalk kız myhoş gebeş oturcak oraya nasıl mide bulanıyo mu ???leblebi, çubuk kraker ister misin
yok anam sen yalnış anlamışın adet olduğundan değil eronayla didiştiler :26: de ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?