biricik sende nasılsın diyim cevap yazmadan get emi kuzummm alıştık artık topik bakıp gidenler topiği olarak değiştirilsin bundan sonra benden başka tenezzül edip yazan yokkk
İiyim cnm işten gldm ymk yedim oturuyorumm
Sen nasılsın
Cakmapoly silinene kadar gelmeyen okadar çok kişi warki listede anlayamadımm :44:
ALLAH zihin açıklığı versin yiwruummmders çalışıyorum pc den ingilizce sözlük açtım yanınada topiği takipteyimbugün benden kaçmaz
kocişin napıyo evde kıss
sağol kuzum sen nasılsın???ben geldiiiiimmmmmm...evet canım birkaç gün dondurdum faceyi,neden çünkü bi giriyorum oraya 5 dk bakim diye yarım saat geçmiş, en dandini... tamamen kapatacaktım ama dayanamdım işte :))
nasılsınız canlarımmm
maaşşallah göbüşüneben sewiyim masum bir bebek
Hayrola kizzz Ewde ne geziy
geliyor gidiyom kimse yok
Hee gobukum buyiyiii 4 kilo aldim
6. Aya giriyoz olsun dimi o kadar
niye kuzum ne oldu yaaa hiç kimsenin haberi yok bir yanlışlık vardır,senden az gelenler var canım olurmu öyle şey bizi bırakma canım...Listeden silinmisim..olsun..guzel muhabbetler size.Allaha emanet olun..
ewet bencede tamamn katılıyorum sanaaaaaAAAAAA hangi liste bu topiğin başındaki sayfadaki liste mi? niye silinmişsin bakiim topik sahibi başaksss ve topiğin can üyeleri çabukun toplanıyoruz topikimizden kimse böle gönlü kırık aramızdan ayrılamaz can topik burası biri açıklama yapsın tartışılsın asılan asılsın kesilen kesilsin yiğid öldürülsün hakkı yenmesin ayollll
imam os....sa cemaat m...mıştopik başı başakss karısı selamsız sabahsız gidiyon cevap bilem vermiyon bak topikcanlarda sana özendi hooppp gitti karı c p bilem yazmadı yok yokkkkk hiç ağırlığım kalmadı topikte bune bölem bende toplacam boçamı aşadan görünüp görünüp yazmadan gidecem hıhhhhhh
Duman karisi gelince rapor ver
Nazo yeni işiniz hayirli olsun insallah
kızlar nasılsınz cok mutluyum adet oldum ohhh be 4 ay sonra
ama geberıyorum agrıdan o baska
nasılsnz ıyımısınz
annem haftaya amelıyat olucak bakalm hangı gun olck
babamın da sag gozunde yuzde 80 gorme kaybı cıktı emar ıstedıler cektrdık beyın damarları tıkanmıs olabılırmıs
tek tek gelmıyo cıft cıfr gelıyo dertler
rabbıme bınlerce sukur ama cok zor gnler beklıyo benı..
canım çok geçmiş olsun... Rabbim tez vakit şifa versin inşallah.. gözündeki görme kaybını baban kendisimi farketti inşallah sonuçları temiz gelir... her ikisininde Allah anne babalarımızı başımızdan eksik etmesin.
Kiz yanlislikla olmuştur ne ortaligi velveleye versiyon basak yapmaz öyle şeylerbiricik sende nasılsın diyim cevap yazmadan get emi kuzummm alıştık artık topik bakıp gidenler topiği olarak değiştirilsin bundan sonra benden başka tenezzül edip yazan yokkk
kızlar nasılsınz cok mutluyum adet oldum ohhh be 4 ay sonra
ama geberıyorum agrıdan o baska
nasılsnz ıyımısınz
annem haftaya amelıyat olucak bakalm hangı gun olck
babamın da sag gozunde yuzde 80 gorme kaybı cıktı emar ıstedıler cektrdık beyın damarları tıkanmıs olabılırmıs
tek tek gelmıyo cıft cıfr gelıyo dertler
rabbıme bınlerce sukur ama cok zor gnler beklıyo benı..
Kiz yanlislikla olmuştur ne ortaligi velveleye versiyon basak yapmaz öyle şeyler
:18::18::18: haklisin annem çok haklisin :18::18::18:yanlışlık olduğundan heçç şüphem yok sevincom o yüzden velveleye veriyom zaten konuşsunlar çözülsün mesele diye bizim topiğimize yakışmaz böle şeyler biri alınganlık yapıyo birininde uğradığı yok bekliyos işte öle ben protesto ediyorumki arada kaynatmasınlar bizi diye ne o öle tek başak mı var yani topikte ona kızıp bizi terkediyo pollyy ismimiz yazıyo listede diyemi burdayız yanii benim protestom başaka değil herikisine özelliklede topiğe cevap yazmayıp bakıp bakıp çıkanlara öle tek takılıyom burda
yimeği yaktım bura bakıcam diye yaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?