hoşgeldin saracımmm nasılsınnn.bizim topik çok sesizleşti maşallah burdakii karılarr 7/24 topiktee çene yarışındalarrr
eee bize de ayarla bişiler madem maaş zamanı geliyomuşEki Görüntüle 315042 eheee unutmamış beni başakcımm...saol annemmmm...bayağ kaynatıonuz yaaa yetişemiom size işlerimde çok malum maaş zamanı gelio beni mazur görünn...hepinizi çoookkkkk seviommmm..
hayırlısı olur inşallah cnm. ameliyattan sonra gelir bebişinevet canım ben umutsuzum bu ay gelir büyük ihtimalle, gelirsede ameliyat olcam zaten myomlardan canım
canım sende iyiki varsın topiğin gülü, saol benide unutmamışsın mmmuckÖncelikle günaydın demek lazım ben bodoslama daldım lafa.
Efendim şöyle ki:
deli karı Myhos'ummmmm
rakibem Hurrem'immmmm
açmamış gonca Nikolay'cımmm
nur yüzlü pamuk elli anamız Karacal'ımm
canım pınar'ımmm
adaşım yeşil gözlü yeşil'immm
aramıza fazla katılmayan ama yüreğimizde hep var olan hacer'ciiiiiiimmmmmmmm
iyi ki varsınız iyiki burda sınızzzzzzzzzz
uygulamaya calışcam canım inş... üzülünce baş agrısı cekiyorum o daha kötü oluyo...çok güzel bir akarar almşsın canım inşallah uygulayabilirsin
çok doğru bi karar tebrik ediyorum bende her ay alırım bu kararı ama işe yaramıyo inşallah sende işe yarar
benim hem boyum kısa hem şişkoyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
2tane çocuğun varrrrr senin??
eee bize de ayarla bişiler madem maaş zamanı geliyomuş
uygulamaya calışcam canım inş... üzülünce baş agrısı cekiyorum o daha kötü oluyo...
canım bende alıyorum bu kararı bir iki ay sürdürebiliyorum sonra devam ettiremiyorum...ama bu sefer inş sürdürebilirim...bide cok takmayınca hamile kalan cok oluyo ya bende öyle yapcam inş...tabi başarabilirsem...
hayırlısı olur inşallah cnm. ameliyattan sonra gelir bebişin
bu dudağına denk geldi sanırsam
olsun tatlım sende incecik olma yolundasın bak benimde 4 kilo fazlam varzaten zayf olsam plateste sporda ne işim varrrr 70 kiloyummmmda birazcıkk.napım anam kemikleirm iriiiii
iyiyim kuzum inşallah bebişin gelir bu ay tatlımmmsaolasın canım hb. sen nasılsın?
hoşgeldin canım... bencede ne yapıyosak kendimize valla bende çok yaşadım ama artık pozitif olmaya çalışıyorum hayata pozitif bakmaya çalışıyorum yoksa stres kaynaklı bisürü hastalık çıkıyorselam kızlar hayırlı günler hepinize...kac gündür cok üzüldüm şimdide başım cok agrıyo ya...ne yapıyosak kendimize yapıyoruz bundan sonra karar aldım adet oldugumda üzülmiycem...
merhaba kızlaaaaaaar herkesler nasıllar
ooooooo bizim topiğin kızlarıda burdalar maonyaaaa cadııııııı
ewet var nolduki niye şaşırdın ben üçüncüyü istiyom
nikolay niye sustun annem hade yaz bakem bana diodun ya şimdi sendemi sıra şiiiiiiiiişşşşşşşşttttttttttttttttttttt kısssssssss
maşallah canım Allah bağışlasın bende 4 - 5 tane istiyom ama daha birinci bilem gelmedi
sağol canım amin inşallah umarım seninde yakında bebişin olur allah herkezin gönlüne göre versin 2012 herkeze hayırlı olurbol bol bebişler gelir inşallahhhhhhhhhh
unutmam annem ben gördüm seni aşağıdacanım sende iyiki varsın topiğin gülü, saol benide unutmamışsın mmmuck
cnm benim de iyi nasıl olsun. incir kürüyle yumurtlamaya çalıştım inşallah işe yarar bakalıminşallah hepberaber topikle hamiş olur tek tek söyleriz demi süper olur, senin nasıl gidiyo tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?