Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sen dün görmedin dün dolunay la erenay birbirlerine girdi hatta dolunay ben topiği terk ederim gidip intihar etcem dedi durum çok ciddidi

vay bak pınarım bu güzeldi, sen bizim dilimizde değil kalbimizdesin demişsin. duy erenay duuuuuuyyyyyyyyyy
doğru bu hürrem karısından korkulur, kız ben çok didişiyom onunla yoksam beni de kısır mı yapar

hürrem sultan saygılar (deli karı)

Son düzenleme:
sen dün görmedin dün dolunay la erenay birbirlerine girdi hatta dolunay ben topiği terk ederim gidip intihar etcem dedi durum çok ciddidi
bak öyle olmadı ben anlatıyım.
dolunay "doğuramıyom intaaaar edecem" dedi.

erenay da def ol git dedi.

saç baş girdiler burda

<BR><BR><STRONG>sensin şişko benim fiziğim bikerem tam ideal.</STRONG>

sağol bebeğimm..tamam selamını söylemem:)
gecmiş olsun canımmm

aynen kuzum olabilir sen onun yaptıgı pogcalrdan yedinmi kahvaltıda valla fazla bulasma derim heeeee hürrem sultanımm saygılar anam

bak öyle olmadı ben anlatıyım.
dolunay "doğuramıyom intaaaar edecem" dedi.

erenay da def ol git dedi.

saç baş girdiler burda

yok anam öyle olmadı aynen şöyle oldu erenay karusu bana yaşlı dedi git avatarını değiştir dedi bende genç güzel bir kız koydum dolunay karı olcan yoksa giderim dedi erenay girt dedi dedi ama laf aramızda erenay da bana alışmış bu resimdeki genç kız kim dedi

ohhohhhh bizi unut bakalım

basakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kıs benden kork geliyom bak yanına sana tiramisu yaptım yawrum kendi elcağzımla yediricem anla artık ne olursun bilmem ama kıyamam sana aşk olsun ben sana yaparmıyım hiç bellide olmaz yane bana

işte benim adaşım yaaa bu yaaaa seviyorum seniii
kızlarr hepinize selamm...

acil dişçiye gidiyorumm dolgum düştü

kendinize iyi bakın...
geçmiş olsun tatlım hadi yenile dişlerinide gel pırıl pırıl

inşallah yeşilim sanki hissediyorum olucak bişeyler
kıs bende hissediyom sende var bişiler hadi tatlım hayırlısı 2012 ye giriyosundur belkim
huhuuu tembel karılarrrrr bedenizzzz platesinden geldiiiii ohhh çatlayında patlayınnnn sizi şişkolarrrrrrrrr
hııhh patates yapmış gelmişmiş bizde ev işi yaptık nolmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…