merhaba arkasım h.g aramıza seni basakcıgım gelince hemencecik ekler t.k.b kurul üyesi olarak sana kucak acıyoruz hayırlısı olsun hakkında insallah bizler burda neseyle yumurtlayıp zevkle dogurucaz sende bizi terk etmezsen hep birlikte pozitif enerjilerimizle mutlu mutlu bebeklerimizi alıcaz kucagımıza allahın izniyle
Saol cnm hoşbulduk :) geçiririm tabıkı neden geçrmıyım şöyleeeee bır gozz attımda herkes çok şekere benzıyor cıdden ben ıstanbul kavacıkta yaşıyorum ya sen :)
gördüm kapsama alanı dışında yazıyodu ahanda dedim bizim hatun morarmış kime laf ettiyse
ben adana da yaşıyorum canım..
pınarım konuşamadık senle bu gün nasılsın canım seraycım senle de konuşamadık ya nasıl geçti doğum günün??
Adanaya gelmiştim ama yazınnn off offff ne sıcak ne sıcak bırde denız yokya aman allahımm pestılımı çıkarmıslardıı cıddenn :)
Aminnnnnnnn inşşş hep beraber yumurtlayıpp hamıs kalalım herkesın guzel haberlerını alalımm tez zamandaaaaaaaaa
Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 4 ziyaretçi)
nazemir,
seray0307,
hayatkavunici,
pinargrkn,
MyHoS,
hacer_31,
nikolay,
88prenses22
hayat canım h.g
öyledir maalesef canım ama deniz burdan 1 saat uzaklıkta en fazla..bu yaz mı geldin...
Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 4 ziyaretçi)
nazemir,
seray0307,
hayatkavunici,
pinargrkn,
MyHoS,
hacer_31,
nikolay,
88prenses22
hayat canım h.g
hoşbuldummmmm canımmm nasılsınnnn??
amin tatlım sende masallah neseli hatunlarımızdansın cabuk ayak uydurusun buraya böyle hatunları görmek bizlere nese veriyo allah tez zamandaseni böyle yapsınn
bu yaz harıcınde her yaz oradaydım neredeyse yanı mersinde mersinde teyzemler yaşıyor 6 senedir oyle gezmeyede adanayada gelırdım arada ama şunu solıyım kı kebabın tadınııı o yaylalara çıkarken ki yaptıkları yayık ayranın bol köpüğünü ciğerci apoyu unutamammmm
iyiyim canım
doğum günün nasıl geçti tekrar doğum gününü kutlarım tez zamanda kalbindekini RABBİM hayırlısıyla verir
kızlar size birsey sormak istiyorum ben intihabım icin fitil kullanıyorum hapta kullandım yeni bitti esimde kullandı neyse simdi ben korunuyodum ftil kullanıyorum diye hafta sonu korunamadım tamda yumurtalama zamanlarım hamile kalırsamki fitilin bir yan etkisi olurmu acaba bir bilgisi olan varmııı cevap::18::18::18::18::26::26::26::26::26:
unutulmaz tabiii...bekleriz canım bide göl kenarında bicibici dene bence..(belkide yemişsindir)
kızlar size birsey sormak istiyorum ben intihabım icin fitil kullanıyorum hapta kullandım yeni bitti esimde kullandı neyse simdi ben korunuyodum ftil kullanıyorum diye hafta sonu korunamadım tamda yumurtalama zamanlarım hamile kalırsamki fitilin bir yan etkisi olurmu acaba bir bilgisi olan varmııı cevap::18::18::18::18::26::26::26::26::26:
yetercim unutmadım bebeğim seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?