Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Nozocumm
Beydağlımm
İnşallahh mutlu sonuçlar alırsınızzzz
Rabbim yardımcımız olsunnn
Bende 4. Seneye girdim
amin canim
daha nice senelere...
sen nasılsın canim benim. Neler yapiyosun. gelmiyosun ozletiyon kendiniiii

Cok gecmis olsun... insallah en kisa surede duzelir.

Noldu kizzzz eksi surat.. ??
Anlat bakeeeem.
Yavru yoruyor mu seni hala???
Herifinide ihmal etme..kizlar sÖzüm herkese bende dahilll!!!
Gecen bi sabah programında izledim...
Diyordu ki bizim Türk annelerimiz cocuk dogurunca annelige fazla kaptiriyirlaar kendilerini. Oysa yatak odasina girdiginde annelik kimliğini kapI dışında birakacak.. eŞini mutlu edeeecek yoksa erkekleer bekliyorlarmissss :))))
Bunu soyleyen operator doktor evlilik terapisti ve aile danismani aynj zamandada kadin doğum doktoru.

Bu konuyu tartışalım!! Herkes fikrini soyliycek. Hemde sohbet ortami olmus olur.

Saol cnmm 🌹iyiyim çalışıyorum kafamı dağıtıyorum çok şükürr 👼
Ben bebeksiz geçirdiğim zaman olarak yazmıştım ama tşklr yinede😊
Bebişsiz Son senem olur inşallahh🙏🙏🙏👪
Sen nasılsınn aliş nasıl öp mıncıkla gıdıkla benim için 👼😇
Bu arada fikrine katılıyorum 👏👍tartışılcak bi yanı yok bence ama biz kadınlar böyle gelmiş böyle gideriz
İnşallah hem anneliği hem kadınlığı kusursuzca yürütebiliriz istisnalar hariç

Amin canim
Amannnn canim yaa ben evliliginde 4 yil oldu diye anladim. O yuzden daha nice senelere yazdim. Rabbim tez vakitte versin bebisini inşallah.
Alis cok sukur iyidir operim teyzesi. dis sıkıntısı var. Daha cikmadi bisry ama huzursuz cok.
Öpüyorum canim

Heyyyy gidinin gidisiii heyyyyyyy

Ferhan çokggecmis olsun cnm düzelir insallah

Biricik cnm bebeksiz gecirdigin son senen olur insallah

Umudum cnm JELsur bobol ddüzelir insallah

Pasa karisi bu sana unuttun bizi

Beydagli carsamba sonuccuma rahim filmi dimi hayirli haberlerle cnm

Nazoo dualarim seninle cnm

Sürüyorum.. millet kullanma kimyasal diyor iyi degil.. ama alisde ağlıyor dayanamıyoruz kullaniyoruz. Arada cok siddetlendi o zamanda calpol verdik mecburennn..

Allahim diyete baslamam lazim tekrar..ne güzel yavas yavas gidiyodu kilolar...61'e kadar inmistim.. tekrar basliycam.
Hedefim 51!!!!!!!!!!!
10 kilo nasil gider?
Alisle yagmur yagmazsa disari cikiyos yürüyüşe.

Sewincimmm az kaldi kız :) masallah Allahim saglikli bi şekilde kavustursun oglusuna.

Bu topikte elimden geldiğince herkese yardimci olmaya calistim destek verdim gebelik takibi bile yaptom simdi ben son zamanlarimdayim ama topik bomboş insanlar ne kadar vefasizmis isleri bitene kadarmis lafim herkese değil ama insan çok üzülüyor acisiyla tatlisiyla çok şey paylastik dualar ettik destek olduk ama benimde desteğe ihtiyacim olduğu zamanlar nerde bunlar

Canımmm üzülme ben varım ne kadar var doğuma tanışalım gel üzülme bak üzülmemen lazımmm

geçen gittiğimde bişey demedi demkki çokta büyük bi sorun değilmiş ama ilk başta korkmuştum öyle söyleyince

Nozocumm
Beydağlımm
Bende 4. Seneye girdim

inşallah canım sonucumuz mutlu son olur
bizde 4 ü 4 le çarp =16 sene benim yaşımdaki arkadaşlarmın genç kızları var hey idi hey
inşallah seninde herşey gönlündeki gibi olur

çok sağol canım
benim dualarımda seninle hayırlısıyla sağlıklısıyla kavuşacaksın oğluna
stres yapma

kim üzdü seni bukadar ben elimden geldiğince girmeye çalışıyorum
ama malum yılların yorgunluğu bazen girmek gelmiyor içimden o yüzden sakın bana gücenme
ama dün çok işim vardı cumarteside eşim evdeydi ondan girememiştim:18:

umudum alıntı yapayım dedim yapamadım
çok doğru söylüyorsun anne olunca kadın olduğumuzu ve eş olduğumuzu unutmamız lazım
erkekler bizler gibi değil yoruluyoruz diye düşünmezler daha çok çocuk oldu beni unuttu moduna girerler
eşim geldi sonra bu konuyu tartışırız

Umudum saol cnm yarin kontrolüm var :18: sen kaç haftalık dogurduydun :18::18:
Benim 37'nin bittiği gün aldılar... iyiki almisim dedi doktor suyun azalmisti ve rahimde 3 cm açılmıştı dedi..senin hersey yolunda Allahim izniyle bis3y olmaz merqk etme

Ayyy sewincim icimi okudun yemin ederim. Geçen dedimki bu kadincaz herkesle tek tek ilgileniyo, kimse yok topikde dedim... yerden göğe kadar haklısın bence..
Tabiki desteğe ihtiyacın var. Seni cok iyi anlıyorum. Üzüldüm inan.

Son düzenleme:
Kızlar 5.gunum hala regl olmadım testte yaptım şimdi ama hala negatif hafta sonu kanda da negatıf cıktı 0.453 doktor ıkı hafta sonu tekrarla dedı idrar yaptım negatif ya

çok haklısın canım, özellikle hamile olanlara tecrübenden dolayı çok yardım etmişliğin var ne desen haklısın..

kontrolün kaçta inşaallah güzel haberlerle gelirsin sevinçim,benim tahlil sonuçlarım pazartesiye kaldı,sonuç randevusunu ancak o zamana verdiler

Gunaydin.............

sanada hayırlı günler kuzum...

geçen bir şey sormuşsun yaaa ben anne olmadığım için, tabikiiii eşlerimizi asla ihmal etmememiz gerektiğini söylerim ve bu fikre katılırım ama,anne olanlar kimbilir ne zorluklar yaşıyordur...onu bilemem

Canim simdilik sorun yok çok şükür ne yapalim buda benim kaderimmis
Hayirlisi olsun kuzum
Simdi geldim Dr herşeyiyi cçok şükür nst girdim sanci yok
İki hafta sonra gel dedi sezeryan günü verecek

amin canım sağol..
kız olabilir aliş yalaya,yalaya kumandayı bozde demek...
Cnm hadi hayirlisi hayirli hbr bekliyorum eğer rahimde bir problem varsa ve bunca zaman bilemedilerse diyecek çok şeyim var

Kizzz amin diyorum ve ekliyorum senin calismalar ne alemde kaynosuda kaptin eysani atip atip geziyon
benimde walla hatta dava açmayı bile düşünüyorum...
daha dur bakalım güzel haberler vermeye zaman var..sizde inşaallah istediğiniz bir yere atanırsınız canım..
sorma nazom yaaa kendimi acayip hissediyorum tarif bile edemiyorum ama iyi olmadığımı söyleyebilirim,içimden hiç birşey yapmak gelmiyor..

benimde 2 si prof olmak üzere 3 doktor gördü eğer bir şey varsa hiçbirine hakkımı helal etmiyorum
Nozocumm
Beydağlımm
Bende 4. Seneye girdim

inşaallah canım..
sende başla artık biricik beklemekle hiç birşey olmuyor arkadaşım sorunlar dahada büyüyor biz farkında olmadan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…