Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Annelik öyle bir iç guduki bir anda panter kesilip yillardir anaymis gibi bebeğine bakabiliyon
Oglanin ödevini yaptirdim uzaniyom
Bulantilar yavaş yavaş yolluyor yaa hortladi resmen
7. Aya girdik bir hafta oldu

öyledir eminim....

maaşşallah kız2 ayın kaldı.....
tekrar mı başladı bulantılar o nasıl şey yaa bitmek bilmiyor,tövbe estağfırrr..

benim kocişte kitap okuyordu ki şu anda geld ben çıkıyorum kuzum sonra görüşürük

Bitmiyyyy donup donup geliyyyyy
Görüşürüzcanim

Hanimlar merhabalar. Ben de sizin gibi bebiş istiyorum.. 23 yasindayim 1.5yillik evliyim pkoluyum. Bu ay soğan kuru uygukadim adetin kahverengi ve az geliyo neden olmuş olabilir. Sanirim yumurtlama problemin var. Hamile kalmak için neler yapiyosunuz bana da yardinci olursaniz sevinirim....

merhaba canım hoşgeldin,inşaallah en çabuk zamanda gelir bebeğin,soğan çoğu kişide işe yaradı inşallah sende de yarar...
Beydagli yoooookkk
burdayımmmm
kıcan evde değilmi böğün
Ben yine girdim baktim kimse yok

taam anladık

ben burdayıımmmm

başkada kimse yokk

kocamın demlediği misss gibi,çayımı içiyom..o, filme dalmışken bende buraya daldım

ama yine yanlızları oynuyom,hava atan sevinç hanım da yok

PAŞAM ı arayacaktın aradınmı

bende gideyim bari
kimse yok
sevinç başka topikle aldatıyorsun yakalandın

Bende cepten bakiyom hatta yaziyom
Koçan dandik tlf almis sana yazilmiyyyy

dandik değil
telefon son model
android olmadığı için kk uygulaması yok
bu da kadınlar kulübü nün eksikliği

şişko çirkin ördek iyice çirkinleştin şişko oldun lekelerin vrislerin pörtledi
bunalımdasın diye bana sarıyon gitte I.hakana sar

Son düzenleme:
iyileşemedinmi dahaaaa
iyileşemedim:2:
bende gideyim bari
kimse yok

skandaaaaaaaaalllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

şişko çirkin şarlak sevinçççççççççççç:113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113:

paşaya ulasamadim
Kocam evde cepten bakip cikiyiiim
bende gideyim bari
kimse yok
Kiz ara ara sancim oliy nisan ananelerine baktim onlarda da oliymis rahatladim

Hahayyyt Catla patla emiiii sismedim catlamadim lekem yok hem hamile hem gozelim

kılzar ben artık gelmiycem beni listeden silin

Şifreyi ver ben silerim

sonra cevap yazmadı demeyin,siz görmediniz
valla gormemisim

kız çicuklu olmak böyle birşeymi yaaa zaten çizgide duruyom vazgeçecem haaa:18:

herkes bunu söylüyor demekki doğruu
Zor cook yorucu evet ama bi o kadarda guzel bi duygu oldugu icin yorgunlugunu alip götürüyor. Ustelik ben artik geceleri kalkmiyirum benim herif aptamili veriyor. O da çok yoruluyir. O yuzden adam ikinciyi istemiyor. benim belim agridigi icin geceleri kalkamiyirum
Korkma insana o zaman bi cesaret geliyiii bana Anam Yardim ettiydi Allah razi olsun ama bi sure sonra kendine o kadar guveniyosunki cocuguna senden baska kimsenin iyi bakamayacagini dusunuyorsun. :)) ben artik annemin bakmalarini begenmiyordum ne tuhaf bisey demi. Oysa o 3 cocuk buyutmus o o derece degisiyosun sahipleniyosun ve kendine guveniyosun. Yani muthis bi degisim oluyor. Birakip bi yere gidemiyordum
Annelik öyle bir iç guduki bir anda panter kesilip yillardir anaymis gibi bebeğine bakabiliyon
Oglanin ödevini yaptirdim uzaniyom
Bulantilar yavaş yavaş yokluyor yaa hortladi resmen
7. Aya girdik bir hafta oldu

41 kere masallah. Cepten girdiğim icin nazarlik koyamiyom yaaa Allahim nazarlardan esirgesin. Insallah. Amin.

paşaya ulasamadim
Kocam evde cepten bakip cikiyiiim

Kiz ara ara sancim oliy nisan ananelerine baktim onlarda da oliymis rahatladim

Evet sewincimmm cok normal
Benim oglanda yalanci sancılar yapıyordu
Buarada ben son 1 ay hic yuruyemiyirdun
Zaten hep yatiyodumda ama wc ye bile zor gidiyordum. Ayyy benimki cok zordu yaaa. aklima geldikce bi tuhaf oluyom

Evet sewincimmm cok normal
Benim oglanda yalanci sancılar yapıyordu
Buarada ben son 1 ay hic yuruyemiyirdun
Zaten hep yatiyodumda ama wc ye bile zor gidiyordum. Ayyy benimki cok zordu yaaa. aklima geldikce bi tuhaf oluyom

Benim büyük oglandada son uç ay rahat değildim o çok erken doğum pozisyonu aldiği için zor yururdum
Allah yardimcimiz olsun valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…