Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

.........
------------
.............
-----------
..........
ayy cnm gerçekten neşelendiriyormu seni bu kadar
oyy çok sevndm innkiiiii
------
zayıflar tabii kız döt durmuyoki yerinde yemek yediremiyorum
anca birisi daha olursa biri oyalıycak bende yedircem yoksa oturmuyor hiç yerinde
en ok emmeyi seviyo yakamı açıyo mammaaaaaaa diyo
emiyo emiyo doyar doymaz fırt kaçıyo gidiyo

uzun süredir bu topikte çarpışma kelimesi kullanılmıyor

artık kimse çarpışmıyor sanırım

özledik bu kelimeyi yahuuuu

beydağlı cnm bide sana bişi söölicem unutuyorum hep
albümümdeki yorumunu okudum
o egeyi tutan annem evet
annemin bir ayağında çorap yok ve ben bunu sen söyleyince farkettim
önce böyle lüks bir partide insanlar içinde bir ayağı çorapsız neden dolaşsın mümkün değil dedim
sonra incelediğimde farkettim
annemede sorcaktım unuttum hep
neden çıkmıştı o çorap

biri çıktıysa diğeri de neden çıkmadı

yoksa anneme kurulmuş bir komplomuydu

bu masum gözüken ama aslında esrarengiz olan olay

Amin cnm Rabbim ttüm hastalara şifa versin
Aluykumselam işyerinde net kapaliymis
Al cnm ilk bir kaç günggünde on dk
Sonra yavaş yavaş alisir sen ayarlarsin sevmesine bagli

vıyyyyyy onun herifi kkya girdiğini biliyordu ne oldu şimdi
gebe kalınca kıymetemi bindi
KK değil fatzaptan gorusemiyik kizarmis
bu fırsatı değerlendirmek için maraşa bile giderim
ama nerdeee melek kim sevinç kimmmmm
iyisaaateolsunlar ziyaret etmişti onu
gitmişlerdir çoktan:106:
coktaan gittiler bir anlikti

çokbilmişşar
bide dakka veriyi

Benden başka carpisan yok sanirim bizde Carpisamadigimiza gore kimseden ses yok
Gerçi gizli carpisanlar var canimiz çekmesine diye ses etmişler zaar
Senin carpisma düzene bindimi yoksam herif bunalimdami hayla

Ege cikardi zaar
Yada kadicagiz egenin peşinde koşarken biri cikti farkında bile deel
LCD TV yi almis haber etmemiş

31 gün oldu dogum edeli 9 ayı geçti anlşadın sen onu
ay kıyamam ben sevincimeyavru kuşum benim ya enişeteye yazık
kızlar hepinize çok teşekkür ederim inanın çok teppolu hayatım var

hayırlı pazarlar kzılar rapor veriyim deidm oglanın doktoruyla konuştum yılbaşından sonraki hafta muhtemelen çıkarsınız birşey olmazsa paşamm dedi göz muayenesini ya burda yada şişlideki memorialde yaptrıcaz dedi haber veririm dedi kalp için söyledim diyorlarki kalbe görünsün ne olur ne olmaz dedigimde doktor bende kalp üzerinde bilgiliyim siz bana güvenin dedi hastaneden çıkamadan 1 gece misafir edicez sizi dedi bakalım bebege bakmaya becerebiliryormusun dedi adamı bir sinri oldum he sanki 5 bebeg o bakmış tabi insanın bebegi gibi olmuyor neyse taburcu olmanız için 1800 görmeniz lazım dedi ve ekledi önce 2 gün sonra sonra 15 günde bir daha sonra 1 bir görüşücez siiznle dedi prametüre bebekler çok zor bakımı zannetmeyin dedi o palavra sadece bebegin anneye ihtiyacı var dedi ve ekledi temiz bakım ortam dedi herkeze kucagına almıcak amam esirgemeyin bebeginizi dedi yatagını sordum heryerde yatabilir dedi sert olucakmış yattıgı yer

şimdi sizlere sorum olucak cevaplarsanız sevinicem bebegin 3 çeşit atlatı var uzun kollu yarım kollu sıfır kollu çoraplar patikler ellekler 4 adet tulumu var mendilleri var takımları var 10 adet baddaniyesi var minik havluları var 2 adet örgü yelegi var epey kıyafeti var puset seti çantası var 2 böldüm büyükleri kaldırdım neyse uzatmıyım mevzuyu benim aklıma gelen şunlar eksikleri küveti maşavası kovası bebek yagı kremi şampuanu sabunu ilifi var ölen kızımda kendi elelrimle örmüştüm
şimdi prametüre annelerine soruyorum digerleride cevaplarsa sevinicem emzik biberon ne marka nem ve ısıyı gösteren izelgeli alet buhar makinası ateş ölçer alayımmı ateş ölçer hangi marka alsam brannunkinimi yoksa cicikonun varmuş ondanmı emzik ne marka alınıcak beşşigi yok nevresim takımı yok yorganını yünmü elyafmı yapalım eksikleri yazarsanız inanın çok sevinicem oglumun eksigi kalmasın şimdiden tesekkür ederim bilgilendirdiginzi için herkez diyor bende diyim bari bende sizleri seviyourm:)iyiki siizi tanımışım inanın yeri geldiniz bana kardeş anne baba abla oldunuz allah hepinizden razı olsun dün oglanı emzirmeye gittigimde emmedi canım sıkıldı çok agladı sütüm gelmedi emerken hemşire annesi bebegi yormayalım agladı çopk hadı doyuralım deyip biberona talim etti kuuzm emzirmeler öylen 1 ile akşam 10 orda oluyorum evdende 1 saat önce çıkıyourm anca yetişiyorum rabbim bu duyguyu olmayanlara tez zamanda versin versinki dogum akadar destek olalım siz benim kahrımı çok çektiniz hakkınızı helal edin olurmu rabbim beni mutlu etti dileirm rabbimden tez zamanda sizleride etsin amin

CANIM SENİN YENİ YIL HEDİYEN ÇOK AFFİLİ OLCAK SAĞLIKLA ALACAKSIN İNŞŞ EVİNE YUVANA YAVRUNU (biliyorsun ben anne değilim ama yeğenlerimden bildiğimi yazayım sana ) BİZ ATEŞ ÖLÇERİ BRAUN ALMIŞTIK KULAKTAN ÖLÇÜLENDEN AMA ŞİMDİ ALINDA ÖLEÇNLERİ VAR ONLAR ÇOK DAHA KULANIŞLI YORGANDA BİZ PAMUK YAPTIRDIK KÜÇÜCÜK ÇOK KULANIŞLI OLUYOR AMA ELYAFIN KULNIŞIDA İYİ OLUYORMUŞ KULANALR ÖLE DİYOR CANIM DİĞER ÜRÜNLERDEDE , Weewell ... ÜRÜNLER ALDIM VE MENUNKALDIK

anneler ananas hamilelere zararlimi bilen varmi kizlar
ben 2 gundur zararli oldugunu olmadigini bilmiyordum yiyorum
sizce zararlimi duydunuzmu hic bilgisi olan varmi?:26:

pasam tebrik ederim canim benim az kalmis sukurler olsun Muhemmet Eminin eve gelicek Rabbim korusun uzun uzun omurler versin aminnnnnnnnnnnnnnnnn

geçmiş olsun eşine ve sanada ALLAH kuvvet versin diyim erkekler hasta oldumu çocuktan beter oluyorlar
canım herzaman aklımdasın girmediğin zamanlarda bile bakıyordum kk ya girmişmi diye
az şey paylaşmadık beraber inan hiç unutulmayacaklar listemdesin sende

menünü yerim senin

evet biraz kısa bi menü oldu ama biraz kendime dikkat edeyim diyorum eşimde tok geliyor
boşuna kral sofrası hazırlamanın anlamı yok yoksa 60 doğru yol aldım dikkat etmem lazım

manken gibi çıkmam imkansız boy yok bikere ve ben hiç manken gibi zayıf olduğumu hatırlamıyorum çocukluğum hariç
12 yaşından beri 38 bedenin altına hiç düşmedim
tepsi totoş nasıl oluyor tepsi dediğin ince bişey:44:

bu fırsatı değerlendirmek için maraşa bile giderim
ama nerdeee melek kim sevinç kimmmmm
iyisaaateolsunlar ziyaret etmişti onu
gitmişlerdir çoktan:106:

sen böyle diyerek kovdun zaten

nerenle okuduysan artık
şuanda bu şarkıyı dinliyorum dedim ama dediğim şarkı bu değildi

çarpışıyok ama olan var olamayan var gerçi kış gelince biraz düştü amabanyo çok soğuk çünkü

sizin kadar olmasada çarpışıyok canım valla adet zamanlarımı daha çok seviyorum şu soğuklarda en azından öyle bişey yapma ihtiyacı doğmuyo sobalı evde oturmanında eksisi işte

paşam az kaldı küçük adamına kavuşmana inşallah istenen kiloyada ulaşır hatta geçer

canım sagol bende ondan düşünüyorum bakalım
senin yememn laızm hem rahmi kasıyor yime kızkan sulandırıcı kullananlar yemesin diyorlar kan inceltme özelligi var ben kızımd açok yedim olan oldu doktor rahimi ksara neden yedin dedi ne pişmanımhaftasınada dogruudm
paşam az kaldı küçük adamına kavuşmana inşallah istenen kiloyada ulaşır hatta geçer

dilerim rabbimden tez zamnda sanada versin kzunu dularım seninle

Pasagul
Emzik biberon vs chicco ve avent kullansin
Yorgan bizim yun pamuk ve elyaf var hepsinin yeri ayri
Evin soğuk oluyorsa yun yap saglikli olur
Uyku setlerindeki yorganlar bir ise yaramiy
Senin yerin dar park yatak al istersen biz mobilya kullansin memnunduk
Bakin ürünlerinde jhonsans kullansin cnm

tamam hadi affettim
ewet telim değiştiği için senin numaranda diğer hatta kalmıştı,çok dertleştik,çok konuştık,zaman su gibi akıp geçiyor umudum
boş bıraktığın yerlere saygı duyuyorum ve uzatmıyorum

oynak dötlüŞAR ege,belli zaten bulaşık makinasına bile girmiş sinsi,sinsi sırıtıyorTATLIŞAR

eeee besle kargayı misali oda karnı doyunca kaçıyor demek

biz çarpışıyokkk,ama ayıptır demesi demiyokkk,yapan var yapamayan var deyiii
hiç kaçmaz benden ayrıntılar..tarihin en önemli gününde SKANDALL
ne yapsın kadın ege çıkarmıştır mutlaka,YARAMAZŞAR

aynen öyle canınız çekmesin deyi ne olur ne olmaz
ne yapak her yaptığımızda bangır,bangır çığırakmı,sonra reklam yapma dersiniz
31 gün oldu dogum edeli 9 ayı geçti anlşadın sen onu

ay kıyamam ben sevincimeyavru kuşum benim ya enişeteye yazık
kızlar hepinize çok teşekkür ederim inanın çok teppolu hayatım var
abowwwwwwww sizin ÇARPIŞMAYI düşünemiyom çok çekişmeli bir ÇARPIŞMA olur walla
ALLAH ım sana şükürler olsun paşacım senin adına çoookkk ama çok seviniyorum arkadaşım...
helal olsun ....
ananasın kanı sulandırdığını biliyorum,pıhtılaşma problemin yoksa çok tüketme,canım..
ama yinede doktoruna danış istersen..
yok kız iyi menü, hem de sağlıklı,birde eşin tok geliyorsa daha ne olsun...hüsnenin gününde uzun menü yaparsın
soğukta insan banyoya üşeniyor dimi,ama erkekler daha rahat kurutacakları saçları yok ya umursamıyolar

nerelerdesin kuzum çok özledim seniiii

kız ben senin niye sık,sık rizeye gittiğini anladım geçen tv de bir dizi izledim orda çekilmiş, ALLAH ım hayran kaldım şahane bir yer resim gibi bende olsam her tatilde oraya koşardım....

:118::118::118:evim sıcak canım prametüre bebek oldugundan çabuk üşürmüş ondan didim yorgan diye sagolasın dedikelrini dikkate alıcem

terbiyesinz kadın ne olucek kız büyük buluşma olucek dile kolay 10 aya yakınallahın manyagi sesim evi inletti yazını okuyuncarabbim tez zamnda sanada versin kuuzm sana diyourm gel istanbule 1 kere görün benim doktora seve seve misafir ederim inan

bende 9 çıkıcem yola oglumu emzirmeye iple çekiyorum inanın emişme saatleri gelince rabbim beni mutlu etti dilerim sizleride tez zamnda etsin

sevinççim senle durup sevişmek isterdimde annem kızıyi çıkmam laızm 2 makina çamaşır var asıcempaşagül yatarken eyiydi be şimdi bütün işler bana bakiyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…