Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

günaydın hatunlarım

ya rüyamda wc ye gidiyorum tam kalkıcam peçetede çok az kan görüyorum allah allah reglime daha var heralde bu yerleşme kanaması diyorum sonra uyandım
:26:

aklında olduğu için mesala bende hamileyim ya kan gelir diye korkuyorum düşükten felan geçen rüyamda aynı peçeteyle siliyorum kan var korkuyodum bebeğim düşüyo diye rüyada bilinç altı bunlar.

pınarıııııııııııım yesilimmmmmmmmmmmmmm hoşgeldiniz günaydınlar nassınız iyimisiniz kızlarrrrr
günaydınn sultanımmmm nasılsınn?
günaydın hatunlar sabah çok acaip bi rüyayla uyandım bebek fikri bilinçaltımıza üstümüze heryerimize işlemiş sanırım farkında olmadan
günaydın hoş hatun rüyan hayırlara vesile olsun tatlım nasıl gördün anlatta yorumlayalım
herkese slm gününüz mutlu olsun.

oyy topiğimizin hamiş hatunu
kusuyosun demek ayy Allah yardımcın olsun çok korkarım o kusma olayından

evet hemde her sabah hoş geldin bu arada.

günaydın kıslar,pınarcum sıkıntın geçti mi???gönderdin mi doğu avrupa'ya doğru

yeşilcim sen nasılsın dün göremedim seni buralarda ne kavga vardı buralarda dolunay intihara falan kalkıştı

slmm battasım karacal h.gniz kızlarrrrrr nasılsınız bakıyımmmm
bebeğim bugünümüze şükür Allah daha iyi günler versin inşallah şöyle çoluklu çocuklu
günaydın hatunlarım

ya rüyamda wc ye gidiyorum tam kalkıcam peçetede çok az kan görüyorum allah allah reglime daha var heralde bu yerleşme kanaması diyorum sonra uyandım
:26:

kıs benim ananem derki rüyada kan gördüysen rüyan bozulmuş der
yani sen o rüyayı kaile alma bencee

aklında olduğu için mesala bende hamileyim ya kan gelir diye korkuyorum düşükten felan geçen rüyamda aynı peçeteyle siliyorum kan var korkuyodum bebeğim düşüyo diye rüyada bilinç altı bunlar.

kesinlikle bilinç altı canım reglim de yaklaşıyo ya stres yapıyo beyin

kıs benim ananem derki rüyada kan gördüysen rüyan bozulmuş der
yani sen o rüyayı kaile alma bencee

aman bozulsun canım bozulsun zaten şaşkın ördek gibi oldum uyanınca bu bebişler bizi daha gelmeden mahvettiler

başakımız listeye eklemiş bizi yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii allahım getrirmesin kırmızıları hiçbirimizeee

evet hemde her sabah hoş geldin bu arada.
offf canım yataktan kalkmadan tuzlu kraker yememi önermişti dr bana miden bulanırsa diye ama bende kusma falan olmamıştı neyse diceğim eğer yiyebilirsen yanına koy akşamdan bi iki tane ye kalkmadan iyi geliyormuş nacizane bi tavsiye

yeşilcim sen nasılsın dün göremedim seni buralarda ne kavga vardı buralarda dolunay intihara falan kalkıştı

günaydınnn tatlımm evet yaaa dün pek gelemedim temizlik falan sonrada arkadaşa gittim
dolunayımıda okudum kuzum adet olmuş yaaa sağlık olsun intihar etmek yok
o giderse biz naparızzzz

aman bozulsun canım bozulsun zaten şaşkın ördek gibi oldum uyanınca bu bebişler bizi daha gelmeden mahvettiler

myhoşum ben senden ümütliyim bak hala
memişlerin ucu ağrıyomu hala kuzum varmı başka bişiler
bak az kaldı batına anlat bana hadeee

aaa nikolay sen baş köşeye kalk kız myhoş gebeş oturcak oraya nasıl mide bulanıyo mu ???leblebi, çubuk kraker ister misin

yok anam sen yalnış anlamışın adet olduğundan değil eronayla didiştiler :26: de ondan

günaydın karacal sanada aşk olsun bize günaydın yokmu slm vermionda bize

ooooo bakıyorum da maaşallah sohbet koyu.
ben ilk defa sabahtan beri yokum bir kişi de merak edip
"aaaa bu basak nerde acaba? başına bi iş mi geldi, işe gelirken belediyenin açtığı çukura mı düştü,
zorla bağış yaptıran mafyalar kaçırıp böbrek bağışı mı yaptırdı,
dilenciler kaçırıp cami cami dilendirdi sonra da elindeki tüm para alınıp terk mi edildi,
yoksam kör kuyulara dipsiz uçurumlara mı yuvarlandı"
hiiiiiiiçççççç endişe yok siz de maaşallah.:99:
sadece hürrem hatunun aklına gelmişim. o da "ben mi sexyim başak mı diye" sormuş.karının aklı fikri halvette.
pınar sen de 2012 de k.çıma tekmeyi vurmuşun yani sağol 2011 mi kaldı be şurda 4gün daha sexy olsam neye yarar.

ama neden noldukii didiştiler o kısmı kaçırmışım demekki :44:

kızlar günaydınlarrr nasılsınız bu günnn
bakın arkadaşım bir paylaşım yapmış çok hoşuma gitti sizinle paylaşayım dedimm

ŞİMDİDEN SESLENİYORUM ! Eyy 2012 :)) Zaten sormadan kafana göre geliyorsun, efendi gibi gel, efendi gibi git.. İstikrarlı ol, akıllı ol,sağlam ol.. 1 verip 2 alma, insanın canını sıkma, çileden çıkartma.. Şunun şurasında 365 gün ömrün var, tüm güzelliklerini ver ve adabınla çirkinleşmeden git.. "Ne milenyumlar gördüm ama bunun gibisini görmedim süperdi" dedirt.. yapabilirsin sende o potansiyeli görüyorum ben..sen 2012'sin göster farkını ) akıllı ol...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…