kızlarr hepinize selamm...
acil dişçiye gidiyorumm dolgum düştü
kendinize iyi bakın...
vay hadi yaa hiç haberim yok bak bunlardanyok anam öyle olmadı aynen şöyle oldu erenay karusu bana yaşlı dedigit avatarını değiştir dedi bende genç güzel bir kız koydum dolunay karı olcan yoksa giderim dedi erenay girt dedi dedi ama laf aramızda erenay da bana alışmış bu resimdeki genç kız kim dedi
yemedim Allah'tan:120:gecmiş olsun canımmm
aynen kuzum olabilir sen onun yaptıgı pogcalrdan yedinmi kahvaltıda valla fazla bulasma derim heeeee hürrem sultanımm saygılar anam
işte benim adaşım yaaa bu yaaaa seviyorum seniii
ne var bu dişçide anlamadım adam topiki işgal etti
<BR><BR><STRONG>sensin şişko benim fiziğim bikerem tam ideal.</STRONG>
90 60 90 ım ayol ben
hııhh patates yapmış gelmişmişbizde ev işi yaptık nolmuş
haklısın güven olmaz sana.basakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kıs benden kork geliyom bak yanına sana tiramisu yaptım yawrum kendi elcağzımla yediricem anla artık ne olursun bilmem ama kıyamam sana aşk olsun ben sana yaparmıyım hiç bellide olmaz yane bana
huhuuu tembel karılarrrrr bedenizzzz platesinden geldiiiii ohhh çatlayında patlayınnnn sizi şişkolarrrrrrrrr
günadın canım ne güzel yazmış arkadaşın
ya sen mersindeydin dimi havalar nasıl memleketimdeee özledimm ben
adet 15 gün önceden ben geliyom demez güzelim ya
gripte değilsin olmada zaten
sen en iyisi hamiş olcanım inşallah öyledir
günaydın canım hoşgeldin nasılsın?
kız bu ara rahat bıraksın bebeğe bişey yapıcaksınız sonraaman zati her gün açıyo bi rahat bırakmıyo beni hamile kadım yine kurtulamadım bu heriften.
senin bat ta yaklaşıyo cnm varmı bişilrsaolasın canım hb. sen nasılsın?
hiçte şişko deilim yawrum fazlalığım bilem yok 2 çocuk doğurdum amma fıstık gibi karuyum 1.70 boyunda 62 kiloyum anammmmmmmmmmmm
çok güzel bir akarar almşsın canım inşallah uygulayabilirsinselam kızlar hayırlı günler hepinize...kac gündür cok üzüldüm şimdide başım cok agrıyo ya...ne yapıyosak kendimize yapıyoruz bundan sonra karar aldım adet oldugumda üzülmiycem...
yok annem unuturmuyum ben hiç altta ki isimleri önce kağıda not aldım sonra ona göre yazdım sen daha yoktun ki.
hemen ağlama sulugöz
selam kızlar hayırlı günler hepinize...kac gündür cok üzüldüm şimdide başım cok agrıyo ya...ne yapıyosak kendimize yapıyoruz bundan sonra karar aldım adet oldugumda üzülmiycem...
merhaba kızlaaaaaaar herkesler nasıllar
ooooooo bizim topiğin kızlarıda burdalar maonyaaaa cadııııııı
senin bat ta yaklaşıyo cnm varmı bişilr
slm şekerimmmmm çene yarıştırıyoruz biz de burdamerhaba kızlaaaaaaar herkesler nasıllar
ooooooo bizim topiğin kızlarıda burdalar maonyaaaa cadııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?