Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sevinççim senle durup sevişmek isterdimde annem kızıyi çıkmam laızm 2 makina çamaşır var asıcempaşagül yatarken eyiydi be şimdi bütün işler bana bakiyi

Deli kariii
Tabi is yapacan bitti kizin
Dotunu yaydigin günler
Hele jeli eve gelsin WCdden donunu çekmeden cikacan

ay pasam korkdum valla surmeyim dilimede o zaman 2 gun yedim ya cok pisman oldum simdi kivide olmaz o zaman ben en iiyisi muz elma uzum felan yiyeyim
canim yok doktor e dese bile yimem artik ya cok korktum Allah korusun bebegime birsey olur kendimi coksuclu hiss ederim

Sercemim korkma bidaha yeme tatlım hurmada yeme bebisin
güzelce tutunsun sonra yi olur musen hamissin bebise iyi bak
prensese iyi bak.

Deli kariii
Tabi is yapacan bitti kizin
Dotunu yaydigin günler
Hele jeli eve gelsin WCdden donunu çekmeden cikacan
biri delimi didievet deliyim oglumun delisiiyimbugün emzirmeye gittim allahım agzına alıyor memeyi 2 çekiyor hoş çekebilse anca yalanıyorkafanısı dikip ban abajkıyor deidm oglum senlşe bakışmayamı geldik bugün az emsende kilo alsan 30 gram vermiş canım sıkılıdı biberona alışıcek benim memeyi almıcak diye aklım çıkıyor

okadar zararlı şeyler varki arda bey ban adediki sadece baharattan nane ve yiceksin yasaklıları syaıyım sana öhü öhü
reyhan
yemeklik sogan
yelşil sogan
dereotu
maydonoz
ananas
hurma
kereviz
çigköfte
lahmacun
dışarda et türü yasak
pastörüze edilmemiş yogur peynir yasak
sakatat yasak
kekik yasak
zencefil yasak
qanason yasak
aklıma şimdilik bunlar geliyi sonra gene yazarım

sevgili arkadaşlar ben bu satırları yazarken sizlerin muhtemelen totolarınızda pireler uçuşuyorgece saat 04-30 olmuş ben süt sagmaya kalktımaklıma brası geldi bakın kıymetinizi bilin sizleri bu saate bile yanlız bırakmayan paşanız yazıyoryatın anasını saten şurda olucaktınızki 2 lafın belini kıralım amam nerdeanca yatın oysa bu saatlerde uyanmak pahabiçilemezinsan zombi gibi oluyorah anasını satem bugün bebegime gittim allahım memeyi aldı tutu öyle baktı gülme geldi sesli hemşirede benle gülüyor hadi oglum emişelim bak gene biberona talim edicen geldigime deysin dediysemde ne kadar dil döktüysemde nafilehemşireye bu beni emdikten sonra ilk gün 10 2 gün 20 gram verdi etti size 30 gram dedim üzüldügümü dile getriidm oda ne üzülüyorsunuz paşam bakın sırf sizin bebeginzi degil kaç anne var onlarınkide veriyor dedibirde işin komigi 4 arkadaşız 5 arkadaşız 4 kişi emziriyor aynı saatte sırayla hepimizi alıyorlar sen curcunaya bakherkezin hayat hikayesi ayrı ya
1 annenin bebegi ikizmiş 1 kızı 2 kilo diger kızı yatan yanı 1.5 kilo küvezde yatıyor
2 annenin bebegi sarılık olmuş yatıyor gününün bebegi
3 annenin bebegi benim gibi 28+5 suyu gelmiş yatıyor
4 annenin bebegi 4 oglan kadının 4 adet oglu oomuş ilki 7 aylık 2 bebegi 6-5 aylık 3 bebegi 6 aylık vefat etmiş karnında hanım hafada 3 kere diyalize giriyor bebegi zayıf annenden dolayı ve oksijen alıyor makinalara baglı allahım ömür versin hepsinede hepsizde çok zor
benim bebekte biliyorsunuz suyu geldi 32 gündür kuzucugumdan ayrıyımbugün ne canımı acıttı küveze koydu hemşire yüz üstü yatırdı yavrum agzıyla arandı durdu yeri dedim hemşire hanım versenizde emzirsem tam uyandı aranıyor öyle dedi annesi efor çok sarfetti ben onu sonra doyurucam çıtçıtlı badı almıştım allahım kocaman olmuş yemiş oglanı boyu bugün 2 adet tulum aldım kıyafetlerini ayarladım bıraktım işşallah onları giydirilerelleiklerle çoraplarda var takmıyorlar sinir oldum ya neden istedinizki takmıcaksanızbu arad bomba bri laf geliyor benden kulakları açın iyi dinleyin olurda dikişinzi varsa karnınıza bebeginzi varsa aman diyim tutum düşmesin çünkü okadar komik brişey anlatıcakmı gülüceksiniz
annemle aramda diyolok geçti aynı şu
annem kızım saat kaç oldu nerde kaldın merak ettim
ben anne kusura bakma hastaneden tulum istediler bulana kadar canım çıktı anca geldim
annem bakıyım ne aldın
benanne bu 2 tulumu aldım ne zormuş prametüre kıyafet bulmak istedigin yok
annem kııyafeti görüyor annem agzından çıkan kelimeye dikkat edin kaç tl verdin 2 tuluma 50 anne yan yatma yastıgıyla 60 geldi ucuz buldum aldım ne yapayım ihtiyaçannemdeki tepkiye bakın siz düşünür önce sesi çıkmaz ah kızım bu tulumları neden bu kadar küçük aldınki okadar para vermişsin biraz büyük alaydın keşke
benbendeki tepki aynen bu yeminleanne adı üstünde prametüre ne büyük alıcam ben küçügünü bulana kadar anam agladı dedim amam bende bri gülme varmış aklım ageldikçe biraz büyügünü alaydın sonrada giyerdi zamane insanı
annem ne güüyosun kız ayaga kaldırma beni lohusa demen yaşın abakmam döverim seni
olay bu nerden bakarsan bak nerden turatsan tut gülme garantiilahi anne sen çok yaşa hemi okadarda gzüel söylüyorki allahım aklım ageldikçe güleism geliyor

Sercemim korkma bidaha yeme tatlım hurmada yeme bebisin
güzelce tutunsun sonra yi olur musen hamissin bebise iyi bak
prensese iyi bak.
yermiyim asla canimsin zulu cok sagolasiz Rabbim seninde prensesini korusun
bebise iyi bakicam soz komutanim
canim belin nasil oldu?
ay pasam Allah razi olsun senden Rabbim oglunu korusun cok cahilim ne yiyecegim barede cok ama cok tesekkur ederim canimin ici

ne demek sen rahim agzı topigini bırakma canım aman diyim istersen seni face grubuna alırız sen bri özgeçmişini iyice yaz bizim rahim agzına ben seni ekliyim ordada çok gzüel paylaşımlar oliyi

sen okadar yazı yaz anca beyensinler yorum nirde beküçük adamın anası çok fena bugün evi topladım ıhlamurum kaynıyi eşimin halası gelicek bize erkendenonunla bebeg gidiecz ben seni kapıda beklerim dedi ordan eksigi var bebek yastıgı alıcem emzirmeye gidince ortada kalıyorum ben ya yastık kalmıyı bebek küçük memeyi zaten kavrayamiyi bende sinir oliyihaftası büyük iri bebekler var onlarda yastık var bende yokben tastık istiyom ay çenem düştü gidimde mutfagı topluyum duş alıcam süsülenicem ogluma gidicem
ben kaçar çuvvvvvvvvvvvvvvvvv

tızımmmmmmmmmmmmmm güzel git oğlanın yanına gözü senden başkasını görmesin başka hatunlara bakmasınn color]

ne demek sen rahim agzı topigini bırakma canım aman diyim istersen seni face grubuna alırız sen bri özgeçmişini iyice yaz bizim rahim agzına ben seni ekliyim ordada çok gzüel paylaşımlar oliyi
tamam tatlim geliyim orada
benim rahim kasmasi var dediler
rahim bebegimi SIKI$tiriyor icerde
ilac iciyorum insallah iyidir icerde bebegim bazen cok korkuyorum

Dua et bitanem birazda n doktora gidicem sabah test yaptim yoktu 26 gün oldu hala olmadım goguslerm acıyor ama ne bileyim ya hayırlısı olsun sen iyisin demi

Dua et bitanem birazda n doktora gidicem sabah test yaptim yoktu 26 gün oldu hala olmadım goguslerm acıyor ama ne bileyim ya hayırlısı olsun sen iyisin demi
hemen ederim birtanem Rabbim yuzunu guldursun insallah ay heyacanlandim Kurban oldugum Rabbim bugun sana en guzel haberi nasib etsin evlat haberini amin

ne war okuduk beğendik senin gibi destan yazamadim gece uykusuz kaldim
Eyi sen giyin suslende koş minikin yanina

ne yasaklı kocalar var bakta gör

------------

hani siz çarpışıyordunuz yasak yoktu
-----
yok lohusalıktan çıktı çoktan herif ama işte haftada bir falan anca
hayat gailesi işte
çocuktan önceki performansımız asla olamazzzzz

Ege cikardi zaar
Yada kadicagiz egenin peşinde koşarken biri cikti farkında bile deel
LCD TV yi almis haber etmemiş

olabilir valla
---------
senin için şu an yeni almışçasına haber veriyorum yoksa daha söyler durur melek sevinç

"sevinççç baaak televizyon aldıııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk"

oldumukine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…