Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

vay hadi yaa hiç haberim yok bak bunlardan

sende az dedikoducu değilsin yanii haaaaaaa

haklısın güven olmaz sana.

Son düzenleme:
huhuuu tembel karılarrrrr bedenizzzz platesinden geldiiiii ohhh çatlayında patlayınnnn sizi şişkolarrrrrrrrr

hiçte şişko deilim yawrum fazlalığım bilem yok 2 çocuk doğurdum amma fıstık gibi karuyum 1.70 boyunda 62 kiloyum anammmmmmmmmmmm

saolasın canım hb. sen nasılsın?

Öncelikle günaydın demek lazım ben bodoslama daldım lafa.
Efendim şöyle ki:

deli karı Myhos'ummmmm

rakibem Hurrem'immmmm

açmamış gonca Nikolay'cımmm

nur yüzlü pamuk elli anamız Karacal'ımm

canım pınar'ımmm

adaşım yeşil gözlü yeşil'immm

aramıza fazla katılmayan ama yüreğimizde hep var olan hacer'ciiiiiiimmmmmmmm

iyi ki varsınız iyiki burda sınızzzzzzzzzz

selam kızlar hayırlı günler hepinize...kac gündür cok üzüldüm şimdide başım cok agrıyo ya...ne yapıyosak kendimize yapıyoruz bundan sonra karar aldım adet oldugumda üzülmiycem...

merhaba kızlaaaaaaar herkesler nasıllar

ooooooo bizim topiğin kızlarıda burdalar maonyaaaa cadııııııı

hiçte şişko deilim yawrum fazlalığım bilem yok 2 çocuk doğurdum amma fıstık gibi karuyum 1.70 boyunda 62 kiloyum anammmmmmmmmmmm

benim hem boyum kısa hem şişkoyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

2tane çocuğun varrrrr senin??

selam kızlar hayırlı günler hepinize...kac gündür cok üzüldüm şimdide başım cok agrıyo ya...ne yapıyosak kendimize yapıyoruz bundan sonra karar aldım adet oldugumda üzülmiycem...
çok güzel bir akarar almşsın canım inşallah uygulayabilirsin

yok annem unuturmuyum ben hiç altta ki isimleri önce kağıda not aldım sonra ona göre yazdım sen daha yoktun ki.

hemen ağlama sulugöz

eheee unutmamış beni başakcımm...saol annemmmm...bayağ kaynatıonuz yaaa yetişemiom size işlerimde çok malum maaş zamanı gelio beni mazur görünn...hepinizi çoookkkkk seviommmm..

çok doğru bi karar tebrik ediyorum bende her ay alırım bu kararı ama işe yaramıyo inşallah sende işe yarar

hoşgeldin saracımmm nasılsınnn.bizim topik çok sesizleşti maşallah burdakii karılarr 7/24 topiktee çene yarışındalarrr

slm şekerimmmmm çene yarıştırıyoruz biz de burda
sen nasılsın iyisin inşallahhhhhh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…