Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bayıldımmmmm

paşam canım arkadaşımmm,bak oğlunda senin kadar güçlü bir çocuk hayata sımsıkı tutunuyorrr çoğu gitti azı kaldı.. RABBİM çok büyük inşaallah bu sıkıntılarınızda bitecek MUHAMMET EMİN evine gelip viyak,viyak ağlıcak sesiyle evi inletecek...
ALLAH ım bir an evvel sıkıntılarınızı bitirsin inşaallah ,doktor ne güzel söylemiş sen güçlü dur ki oğlunda senden güç alsın kuzumm,çok üzme kendini şükürler olsun bugünlerinede

Bu günler geçecek jelibonunu kucagina alip bolbol emzireceksin cnm sabret az kaldi bak sen yaziyorsun ne badireler atlattiniz buda geçecek Rabbim yeterli Saglik sihhat versin cnm

Beydagli kuzum ayni şeyleri yazmisiz neredeyse

Dun çok yorulmustum bugün kimildamaya halim yok
Bir günüm bir gününe uymuyor bir gün iyiysem ikinci gün pilim bitiyor

Bu günler geçecek jelibonunu kucagina alip bolbol emzireceksin cnm sabret az kaldi bak sen yaziyorsun ne badireler atlattiniz buda geçecek Rabbim yeterli Saglik sihhat versin cnm

ne zormuş prametüre annesi olmak kızlar ya okadar küçükki aanlatamam aklım çıkıyor brişey olucak diye aglamıyımd iyorum bebegin resmini videosunu görüyüm aglama krizleri tutyor beni allahım ne zormuş bu imtaan önceden buda yok dedim kendime amam olmuyor dün hastanesi degişti aklımda kaç tilki dolandı allah bilir uyuyamadım gece 3 geliordu zombi gibi kalktım uyku nafile saga dön sola dön uyku yok oglum ilk günü nasıl geçirid acaba deidm sabah yogun bakımı aradım doktoru çıktı yemesi iyi dedi bilgi verdi işşallah hep böyle gdier işin kötüsü sütüm çok az ban abol bol süt lazım nasıl yapsakta olsa doktor paşa hanım sizin bol bol sütünüzün vermesi laızm dedi ban bebegin çabuk çıkması toparlanması için dedi allahım bol süt nasip etsin 12 süt sagıcam 1 gibi çıkarım oglumu görmeye gidicem oda 10 dakika yok insanın oakadar agırına gdiyorki hadi çıkın artık diyorlar bebegini anlık görüyorsun dokunamıyorsun ne kadar isterdim kucagım aalıyım dokunuyum kokluyum her gece şapkasını çoraplarını koklayıp aglıyorum herkezin bebegi yanında benimki yok allahn takdiri ama inanın karnıda olaydı daha mutlu olurdum şimdi onu o maikanalar abaglı görünce allahım kötü oluyorum şimdi zamanı gelince hastaneden çıraınca korkuyourm bakamam zara veririm diye canını acıtırım diye brişey olsa hop hastanedeyim off bir relaks olabilsem bugün bebegimden ayrılalı 13 gün oldu o orda ben burda ne olucak benim bu halimlohusa sendurumuna giridm inanın aglayıp duruyorum

canım allah kolaylık versin inş bu zor günler geçecek yavrun evine sağlıkla gelecek canım dr da sor ama süt için çaylar var heme 2 3 günde etkisinig österir içmeye başlayınca bol bol sütün olur birse stresden olmuyordu süt kolay şeyle ryaşamıyorsun

yaaaa beni bitiridin allahım bu günleri geçmişte bıraksın inşşşş anılarda kalsın bu sıkıtnılar

O yumoşlar bebek olsun inşallahhhhhh

Saolun kızlarr dualarınıza kocaman aminn diorum
Rabbime hawale ettim rahatım şuan

Cnmm bugünlerde geçicekk inşallahh
Az kaldı biraz daha sabırr gülümm

ahhh yaa kıyamam ama olsun bu gnlere de şükür aslan gibi bi çocuk olacak inşallah..azıcık zaman ver annesi, olumlu düşün hep 1 aya yanına gelir inşallah bol bol uyumaya çalış bu arada sende

canımmmm noldu sana

paşagülüm cnm
dualarımdasnız cnm bebekinle sen

cnm hayırlı olsun yumoşların inşalllah önümzdei ay bebek haberini alırız hadi hayırlısııııı

waowwww suran adam eylemiiiiiiii bayılıyorm o eyleme
hadi yapta göriyim bakalım durabilecekmisin

kızlar pc bozuk uzn msj yazamıyorm yazdığm zaman hata veriyor
fuuuuuuuvvvvv mesajım gidiyor bu bana bir tokat olsa gerek
bunca zaman düzgün yazmayınca naletlendim
bu yüzden kısa kısa yazcam

saçma saalk bi yerde gidersem pc tarafından tokat yemişim demektri

bu ara çok naletli günler ihtiraslı saatler afarozlu dakikalar yazşıyorum

gelipte buraya giremiyorum girsemde yazamıyorum yazsamda yollayamıyorum

kk resm boyutunu kabul etmediği için doğm günü resmlerimizi paylaşamıyorm
çokta istemştim paylaşmayı ama tek tek boyutlarını küçültmek uğraş veriyor

doğm günümüz çok güzel geçti annemde geldi
pastalar börekler havalarda uçuştu
hediyeler deseniz haddi hesabı yoktu
partiden sonra 5 gün boyunca hediye paketi açmak için belediyeden yardım istedik

şaka bi yana Allah için güzel geçtisora annem bi süre kaldı bende daha yeni gitti
biz egeyle kaldık başbaşa

sizn yazdklarınızı telefondan okumaya çalışıyorum neler olup bittiğini takip etmeye çalışıyorum
zira saygın bi TKB olarak bunu yapmam gerek
topik ahalisi zaten isyanın eşiğinde bide ben umarızlık yapmam istemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…