Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Oooo erenaycım gelmiş hoş gelmişş..nasılsın bakalım??nerelerdesin...başak nerelerde haberiniz varmı bi geldi 14.20 de sonra yok bidaha..geçmişi okuyamadıgım için kaçırmış olabilirim ..

evet canım yarın hemen gideyim,
kızlar diyelimki bir kaç gün sonraya gün verdi dolgu için falan yumurtlama günlerinde yaptırsam sakıncası olurmu acaba?

canım morfin vurucak istersen doktoruna bir sor bebek düşünüyorum sakıncası olurmu diyee

kuzularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sütlü tatı yedimmm sizce akşama zehirlenirm,yim balık yiycemde

sen dün görmedin dün dolunay la erenay birbirlerine girdi hatta dolunay ben topiği terk ederim gidip intihar etcem dedi durum çok ciddidi

bak öyle olmadı ben anlatıyım.
dolunay "doğuramıyom intaaaar edecem" dedi.

erenay da def ol git dedi.

saç baş girdiler burda

olum naptınız siz yaaa dedikoduya bakkk
açın gözlerinizide iyi okuyunnn bakalım ne yazıyoo
karacalın anlattıklarına ek olarak dolunaya didimkiiii:sen intihar etme karacal sende kocakarı ol
aaa yanlış anlayıcılarrr kadını intihardan kurtardım siz didiştiler diyonuzzz
açıklıyım dedimmm
bu arada dedikodu da olsa beni haturlamanız hoşuma gittiiii

kuzum sende hoşgeldin topikimizden memnun kalacağından eminim
ama sakın kaçma burdannn tamammıı bak daha ay olmadı topik açılalı ama 900 de sayfalar düşün çenemiziiii...
bazen okkadar yoğun oluyoz kiii sayfalarda yazılanları kaçırıyosss

kızlar tek tek saymıyım sizide toptan biii merhabaaaaaaaaaaaaaaa diyimm
nasssınızzz
sabak işlerim vardı yazıcam birazdan ondan gelemedimmm

bence bişi olmazz...ben yoğurtla balık yiyen biliom balığın tazeyse bişe olmaz bence

maonya kız ben balığın üstüne bide yoğurt yiyorum bişey olmuyo korkma sen, hem taaa akşama yicekmişin bide
tmm kızlarrrrrr
kızlar tek tek saymıyım sizide toptan biii merhabaaaaaaaaaaaaaaa diyimm
nasssınızzz
sabak işlerim vardı yazıcam birazdan ondan gelemedimmm

hoş geldinnn cnm

olmaz sabak gelmeliydin biz tahaa önemliyiz bikerem dimi kızlarrr:)) nese yine geldin ya erenay mutlu ettin şekerim

sabak yogundum yazıyım şimdik:
8,30 kaltım evi topladım süpürdüm
9,30 eşim geldi işten kahvaltı yaptık ,çay içtik
11,00 hamile bi eltim var ona koltuk silmeye gittim makinemi götürdüm
13,30 da eve geldim eşim uyumamış beni beklemiş
onu hallettim mutfağı topladım vs vs iştee geldimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…