Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bizim evdede öyledir kuzum balıgı esim yapar herzaman birde salatayı süper yapıyo birde hafta sonu kahvaltıları esim hazırlar bizim evde kurallar listesi var her yere astım valla uymayan kumbaraya para atıyo

ben evde balık pişirtmem balıkçıdan hazır pişmiş geliyo salatada hazır yanında ohhhhhhhhhhhhhaftasonlarıda dışarıda kahvaltıya gideriz evde yapmayız İZMİR de çiçekliye gidiyoruz her pazar kahvaltıya

amin çok duyuyorum bu aralar ben 7 haftalık oldum bu perşembe dr gidecem işte en son 5+3 ken gittim sadece keseyi gördüler ama şimdi görmemiz lazım bidee kalp atışınıda bakalım.

valla kıskandım benimki dışarda yemek sevmiyo neymiş nasıl yapıldığını bilmiyoz diyo bence işine gelmiyo ama neyse.

neyse ben kaçtım kankam gelecek şimdi kahve içicez canım çok istemişti walla şöyle bol köpüklü damla sakızlı orta şekerli mis gibi türk kahvesi ımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmöptüm hepinizi grşrz kendinize iyi bakın yawrularrrr

valla kıskandım benimki dışarda yemek sevmiyo neymiş nasıl yapıldığını bilmiyoz diyo bence işine gelmiyo ama neyse.

boşver sende evde yaptır midem bulanıyor yapınca yiyemiyorum de çoğu şeyleri kocana yaptır hamileliğin tadını çıkar

canım istemedi kıskandırmaya çalışma

boşver sende evde yaptır midem bulanıyor yapınca yiyemiyorum de çoğu şeyleri kocana yaptır hamileliğin tadını çıkar

yok ya nerde her sabah kalkıyorum 6.45 te kahvaltı hazırlıyorum her kalktığımda da kusuyorum sen hazırla diyorum halim yok dio sus yat diyo bende kalkıp hazırlıyorum ve kusuyorum.

yok ya nerde her sabah kalkıyorum 6.45 te kahvaltı hazırlıyorum her kalktığımda da kusuyorum sen hazırla diyorum halim yok dio sus yat diyo bende kalkıp hazırlıyorum ve kusuyorum.

sende bazen yat hergün hazırlama cidden midenin kötü olduğunu anlasın erkeklere az bile hamileyken yapcan nazını
ben eşime diyorum bi hamile kalayım görürsün sen diye adamın birşey yaptığıda yokta işte ama nazımıda yapacam

amin çok duyuyorum bu aralar ben 7 haftalık oldum bu perşembe dr gidecem işte en son 5+3 ken gittim sadece keseyi gördüler ama şimdi görmemiz lazım bidee kalp atışınıda bakalım.
inş kalp atışlarınıda duyarsın hayırlısıyla...evet eskiden cok olmuyomuş dış gebelik ama şimdi bende cok duyuyorum ama hic kendi başıma gelecegi aklıma gelmezdi ama nasip böyleymiş...
selamlar
nasılsınız maşallah keyifler iyi

hoşgeldin canım benim başım agrıyo sen nasılsın...

arada bi yapıyorum güze oluyo

geçmiş olsun bende adet öncesi karın ağrılarıyla uğraşıyorum ama arada giriyor ALLAH tan sürekli değil

ben çıkayım yeğenim okuldan gelecek birşeyler hazırlayım sonra yine gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…