Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

İşte onu yıyemem bıde mumbar dolmasımı neydıı hahaha

aaaaa evet şırdan karın mumbar en güzelleri bence dene ama iyi yapan bi yerde dene vazgeçemezsin...bizim tanıdıklar istanbuldan geldiler ilk şırdan yicekler bu ne falan oldular ...ama şimdi her gelmelerinde götürürüz 5-6 tane yerler yani

erenayefeyle siz numunesinz kuzum ya nedir bu kayınanne nispetmi yapıyonuz herkes burda kaynanadan sikayetciyken hatun bizi catlacıcak ortadan ikiyee ayolll senin kayınanneni sevsinler benimkinide yolluyum sana br sohbet eder sorma

benim bildiğim iltihap geçince hamile kalınıyo benim kuzenim de iltihap vardı ilaç kullandı ve hamile kaldı.
ama sen diyosunki hamile olursam fitil bişey yaparmı diye yapabilir çünkü ilaç yasak zaten.

iyiyim canım
doğum günün nasıl geçti tekrar doğum gününü kutlarım tez zamanda kalbindekini RABBİM hayırlısıyla verir

buarada tekrar teşekkür ederim canımm...hep birlikte inşallah...Rabbim hepimizin gönlüne göre versin..

erenayefeyle siz numunesinz kuzum ya nedir bu kayınanne nispetmi yapıyonuz herkes burda kaynanadan sikayetciyken hatun bizi catlacıcak ortadan ikiyee ayolll senin kayınanneni sevsinler benimkinide yolluyum sana br sohbet eder sorma

yolla şekerimmm bakalım nasılmış muhabbeti walla bitane kısss walla burda böle duyuyorum garip gelio..tabi herkes aynı olamaz ama...garip gelio duyduklarımda..kaynananın adı çıkmış dicem ama demiyorum kötü kaynanada var ama..

ebe ana ben sana öğlen 12,00 de birşeyler sordum sen gormedinnn

canım benim ya sen ebe ana diye banamı demişsin bu topiğin ebesi erenayefedir.

ben naçizane bilgilerimi paylaşıyorum

ateş kimilerinde adetin geleceği gün düşer kimilerinde bir iki gün önceden düşer canım sen ilk kezmi ölçüyosun bi kaç ay ölçünce belli oluyo zaten mesela bende regl sabahı düşüyo ateşim o güne kadar yüksek gider

Son düzenleme:

mumbar dolmasına bende bayılıyorum seraycım ama sadece annem yaparsa yok böyle bi lezzet ya

yok bence yapmaz çünkü adetine çok var adetine birkaç gün kala içsen neyse aman boşver rahat ol hamile kalırsanda MEVLAM yardımcın olur

ALLAH her daim mutlu etsin en kötü gününüz öyle olsun

aman erenay duymasın sen hemşire değilmisin ondan dedim 2 aydır ölçüyom zaten cavabımı aldım sağol şekerim

bi zararı olacağını sanmıyorum canım rahat ol
saol ablacım ya icimi rahatlattın
saol bitanem ilgin icin ablandamı olmustu?
benim bildiğim iltihap geçince hamile kalınıyo benim kuzenim de iltihap vardı ilaç kullandı ve hamile kaldı.
ama sen diyosunki hamile olursam fitil bişey yaparmı diye yapabilir çünkü ilaç yasak zaten.
ilaç yasakta antibiyotik ictim intihabı kurutması icn dün bitti oda fitil kullanıyom simdi insallah gecerde melegim gelir ayyy kızz agzından bal damlıyooo

hemen tatlım ver adresi kargoya atıyom hemen al tepe tepe kullan yeterki al basımdanohhhh ohhhhhhhhh yandan kaynanı vericek bir yer buldum sonundaohh ohhhh allahhh bu gece parti veryiyom kızlarrrr seraycıgım bide evlendir sen onu ordan bi talip bulll iyice kurtulmus olurummmm

ayyy ben çalışıyorummm dunden kalma bezelyem ve bulgur pılavım vardı ne guzel bende evde olmak ısterdım şuan dırek yatışşşşşş ohh missssss

buarada tekrar teşekkür ederim canımm...hep birlikte inşallah...Rabbim hepimizin gönlüne göre versin..

amin

evet hele şu aliyenin bir kaynanası var ALLAH ım nasıl birşey deli oluyorum illahlah ettiriyor
öğlenlari seyrediyorumda aliyenin tekrarını

evet kuzum yaa bugun bir arkadasımın sorunu var onu halletmeye calısıyorum kafam karmakarısık ondan sizinle ilgilenemedim iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın nasıl gidiyo hayat tatlımm

iyi gidiyo canım yaaa bilindiği gibi işte iş ev ev iş bi de siz okadar yok bi değişiklik kış gelince monotona bağlanıyo hayat yaz gelse etraf yeşerse kuşlar cıvıldasa arılar vızıldasa güneş açsa biz kocacıkla tatile gitsekkk ohh beee işte hayat

ayyy ben çalışıyorummm dunden kalma bezelyem ve bulgur pılavım vardı ne guzel bende evde olmak ısterdım şuan dırek yatışşşşşş ohh missssss

bir gün senle ev karısı olacazz kankaaa veletlerimize bakacak sümüklerini silecezzz olacak bir gün olacak

evet en güzeli o yatış zaten bi yemegi iki günlük yapıyoz napalım her gün yemek yapmak olmuyo

Valla benım koca başlarda yedıgı yemeği ertesı gune yemezmıs bı kışşşttttt dememle 3 gun yıyodu neredeyse hahaha ama olmazkı oyleee 2 gunde yenır 3 gunde çokmu zengınım sankı ıdare nedır öğrendı sukur kurban olduğum

ayyy olacakmıyız kızzz gorebılcekmıyız o gunlerı hahahhahahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…