sevinççim senle durup sevişmek isterdimde annem kızıyi çıkmam laızm 2 makina çamaşır var asıcempaşagül yatarken eyiydi be şimdi bütün işler bana bakiyi
ay pasam korkdum valla surmeyim dilimede o zaman 2 gun yedim ya cok pisman oldum simdi kivide olmaz o zaman ben en iiyisi muz elma uzum felan yiyeyimcanım sagol bende ondan düşünüyorum bakalım
senin yememn laızm hem rahmi kasıyor yime kız kan sulandırıcı kullananlar yemesin diyorlar kan inceltme özelligi var ben kızımd açok yedim olan oldu doktor rahimi ksara neden yedin dedi ne pişmanım haftasınada dogruudm
dilerim rabbimden tez zamnda sanada versin kzunu dularım seninle
canim yok doktor e dese bile yimem artik ya cok korktum Allah korusun bebegime birsey olur kendimi coksuclu hiss ederimtamam hadi affettim
ewet telim değiştiği için senin numaranda diğer hatta kalmıştı,çok dertleştik,çok konuştık,zaman su gibi akıp geçiyor umudum
boş bıraktığın yerlere saygı duyuyorum ve uzatmıyorum
oynak dötlüŞAR ege,belli zaten bulaşık makinasına bile girmiş sinsi,sinsi sırıtıyorTATLIŞAR
eeee besle kargayı misali oda karnı doyunca kaçıyor demek
biz çarpışıyokkk,ama ayıptır demesi demiyokkk,yapan var yapamayan var deyiii
hiç kaçmaz benden ayrıntılar..tarihin en önemli gününde SKANDALL
ne yapsın kadın ege çıkarmıştır mutlaka,YARAMAZŞAR
aynen öyle canınız çekmesin deyi ne olur ne olmaz
ne yapak her yaptığımızda bangır,bangır çığırakmı,sonra reklam yapma dersiniz
abowwwwwwww sizin ÇARPIŞMAYI düşünemiyom çok çekişmeli bir ÇARPIŞMA olur walla
ALLAH ım sana şükürler olsun paşacım senin adına çoookkk ama çok seviniyorum arkadaşım...
helal olsun ....
ananasın kanı sulandırdığını biliyorum,pıhtılaşma problemin yoksa çok tüketme,canım..
ama yinede doktoruna danış istersen..
yok kız iyi menü, hem de sağlıklı,birde eşin tok geliyorsa daha ne olsun...hüsnenin gününde uzun menü yaparsın
soğukta insan banyoya üşeniyor dimi,ama erkekler daha rahat kurutacakları saçları yok ya umursamıyolar
ay pasam korkdum valla surmeyim dilimede o zaman 2 gun yedim ya cok pisman oldum simdi kivide olmaz o zaman ben en iiyisi muz elma uzum felan yiyeyim
canim yok doktor e dese bile yimem artik ya cok korktum Allah korusun bebegime birsey olur kendimi coksuclu hiss ederim
biri delimi didiDeli kariii
Tabi is yapacan bitti kizin
Dotunu yaydigin günler
Hele jeli eve gelsin WCdden donunu çekmeden cikacan
ay pasam korkdum valla surmeyim dilimede o zaman 2 gun yedim ya cok pisman oldum simdi kivide olmaz o zaman ben en iiyisi muz elma uzum felan yiyeyim
canim yok doktor e dese bile yimem artik ya cok korktum Allah korusun bebegime birsey olur kendimi coksuclu hiss ederim
yermiyim asla canimsin zulu cok sagolasiz Rabbim seninde prensesini korusunSercemim korkma bidaha yeme tatlım hurmada yeme bebisin
güzelce tutunsun sonra yi olur musen hamissin bebise iyi bak
prensese iyi bak.
ay pasam Allah razi olsun senden Rabbim oglunu korusun cok cahilim ne yiyecegim barede cok ama cok tesekkur ederim canimin icibiri delimi didievet deliyim oglumun delisiiyim bugün emzirmeye gittim allahım agzına alıyor memeyi 2 çekiyor hoş çekebilse anca yalanıyor kafanısı dikip ban abajkıyor deidm oglum senlşe bakışmayamı geldik bugün az emsende kilo alsan 30 gram vermiş canım sıkılıdı biberona alışıcek benim memeyi almıcak diye aklım çıkıyor
okadar zararlı şeyler varki arda bey ban adediki sadece baharattan nane ve yiceksin yasaklıları syaıyım sana öhü öhü
reyhan
yemeklik sogan
yelşil sogan
dereotu
maydonoz
ananas
hurma
kereviz
çigköfte
lahmacun
dışarda et türü yasak
pastörüze edilmemiş yogur peynir yasak
sakatat yasak
kekik yasak
zencefil yasak
qanason yasak
aklıma şimdilik bunlar geliyi sonra gene yazarım
yermiyim asla canimsin zulu cok sagolasiz Rabbim seninde prensesini korusun
bebise iyi bakicam soz komutanim
canim belin nasil oldu?
ay pasam Allah razi olsun senden Rabbim oglunu korusun cok cahilim ne yiyecegim barede cok ama cok tesekkur ederim canimin ici
sen okadar yazı yaz anca beyensinler yorum nirde beküçük adamın anası çok fena bugün evi topladım ıhlamurum kaynıyi eşimin halası gelicek bize erkenden onunla bebeg gidiecz ben seni kapıda beklerim dedi ordan eksigi var bebek yastıgı alıcem emzirmeye gidince ortada kalıyorum ben ya yastık kalmıyı bebek küçük memeyi zaten kavrayamiyi bende sinir oliyi haftası büyük iri bebekler var onlarda yastık var bende yok ben tastık istiyom ay çenem düştü gidimde mutfagı topluyum duş alıcam süsülenicem ogluma gidicem
Ben kaçar çuvvvvvvvvvvvvvvvvv
tamam tatlim geliyim oradane demek sen rahim agzı topigini bırakma canım aman diyim istersen seni face grubuna alırız sen bri özgeçmişini iyice yaz bizim rahim agzına ben seni ekliyim ordada çok gzüel paylaşımlar oliyi
hemen ederim birtanem Rabbim yuzunu guldursun insallah ay heyacanlandim Kurban oldugum Rabbim bugun sana en guzel haberi nasib etsin evlat haberini aminDua et bitanem birazda n doktora gidicem sabah test yaptim yoktu 26 gün oldu hala olmadım goguslerm acıyor ama ne bileyim ya hayırlısı olsun sen iyisin demi
Yok ya eşim doktor erkek diye göndermedi haftaya bayan gelecek ona git dedi allahım sinir oldumhemen ederim birtanem Rabbim yuzunu guldursun insallah ay heyacanlandim Kurban oldugum Rabbim bugun sana en guzel haberi nasib etsin evlat haberini amin
sen okadar yazı yaz anca beyensinler yorum nirde beküçük adamın anası çok fena bugün evi topladım ıhlamurum kaynıyi eşimin halası gelicek bize erkenden onunla bebeg gidiecz ben seni kapıda beklerim dedi ordan eksigi var bebek yastıgı alıcem emzirmeye gidince ortada kalıyorum ben ya yastık kalmıyı bebek küçük memeyi zaten kavrayamiyi bende sinir oliyi haftası büyük iri bebekler var onlarda yastık var bende yok ben tastık istiyom ay çenem düştü gidimde mutfagı topluyum duş alıcam süsülenicem ogluma gidicem
ben kaçar çuvvvvvvvvvvvvvvvvv
Canlarım nasılsınız beni hatırladınızmı :)
ne yasaklı kocalar var bakta görKK değil fatzaptan gorusemiyik kizarmis
coktaan gittiler bir anlikti
Benden başka carpisan yok sanirim bizde Carpisamadigimiza gore kimseden ses yok
Gerçi gizli carpisanlar var canimiz çekmesine diye ses etmişler zaar
Senin carpisma düzene bindimi yoksam herif bunalimdami hayla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?