Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sen nerdesin yawrum ben burdayım hade ordan sen çakmasın bi kerem

kuzum yapamadınmı? bak yazdıgımız sayfanın yukarısında font yazısı var yanındaki ok tıkla yazılar cıkıyo istedigin yazı tipini seç A yazıyo ordan rengi seç yazını yazz olur ok

nikolayım gelmiş hoşgelmiş canım napıon nassın iyimisin şekerim dor senide öpeyim nanaktan bide yumoş yerlerinden

kuzum ben calısıyorum bu yüzden yemeklerimi ben yapmıyorum ama bu seneden sonra evimin kadını olmayı planlıyorumm insallah milli piyango bana vurucakta

inşallah yawrum milli piyango çıkar kıs çıkarsa bana ucundan accık verrirmisin bana çok çıkarssa walla herkese ne isterse alcam yardım yapçam inşallah keşkem çıksa ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bizde o şans

valla yumurtladım ama umarım bi aksilik çıkmaz perşembe günü hastaneye gidecem.inş görürüm kalp atışınıda duyarım korkuyorum.:18:

ayy canım seen hamilemiydin tebrikler insallah saglıklı hayırlı evlatlar versin rabbim korkma güzel seyler düsünki öyle olsun korkularını yen canım pozitif düsünelimki hersey pozitif olsun hayırlısı olsun hakkında cok sevindim canımmm

milli piyango almadım ama bana cıkıcakkkbiliyomm

saol canım evt ama yinede biraz endişe ediyorum.

nbr kıs hayırdır nasıl bi rüya gördün

günaydın kızlarrrr..nasılsınız bakalım?hayrola myhos nasıl bi rüyaydı?

günaydınn canımmm nasıl bir rüyaydı hayrolsun insallah

günaydın hatunlarım

ya rüyamda wc ye gidiyorum tam kalkıcam peçetede çok az kan görüyorum allah allah reglime daha var heralde bu yerleşme kanaması diyorum sonra uyandım
:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…