Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Aminnnnnnnn inşşş hep beraber yumurtlayıpp hamıs kalalım herkesın guzel haberlerını alalımm tez zamandaaaaaaaaa

gördüm kapsama alanı dışında yazıyodu ahanda dedim bizim hatun morarmış kime laf ettiyse

geçen bende giremedim cumartesi akşamı 7 den ertesi güne kadar bendemi ceza yedim acaba nasıl anlaşılıyor mesajmı geliyor
kimseyede sataşmam ama

pınarım konuşamadık senle bu gün nasılsın canım seraycım senle de konuşamadık ya nasıl geçti doğum günün??

evet kuzum yaa bugun bir arkadasımın sorunu var onu halletmeye calısıyorum kafam karmakarısık ondan sizinle ilgilenemedim iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın nasıl gidiyo hayat tatlımm

Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 4 ziyaretçi)

nazemir,
seray0307,
hayatkavunici,
pinargrkn,
MyHoS,
hacer_31,
nikolay,
88prenses22

hayat canım h.g

Aminnnnnnnn inşşş hep beraber yumurtlayıpp hamıs kalalım herkesın guzel haberlerını alalımm tez zamandaaaaaaaaa

amin tatlım sende masallah neseli hatunlarımızdansın cabuk ayak uydurusun buraya böyle hatunları görmek bizlere nese veriyo allah tez zamanda seni böyle yapsınn

öyledir maalesef canım ama deniz burdan 1 saat uzaklıkta en fazla..bu yaz mı geldin...

bu yaz harıcınde her yaz oradaydım neredeyse yanı mersinde mersinde teyzemler yaşıyor 6 senedir oyle gezmeyede adanayada gelırdım arada ama şunu solıyım kı kebabın tadınııı o yaylalara çıkarken ki yaptıkları yayık ayranın bol köpüğünü ciğerci apoyu unutamammmm

amin tatlım sende masallah neseli hatunlarımızdansın cabuk ayak uydurusun buraya böyle hatunları görmek bizlere nese veriyo allah tez zamanda seni böyle yapsınn

Aminnn inşşş cnmmm zaten pısıkolojım alt ust gıbı ne zaman bebek dusunmeye basladık benım hormonlar aldı basını gıttı
her ay hamıle sanıyo homonlarım kendını ruyada bebek gormeler falan fılan aaaaaaaaaaaa

unutulmaz tabiii...bekleriz canım bide göl kenarında bicibici dene bence..(belkide yemişsindir)

kızlar size birsey sormak istiyorum ben intihabım icin fitil kullanıyorum hapta kullandım yeni bitti esimde kullandı neyse simdi ben korunuyodum ftil kullanıyorum diye hafta sonu korunamadım tamda yumurtalama zamanlarım hamile kalırsamki fitilin bir yan etkisi olurmu acaba bir bilgisi olan varmııı cevap::18::18::18::18::26::26::26::26::26:

iyiyim canım
doğum günün nasıl geçti tekrar doğum gününü kutlarım tez zamanda kalbindekini RABBİM hayırlısıyla verir

güzeldi pek bişe yapmadık klasik yemeğe gittik kayınannemide götürelim dedim onuda aldık..kayınbaba çalışıodu çünkü yalnızdı evde...güzeldi yanii en azından bayağ muhabbet ettik...kahkaha krizlerine falan girdik kayınannemle

bi zararı olacağını sanmıyorum canım rahat ol

pınarcımmm benim duydugum kadarıyla..adet günün gelene kadar aldıgın ilaçların bi etkisi olmuyor...ama tabi böle düşünüpte ilaç almayalımda...senin durumunda bence bi sorun olmaz..ablama sorayım bi istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…