Beydağlı ve Nazemir ikinizde bebiş için adım atıyorsunuz, inşallah allah dualarınızı kabul eder... bende hep dua ediyorum sizler için Allah sizlere de yaşatsın bu duyguyu..
kızlarrr nasılsınız?
çok şükür,,,Canim simdilik sorun yok çok şükür ne yapalim buda benim kaderimmis
Hayirlisi olsun kuzum
Simdi geldim Dr herşeyiyi cçok şükür nst girdim sanci yok
İki hafta sonra gel dedi sezeryan günü verecek
Beydagli kuzum saat 8 deydi randevum artik ilk randevuya gidiyom Esim birakiyor ben araba kullanmiyorum zorda kalmadikca. Çok Yoruldum nst oglanin kalp atisi 48 cikmasinmi ömrümden omur gitti cihaz kaymis megersem
İki defa çekildim normal cikti ama bana sor bir ciktim kipkirmizi olmusum ustum islanmis terden korku basa bela
çok şükür,,,
abowwwwwww :18::18: 2 hafta heee zaman ne çabuk geçiyor sevinççç yaaa,adanadan kimse gelecekmi doğuma kim bakacak sana??
Canim kismetse annem gelecek babamla birlikte kaynosta var . Hee zaten iki haftaya bir gidiyom Dr iki hafta sonra gel dedi sezeryan için gün verecek agrin sizin olursa istediğin zaman gel dedi Dr saolsun çok iyi ilk baslarda hep haftada bir gittim sonra on güne bir iki defa 3 haftada cagirfi sonra iki haftaya bir sağolsun çok ilgili Rabbim sanada iyi Dr karsina cikarsin ismiyle dua edeceğim arkadaslarimdansin inş cnm
sevinç ben çıkıyorum canım,anneme gitmem lazım çok öpüyorum seni güzel anne
bu arada çok şükür bugün güzel bir yağmur yağdı inşaallah dewamı gelirbizim burda hiç kış olmadı..
Aayyy canim cok sevindimCanim simdilik sorun yok çok şükür ne yapalim buda benim kaderimmis
Hayirlisi olsun kuzum
Simdi geldim Dr herşeyiyi cçok şükür nst girdim sanci yok
İki hafta sonra gel dedi sezeryan günü verecek
Sagol canim senle nazomdan baska yazan olmamissanada hayırlı günler kuzum...
geçen bir şey sormuşsun yaaa ben anne olmadığım için, tabikiiii eşlerimizi asla ihmal etmememiz gerektiğini söylerim ve bu fikre katılırım ama,anne olanlar kimbilir ne zorluklar yaşıyordur...onu bilemem
sen bi de o korkuyu bana sorBeydagli kuzum saat 8 deydi randevum artik ilk randevuya gidiyom Esim birakiyor ben araba kullanmiyorum zorda kalmadikca. Çok Yoruldum nst oglanin kalp atisi 48 cikmasinmi ömrümden omur gitti cihaz kaymis megersem
İki defa çekildim normal cikti ama bana sor bir ciktim kipkirmizi olmusum ustum islanmis terden korku basa bela
Canim kismetse annem gelecek babamla birlikte kaynosta var . Hee zaten iki haftaya bir gidiyom Dr iki hafta sonra gel dedi sezeryan için gün verecek agrin sizin olursa istediğin zaman gel dedi Dr saolsun çok iyi ilk baslarda hep haftada bir gittim sonra on güne bir iki defa 3 haftada cagirfi sonra iki haftaya bir sağolsun çok ilgili Rabbim sanada iyi Dr karsina cikarsin ismiyle dua edeceğim arkadaslarimdansin inş cnm
amin canım sağol..
kız olabilir aliş yalaya,yalaya kumandayı bozde demek...
benimde walla hatta dava açmayı bile düşünüyorum...
daha dur bakalım güzel haberler vermeye zaman var..sizde inşaallah istediğiniz bir yere atanırsınız canım..
sorma nazom yaaa kendimi acayip hissediyorum tarif bile edemiyorum ama iyi olmadığımı söyleyebilirim,içimden hiç birşey yapmak gelmiyor..
benimde 2 si prof olmak üzere 3 doktor gördü eğer bir şey varsa hiçbirine hakkımı helal etmiyorum
inşaallah canım..
sende başla artık biricik beklemekle hiç birşey olmuyor arkadaşım sorunlar dahada büyüyor biz farkında olmadan..
Aayyy canim cok sevindim
HHerseyyolunda çok şükür masallah 41 kere
cok az kaldı
darısı tum isteyenlere
Sagol canim senle nazomdan baska yazan olmamis
sen bi de o korkuyu bana sor
benimkisindede bebek mi kaymisti kemermi tik tik atan kalp bir an kesildiii..halimi düşün bir panik oldum bisey oldu zannettim bebege... diyorum ya bizim gibi kayiplari olanlar icin korku dogurana kadar bitmiyor. Allahim kimsenin emeklerini bosa çıkarmasın inşallah amin
Aaaaminnnnn
Beydagli kuzum saat 8 deydi randevum artik ilk randevuya gidiyom Esim birakiyor ben araba kullanmiyorum zorda kalmadikca. Çok Yoruldum nst oglanin kalp atisi 48 cikmasinmi ömrümden omur gitti cihaz kaymis megersem
ALLAHtan kemer kaymış bunada şükür ki herşey yolundaymış aman
normalde kaç olması gerekiyor 100 mü
140 miydi yanlisda hatırlıyor olabilirim :))
Simdi baktim google dan
120-160 arasi olmaliymis
Aşağıdaki linkden bakabilirsiniz
http://www.bebekbeklerken.com/tr/nst-cst-biofizik-profil.html
ALLAHtan kemer kaymış bunada şükür ki herşey yolundaymış aman
normalde kaç olması gerekiyor 100 mü
benimde aklımda 150 vardı ama yanlış hatırlıyorum diye düşünmüştüm
inşallah o tecrübeyide yaşarız
o pa ik yaptin ya ondan yükselmiştir birden. Iste hamileyken normal l bi gunde en ufak bişeyi panik yapinca direk karnimizdakiler etkileniyor. :18:Genelde 140-160 arasi olurdu cnm bebeklerde daha hizli atiyor dun çok korktum 48 leri gorunce sonrada 185 e cikmasinmi poffffffff
insallah canim. Yaşarsın tabiki hayirlisiyla. Ama unutuyor insan bazen.. oysa kac defa nst ye girdim :) bak bebisini kucagina alinca sende herseyi unutcan :)) Allahdan internetten arastirabiliyir insan. Asljnda varya rahat hicbisey bilmiyen insanlarin sansi daha iyi gidiyor. Bazen cok sey bilmek daha tehlikeli.benimde aklımda 150 vardı ama yanlış hatırlıyorum diye düşünmüştüm
inşallah o tecrübeyide yaşarız
Genelde 140-160 arasi olurdu cnm bebeklerde daha hizli atiyor dun çok korktum 48 leri gorunce sonrada 185 e cikmasinmi poffffffff
Amin cnm insallah saglikla sihhatle çok beklemeden insallah
o pa ik yaptin ya ondan yükselmiştir birden. Iste hamileyken normal l bi gunde en ufak bişeyi panik yapinca direk karnimizdakiler etkileniyor. :18:
insallah canim. Yaşarsın tabiki hayirlisiyla. Ama unutuyor insan bazen.. oysa kac defa nst ye girdim :) bak bebisini kucagina alinca sende herseyi unutcan :)) Allahdan internetten arastirabiliyir insan. Asljnda varya rahat hicbisey bilmiyen insanlarin sansi daha iyi gidiyor. Bazen cok sey bilmek daha tehlikeli.
Ben 7. Ayimda falandim.. ileri duzey ultrasona girdim baska bir yere gondermisti doktorum. Sonra adam scandan sonra bisey demedi. Haftaya tekrar gel kontrol muayenesi yapicam dedi. Velhasil bende hersey yolunda dedim laylaylom eve gittim sonra dedimki su raporu bi okuyayim doktoruma ne yazmis scan sonucu. Tabi hepsi tibbi terimler ve rakamlar. Ben baktim ingilizce yazildigi icin bikac tanesini anladim. Ve bebegimjn beyninin bir tarafinda kitle varmis. Hemen doktorumu aradim. Dedim raporu okudum.boyle boyle anladim
Dogrumu dedim. Doğru ama merak edilcek bisey yok haftaya kontrol randevusunada gidin ondaki raporu da getirin birlikde değerlendiririm dedi.
Allahim dunyam başıma yikildI. Bebegimin basinda kitle cikti. Allahima dua ettim ama kendimede zehir ettim hayati. Neyse ptesi gittim kontrol scanina ve adam bana acikladi. Bi kitle gordum onu kontrol icin seni cagirdim bugunde gel diye. Endisel3ncek bisey yok. Cok ufak mm ufakliginda bis3y olmaz dedi. Raporunu al doktoruna ver o daha ayrıntılı anlatir dedi. Neyse doktoruma götürdüm o da dediki endiselencek bisey yok. Bicok bebekde cikiyir.cok ileri düzey scan oldugu icin en ufak seyleri bile gosteriyor dedi... neyse uzun lafin kisasi ben rapora bakmasaydim hicbiseyden haberjm olmiycakdi. Bazen cok bilmek cok bas agrisi demek olabiliyor... birde etrafimdaki insanlardan gordumki hicbisey bilmiyolar takir takir hamile kaliyolar.. catir catir normal yolla doguruyorlar..
takir takir hamile kalip. Catir catir dogurman dilegiyle
SEVGİLİ TOPİK SAKİNLERİ VE SEVİNÇ KAEISNA SESLENİYORUM
kaç günüdr dişim agrıyordu annem gittim dişimi halletim allahım 2 dişimi çektiilk defa diş çekindim temziletmeye 100 lira yaptırmayada 2 milyar istedi oglanın 6 tulumunu kaldırıdm oglum büyüyor pazartesi kontrolu var bakalım ne dicekler martta kalp muayenesi nörolojiye randevu beyin cerrahına ve bebek doktoruna randevusu var normal bri bebek olsaydı bunlara gerek kalmıcaktı ama neyse oglan günden güne büyüyor olsada o benim halen küçük adamım
sevinç karısıne boşlucam burayı be insan bri arar sorar ne yapıyor bu kız neden girmiyor 1 haftadır dişim kudurdu öldüm öldüm dirildim biliyonmu sen insan çiçek yollar geçmiş olsuna kadın anamgilde zaman nasıl geçti bilmiyim iyi geldi gitmek desemde yalan olur mecbur kalmasaydım oglumu çıkarmazdın dışarı korktum hastalanır diye neyse oglan uyuyorken ben de işlerime bakayım
rapor veriyimde çıkıyım şimdi kızarsınız neme lazım
sabah kalktım oglanı emzirdim sonra ilaçlarını verdim yıkadım giydiridm ek gidasını verdim beyzlıları attım makinaya onlar yıkanıcak eşim sag olsun kurutmalı aldı asmam gerek yokçıkarıyorum makinadan katlayıp koyuyorum yerine oglanın beslenmesine var daha daha yeni kahvaltı yaptım yemek yapıcem akşama semiz otu yemegi çorba yanına bulgurmu yapsam acep süt olur aktardan süt arttırı kür aldım bakalım fayda edicekmi bu arada çekilen dişelrimin yeri çok fena agrıyor kim derdi paş adişçi koltuguna oturucak başka zaman olsa oturmazdım bri arkadaşım bana dediki dişinde çürük varsa bebeg zararlı emziriyorsun demişti allahım 2 dişim ne çürüdü brini kolay çıkardıda kadınd iger dişimi zorlandı az tarıldı dişimin oldugu yer canım acıyor be evladım için dişçi koltugunada oturudm korkulucak brişey yokmuş ne korkuyordum dişimi çekiceklerde açıcak diye agrısı ne zaman gdier ya tuzlu gargara yap devamlı deid dotor yapıyorum neyse ben kaçtım oglan uyanmadam semiiz temizliyim vallahi tonumu bilem çekemiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?