Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım sende iyiki varsın topiğin gülü, saol benide unutmamışsın mmmuck

çok güzel bir akarar almşsın canım inşallah uygulayabilirsin
uygulamaya calışcam canım inş... üzülünce baş agrısı cekiyorum o daha kötü oluyo...
çok doğru bi karar tebrik ediyorum bende her ay alırım bu kararı ama işe yaramıyo inşallah sende işe yarar

canım bende alıyorum bu kararı bir iki ay sürdürebiliyorum sonra devam ettiremiyorum...ama bu sefer inş sürdürebilirim...bide cok takmayınca hamile kalan cok oluyo ya bende öyle yapcam inş...tabi başarabilirsem...

inşallah çok beklemezsin pelincim bebeklerimiz gelir hemen

bu dudağına denk geldi sanırsam
bu da bendenn
zaten zayf olsam plateste sporda ne işim varrrr 70 kiloyummmmda birazcıkk.napım anam kemikleirm iriiiii
olsun tatlım sende incecik olma yolundasın bak benimde 4 kilo fazlam var
saolasın canım hb. sen nasılsın?
iyiyim kuzum inşallah bebişin gelir bu ay tatlımmm
selam kızlar hayırlı günler hepinize...kac gündür cok üzüldüm şimdide başım cok agrıyo ya...ne yapıyosak kendimize yapıyoruz bundan sonra karar aldım adet oldugumda üzülmiycem...
hoşgeldin canım... bencede ne yapıyosak kendimize valla bende çok yaşadım ama artık pozitif olmaya çalışıyorum hayata pozitif bakmaya çalışıyorum yoksa stres kaynaklı bisürü hastalık çıkıyor sen doğru karar vermişsin kuzum
merhaba kızlaaaaaaar herkesler nasıllar

ooooooo bizim topiğin kızlarıda burdalar maonyaaaa cadııııııı

mrb hoşşşgelldi,nnnnn sen nasılsıınn???????????

nikolay niye sustun annem hade yaz bakem bana diodun ya şimdi sendemi sıra şiiiiiiiiişşşşşşşşttttttttttttttttttttt kısssssssss

maşallah canım Allah bağışlasın bende 4 - 5 tane istiyom ama daha birinci bilem gelmedi

sağol canım amin inşallah umarım seninde yakında bebişin olur allah herkezin gönlüne göre versin 2012 herkeze hayırlı olur bol bol bebişler gelir inşallahhhhhhhhhh

ebe ana sen nerdesin sabah beri seni bekliyom.... bacı bu adetten kaç gün evvel bu ateş düşecek

bu arada hacercim döktürmüşsün süpersinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…