manken gibi çıkmam imkansız boy yok bikere ve ben hiç manken gibi zayıf olduğumu hatırlamıyorum çocukluğum hariç
12 yaşından beri 38 bedenin altına hiç düşmedim
tepsi totoş nasıl oluyor tepsi dediğin ince bişey:44:
sen böyle diyerek kovdun zaten
nerenle okuduysan artık
şuanda bu şarkıyı dinliyorum dedim ama dediğim şarkı bu değildi
çarpışıyok ama olan var olamayan var gerçi kış gelince biraz düştü amabanyo çok soğuk çünkü
sizin kadar olmasada çarpışıyok canımvalla adet zamanlarımı daha çok seviyorum şu soğuklarda en azından öyle bişey yapma ihtiyacı doğmuyo sobalı evde oturmanında eksisi işte
boş bıraktığın yerlere saygı duyuyorum ve uzatmıyorum
oynak dötlüŞAR ege,belli zaten bulaşık makinasına bile girmiş sinsi,sinsi sırıtıyorTATLIŞAR
eeee besle kargayı misali oda karnı doyunca kaçıyor demek
biz çarpışıyokkk,ama ayıptır demesi demiyokkk,yapan var yapamayan var deyiii
hiç kaçmaz benden ayrıntılar..tarihin en önemli gününde SKANDALL
ne yapsın kadın ege çıkarmıştır mutlaka,YARAMAZŞAR
:
Bize serbest ama yapamiyok biraktik o isleri bebegimizden önemli deelne yasaklı kocalar var bakta gör
------------
hani siz çarpışıyordunuz yasak yoktu
-----
yok lohusalıktan çıktı çoktan herif ama işte haftada bir falan anca
hayat gailesi işte
çocuktan önceki performansımız asla olamazzzzz
olabilir valla
---------
senin için şu an yeni almışçasına haber veriyorum yoksa daha söyler durur melek sevinç
"sevinççç baaak televizyon aldıııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk"
Eki Görüntüle 897875
oldumukine
tepsinin yarıçapına bakcaksın nazocum inceliğine değil
30cm yarı çap
kocaman bir totoş ortaya çıkıyor
----------------
------------
tabiii öyle sevinç gibi her çarpışmada ilan etmemek gerek
----------
sobaaaa sobaaaaaa
yaz kızım
listemizde bulunan isminin anlamını bilmediğimiz "bafssssss" adlı hatunumuzun
topiğimize olan aşırı ilgisinden ötürü
dün akşam toplanan kurul yöneticilerinin de kararı ile
kırmızı kalp almaya hak kazanmış ve hatta almıştır...
Iyi günlerde kullanmasını diler
" aman yarabbimmmmmm kırmızı kalplerim oldu" diye şımarmadan yoluna devam etmesini temenni ederiz
daimi müdavimlere saygılarrrrrr.......Tkb......
bize serbest ama yapamiyok biraktik o isleri bebegimizden önemli deel
Cokk güzelmiş çok beğendim güle güle kullanin
Bu soruyu soran sendin demekki ilan istiyon
sagol tatlummmmm bitanesinsercemm cnm senin bilgilerini düzelttim
her zaman girip yazamıyorum bu yüzden geç kaldım biraz
Normal olmiy canim dar acikmiysağol aşkım melek sevinçççççç
----------
bişi olmaz bence yapabilirsiniz
hem normal doğum için yapmak faydalı
Belkim normal doğurursun
Goturun bencede Dr amcasi bir baksin kuzuyailana sen alıştırdıydın
duymayınca insan arıyi yaniiiii
-----------
kızzzzzzzzzz ege kalktıııııııı
ayyyyyyyyyy iki gündür bi mızmızşar bi mızmızşar ki sorma
ateşi yok ishal veya kabızda değilki diş çıkarıyo desem
poff kök söktürüyo dötümden ayrılmıyo
Olmadı babası gel,ince aaşam bi doktura giderik ne derdi varsa billlelim
yermiyim asla canimsin zulu cok sagolasiz Rabbim seninde prensesini korusun
bebise iyi bakicam soz komutanim
canim belin nasil oldu?
ay pasam Allah razi olsun senden Rabbim oglunu korusun cok cahilim ne yiyecegim barede cok ama cok tesekkur ederim canimin ici
canim ya bu nedir boyle tez gecsin insallahNe demek Sercemim
yok Cnm tam iylestim derken bel agrisi tekrar
old çok fena
canim ya bu nedir boyle tez gecsin insallah
ben dedigimi yap sen bak gecib gider hemen
sevgili arkadaşlar ben bu satırları yazarken sizlerin muhtemelen totolarınızda pireler uçuşuyorgece saat 04-30 olmuş ben süt sagmaya kalktım aklıma brası geldi bakın kıymetinizi bilin sizleri bu saate bile yanlız bırakmayan paşanız yazıyor yatın anasını saten şurda olucaktınızki 2 lafın belini kıralım amam nerde anca yatın oysa bu saatlerde uyanmak pahabiçilemez insan zombi gibi oluyor ah anasını satem bugün bebegime gittim allahım memeyi aldı tutu öyle baktı gülme geldi sesli hemşirede benle gülüyor hadi oglum emişelim bak gene biberona talim edicen geldigime deysin dediysemde ne kadar dil döktüysemde nafile hemşireye bu beni emdikten sonra ilk gün 10 2 gün 20 gram verdi etti size 30 gram dedim üzüldügümü dile getriidm oda ne üzülüyorsunuz paşam bakın sırf sizin bebeginzi degil kaç anne var onlarınkide veriyor dedi birde işin komigi 4 arkadaşız 5 arkadaşız 4 kişi emziriyor aynı saatte sırayla hepimizi alıyorlar sen curcunaya bak herkezin hayat hikayesi ayrı ya
1 annenin bebegi ikizmiş 1 kızı 2 kilo diger kızı yatan yanı 1.5 kilo küvezde yatıyor
2 annenin bebegi sarılık olmuş yatıyor gününün bebegi
3 annenin bebegi benim gibi 28+5 suyu gelmiş yatıyor
4 annenin bebegi 4 oglan kadının 4 adet oglu oomuş ilki 7 aylık 2 bebegi 6-5 aylık 3 bebegi 6 aylık vefat etmiş karnında hanım hafada 3 kere diyalize giriyor bebegi zayıf annenden dolayı ve oksijen alıyor makinalara baglı allahım ömür versin hepsinede hepsizde çok zor
benim bebekte biliyorsunuz suyu geldi 32 gündür kuzucugumdan ayrıyımbugün ne canımı acıttı küveze koydu hemşire yüz üstü yatırdı yavrum agzıyla arandı durdu yeri dedim hemşire hanım versenizde emzirsem tam uyandı aranıyor öyle dedi annesi efor çok sarfetti ben onu sonra doyurucam çıtçıtlı badı almıştım allahım kocaman olmuş yemiş oglanı boyu bugün 2 adet tulum aldım kıyafetlerini ayarladım bıraktım işşallah onları giydiriler elleiklerle çoraplarda var takmıyorlar sinir oldum ya neden istedinizki takmıcaksanız bu arad bomba bri laf geliyor benden kulakları açın iyi dinleyin olurda dikişinzi varsa karnınıza bebeginzi varsa aman diyim tutum düşmesin çünkü okadar komik brişey anlatıcakmı gülüceksiniz
annemle aramda diyolok geçti aynı şu
annem kızım saat kaç oldu nerde kaldın merak ettim
ben anne kusura bakma hastaneden tulum istediler bulana kadar canım çıktı anca geldim
annem bakıyım ne aldın
benanne bu 2 tulumu aldım ne zormuş prametüre kıyafet bulmak istedigin yok
annem kııyafeti görüyor annem agzından çıkan kelimeye dikkat edinkaç tl verdin 2 tuluma 50 anne yan yatma yastıgıyla 60 geldi ucuz buldum aldım ne yapayım ihtiyaç annemdeki tepkiye bakın siz düşünür önce sesi çıkmaz ah kızım bu tulumları neden bu kadar küçük aldınki okadar para vermişsin biraz büyük alaydın keşke
benbendeki tepki aynen bu yeminleanne adı üstünde prametüre ne büyük alıcam ben küçügünü bulana kadar anam agladı dedim amam bende bri gülme varmış aklım ageldikçe biraz büyügünü alaydın sonrada giyerdi zamane insanı
annem ne güüyosun kız ayaga kaldırma beni lohusa demen yaşın abakmam döverim seni
olay bu nerden bakarsan bak nerden turatsan tut gülme garantiilahi anne sen çok yaşa hemi okadarda gzüel söylüyorki allahım aklım ageldikçe güleism geliyor
Canlarım nasılsınız beni hatırladınızmı :)
tepsinin yarıçapına bakcaksın nazocum inceliğine değil
30cm yarı çap
kocaman bir totoş ortaya çıkıyor
----------------
------------
tabiii öyle sevinç gibi her çarpışmada ilan etmemek gerek
----------
sobaaaa sobaaaaaa
yaz kızım
listemizde bulunan isminin anlamını bilmediğimiz "bafssssss" adlı hatunumuzun
topiğimize olan aşırı ilgisinden ötürü
dün akşam toplanan kurul yöneticilerinin de kararı ile
kırmızı kalp almaya hak kazanmış ve hatta almıştır...
Iyi günlerde kullanmasını diler
" aman yarabbimmmmmm kırmızı kalplerim oldu" diye şımarmadan yoluna devam etmesini temenni ederiz
daimi müdavimlere saygılarrrrrr.......Tkb......
Kiz basak aasama ispanak yapacam gelde yikayiver
Usendim yikamaya
tızımmmmmmmmmmmmmm güzel git oğlanın yanına gözü senden başkasını görmesin başka hatunlara bakmasınncolor]
canım sen beni faceeeeeeeeden ekle özele yaz linkini ben ekliyim seni sonra bir lare sevişirktamam tatlim geliyim orada
benim rahim kasmasi var dediler
rahim bebegimi SIKI$tiriyor icerde
ilac iciyorum insallah iyidir icerde bebegim bazen cok korkuyorum
ne war okuduk beğendik senin gibi destan yazamadim gece uykusuz kaldim
Eyi sen giyin suslende koşminikin yanina
Canlarım nasılsınız beni hatırladınızmı :)
olabilir valla
---------
senin için şu an yeni almışçasına haber veriyorum yoksa daha söyler durur melek sevinç
"sevinççç baaak televizyon aldıııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk"
Eki Görüntüle 897875
oldumukine
benim yemekelri annem yapıyıKiz basak aasama ispanak yapacam gelde yikayiver
Usendim yikamaya
çok alemsin valla güldürdün beni
pek hatırlayamadım başak bu hatun kimdi:44::44::44:
ben inceliğini düşünmüştüm
soba güzelde sadece yanındayken
sularımız öyle soğukki nasıl ıspanak yıkanır bilmiyorumçok canım çekmedikçe almam heralde
canım sagol bende ondan düşünüyorum bakalım
senin yememn laızm hem rahmi kasıyor yime kız kan sulandırıcı kullananlar yemesin diyorlar kan inceltme özelligi var ben kızımd açok yedim olan oldu doktor rahimi ksara neden yedin dedi ne pişmanım haftasınada dogruudm
dilerim rabbimden tez zamnda sanada versin kzunu dularım seninle
tamam hadi affettim
ewet telim değiştiği için senin numaranda diğer hatta kalmıştı,çok dertleştik,çok konuştık,zaman su gibi akıp geçiyor umudum
boş bıraktığın yerlere saygı duyuyorum ve uzatmıyorum
oynak dötlüŞAR ege,belli zaten bulaşık makinasına bile girmiş sinsi,sinsi sırıtıyorTATLIŞAR
eeee besle kargayı misali oda karnı doyunca kaçıyor demek
biz çarpışıyokkk,ama ayıptır demesi demiyokkk,yapan var yapamayan var deyiii
hiç kaçmaz benden ayrıntılar..tarihin en önemli gününde SKANDALL
ne yapsın kadın ege çıkarmıştır mutlaka,YARAMAZŞAR
aynen öyle canınız çekmesin deyi ne olur ne olmaz
ne yapak her yaptığımızda bangır,bangır çığırakmı,sonra reklam yapma dersiniz
abowwwwwwww sizin ÇARPIŞMAYI düşünemiyom çok çekişmeli bir ÇARPIŞMA olur walla
ALLAH ım sana şükürler olsun paşacım senin adına çoookkk ama çok seviniyorum arkadaşım...
helal olsun ....
ananasın kanı sulandırdığını biliyorum,pıhtılaşma problemin yoksa çok tüketme,canım..
ama yinede doktoruna danış istersen..
yok kız iyi menü, hem de sağlıklı,birde eşin tok geliyorsa daha ne olsun...hüsnenin gününde uzun menü yaparsın
soğukta insan banyoya üşeniyor dimi,ama erkekler daha rahat kurutacakları saçları yok ya umursamıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?