hoşbulduk canım......gerçekten eğlenceli bıcır bıcır biyer.........
İşte onu yıyemem bıde mumbar dolmasımı neydııhahaha
güzeldi pek bişe yapmadık klasik yemeğe gittik kayınannemide götürelim dedim onuda aldık..kayınbaba çalışıodu çünkü yalnızdı evde...güzeldi yanii en azından bayağ muhabbet ettik...kahkaha krizlerine falan girdik kayınannemle
kızlar size birsey sormak istiyorum ben intihabım icin fitil kullanıyorum hapta kullandım yeni bitti esimde kullandı neyse simdi ben korunuyodum ftil kullanıyorum diye hafta sonu korunamadım tamda yumurtalama zamanlarım hamile kalırsamki fitilin bir yan etkisi olurmu acaba bir bilgisi olan varmııı cevap::18::18::18::18::26::26::26::26::26:
iyiyim canım
doğum günün nasıl geçti tekrar doğum gününü kutlarım tez zamanda kalbindekini RABBİM hayırlısıyla verir
bi zararı olacağını sanmıyorum canım rahat ol
erenayefeyle siz numunesinz kuzum ya nedir bu kayınanne nispetmi yapıyonuz herkes burda kaynanadan sikayetciyken hatun bizi catlacıcak ortadan ikiyee ayolll senin kayınanneni sevsinler benimkinide yolluyum sana br sohbet eder sorma
ebe ana ben sana öğlen 12,00 de birşeyler sordum sen gormedinnn
aaaaa evet şırdan karın mumbar en güzelleri bencedene ama iyi yapan bi yerde dene vazgeçemezsin...bizim tanıdıklar istanbuldan geldiler ilk şırdan yicekler bu ne falan oldular ...ama şimdi her gelmelerinde götürürüz 5-6 tane yerler yani
kızlarrr akşama ne pişirdiniz
kızlar size birsey sormak istiyorum ben intihabım icin fitil kullanıyorum hapta kullandım yeni bitti esimde kullandı neyse simdi ben korunuyodum ftil kullanıyorum diye hafta sonu korunamadım tamda yumurtalama zamanlarım hamile kalırsamki fitilin bir yan etkisi olurmu acaba bir bilgisi olan varmııı cevap::18::18::18::18::26::26::26::26::26:
güzeldi pek bişe yapmadık klasik yemeğe gittik kayınannemide götürelim dedim onuda aldık..kayınbaba çalışıodu çünkü yalnızdı evde...güzeldi yanii en azından bayağ muhabbet ettik...kahkaha krizlerine falan girdik kayınannemle
canım benim ya sen ebe ana diye banamı demişsinbu topiğin ebesi erenayefedir.
ben naçizane bilgilerimi paylaşıyorum
ateş kimilerinde adetin geleceği gün düşer kimilerinde bir iki gün önceden düşer canım sen ilk kezmi ölçüyosun bi kaç ay ölçünce belli oluyo zaten mesela bende regl sabahı düşüyo ateşim o güne kadar yüksek gider
saol ablacım ya icimi rahatlattınbi zararı olacağını sanmıyorum canım rahat ol
saol bitanem ilgin icin ablandamı olmustu?pınarcımmm benim duydugum kadarıyla..adet günün gelene kadar aldıgın ilaçların bi etkisi olmuyor...ama tabi böle düşünüpte ilaç almayalımda...senin durumunda bence bi sorun olmaz..ablama sorayım bi istersen
ilaç yasakta antibiyotik ictim intihabı kurutması icn dün bitti oda fitil kullanıyom simdi insallah gecerde melegim gelir ayyy kızz agzından bal damlıyooobenim bildiğim iltihap geçince hamile kalınıyo benim kuzenim de iltihap vardı ilaç kullandı ve hamile kaldı.
ama sen diyosunki hamile olursam fitil bişey yaparmı diye yapabilir çünkü ilaç yasak zaten.
yolla şekerimmm bakalım nasılmış muhabbetiwalla bitane kısss walla burda böle duyuyorum garip gelio..tabi herkes aynı olamaz ama...garip gelio duyduklarımda..kaynananın adı çıkmış dicem ama demiyorum kötü kaynanada var ama..
buarada tekrar teşekkür ederim canımm...hep birlikte inşallah...Rabbim hepimizin gönlüne göre versin..
yolla şekerimmm bakalım nasılmış muhabbetiwalla bitane kısss walla burda böle duyuyorum garip gelio..tabi herkes aynı olamaz ama...garip gelio duyduklarımda..kaynananın adı çıkmış dicem ama demiyorum kötü kaynanada var ama..
ayyy ben çalışıyorummm dunden kalma bezelyem ve bulgur pılavım vardı ne guzel bende evde olmak ısterdım şuan dırek yatışşşşşş ohh missssss
evet kuzum yaa bugun bir arkadasımın sorunu var onu halletmeye calısıyorum kafam karmakarısık ondan sizinle ilgilenemedim iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın nasıl gidiyo hayat tatlımm
ayyy ben çalışıyorummm dunden kalma bezelyem ve bulgur pılavım vardı ne guzel bende evde olmak ısterdım şuan dırek yatışşşşşş ohh missssss
evet en güzeli o yatış zaten bi yemegi iki günlük yapıyoz napalım her gün yemek yapmak olmuyo
iyi gidiyo canım yaaa bilindiği gibi işte iş ev ev iş bi de siz okadar yok bi değişiklik kış gelince monotona bağlanıyo hayat yaz gelse etraf yeşerse kuşlar cıvıldasa arılar vızıldasa güneş açsa biz kocacıkla tatile gitsekkk ohh beee işte hayat
bir gün senle ev karısı olacazz kankaaa veletlerimize bakacak sümüklerini silecezzz olacak bir gün olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?