Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ne güzel inşallah gerçekte olur demekki gerçekten seivyosun egeyi cnm benm
demekki benide seviyopsun
ayyy ben nasıldım on numara bi hatundum dimi

nazocum sen yerleştinmi iyice
bide sana sorularım var bi türlü soramadım
siz neden taşındınız oralardan buralara
mutlumusn herşey güzelmi

Son düzenleme:
ne yapıyonuz kızlar

benim kociş bugün evdeondan sabah uğrayamadım,ama pekte gelen olmamış zaten

ne yapıyonuz kızlar

ders çalışıyorum pc den ingilizce sözlük açtım yanınada topiği takipteyim bugün benden kaçmaz
kocişin napıyo evde kıss

sevincom kulaklarını çınlatıodu facende donmuş nerelere kayıplara karıştın nasılsın kuzum

Kadin kayboldu gitti facede dondurmuş
İse başlayınca buhar oldu uçtu

ben geldiiiiimmmmmm...evet canım birkaç gün dondurdum faceyi,neden çünkü bi giriyorum oraya 5 dk bakim diye yarım saat geçmiş, en dandini... tamamen kapatacaktım ama dayanamdım işte :))

nasılsınız canlarımmm

sevincomm tombiğim koca göbüklüm nirlerdesin minnoşummm sen nidersin bu karı niden gelmedi bugün sen mi yaramazlık yapıon tekmelerden başı döndü zaaarrr

evet inşallah gerçektede sevmek nasip olur
hem çocuk sevilmezmi ne kadar saf ve sevimliler
evet 10 numara seksi bi hatundunherzamanki gibi
şimdi geelim sorularına eşim işinden memnun değildi başka işede girse sürekli o kişilerle yüzyüze gelecekti
onun içinde buraya gelmeye karar verdik,üstelik eşim bekarken burada yaşamış çokta yabancı olduğu biyer değil tanıdığı bi sürü kişi var
şimdilik mutluyuz inşallah pişman olmayız
hem seninlede tanışacaz bursada olsaydım kimbilir ne zaman tanışırdık en azından burada tanışma imkanımız daha yüksek

sevincomm tombiğim koca göbüklüm nirlerdesin minnoşummm sen nidersin bu karı niden gelmedi bugün sen mi yaramazlık yapıon tekmelerden başı döndü zaaarrr

baktı kimse gelmiyor oda kızdı haklı olarak

sevinç sormuşunya eşin işmi değiştirdi diye evet evimize daha yakın biyerde işe başlayacak
cuma günü açılacakmış inşallah hem daha geç gidecek hem yakın yürüme mesafesinde
onun içinde pek giresim gelmiyor eşim evde olduğu için şimdi dışarı çıktıda az bakayım dedim

avatarını heç hazetmedim görünce pısırtı geliyi
ben sewiyim masum bir bebek
ne yapıyonuz kızlar

Hayrola kizzz Ewde ne geziy

geliyor gidiyom kimse yok
Hee gobukum buyiyiii 4 kilo aldim
6. Aya giriyoz olsun dimi o kadar

Listeden silinmisim..olsun..guzel muhabbetler size.Allaha emanet olun..

aaaaAAAAAA hangi liste bu topiğin başındaki sayfadaki liste mi? niye silinmişsin bakiim topik sahibi başaksss ve topiğin can üyeleri çabukun toplanıyoruz topikimizden kimse böle gönlü kırık aramızdan ayrılamaz can topik burası biri açıklama yapsın tartışılsın asılan asılsın kesilen kesilsin yiğid öldürülsün hakkı yenmesin ayollll

Listeden silinmisim..olsun..guzel muhabbetler size.Allaha emanet olun..

datlum 2. mi geliyor yoksa kıss hormonlardan mı bu ne alınganlık ayolll nasılsın iyimisin gelip gittiğin yok cezalısındır belki olur öle arada bebiş napıyo bakimm seni çok yormuş galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…