Gec kaldim örtmenim :)beydagli :burdaaaaaaaaaaaaaaa
sevinç :yookkkkkk
paşam :yoookkkkk
duman :yooookkkk
başak :heç yoookk
umudum :yokkkk
nazemir :yoookkkk
begüm :yokkkkkkk
çakmapolyy :yokkk
belinaysu :yoookkk
bafs :yoookkkkk
seray :yooookkkk
abowwww heç kimse yokkkk
başka kimse varmıydı:44:
Bazen diyorum ki;
ne olacak söyle gitsin.
Sonra diyorum ki;
söyleyince ne olacak ?
Sus! bitsin..
CEMAL SÜREYYA....
15 i canım çok az kaldı faceden sana hazırlıkları göndereyim de bak bi nelerr yapıyorum :) kızım hasta olduğunda gözüm internetimi gördü acillerde süründükhain sensin msjina cvp yazmistim görmesin zaaar çok geçmiş olsun çocuk senide özlüyor diş çok kotu allah yardimciniz olsun ne diyim ocakin kacinda dogduydu yuruyomu yavaş yavaş kuzucuk
Girip okuyunca iki kelime yaz kizin hasta olduğunu nerden bilek vahiymi geliy tövbe tovbeeee
ben hem yasemin hem senden duymak istiyorumseni unuturmuyuz hiç kuzum yaa,ALLAH kolaylıklar versin işin zor....eyşana çok geçmiş olsun
inşaallah yasemindende güzel haber almayı bende çok istiyorum...
inşaallah canım sağol....şahane olurdu walla umudum,yakın olmamız ama maalesef hepimiz ayrı yerlerdeyiz....
ewet aradım şidi artık sadece gebelere bakıymışbulurum elbet bir doktor kıtlık yok ya,şu soğan kürlerim bir bitsin hayırlısı bakalım...ama inan bana sevinç çok ama çok korkuyorum,içimde kopan fırtınaları bir bilseniz...
ben sadece burda neşeli şeyler yazıp ,gerçeklerden kaçmaya çalışıyorum...ama gerçeklerden kaçılmıyacağını çok iyi biliyorum,sadece bebek sorunu yok ki insanın özel hayatında hepimizin bir sürü sorunları var...
oyy maşallah canım yaa zaman ne çabuk geçti valla.... kız gerçekten uykuya çok ihtiyacın olacak günün hangi saati olursa olsun yatıp dinlen vallaa...Kizlar evimd net yok oyuzden grlemiyorum tldn faceye girnek kolay oluyo amaa burda sadece yazilanlari okuyabiliyorum 34+0olduk son ayim
Duman gecmis olsun ben simiden uykusuz olmaya basldim
Basak sen ne almdesinn gelmiyonmu ankaraya :))))
canım naber? Aliş napıyo???Insallaj erimistir kuzum miyomlarin.
Ya benimde kistlerim var dogumdan sonra cikti. 2.5 cm di sanırım. Bendr haftaya randevu alayimda gideyim bi baktirayim. Brndr Bende sogan kuru yapcekdim guya bi ara bu kistler icin ama ona fırsat mi kaliyi :))
Ayý ufff aklima uykusuz geceler geldi simdi. Bende o kadar cok kalkardimki wc ye. Gunde 3 litre
Su icerdim. Mecburen. Kimi zaman midem bulanirdi su icmekden artık. Dogum yapinca su sadece ihtiyaç duydugumda icecem dediydim.
r benim kaynoslar oyle zirt pirt gelmez beni sevmedikleri icin. Ancak ben yem3g3 davet edince geliyolar
kız minnacık bebeğe külotlu çorapmı giydireceksin? 2 kat pijama giydir yaa yazık o çoraplarla rahat hareket edemiyor bebişler kan dolaşımını da yavaşlatıyor...kendime şarkı armagan ediyorum öhü öhü uykusuz her gecegece 2 kere süt sagmaya kalkıyorum bebek gelincede sagıcam aynene devam bide hem emziricem hemde biberonla takviyesi var onu vericem artık bu modda oluurm ben olurda buraya giremzsem bilinki bir elimde pompa bri elimde çay bardagı umrumdamı dünye diye takılırım kız sevinç karısı galiba sen haklısın he donumu çekemicem galiba bebek gelince
bu arada nepiyon bugün bebegin çantasını hazırlıcam bebem bakalım neler koyucam düşünmekteyim
2 adet baddaniyeleriyle brilikte hastane çıkışı 2 adet kilotlu çorapo koyucem çorap ellik şapka yan yatma yastıgı bebeg biberon ıslak medil bez emzikçin işi baddniye alıcam kendime 1 takıp pijama gögüs pedi havlu kagıt yazma terlik 1 kat iç çamaşrı lazım olmazda namaz kıldıgım için orda mecit varda bri adet sccade koyucam namaz için daha eksik varmı hele bri deyiver bu arada günaydın 2 adet tulum
15 i canım çok az kaldı faceden sana hazırlıkları göndereyim de bak bi nelerr yapıyorum :) kızım hasta olduğunda gözüm internetimi gördü acillerde süründük
ben hem yasemin hem senden duymak istiyorum
oyy maşallah canım yaa zaman ne çabuk geçti valla.... kız gerçekten uykuya çok ihtiyacın olacak günün hangi saati olursa olsun yatıp dinlen vallaa...
canım naber? Aliş napıyo???
kız minnacık bebeğe külotlu çorapmı giydireceksin? 2 kat pijama giydir yaa yazık o çoraplarla rahat hareket edemiyor bebişler kan dolaşımını da yavaşlatıyor...
15 i canım çok az kaldı faceden sana hazırlıkları göndereyim de bak bi nelerr yapıyorum :) kızım hasta olduğunda gözüm internetimi gördü acillerde süründük
oyy maşallah canım yaa zaman ne çabuk geçti valla.... kız gerçekten uykuya çok ihtiyacın olacak günün hangi saati olursa olsun yatıp dinlen vallaa...
kız minnacık bebeğe külotlu çorapmı giydireceksin? 2 kat pijama giydir yaa yazık o çoraplarla rahat hareket edemiyor bebişler kan dolaşımını da yavaşlatıyor...
duman burda
kimse yok
Canim iyiyim Alis le uğraşıyorum ek gidalara başladık. Bayagi bi istahsizbi tarafdanda damaklari sertlesiyo ve kasiniyo cok huzursuz. Yinede cok şükür bu günlerimize. Eysan 1 yasina mi girecek csimdi
Amin canim benim insallahbiz varkende dumos yoktu
Cnm ek gidada yardimci olurum neler veriyosun
Diş cikariyo sanirim Allah kolaylık versin amin
GezentiŞAR iyi gez yarın birgün heç gezemicenevet çok sikilmis belli
Ben hep buradayken sen nerdesin
Karsi komsumda bende cay keyfindeydim
ewet çok geç kaldın bidaha olmasınGec kaldim örtmenim :)
Cok guzellllllllll
o saatte tabiki olmamSevinçburda
Beydagli yok
bendeeee size güzel haberler vermek istiyorum ama kısmet15 i canım çok az kaldı faceden sana hazırlıkları göndereyim de bak bi nelerr yapıyorum :) kızım hasta olduğunda gözüm internetimi gördü acillerde süründük
duman burda
kimse yok
bence sen o kanapeleri kaldır,çok sewiyolar senin kanapeleri
git baktır canım ihmal etme,ama kistler genelde adetle birlikte atılıyorrr...hem soğanıda yap öyle git toktura
bel ağrısı kötü walla
kız demek 1 tanede pes ettiniz ,ben kendimi heç düşünemiyom:18:
GezentiŞAR iyi gez yarın birgün heç gezemicen
ne var yani ben olduğumda kimse yoktu yalanmı söylüyom
ewet çok geç kaldın bidaha olmasın
o saatte tabiki olmam
bendeeee size güzel haberler vermek istiyorum ama kısmet
siz herşeyi birbirinize gösterin
kız gece yarısı kim olacak o saatte
Derizzzz
sonra cevap yazmadı demeyin,siz görmediniz
oofffff offfff hep ben burdayım heppppp
Hee bolbol geziyomyarin bir gün eve cakilir kalirim bunalımdan bunalima girerim uykusuz her geceee artik zombi gibi dolasirim
Derizzzz
bende burdayimmmmm
kız çicuklu olmak böyle birşeymi yaaa zaten çizgide duruyom vazgeçecem haaa:18:
herkes bunu söylüyor demekki doğruu
he dedin bile
hakkın inkar edilmez burdasın walla
hastanedesindir şimdi olişle koyun koyuna,inşaallah sınavı geçersin bebeamm
Bir müddet öyle zor agzi yok dili yok ne istediğini bilemiyon ama o yorgunluk ta bile bir gülüşü yetiyy
Hatta saatlerce uyutmaya ugrasiyon uyuyunca izleyip uyanmasini bekliyonRabbim sanada nasip edecekinsallah dua ediyorum pesss yok
abowwww sevinç bende beraber ağlarım walla,anacım hasta olmasaydı bana yardım ederdi ama ben tek ne yaparım hiç bilmiyom..bir yerine bişey olur diye korkarak tutarım,yıkayamam bile...
neyse nasip olursa RABBİM yardım eder inşaallah
ama çok zor görünüyor:18:
ne yapıyon,bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?