Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

cnm benim de iyi nasıl olsun. incir kürüyle yumurtlamaya çalıştım inşallah işe yarar bakalım

seninde az kalmış canım hayırlısı olsun hakkımızda, bende soğan suyu içiyorum hem zayıflatıyomuş birazdan yemeğe çıkıyorum görüşürüz

kızlar akşama ne yemek yapçanız accık tüyo verin beeee
canım ekliyemedim seni bişiler oldu gelince hallederim

inşallah çok beklemezsin pelincim bebeklerimiz gelir hemen
amin canım inş...rabbim yüzlerimizi güldürür inş hayırlısıyla...

hoşbulduk tatlım...evet pozitif olmamamız gerekiyo benim doktorumda bana oyle dedi stres yapma o yüzden bile hamile kalamassın diye ama elimde olmuyo işte inş bundan sonra bende iyi düşüncem bide sunu düşünmiycem acaba adet olcammı olmıycammı diye...takmayınca geliyomuş ya bu sıpalar belki bizimkilerde oyle gelir canım :)

hürremim benim koca akşam bana balık yapacak ben yapamıyorum bekarkende elimi hiç sürmedim
o yüzden kocam yapacak.

kızlarr ben çıkıyom şimdilik kocişim yemeğe geliyor
karnını doyurayım aşkımın gelirim sonra

evet canım mersin (ilçesi)çok güzelllllllllllllll sıcacıkkkkkk

hürremim benim koca akşam bana balık yapacak ben yapamıyorum bekarkende elimi hiç sürmedim
o yüzden kocam yapacak.

bizim evdede öyledir kuzum balıgı esim yapar herzaman birde salatayı süper yapıyo birde hafta sonu kahvaltıları esim hazırlar bizim evde kurallar listesi var her yere astım valla uymayan kumbaraya para atıyo

senin dış gebelik olayın nasıl oldu nasıl anlaşıldı çok geçmiş olsun.

hıhhh beni hatırlamamışsın bileEki Görüntüle 315058 Eki Görüntüle 315058 Eki Görüntüle 315058 Eki Görüntüle 315058 Eki Görüntüle 315058 Eki Görüntüle 315058 Eki Görüntüle 315058 Eki Görüntüle 315058 Eki Görüntüle 315058

o yüzden kocam yapacak.

afferin sana kız bırak yapsın kocaların elinde de daha tatlı oluyo yawww afiyet olsun annem yarasın maşallah benim mercimek çorbam .pilav var dün yaanına tavuk yapmıştım bitti ne yapam bilmiyom

ben HÜRREM SULTANIM annem o yüzden yoooooooo ilk syfya bak sadece ben diilim görürsün

kızlar ben balık almaya gidiyorumm cnm aşırı derecede balık istio.zaten guatırm için hafta 3ke zyemem lazımmış ama 3kez yemem biraz zor ayda 3kez yesem şükrederim

3cüyü kaç aydır istiosunuz olmuo pekii

6 aydır canım korunmuyoruz ama olmuyo ikinci çocuktan sonra mesigna iğne ile korundum aylık iğne yane bıraktım 6 aydır olmuyo nasip ikiside oğlan belkim kız olur eli ayağı düzgün olsunda sağlıklı olsunda allah ne verirse hayırlısını versin dimi tatlım

senin dış gebelik olayın nasıl oldu nasıl anlaşıldı çok geçmiş olsun.

adetime bir gün varken evde test yaptım silik cızgi cıktı adet günüde kanda baktırdım 101 cıkmıştı her şey normal gidiyodu ama karnım cok şiddetli agrılar giriyodu bir hafta sonra benm lekelenmelrim başladı hemen hastaneye yatırdılar ve takibe alındım düşük tehlikem olugunu sandı doktorum ama bebek gözükmüyodu degerlerimde iyi gidiyodu en son 6.5 haftalıkken tüplerde oldugu anlaşıldı kalbide atıyoduama saglıksız bir gebelik oldugu icin kapalı amaliyat oldum...yani dış gebelik ilk başta belli etmiyo kendini.. sonradan anlaşılıyo... ama bazı belirtilerden anlaşılıyıo benim cok şiddetli karın agrım ve baş agrım olmuştu...rabbim bir daha yaşatmasın inş bana ve hic kimseye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…