yok bence yapmaz çünkü adetine çok var adetine birkaç gün kala içsen neyse aman boşver rahat ol hamile kalırsanda MEVLAM yardımcın olur
ALLAH her daim mutlu etsin en kötü gününüz öyle olsun
mumbar dolmasına bende bayılıyorum seraycım ama sadece annem yaparsa yok böyle bi lezzet ya
Valla benım koca başlarda yedıgı yemeği ertesı gune yemezmıs bı kışşşttttt dememle 3 gun yıyodu neredeyse hahahaama olmazkı oyleee 2 gunde yenır 3 gunde çokmu zengınım sankı ıdare nedır öğrendı sukur kurban olduğum
bencede bende çok severim kuzenim yapar bizede...sadece şırdanı dışardan yerim oda bildik yerden tabi...
salol bitanesi allah hepimizin yardımcısı olsun kalbimizden ilk geceni suanda bu yazıyı okuyupta kalbinden ilk geceni allahım kabul etsin insallah aminnnnnn
yok bence yapmaz çünkü adetine çok var adetine birkaç gün kala içsen neyse aman boşver rahat ol hamile kalırsanda MEVLAM yardımcın olur
ALLAH her daim mutlu etsin en kötü gününüz öyle olsun
salol bitanesi allah hepimizin yardımcısı olsun kalbimizden ilk geceni suanda bu yazıyı okuyupta kalbinden ilk geceni allahım kabul etsin insallah aminnnnnn
kızlar ben kahve içmeye gidiyommm gelen varsa gelsinnn ısmarlarım yanii
selam kızlar nasılsınız?
bu aralar pek giremiyorum işlerim var..
adetim bitmek üzere bakalımk çalışmalara devam bu ayda ama dolgu ve kaplama dişlerimde sızlama var özellikle şekerli bieşy yediğimde oluyro sanırım çürük var çalışmalara başlamadan dişçiye gitmem lazım hamileyken sorun olabilir demi canlarım?
saol ablacım ya icimi rahatlattın
saol bitanem ilgin icin ablandamı olmustu?
ilaç yasakta antibiyotik ictim intihabı kurutması icn dün bitti oda fitil kullanıyom simdi insallah gecerde melegim gelir ayyy kızz agzından bal damlıyooo
hemen tatlım ver adresi kargoya atıyom hemen al tepe tepe kullan yeterki al basımdanohhhh ohhhhhhhhh yandan kaynanı vericek bir yer buldum sonunda ohh ohhhh allahhh bu gece parti veryiyom kızlarrrr seraycıgım bide evlendir sen onu ordan bi talip bulll iyice kurtulmus olurummmm
aman erenay duymasın sen hemşire değilmisin ondan dedim2 aydır ölçüyom zaten cavabımı aldım sağol şekerim
kıyamam kız ben sana allahtan isteyin o verir diyolar...ama kelin ilacı olsa başına sürecek
daha karar vermedim canım ama patlıcanlı bişeyler yapacam
sen ne yaptın
bende balık aldım hamsii onu teflon tavaya dizip pişiricem kızartsamd olurduu yağlı yemem guatırım için sakıncalı.balık tavamda yok.teflonda yapsam olur dimi.yanına roka salatası tatlı olarakta sadrazam lokumu deniyecemkekini yaptım fırına koydum içind esüt var inş zehirlenmem
evet hamilelikte en çok sorun olan dişmiş bencde heman git dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?