Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yok bence yapmaz çünkü adetine çok var adetine birkaç gün kala içsen neyse aman boşver rahat ol hamile kalırsanda MEVLAM yardımcın olur

ALLAH her daim mutlu etsin en kötü gününüz öyle olsun

salol bitanesi allah hepimizin yardımcısı olsun kalbimizden ilk geceni suanda bu yazıyı okuyupta kalbinden ilk geceni allahım kabul etsin insallah aminnnnnn

benimkisinde öyle sorun yok 10 gün versem yine yer.

yok bence yapmaz çünkü adetine çok var adetine birkaç gün kala içsen neyse aman boşver rahat ol hamile kalırsanda MEVLAM yardımcın olur

ALLAH her daim mutlu etsin en kötü gününüz öyle olsun

aminnnnnnnnnnnnn canım benimmmm hepimzi...

selam kızlar nasılsınız?
bu aralar pek giremiyorum işlerim var..
adetim bitmek üzere bakalımk çalışmalara devam bu ayda ama dolgu ve kaplama dişlerimde sızlama var özellikle şekerli bieşy yediğimde oluyro sanırım çürük var çalışmalara başlamadan dişçiye gitmem lazım hamileyken sorun olabilir demi canlarım?

evet hamilelikte en çok sorun olan dişmiş bencde heman git dr.

bir gün senle ev karısı olacazz kankaaa veletlerimize bakacak sümüklerini silecezzz olacak bir gün olacak[/QUOTE]

kıyamam kız ben sana allahtan isteyin o verir diyolar... ama kelin ilacı olsa başına sürecek

tamam canım bizim köye gönerim birini bulup ablam olmadı canım doktor sordum şimdi...olurda diyemem olmazda diyemem dedi..illa bişe olcak demedi ama bi kadın doğuma gidip görünse daha ii olur dedi..ablam biraz pinpiriklidir...doktora gidin der..görmeden bişe diyemem der sordugumuzda genelde...ama dikkat etsin dedi..banada der hep bende belki bebiş vardır diye başım ağrıdıgında ilaç olarak minoset içerim ona bile kızar...zorda kalmadıkça içme die.. partiye kaynananıda çağırda tanışalım kısss

daha karar vermedim canım ama patlıcanlı bişeyler yapacam

sen ne yaptın

bende balık aldım hamsii onu teflon tavaya dizip pişiricem kızartsamd olurduu yağlı yemem guatırım için sakıncalı.balık tavamda yok.teflonda yapsam olur dimi.yanına roka salatası tatlı olarakta sadrazam lokumu deniyecemkekini yaptım fırına koydum içind esüt var inş zehirlenmem

balığı fırındada yapabilirdin daha güzel olurdu ama hem balık hem süt hem lokum aynı anda yeme kızım zehirlenmeyesin aman diyim ynai dikkat ben hepsini bir arada yemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…