:18::18::18: haklisin annem çok haklisin :18::18::18:
Abboowwwwwne pisiyidi :18:
Keskek yaptim bugun ben yaninda bol yeşillik salata tursu ve ayranvar
senin gibi komşum olsun1 milyar borcum olsun ayolllhergün evde misler kokuyo kapı komşun olaydın bi tabak nasiplenidim bari burda ağzımızın suyunun aktığıylan kalıyoz gerçi öyle mutfağım olsa bende çıkmam kısss sen genede çok yorma kendni koca göbüklüm benim
o ses Türkiye yi izliyom
Biricik annem igneyide vuruldum calismalar devammi canim dua ediyorum insallah gelir bebisin
Karıyı çıldırtmışsınız :))) bu saatte uyuyan herkesi protesto ediyorummmmm... Bakın ne kadar dinçim ben sabahın köründe işe gidiyorum ama hala burdayımyanlışlık olduğundan heçç şüphem yok sevincom o yüzden velveleye veriyom zaten konuşsunlar çözülsün mesele diye bizim topiğimize yakışmaz böle şeyler biri alınganlık yapıyo birininde uğradığı yok bekliyos işte öle ben protesto ediyorumki arada kaynatmasınlar bizi diye ne o öle tek başak mı var yani topikte ona kızıp bizi terGkediyo pollyy ismimiz yazıyo listede diyemi burdayız yanii benim protestom başaka değil herikisine özelliklede topiğe cevap yazmayıp bakıp bakıp çıkanlara öle tek takılıyom burda
Pazar vuruldum cnm hayırlısı artık çalışmalar başladı günaşırı
2 yumoşum olmuş sağ tarafta 25 ve 19 milim dedi dr isterseniz pazartesi gelin aşılama yapalm yumoşlr çok iyi dedi ben eşime bırktım kararı oda bi iğneyi deneyelim birdahaki ay yaptırırız ddi
Korkuyorum bn aşılamadan bayıltarak yapması ı lazım bana panik atağım war bnm yaww
Cnm warya bu dr pek pozitif gelmedi bana bana ukala bi şekilde anlatıyo fln yok ilk seferde olmz yok hemn olmayınca bunalıma giriyomuş kadınlr bndede dedimki dr bey 3 sene oldu aştık biz bunları sustu kaldı gayet bilinçliyim dedim gıcık adam
Başka dr gidicem bana pozitif enrji veren motive eden bi dr istiyorum bn suçlu gibi dawranılmasını istemiyorumm
Neyse sen nasılsın cnm
Pazar vuruldum cnm hayırlısı artık çalışmalar başladı günaşırı
2 yumoşum olmuş sağ tarafta 25 ve 19 milim dedi dr isterseniz pazartesi gelin aşılama yapalm yumoşlr çok iyi dedi ben eşime bırktım kararı oda bi iğneyi deneyelim birdahaki ay yaptırırız ddi
Korkuyorum bn aşılamadan bayıltarak yapması lazım bana panik atağım war bnm yaww
Cnm warya bu dr pek pozitif gelmedi bana bana ukala bi şekilde anlatıyo fln yok ilk seferde olmz yok hemn olmayınca bunalıma giriyomuş kadınlr bndede dedimki dr bey 3 sene oldu aştık biz bunları sustu kaldı gayet bilinçliyim dedim gıcık adam
Başka dr gidicem bana pozitif enrji veren motive eden bi dr istiyorum bn suçlu gibi dawranılmasını istemiyorumm
Neyse sen nasılsın cnm
kızlar nasılsınz cok mutluyum adet oldum ohhh be 4 ay sonra
ama geberıyorum agrıdan o baska
nasılsnz ıyımısınz
annem haftaya amelıyat olucak bakalm hangı gun olck
babamın da sag gozunde yuzde 80 gorme kaybı cıktı emar ıstedıler cektrdık beyın damarları tıkanmıs olabılırmıs
tek tek gelmıyo cıft cıfr gelıyo dertler
rabbıme bınlerce sukur ama cok zor gnler beklıyo benı..
Iyi arkadas sütyene benzer her zaman seni dik tutar ve oldugundan büyük gösterir, *RAHATLATiCiDiR *DESTEK VERiR *SiMSlKi TUTAR *VE HER ZAMAN KALBiNE EN YAKiN YERDEDiR Kötü arkadas ise "dar dona" benzer,ne yaparsan yap kicina kacar :) BU MESAJi sütyen gibi olan ARKADASLARiNA YOLLAMAZSAN MEMELERiN SARKSiN 
çok ağrım var umudum yaa sabahlara kadar kıvranıyorumSelam millet tel bozukdu giremedim yeni tel aldik hayirli ugurlu gelsin hayatima bu yeni telefon....:))))alis de yeni uyudu, cocukun uyku duzeni falan kalmadiiii kac zamandur bu saatlerde uyuyor
Sizler nasilsinjz ne var ne cok?????
adet olmuşsun gözünaydın canım..kızlar nasılsınz cok mutluyum adet oldum ohhh be 4 ay sonra
ama geberıyorum agrıdan o baska
nasılsnz ıyımısınz
annem haftaya amelıyat olucak bakalm hangı gun olck
babamın da sag gozunde yuzde 80 gorme kaybı cıktı emar ıstedıler cektrdık beyın damarları tıkanmıs olabılırmıs
tek tek gelmıyo cıft cıfr gelıyo dertler
rabbıme bınlerce sukur ama cok zor gnler beklıyo benı..
ewet sevinç ya karı koca belden gidiyikkkKuzum eşine çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin insallah sanami ozendi
ooooo sahalara döndün demek şu pazara gitmeyi bir ben sevemedim galaibaBugün pazara gittimsebze meyve aldim şükürler olsun bu günümüze Allahim Saglik sihhat versin insallah amin
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeo ses Türkiye yi izliyom
biricik senin adına çok seviniyorum canım inşaallah bu yumoşlar bebiş olarak geri dönerPazar vuruldum cnm hayırlısı artık çalışmalar başladı günaşırı
Korkuyorum bn aşılamadan bayıltarak yapması lazım bana panik atağım war bnm yaww
Neyse sen nasılsın cnm
Bir menü daha
Ezo gelin çorba
İslimkebabi
Pirinç pilavi
Salata
Ayran
Neme lazim kari listeden atar felan maazallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?