Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aaaaa kimse kalmamış herkes kaçmış bende kaçıyorum küstüm bidahada sizinle hiç konuşmam.

anlamıştım zaten benim gibi bir güzel anca bu kız olur belli izmir li kaç defa sordum daha önce izmirli var mı deye sen görmedin demek her hafta çicekliye gittiğinize göre kesin bornovalısın ben de bu hafta gittim şehir fırsatlarından kuponum vardı yakaköye gittik incire

Merhaba kızlarrrrr Neşeciğimi takıp ede ede buldum burayı neler yapıyorsun kız sen buralarda

E hadi lıstenıze benıde ekleyın Yaş 25 11 aylık evliyim veeee 2 aydır çalışmalara başladık ayrıca çalışıyormda

hoşgeldin bizim topiğin başkanı başakss o girsin ekler seni bugün herkes kaçtı 1 saat önce görcektin burayı

hoşgeldin bizim topiğin başkanı başakss o girsin ekler seni bugün herkes kaçtı 1 saat önce görcektin burayı

gözdişim bebeğim hoşgeldin bizim topik biraz cansız bi türlü rastlaşamıyoruz hatunlar sık sık gelmiyo ondan bende burdayım artık arada kendi topiğimi ziyaret ediyorum

burdaki kızlar çok sıcaklar seni de kucaklayıverirler hemencecik

kızlar bu arada gözde benim topiğimin en kıymetlisi değerini bilin artık burada olacak başakkkkkkkkkk duy sesimi oluummm

gözdecim burda tkb kuralları var başak hanım gelsin anlatıcak sana

gözde ile ben kader arkadaşıyız bu arada 2 ay oldu çalışmalara başlayalı boş geçtik bakalım bu ay ne oluciikkk

Yeniden herkese merhabalar cicişlerim :)

Neşecimm valla senı buralarda buldum yakaladım hıccc haberde etme zatennnnnn ama yakalarımm

hahahaha

Neşecimm valla senı buralarda buldum yakaladım hıccc haberde etme zatennnnnn ama yakalarımm

hahahaha

kızım dükkanı açıp kapatıyodun arada toz alıyodun temizlik yapıyodun niye haber vereyim ki

sahipsiz kaldı şimdi garibim orayı da boşlamayalım he ona göre

Son düzenleme:
pınarım konuşamadık senle bu gün nasılsın canım seraycım senle de konuşamadık ya nasıl geçti doğum günün??

hahahaha

merhaba gözdecimmm hoş geldinnnnnnn...burası süper bir topik ...pek katılamıyorum bu aralar muhabbetlere bayağ bişeler kaçırdım sanırım...çok candan çok tatlı anne adayları var...umarım sende bizler gibi güzel vakit geçirirsin burda...tekrar hoşgeldinnn...nerde yaşıyorsun?

kızım dükkanı açıp kapatıyodun arada toz alıyodun temizlik yapıyodun niye haber vereyim ki

sahipsiz kaldı şimdi garibim orayı da boşlamayalım he ona göre

ya dun 12den berı ceza almısım yazamıyrum edemıyorum bırıne bı laf soylemısım ondan ceza verdıler bana :) hahahha bugun 12 de acıldı yoksa dukkanı nıye kapatalım cnmcımmm

ya dun 12den berı ceza almısım yazamıyrum edemıyorum bırıne bı laf soylemısım ondan ceza verdıler bana :) hahahha bugun 12 de acıldı yoksa dukkanı nıye kapatalım cnmcımmm

gördüm kapsama alanı dışında yazıyodu ahanda dedim bizim hatun morarmış kime laf ettiyse

Saol cnm hoşbulduk :) geçiririm tabıkı neden geçrmıyım şöyleeeee bır gozz attımda herkes çok şekere benzıyor cıdden ben ıstanbul kavacıkta yaşıyorum ya sen :)

merhaba arkasım h.g aramıza seni basakcıgım gelince hemencecik ekler t.k.b kurul üyesi olarak sana kucak acıyoruz hayırlısı olsun hakkında insallah bizler burda neseyle yumurtlayıp zevkle dogurucaz sende bizi terk etmezsen hep birlikte pozitif enerjilerimizle mutlu mutlu bebeklerimizi alıcaz kucagımıza allahın izniyle

gördüm kapsama alanı dışında yazıyodu ahanda dedim bizim hatun morarmış kime laf ettiyse

Dellendırdıler anacım yoksa durup dururken nıye yazıyım mantıksız gıbı bı laf ettım ondan dı sanırım :) hahaha neyseeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…