Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

imam os....sa cemaat m...mış topik başı başakss karısı selamsız sabahsız gidiyon cevap bilem vermiyon bak topikcanlarda sana özendi hooppp gitti karı cp bilem yazmadı yok yokkkkk hiç ağırlığım kalmadı topikte bune bölem bende toplacam boçamı aşadan görünüp görünüp yazmadan gidecem hıhhhhhh

biricik sende nasılsın diyim cevap yazmadan get emi kuzummm alıştık artık topik bakıp gidenler topiği olarak değiştirilsin bundan sonra benden başka tenezzül edip yazan yokkk

biricik sende nasılsın diyim cevap yazmadan get emi kuzummm alıştık artık topik bakıp gidenler topiği olarak değiştirilsin bundan sonra benden başka tenezzül edip yazan yokkk

İiyim cnm işten gldm ymk yedim oturuyorumm
Sen nasılsın

Cakmapoly silinene kadar gelmeyen okadar çok kişi warki listede anlayamadımm :44:

İiyim cnm işten gldm ymk yedim oturuyorumm
Sen nasılsın

Cakmapoly silinene kadar gelmeyen okadar çok kişi warki listede anlayamadımm :44:

du bakalım başaks gelince kokusu çıkar bende anlamadım hiç yapmazdı böle niye yaptı ki :44::44: bende yemeği bekliom olmak üzere birazdan kalcam pcden adam işten geldi yemek bekliyor aman iyi ol kuzum Allah bozmasın

ders çalışıyorum pc den ingilizce sözlük açtım yanınada topiği takipteyim bugün benden kaçmaz
kocişin napıyo evde kıss
ALLAH zihin açıklığı versin yiwruummm
kocişiminde beli ağrıyor o yüzden evde(
sağol kuzum sen nasılsın???

hiç gözükmüyorsun artık
ben sewiyim masum bir bebek

Hayrola kizzz Ewde ne geziy

geliyor gidiyom kimse yok
Hee gobukum buyiyiii 4 kilo aldim
6. Aya giriyoz olsun dimi o kadar
maaşşallah göbüşüne
kocacımın da beli ağrıyor benimle empati kurdu adamcağız
Listeden silinmisim..olsun..guzel muhabbetler size.Allaha emanet olun..
niye kuzum ne oldu yaaa hiç kimsenin haberi yok bir yanlışlık vardır,senden az gelenler var canım olurmu öyle şey bizi bırakma canım...
BAŞAK hanım bir lütfetsede gelip açıklasa
ewet bencede tamamn katılıyorum sana

doğru söze ne denir
yürü bafs arkandayım

Selam millet tel bozukdu giremedim yeni tel aldik hayirli ugurlu gelsin hayatima bu yeni telefon....:))))alis de yeni uyudu, cocukun uyku duzeni falan kalmadiiii kac zamandur bu saatlerde uyuyor
Sizler nasilsinjz ne var ne cok?????

listeden silinip gönlü kırgın aramızdan ayrılan topik üyemiz çakmapolly ve duruma gelip açıklama yapmayan topik sahibi başakss için oylama ve eylem başlatıyorummm topikcanlar buraya herkes fikrini ve ne istediğini yazacak

çakmapolly listeden niye silindi açıklama bekliyoruz onu silen ve açıklama yapmayan başaksı
başaksın açıklama yapmadığı eylem sonucu bizi hiçe sayarak veda eden çakmapollyi topikcanın can üyesi olarak protesto ediyorummm

topiğimize yakışmayan bu durumun tez vakit çözülmesini istiyorummm

eyleme katılamak isteyenler yazdıkları her mesajın arkasından eylemini içeren bu mesajı atacaktır olay çözülene kadar örnek arkadaki mesaja bakınız

Son düzenleme:
kızlar nasılsınz cok mutluyum adet oldum ohhh be 4 ay sonra
ama geberıyorum agrıdan o baska
nasılsnz ıyımısınz
annem haftaya amelıyat olucak bakalm hangı gun olck
babamın da sag gozunde yuzde 80 gorme kaybı cıktı emar ıstedıler cektrdık beyın damarları tıkanmıs olabılırmıs
tek tek gelmıyo cıft cıfr gelıyo dertler
rabbıme bınlerce sukur ama cok zor gnler beklıyo benı..

canım çok geçmiş olsun... Rabbim tez vakit şifa versin inşallah.. gözündeki görme kaybını baban kendisimi farketti inşallah sonuçları temiz gelir... her ikisininde Allah anne babalarımızı başımızdan eksik etmesin.

canım sagol allah razı olsun..
gozluk kullanıyodu zaten yakını goremıyorum dıye sonra yıllık kontraole gtms oyle cıkmıs sonuc hangısıne uzulcegmı sasrdm allah tum hastalara sıfa versın

Kiz yanlislikla olmuştur ne ortaligi velveleye versiyon basak yapmaz öyle şeyler

Begum cnm çok geçmiş olsun annenede babanada acil şifalar versin Rabbim bolbol dua edin cnm
Bu arada maasallah baba değil sanki abi

Kiz yanlislikla olmuştur ne ortaligi velveleye versiyon basak yapmaz öyle şeyler

yanlışlık olduğundan heçç şüphem yok sevincom o yüzden velveleye veriyom zaten konuşsunlar çözülsün mesele diye bizim topiğimize yakışmaz böle şeyler biri alınganlık yapıyo birininde uğradığı yok bekliyos işte öle ben protesto ediyorumki arada kaynatmasınlar bizi diye ne o öle tek başak mı var yani topikte ona kızıp bizi terkediyo pollyy ismimiz yazıyo listede diyemi burdayız yanii benim protestom başaka değil herikisine özelliklede topiğe cevap yazmayıp bakıp bakıp çıkanlara öle tek takılıyom burda

:18::18::18: haklisin annem çok haklisin :18::18::18:
yimeği yaktım bura bakıcam diye yaaaaaaaaaaa

Abboowwwww ne pisiyidi :18:
Keskek yaptim bugun ben yaninda bol yeşillik salata tursu ve ayranvar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…