evet canım yarın hemen gideyim,
kızlar diyelimki bir kaç gün sonraya gün verdi dolgu için falan yumurtlama günlerinde yaptırsam sakıncası olurmu acaba?
balığı fırındada yapabilirdin daha güzel olurdu ama hem balık hem süt hem lokum aynı anda yeme kızım zehirlenmeyesin aman diyim ynai dikkat ben hepsini bir arada yemem
merhaba kızzlarr nasılsınızz?
merhaba hoşgeldin canım
merhaba canımmm iyiyizzz sen nasılsınnnn???
hoşbuldum tatlımm.
bende iyiyim canımmmm. bugün adet günüm bir an önce gelsede yeni ay başlasa benim için
sen dün görmedin dün dolunay la erenay birbirlerine girdi hatta dolunay ben topiği terk ederim gidip intihar etcem dedi durum çok ciddidi
bak öyle olmadı ben anlatıyım.
dolunay "doğuramıyom intaaaar edecem" dedi.
erenay da def ol git dedi.
saç baş girdiler burda
olum naptınız siz yaaa dedikoduya bakkkyok anam öyle olmadı aynen şöyle oldu erenay karusu bana yaşlı dedigit avatarını değiştir dedi bende genç güzel bir kız koydum dolunay karı olcan yoksa giderim dedi erenay girt dedi dedi ama laf aramızda erenay da bana alışmış bu resimdeki genç kız kim dedi
Merhaba kızlarrrrr Neşeciğimi takıp ede ede buldum burayı neler yapıyorsun kız sen buralarda
E hadi lıstenıze benıde ekleyın Yaş 25 11 aylık evliyim veeee 2 aydır çalışmalara başladık ayrıca çalışıyormda
kuzularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sütlü tatı yedimmm sizce akşama zehirlenirm,yim balık yiycemde
kuzularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sütlü tatı yedimmm sizce akşama zehirlenirm,yim balık yiycemde
kızlar tek tek saymıyım sizide toptan biii merhabaaaaaaaaaaaaaaa diyimm
nasssınızzz
sabak işlerim vardı yazıcam birazdan ondan gelemedimmm
bence bişi olmazz...ben yoğurtla balık yiyen biliom balığın tazeyse bişe olmaz bence
tmm kızlarrrrrrmaonya kız ben balığın üstüne bide yoğurt yiyorum bişey olmuyo korkma sen, hem taaa akşama yicekmişin bide
kızlar tek tek saymıyım sizide toptan biii merhabaaaaaaaaaaaaaaa diyimm
nasssınızzz
sabak işlerim vardı yazıcam birazdan ondan gelemedimmm
belki gelmez canımmm nie öle diosunki...
bu ay yumurtlama olmadığı için pek umutlu değilim yaa
olmaz sabak gelmeliydin biz tahaa önemliyiz bikerem dimi kızlarrr:)) nese yine geldin ya erenay mutlu ettin şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?