ben çıkayım yeğenim okuldan gelecek birşeyler hazırlayım sonra yine gelirim
ben evde balık pişirtmem balıkçıdan hazır pişmiş geliyo salatada hazır yanında ohhhhhhhhhhhhhaftasonlarıda dışarıda kahvaltıya gideriz evde yapmayız İZMİR de çiçekliye gidiyoruz her pazar kahvaltıya
Merhaba kızlarrrrr Neşeciğimi takıp ede ede buldum burayı neler yapıyorsun kız sen buralarda
E hadi lıstenıze benıde ekleyın Yaş 25 11 aylık evliyim veeee 2 aydır çalışmalara başladık ayrıca çalışıyormda
Merhaba kızlarrrrr Neşeciğimi takıp ede ede buldum burayı neler yapıyorsun kız sen buralarda
E hadi lıstenıze benıde ekleyın Yaş 25 11 aylık evliyim veeee 2 aydır çalışmalara başladık ayrıca çalışıyormda
aaaaa kimse kalmamış herkes kaçmış bende kaçıyorum küstüm bidahada sizinle hiç konuşmam.
kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr
kız nereye
ben varımm:))
gözdişim bebeğim hoşgeldin bizim topik biraz cansız bi türlü rastlaşamıyoruz hatunlar sık sık gelmiyo ondan bende burdayım artık arada kendi topiğimi ziyaret ediyorum
burdaki kızlar çok sıcaklar seni de kucaklayıverirler hemencecik
kızlar bu arada gözde benim topiğimin en kıymetlisi değerini bilin artık burada olacak başakkkkkkkkkk duy sesimi oluummm
gözdecim burda tkb kuralları var başak hanım gelsin anlatıcak sana
gözde ile ben kader arkadaşıyız bu arada 2 ay oldu çalışmalara başlayalı boş geçtik bakalım bu ay ne oluciikkk
Yeniden herkese merhabalar cicişlerim :)
Neşecimm valla senı buralarda buldum yakaladım hıccc haberde etme zatennnnnn ama yakalarımm
hahahaha
Yeniden herkese merhabalar cicişlerim :)
Neşecimm valla senı buralarda buldum yakaladım hıccc haberde etme zatennnnnn ama yakalarımm
hahahaha
kızım dükkanı açıp kapatıyodun arada toz alıyodun temizlik yapıyodun niye haber vereyim ki
sahipsiz kaldı şimdi garibim orayı da boşlamayalım he ona göre
ya dun 12den berı ceza almısım yazamıyrum edemıyorum bırıne bı laf soylemısım ondan ceza verdıler bana :) hahahha bugun 12 de acıldı yoksa dukkanı nıye kapatalım cnmcımmm
merhaba gözdecimmm hoş geldinnnnnnn...burası süper bir topik ...pek katılamıyorum bu aralar muhabbetlere bayağ bişeler kaçırdım sanırım...çok candan çok tatlı anne adayları var...umarım sende bizler gibi güzel vakit geçirirsin burda...tekrar hoşgeldinnn...nerde yaşıyorsun?
gördüm kapsama alanı dışında yazıyodu ahanda dedim bizim hatun morarmış kime laf ettiyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?