Iyi arkadas sütyene benzer her zaman seni dik tutar ve oldugundan büyük gösterir, *RAHATLATiCiDiR *DESTEK VERiR *SiMSlKi TUTAR *VE HER ZAMAN KALBiNE EN YAKiN YERDEDiR Kötü arkadas ise "dar dona" benzer,ne yaparsan yap kicina kacar :) BU MESAJi sütyen gibi olan ARKADASLARiNA YOLLAMAZSAN MEMELERiN SARKSiN 
merhaba kızlar ben geldim söze nerden başlıyacagımı bilemiyorumdün oglumun yattıgı hastaneye gittim eşimle diger hastaneye transferi vardı bebegimi son kez elledim dokundum konuştum oglum uyuyordu o minnacık bedenini gördükçe allahım ambulans geldi 2 erkek ellerinde aletler vs var ben zaten aglıyorum hemşire beni çıkmamı istedi eşim zorla çıkardı dedi hemşire paşam sen aglarsan hisseder bebegin dedi allahım dışarı çıkardılar beni kapılar kapalı dayanamadım tekar geri geldim küçücük camdan baktım ogluma makinalardan ayırdılar oglumu hemen küveze koydular öyle büyük küvez degil kocaman ilk defa öyle bri küvez gördüm yavrum u öyle görünce çok agladım allah varya günaha girmiyim deidm ah paşam bri içinde tutamadım karnın rahattı makinalara baglı yaşıyor bebegin dedim agladım çok zordu bebegimi transfer etmek normalde ambulansa almaları yasakmış adama yalvardım ne olur benide alın dedim baktılar çok aglıyorum tamam dediler eşimle öne bindik arkaya bebegimin oldugu yere bindirmediler beni allahım kalp aleti nasıl atıyor oglum dayan dedim agladım gidene kadar ambulan sirenleri çaldıkça arabalar teker teker sıyrıldı önümüz açıldı hastaneyi bulduk küvezle giridk içeri bebek yogun bakımdaki doktor bekliyormuş bizleri annesimizin dedi evet dedim siz bekleyin bebegi hazırlıyalım sonra sizlerle konuşucam dedi allahım saatler geçmek bilmedi sonra doktor beni buldu eşimle odasına girdik ban kaç bebegim oldugunu neden öldükelrini dogum hikayelerimi anlattırdı bende anlattım 3 bebegim öldü bu bebegimi kucagıma alabilmek için normalde yatıyordum bri wc kalktıgımı söylemiştim 16 haftalıkken kanamam oldugunu 4 gün hastanede yattıgımı söyledim bu bebegimidede suyumun geldigini rahimde alet vardı peser deidm suyum sızdıgı için aleti çıkardıgını doktorumun 8 gün içerde tuttugumuzu bebegi sabah 11 tutunda gece 3 kadar dogum sancısı çektigimi vs söyledim ve doktor devreye girid konuştu dinledik burasıda gzüel bri hastane 28 haftalık hiç bebeginin ölmedigini 23 haftalık bbegin 11 gün yaşadıgını vefat ettigini söyledi cerrahpaşadan çapadan çok bebek geldigini ne mucizeler oldugunu anlattı benide çok aglayınca eşim kızıdı eşim çok aglıyor oda normal beyfendi dedi lohusa sendurumuna girmiş dedi ban dedi bana gzüenin burasıda gzüel bri yogun bakım dedi allah var adama içim ısındı ısınmasınada hastaneye hemşirelere ısınmadı ya ilk defa görüdm ondan işşallah bebegimi sag saglim alırım kucagım ao hastaneden 32 haftalık oldugunda bebegimi kucagıma vericekelrini emziricegimi normalde herşey yolunda giderse 35 muhtemelen bebegi çıkarıcagını buda 27 aralık demek ama dahada geç çıkarabilicegini vs söyledi bebegine baglı oksijenini iyi alırsa yemesi kiloyu iyi alırsa olur dedi doktor ama gebeginde katadiral var onun çıkması lazım dedi o çıkınca bebegimi kucagına vericegini söyledi hastanedende çıkarmadan 1 gece bebegimle hastaede kalıcakmışım bakıcakmış bebege bakabiliyormuyum emzirebiliyormuyum vs dedi eger ben dersen bu bebegi hak ederim vericez dedi yok edemem dersen dedi kalıcak dedi allahım kucagıma bir alabilsem bri emzirebilsem bri bebegimi koklayabilsem okadar hasretimki 12 senedir bebegimin kokusuna anlatamam kızlar insanın agırına okadar gidiyorki bebeginin hastanede yatması allahım dokunanaması kucagın alalamamsı kokluyamamsı eşim dedi bebegimiz için gerekli bizden daha iyi bakarlar desede ana yüregi işte aglaıyor insan şapkasını çoraplarını kokluyorum her gece evladım kokuyor minnacıklar okadar gzüel bri erkekki sormayın aynı eşim allahım muhammet eminime ömür versin aklım çıkıyor kılının bri teline zarra gelri diye okadar hayal kurmuştumki amam bebegim orda ben burda inanın ne yemek yapasım var ne temizlik nede hiç brişey tek istedigim oglum evinde olsun ben onu pamuklara sarar yatırım işşallah okadar emek verdimki o bebege 90 gün altımdan aldılar yataktan kalkmadım duş almadım doktordan doktora duş aldım yataktan kalktım emegim oglum anneye sımsıkı sarıl ne olur annen seni çok seviyor bu gittigi hastanede makinalara baglı degil oglum kendi kendine soluk alıyormuş arada aletleri tekrardan baklıyorlar doktor benden 3 yaş küçük 30 yaşında amam bilgili doktora dedim doktor ben benim 12 senelik özlemim önce allaha sonra size emanet dedim hem dedim hem agladım bana paşa hanım sakın aglamayın pozitif olun ki bebeginzi çabuk çıksın siz agladıkça o hisseder dedi bebek için abuk sabuk konuşurlarsa dedi kapatın çenelerini dedi gözünüz kör kulagınız sagırl olsun dedi ben dedim doktora onu 12 senedir okadar bekleidmki rüyamda ismini koydular dedim muhamet eminim benim adınla yaşa yavrum sakın annenin babanın yüregini daglama olurmu
paşam canım arkadaşımmm,bak oğlunda senin kadar güçlü bir çocuk hayata sımsıkı tutunuyorrr çoğu gitti azı kaldı.. RABBİM çok büyük inşaallah bu sıkıntılarınızda bitecek MUHAMMET EMİN evine gelip viyak,viyak ağlıcak sesiyle evi inletecek...
ALLAH ım bir an evvel sıkıntılarınızı bitirsin inşaallah ,doktor ne güzel söylemiş sen güçlü dur ki oğlunda senden güç alsın kuzumm,çok üzme kendini şükürler olsun bugünlerinede
Bu günler geçecek jelibonunu kucagina alip bolbol emzireceksin cnm sabret az kaldi bak sen yaziyorsun ne badireler atlattiniz buda geçecek Rabbim yeterli Saglik sihhat versin cnm
ne zormuş prametüre annesi olmak kızlar yaokadar küçükki aanlatamam aklım çıkıyor brişey olucak diye aglamıyımd iyorum bebegin resmini videosunu görüyüm aglama krizleri tutyor beni allahım ne zormuş bu imtaan önceden buda yok dedim kendime amam olmuyor dün hastanesi degişti aklımda kaç tilki dolandı allah bilir uyuyamadım gece 3 geliordu zombi gibi kalktım uyku nafile saga dön sola dön uyku yok oglum ilk günü nasıl geçirid acaba deidm sabah yogun bakımı aradım doktoru çıktı yemesi iyi dedi bilgi verdi işşallah hep böyle gdier işin kötüsü sütüm çok az ban abol bol süt lazım nasıl yapsakta olsa doktor paşa hanım sizin bol bol sütünüzün vermesi laızm dedi ban bebegin çabuk çıkması toparlanması için dedi allahım bol süt nasip etsin 12 süt sagıcam 1 gibi çıkarım oglumu görmeye gidicem oda 10 dakika yok insanın oakadar agırına gdiyorki hadi çıkın artık diyorlar bebegini anlık görüyorsun dokunamıyorsun ne kadar isterdim kucagım aalıyım dokunuyum kokluyum her gece şapkasını çoraplarını koklayıp aglıyorum herkezin bebegi yanında benimki yok allahn takdiri ama inanın karnıda olaydı daha mutlu olurdum şimdi onu o maikanalar abaglı görünce allahım kötü oluyorum şimdi zamanı gelince hastaneden çıraınca korkuyourm bakamam zara veririm diye canını acıtırım diye brişey olsa hop hastanedeyim off bir relaks olabilsem bugün bebegimden ayrılalı 13 gün oldu o orda ben burda ne olucak benim bu halim lohusa sendurumuna giridm inanın aglayıp duruyorum
merhaba kızlar ben geldim söze nerden başlıyacagımı bilemiyorumdün oglumun yattıgı hastaneye gittim eşimle diger hastaneye transferi vardı bebegimi son kez elledim dokundum konuştum oglum uyuyordu o minnacık bedenini gördükçe allahım ambulans geldi 2 erkek ellerinde aletler vs var ben zaten aglıyorum hemşire beni çıkmamı istedi eşim zorla çıkardı dedi hemşire paşam sen aglarsan hisseder bebegin dedi allahım dışarı çıkardılar beni kapılar kapalı dayanamadım tekar geri geldim küçücük camdan baktım ogluma makinalardan ayırdılar oglumu hemen küveze koydular öyle büyük küvez degil kocaman ilk defa öyle bri küvez gördüm yavrum u öyle görünce çok agladım allah varya günaha girmiyim deidm ah paşam bri içinde tutamadım karnın rahattı makinalara baglı yaşıyor bebegin dedim agladım çok zordu bebegimi transfer etmek normalde ambulansa almaları yasakmış adama yalvardım ne olur benide alın dedim baktılar çok aglıyorum tamam dediler eşimle öne bindik arkaya bebegimin oldugu yere bindirmediler beni allahım kalp aleti nasıl atıyor oglum dayan dedim agladım gidene kadar ambulan sirenleri çaldıkça arabalar teker teker sıyrıldı önümüz açıldı hastaneyi bulduk küvezle giridk içeri bebek yogun bakımdaki doktor bekliyormuş bizleri annesimizin dedi evet dedim siz bekleyin bebegi hazırlıyalım sonra sizlerle konuşucam dedi allahım saatler geçmek bilmedi sonra doktor beni buldu eşimle odasına girdik ban kaç bebegim oldugunu neden öldükelrini dogum hikayelerimi anlattırdı bende anlattım 3 bebegim öldü bu bebegimi kucagıma alabilmek için normalde yatıyordum bri wc kalktıgımı söylemiştim 16 haftalıkken kanamam oldugunu 4 gün hastanede yattıgımı söyledim bu bebegimidede suyumun geldigini rahimde alet vardı peser deidm suyum sızdıgı için aleti çıkardıgını doktorumun 8 gün içerde tuttugumuzu bebegi sabah 11 tutunda gece 3 kadar dogum sancısı çektigimi vs söyledim ve doktor devreye girid konuştu dinledik burasıda gzüel bri hastane 28 haftalık hiç bebeginin ölmedigini 23 haftalık bbegin 11 gün yaşadıgını vefat ettigini söyledi cerrahpaşadan çapadan çok bebek geldigini ne mucizeler oldugunu anlattı benide çok aglayınca eşim kızıdı eşim çok aglıyor oda normal beyfendi dedi lohusa sendurumuna girmiş dedi ban dedi bana gzüenin burasıda gzüel bri yogun bakım dedi allah var adama içim ısındı ısınmasınada hastaneye hemşirelere ısınmadı ya ilk defa görüdm ondan işşallah bebegimi sag saglim alırım kucagım ao hastaneden 32 haftalık oldugunda bebegimi kucagıma vericekelrini emziricegimi normalde herşey yolunda giderse 35 muhtemelen bebegi çıkarıcagını buda 27 aralık demek ama dahada geç çıkarabilicegini vs söyledi bebegine baglı oksijenini iyi alırsa yemesi kiloyu iyi alırsa olur dedi doktor ama gebeginde katadiral var onun çıkması lazım dedi o çıkınca bebegimi kucagına vericegini söyledi hastanedende çıkarmadan 1 gece bebegimle hastaede kalıcakmışım bakıcakmış bebege bakabiliyormuyum emzirebiliyormuyum vs dedi eger ben dersen bu bebegi hak ederim vericez dedi yok edemem dersen dedi kalıcak dedi allahım kucagıma bir alabilsem bri emzirebilsem bri bebegimi koklayabilsem okadar hasretimki 12 senedir bebegimin kokusuna anlatamam kızlar insanın agırına okadar gidiyorki bebeginin hastanede yatması allahım dokunanaması kucagın alalamamsı kokluyamamsı eşim dedi bebegimiz için gerekli bizden daha iyi bakarlar desede ana yüregi işte aglaıyor insan şapkasını çoraplarını kokluyorum her gece evladım kokuyor minnacıklar okadar gzüel bri erkekki sormayın aynı eşim allahım muhammet eminime ömür versin aklım çıkıyor kılının bri teline zarra gelri diye okadar hayal kurmuştumki amam bebegim orda ben burda inanın ne yemek yapasım var ne temizlik nede hiç brişey tek istedigim oglum evinde olsun ben onu pamuklara sarar yatırım işşallah okadar emek verdimki o bebege 90 gün altımdan aldılar yataktan kalkmadım duş almadım doktordan doktora duş aldım yataktan kalktım emegim oglum anneye sımsıkı sarıl ne olur annen seni çok seviyor bu gittigi hastanede makinalara baglı degil oglum kendi kendine soluk alıyormuş arada aletleri tekrardan baklıyorlar doktor benden 3 yaş küçük 30 yaşında amam bilgili doktora dedim doktor ben benim 12 senelik özlemim önce allaha sonra size emanet dedim hem dedim hem agladım bana paşa hanım sakın aglamayın pozitif olun ki bebeginzi çabuk çıksın siz agladıkça o hisseder dedi bebek için abuk sabuk konuşurlarsa dedi kapatın çenelerini dedi gözünüz kör kulagınız sagırl olsun dedi ben dedim doktora onu 12 senedir okadar bekleidmki rüyamda ismini koydular dedim muhamet eminim benim adınla yaşa yavrum sakın annenin babanın yüregini daglama olurmu
O yumoşlar bebek olsun inşallahhhhhh
Cnm paranla rezil olma o Dr babasinin hayrina bakmiyor sana begenmediysrn hic düşünmeden değiştiro tedaviden bende olmuştum iki defa bir sonraki ay gebe olmuştum .Allahim çok büyük tez zamanda versin iinsallah cani gönülden dua ediyorum cnm ama olmasa üzülme bir iki ay dene olmazsa asilamayi düşün cnm 3 sene dile kolay Allah yardimcin olsun daha çok bekletmeden gondersin cnm
Saolun kızlarr dualarınıza kocaman aminn diorumçok ağrım var umudum yaa sabahlara kadar kıvranıyorum
sen nasılsın?? yeni telefonunda hayırlı olsun canım
adet olmuşsun gözünaydın canım..
annene babanada acil şifalar diliyorum kuzum...
ewet sevinç ya karı koca belden gidiyikkk
ooooo sahalara döndün demek şu pazara gitmeyi bir ben sevemedim galaiba
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
biricik senin adına çok seviniyorum canım inşaallah bu yumoşlar bebiş olarak geri döner
bu menüyü daha çok sevdimm
Cnmm bugünlerde geçicekk inşallahhne zormuş prametüre annesi olmak kızlar yaokadar küçükki aanlatamam aklım çıkıyor brişey olucak diye aglamıyımd iyorum bebegin resmini videosunu görüyüm aglama krizleri tutyor beni allahım ne zormuş bu imtaan önceden buda yok dedim kendime amam olmuyor dün hastanesi degişti aklımda kaç tilki dolandı allah bilir uyuyamadım gece 3 geliordu zombi gibi kalktım uyku nafile saga dön sola dön uyku yok oglum ilk günü nasıl geçirid acaba deidm sabah yogun bakımı aradım doktoru çıktı yemesi iyi dedi bilgi verdi işşallah hep böyle gdier işin kötüsü sütüm çok az ban abol bol süt lazım nasıl yapsakta olsa doktor paşa hanım sizin bol bol sütünüzün vermesi laızm dedi ban bebegin çabuk çıkması toparlanması için dedi allahım bol süt nasip etsin 12 süt sagıcam 1 gibi çıkarım oglumu görmeye gidicem oda 10 dakika yok insanın oakadar agırına gdiyorki hadi çıkın artık diyorlar bebegini anlık görüyorsun dokunamıyorsun ne kadar isterdim kucagım aalıyım dokunuyum kokluyum her gece şapkasını çoraplarını koklayıp aglıyorum herkezin bebegi yanında benimki yok allahn takdiri ama inanın karnıda olaydı daha mutlu olurdum şimdi onu o maikanalar abaglı görünce allahım kötü oluyorum şimdi zamanı gelince hastaneden çıraınca korkuyourm bakamam zara veririm diye canını acıtırım diye brişey olsa hop hastanedeyim off bir relaks olabilsem bugün bebegimden ayrılalı 13 gün oldu o orda ben burda ne olucak benim bu halim lohusa sendurumuna giridm inanın aglayıp duruyorum
ahhh yaa kıyamam ama olsun bu gnlere de şükür aslan gibi bi çocuk olacak inşallah..azıcık zaman ver annesi, olumlu düşün hep 1 aya yanına gelir inşallah bol bol uyumaya çalış bu arada sendemerhaba kızlar ben geldim söze nerden başlıyacagımı bilemiyorumdün oglumun yattıgı hastaneye gittim eşimle diger hastaneye transferi vardı bebegimi son kez elledim dokundum konuştum oglum uyuyordu o minnacık bedenini gördükçe allahım ambulans geldi 2 erkek ellerinde aletler vs var ben zaten aglıyorum hemşire beni çıkmamı istedi eşim zorla çıkardı dedi hemşire paşam sen aglarsan hisseder bebegin dedi allahım dışarı çıkardılar beni kapılar kapalı dayanamadım tekar geri geldim küçücük camdan baktım ogluma makinalardan ayırdılar oglumu hemen küveze koydular öyle büyük küvez degil kocaman ilk defa öyle bri küvez gördüm yavrum u öyle görünce çok agladım allah varya günaha girmiyim deidm ah paşam bri içinde tutamadım karnın rahattı makinalara baglı yaşıyor bebegin dedim agladım çok zordu bebegimi transfer etmek normalde ambulansa almaları yasakmış adama yalvardım ne olur benide alın dedim baktılar çok aglıyorum tamam dediler eşimle öne bindik arkaya bebegimin oldugu yere bindirmediler beni allahım kalp aleti nasıl atıyor oglum dayan dedim agladım gidene kadar ambulan sirenleri çaldıkça arabalar teker teker sıyrıldı önümüz açıldı hastaneyi bulduk küvezle giridk içeri bebek yogun bakımdaki doktor bekliyormuş bizleri annesimizin dedi evet dedim siz bekleyin bebegi hazırlıyalım sonra sizlerle konuşucam dedi allahım saatler geçmek bilmedi sonra doktor beni buldu eşimle odasına girdik ban kaç bebegim oldugunu neden öldükelrini dogum hikayelerimi anlattırdı bende anlattım 3 bebegim öldü bu bebegimi kucagıma alabilmek için normalde yatıyordum bri wc kalktıgımı söylemiştim 16 haftalıkken kanamam oldugunu 4 gün hastanede yattıgımı söyledim bu bebegimidede suyumun geldigini rahimde alet vardı peser deidm suyum sızdıgı için aleti çıkardıgını doktorumun 8 gün içerde tuttugumuzu bebegi sabah 11 tutunda gece 3 kadar dogum sancısı çektigimi vs söyledim ve doktor devreye girid konuştu dinledik burasıda gzüel bri hastane 28 haftalık hiç bebeginin ölmedigini 23 haftalık bbegin 11 gün yaşadıgını vefat ettigini söyledi cerrahpaşadan çapadan çok bebek geldigini ne mucizeler oldugunu anlattı benide çok aglayınca eşim kızıdı eşim çok aglıyor oda normal beyfendi dedi lohusa sendurumuna girmiş dedi ban dedi bana gzüenin burasıda gzüel bri yogun bakım dedi allah var adama içim ısındı ısınmasınada hastaneye hemşirelere ısınmadı ya ilk defa görüdm ondan işşallah bebegimi sag saglim alırım kucagım ao hastaneden 32 haftalık oldugunda bebegimi kucagıma vericekelrini emziricegimi normalde herşey yolunda giderse 35 muhtemelen bebegi çıkarıcagını buda 27 aralık demek ama dahada geç çıkarabilicegini vs söyledi bebegine baglı oksijenini iyi alırsa yemesi kiloyu iyi alırsa olur dedi doktor ama gebeginde katadiral var onun çıkması lazım dedi o çıkınca bebegimi kucagına vericegini söyledi hastanedende çıkarmadan 1 gece bebegimle hastaede kalıcakmışım bakıcakmış bebege bakabiliyormuyum emzirebiliyormuyum vs dedi eger ben dersen bu bebegi hak ederim vericez dedi yok edemem dersen dedi kalıcak dedi allahım kucagıma bir alabilsem bri emzirebilsem bri bebegimi koklayabilsem okadar hasretimki 12 senedir bebegimin kokusuna anlatamam kızlar insanın agırına okadar gidiyorki bebeginin hastanede yatması allahım dokunanaması kucagın alalamamsı kokluyamamsı eşim dedi bebegimiz için gerekli bizden daha iyi bakarlar desede ana yüregi işte aglaıyor insan şapkasını çoraplarını kokluyorum her gece evladım kokuyor minnacıklar okadar gzüel bri erkekki sormayın aynı eşim allahım muhammet eminime ömür versin aklım çıkıyor kılının bri teline zarra gelri diye okadar hayal kurmuştumki amam bebegim orda ben burda inanın ne yemek yapasım var ne temizlik nede hiç brişey tek istedigim oglum evinde olsun ben onu pamuklara sarar yatırım işşallah okadar emek verdimki o bebege 90 gün altımdan aldılar yataktan kalkmadım duş almadım doktordan doktora duş aldım yataktan kalktım emegim oglum anneye sımsıkı sarıl ne olur annen seni çok seviyor bu gittigi hastanede makinalara baglı degil oglum kendi kendine soluk alıyormuş arada aletleri tekrardan baklıyorlar doktor benden 3 yaş küçük 30 yaşında amam bilgili doktora dedim doktor ben benim 12 senelik özlemim önce allaha sonra size emanet dedim hem dedim hem agladım bana paşa hanım sakın aglamayın pozitif olun ki bebeginzi çabuk çıksın siz agladıkça o hisseder dedi bebek için abuk sabuk konuşurlarsa dedi kapatın çenelerini dedi gözünüz kör kulagınız sagırl olsun dedi ben dedim doktora onu 12 senedir okadar bekleidmki rüyamda ismini koydular dedim muhamet eminim benim adınla yaşa yavrum sakın annenin babanın yüregini daglama olurmu
çok ağrım var umudum yaa sabahlara kadar kıvranıyorum
sen nasılsın?? yeni telefonunda hayırlı olsun canım
adet olmuşsun gözünaydın canım..
annene babanada acil şifalar diliyorum kuzum...
ewet sevinç ya karı koca belden gidiyikkk
ooooo sahalara döndün demek şu pazara gitmeyi bir ben sevemedim galaiba
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
biricik senin adına çok seviniyorum canım inşaallah bu yumoşlar bebiş olarak geri döner
bu menüyü daha çok sevdimm
ooooo cıstak cıstak başak hanımlarda burdaymışş gelinin annesinden 2 bilezikkkk babasından 5 i bi yerde yavrum tsunami oldu bu başak karısı nerdeeeee
geldin mi dişini yidiğimin anası protestodayım ben çözdünüz mü çok şükür :118::118::118::118::118::118: öle hafti uğrayıp bana trip atma bakem biii
polyy hatuna dedim ben 2. geliyo kesin hormonlar tavan yapmış bu ne alınganlık kıss dedim baktım gitmişneyse çözüldüğüne sevindim yoksam duran adam eylemi yapmaya hazırlanıodum
paşagülüm cnmne zormuş prametüre annesi olmak kızlar yaokadar küçükki aanlatamam aklım çıkıyor brişey olucak diye aglamıyımd iyorum bebegin resmini videosunu görüyüm aglama krizleri tutyor beni allahım ne zormuş bu imtaan önceden buda yok dedim kendime amam olmuyor dün hastanesi degişti aklımda kaç tilki dolandı allah bilir uyuyamadım gece 3 geliordu zombi gibi kalktım uyku nafile saga dön sola dön uyku yok oglum ilk günü nasıl geçirid acaba deidm sabah yogun bakımı aradım doktoru çıktı yemesi iyi dedi bilgi verdi işşallah hep böyle gdier işin kötüsü sütüm çok az ban abol bol süt lazım nasıl yapsakta olsa doktor paşa hanım sizin bol bol sütünüzün vermesi laızm dedi ban bebegin çabuk çıkması toparlanması için dedi allahım bol süt nasip etsin 12 süt sagıcam 1 gibi çıkarım oglumu görmeye gidicem oda 10 dakika yok insanın oakadar agırına gdiyorki hadi çıkın artık diyorlar bebegini anlık görüyorsun dokunamıyorsun ne kadar isterdim kucagım aalıyım dokunuyum kokluyum her gece şapkasını çoraplarını koklayıp aglıyorum herkezin bebegi yanında benimki yok allahn takdiri ama inanın karnıda olaydı daha mutlu olurdum şimdi onu o maikanalar abaglı görünce allahım kötü oluyorum şimdi zamanı gelince hastaneden çıraınca korkuyourm bakamam zara veririm diye canını acıtırım diye brişey olsa hop hastanedeyim off bir relaks olabilsem bugün bebegimden ayrılalı 13 gün oldu o orda ben burda ne olucak benim bu halim lohusa sendurumuna giridm inanın aglayıp duruyorum
Pazar vuruldum cnm hayırlısı artık çalışmalar başladı günaşırı
2 yumoşum olmuş sağ tarafta 25 ve 19 milim dedi dr isterseniz pazartesi gelin aşılama yapalm yumoşlr çok iyi dedi ben eşime bırktım kararı oda bi iğneyi deneyelim birdahaki ay yaptırırız ddi
Korkuyorum bn aşılamadan bayıltarak yapması lazım bana panik atağım war bnm yaww
Cnm warya bu dr pek pozitif gelmedi bana bana ukala bi şekilde anlatıyo fln yok ilk seferde olmz yok hemn olmayınca bunalıma giriyomuş kadınlr bndede dedimki dr bey 3 sene oldu aştık biz bunları sustu kaldı gayet bilinçliyim dedim gıcık adam
Başka dr gidicem bana pozitif enrji veren motive eden bi dr istiyorum bn suçlu gibi dawranılmasını istemiyorumm
Neyse sen nasılsın cnm
ooooo cıstak cıstak başak hanımlarda burdaymışş gelinin annesinden 2 bilezikkkk babasından 5 i bi yerde yavrum tsunami oldu bu başak karısı nerdeeeee
geldin mi dişini yidiğimin anası protestodayım ben çözdünüz mü çok şükür :118::118::118::118::118::118: öle hafti uğrayıp bana trip atma bakem biii
polyy hatuna dedim ben 2. geliyo kesin hormonlar tavan yapmış bu ne alınganlık kıss dedim baktım gitmişneyse çözüldüğüne sevindim yoksam duran adam eylemi yapmaya hazırlanıodum
kızlar pc bozuk uzn msj yazamıyorm yazdığm zaman hata veriyor
fuuuuuuuvvvvv mesajım gidiyor bu bana bir tokat olsa gerek
bunca zaman düzgün yazmayınca naletlendim
bu yüzden kısa kısa yazcam
saçma saalk bi yerde gidersem pc tarafından tokat yemişim demektri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?