seni HACAMAT ederim heeeeekılzar ben artık gelmiycem beni listeden silin
he taam geçerli bir sebebin varmışşşpaşaya ulasamadim
Kocam evde cepten bakip cikiyiiim
Kiz ara ara sancim oliy nisan ananelerine baktim onlarda da oliymis rahatladim
hee o saatte uyudimmKimsecik yok horul horul uyiiiler
Kizlar pasagul bebisiyle hastanede normal odaya cikmis sinavi başarıyla geçmiş minik adamla beraber bugün taburcu olacaklarmis nihayet minik adam evine gidiyor butun gece anasini uyutmamis vik vik etmis hepinize çok çok slmi var.
Hoşgeldin WC ye gidemeyen gidipte donunu çekmeye firsat bulamayanlar gurubuna pasagulum
Canim aleykumselam çocuk napsin anasini bulmuş iki aydir kuvezde heyecandan uyutmamistir babasida varmis babaannesi de ailecek hastanedelermisseni HACAMAT ederim heeeee
he taam geçerli bir sebebin varmışşş
hee o saatte uyudimm
ayyyyyyyy çok ama çokkk sevindim yaaaaaaa ve aleyküm selam senden benden çok selam söyle eğer konuşursan...
daha ilk beraberlikte uyutmamış anasını hemi vay anasınııı:18::18:
ışığın yanıyor,ama yine yoksun o kadar bekledim gelmedin,ahada gidiyom
Slm canlarrrrr bafs geldiiii nasilsiniz pasammmm Allahtan saglik sihat boll emismeli gunler canim gozunaydin muhammed emin adiyla yasasin kuzu evine nese bereket getirsin Rabbim sabrinin mumafatini verdi bak darisi tum isteyenlere insallahh sevincom gunaydinnn koca gobukluuuuu nasilsin dabah tribini atip gitmisin gene hemi... beydaglimmm lavanta kokulummmm sen nasilsin tez vakit doktorla gorusesin iyi haberlerle gel insallahhh...basak karisiii gelelim sanaa nire gidimissi bakiyimm delu kari... umudumm kilolar gidi yavas yavas dkgru yoldasin canim bel agrilarinda zayifladikca rahatlicak bak gorursun... dumannn gecmis olsun kuzuna ins daha iyidir sende cok yoruluyosun Allh kolaylik versin cnm... belinayy az kaldi saglikla al bebisini kucağına inşallah. ...nazemirr sen nasilsin kusum hayat nasil gidiyor?...unuttugum arkadaslarim herkese slm olsun yazin hele gorusmeyeli ne var ne yokk....
Alis de öyleydi cok erken basi asagi geldi. Ve bayagi asagidaydiki yuruyemiyordum. Neyse ki cok sukur sagsalim atlattik. Darisi bekleyenlerin basina insallah. Sorunsuz bi gebelik tabii :)Benim büyük oglandada son uç ay rahat değildim o çok erken doğum pozisyonu aldiği için zor yururdum
Allah yardimcimiz olsun valla
Ben cokdan uyandimdi. Alisle oynadik biraz sabah sabah sonra onun kahvaltısı ni verdim simdi uyudu. Bende size bi bakayım dedimKimsecik yok horul horul uyiiiler
Hehehe aynen kizzz donumuzu bile cekmeye firsat olmuyo bazen. Agiz tadiyla wc ye gitmek yok artik.cok sukur pasam da evine dönüyor Allah şükürler olsubKizlar pasagul bebisiyle hastanede normal odaya cikmis sinavi başarıyla geçmiş minik adamla beraber bugün taburcu olacaklarmis nihayet minik adam evine gidiyor butun gece anasini uyutmamis vik vik etmis hepinize çok çok slmi var.
Hoşgeldin WC ye gidemeyen gidipte donunu çekmeye firsat bulamayanlar gurubuna pasagulum
Slm canlarrrrr bafs geldiiii nasilsiniz pasammmm Allahtan saglik sihat boll emismeli gunler canim gozunaydin muhammed emin adiyla yasasin kuzu evine nese bereket getirsin Rabbim sabrinin mumafatini verdi bak darisi tum isteyenlere insallahh sevincom gunaydinnn koca gobukluuuuu nasilsin dabah tribini atip gitmisin gene hemi... beydaglimmm lavanta kokulummmm sen nasilsin tez vakit doktorla gorusesin iyi haberlerle gel insallahhh...basak karisiii gelelim sanaa nire gidimissi bakiyimm delu kari... umudumm kilolar gidi yavas yavas dkgru yoldasin canim bel agrilarinda zayifladikca rahatlicak bak gorursun... dumannn gecmis olsun kuzuna ins daha iyidir sende cok yoruluyosun Allh kolaylik versin cnm... belinayy az kaldi saglikla al bebisini kucağına inşallah. ...nazemirr sen nasilsin kusum hayat nasil gidiyor?...unuttugum arkadaslarim herkese slm olsun yazin hele gorusmeyeli ne var ne yokk....
bende mutfaktayım dolma patetes pişiy
başını bekliyemm
Bende alisin banyosunu yaptirdim
Yimegini verdimm
Uyuttum
Burdayım. ..bende burdayim :))
Ellerine Saglik cnm menüde ne var bakiiiim
çok şükür kuzum,sen nasılsın ortalarda yoktunnnSlm canlarrrrr bafs geldiiii nasilsiniz pasammmm Allahtan saglik sihat boll emismeli gunler canim gozunaydin muhammed emin adiyla yasasin kuzu evine nese bereket getirsin Rabbim sabrinin mumafatini verdi bak darisi tum isteyenlere insallahh sevincom gunaydinnn koca gobukluuuuu nasilsin dabah tribini atip gitmisin gene hemi... beydaglimmm lavanta kokulummmm sen nasilsin tez vakit doktorla gorusesin iyi haberlerle gel insallahhh...basak karisiii gelelim sanaa nire gidimissi bakiyimm delu kari... umudumm kilolar gidi yavas yavas dkgru yoldasin canim bel agrilarinda zayifladikca rahatlicak bak gorursun... dumannn gecmis olsun kuzuna ins daha iyidir sende cok yoruluyosun Allh kolaylik versin cnm... belinayy az kaldi saglikla al bebisini kucağına inşallah. ...nazemirr sen nasilsin kusum hayat nasil gidiyor?...unuttugum arkadaslarim herkese slm olsun yazin hele gorusmeyeli ne var ne yokk....
tam aile saadeti yaşıyolar desene şimdi evlerindedirler heraldeCanim aleykumselam çocuk napsin anasini bulmuş iki aydir kuvezde heyecandan uyutmamistir babasida varmis babaannesi de ailecek hastanedelermis
kiz baktim sabah sabah iyiyim hemen utu yaptim oturduğum yerde belim koptu sabahtan beri evi topla kahvaltı bulasiklari diz oglani hazirla okula gönder utude bitti hemen uzandim bugün firinda patatesli börek yapacam bide yoğurtlu dövme corbasi tamamdir az dinleneyim pattisi koyarim haslansin dovmeyide koymam lazim
misafirim vardı heraldeCorbami yaptim boreeemi yaptim geldim kimse yok
sendemi patates yapıyon,ellerine sağlıkbende mutfaktayım dolma patetes pişiy
başını bekliyemm
Ellerine Saglik cnm
Biz burdayik ama beydagli yok
Patates firina attım kendim icin.
Kocis isde yiycekmis
O yuzden rahatim :)))
çok şükür kuzum,sen nasılsın ortalarda yoktunnn
tam aile saadeti yaşıyolar desene şimdi evlerindedirler heralde
ellerine sağlıkta,nediye hepsini birden yapıyon hem sancım vr diyon hem rahat durmuyon kadın yaaa
kız menün böğün çok güzelmiş bende gelemmi
misafirim vardı heralde
sendemi patates yapıyon,ellerine sağlık
HAMİLEŞAR
ne oluyor ya sözleştinzmi böğün,sendemi pattis pişiriyon
pattis pahalandı ecuk az yiyin
bende kuru fasulye ve pilav yaptım
çok şükür kuzum,sen nasılsın ortalarda yoktunnn
tam aile saadeti yaşıyolar desene şimdi evlerindedirler heralde
ellerine sağlıkta,nediye hepsini birden yapıyon hem sancım vr diyon hem rahat durmuyon kadın yaaa
kız menün böğün çok güzelmiş bende gelemmi
misafirim vardı heralde
sendemi patates yapıyon,ellerine sağlık
HAMİLEŞAR
ne oluyor ya sözleştinzmi böğün,sendemi pattis pişiriyon
pattis pahalandı ecuk az yiyin
bende kuru fasulye ve pilav yaptım
Ucuzken almistik çuvallabeydagli burdaaaaa
başkada kimse yokkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?