Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sağol kuzum ewet çıtır,çıtırım 78 li çıtır
kız adet olmayı bekliyorum zaten stresten gecikti...
polycim güle güle git canım sen hiç değilse bize haber veriyosun sağol kuzum
terbiyesiz kadın seni

kız bir kere görsün adam be ben sana bebgim gibi bakarım

kız tencere yakıp duruyos işte dünde düdüklümü yaktım
sen bana mı bakacan küçük adamamı
kız bu başak karısı bizi hiç kaale almıyor ne girmiş nede haber vermiş
Cnm çarşamba günü bir test sonucu alacaktin o ne oldu cnm girip yazmadin
önümüzdeki çarşamba dedim HAMİLEŞARRRRR

ewet nazom yaa hakkkımızda hayırlısı ,inşaallah dediğin gibi olur..
banada yumurta rezervinde azalma var dedi ve 2 yumurta gördü,bakalım tahlil sonucu,çarşambaya çıkacak,birde benim rahim filmimde yeniden çekilecek profesörün normal dediği filmi adam şüpheli gördü eğer tahmin ettiğim şey çıkarsa ameliyat olacaksın dedi walla allak bullak oldum nazo o günden beri kendimde değilim sanki..
eğer öyleyse onca yılım ,psikolojim,bedenim maddi manevi kayıplarıma çok yanarım...

annelik işte ne yapıcen kardeş
hayırlı haberlerle gel işşallah sag sgalim dogurman dilegiyle sezeryan agrısını düşünüyomda amanın allah yardımcın olsun ne diyim:18:
inan hamile kalsan kendim gibi sevinicem okadar diyim ddualarımdasın bebem

ben evladıma nasıl annelik yapıp bakıyorsam inan sanada bakarım bunu palavra sanma kalpten söylüyorum çünkü evlat acısı nedir bilirim helede beklemek nedir onuda bilirim şuan yazıyorum buraya arkamdaki aglıyı amanın

Hayirli cumalarr...Rabbim bugun hepimizon dualarini kabul eylesin hakkimuzda hayirli eylesin inşallah

Alinti yapamadim tek tek k bakmayin..tabi operim sizin icinde :)
Hmm dmk basakta annesine kavustu ... Valla gun sayiyorum..oglumu dogumdan snra ilkjez gorcekler..dayisi hic gormedi ilk olcak..dedeside gormedi..cok sabirszlaniyorum yaa

sağol arkadaşım zaten beni en iyi sizler anlarsınız,ALLAH razı olsun
Televizyonum bozuldu
Bugun tv siz geçermiki?
bugün oldumu televizyonun,kötü olmuş bozulması
maalesef yokkk
Hayirli cumalarr...Rabbim bugun hepimizon dualarini kabul eylesin hakkimuzda hayirli eylesin inşallah
amin canım...
Alinti yapamadim tek tek k bakmayin..tabi operim sizin icinde :)
Hmm dmk basakta annesine kavustu ... Valla gun sayiyorum..oglumu dogumdan snra ilkjez gorcekler..dayisi hic gormedi ilk olcak..dedeside gormedi..cok sabirszlaniyorum yaa

heyecanlanmakta haklısın canım...

bugün adet oldum hastaneyi aradım haftaya cuma yani 28 inde rahim filmi çekilecem hadi hayırlısı

Beydağlı ve Nazemir ikinizde bebiş için adım atıyorsunuz, inşallah allah dualarınızı kabul eder... bende hep dua ediyorum sizler için Allah sizlere de yaşatsın bu duyguyu..

kızlarrr nasılsınız?

bugün adet oldum hastaneyi aradım haftaya cuma yani 28 inde rahim filmi çekilecem hadi hayırlısı
hadi gozunaydin canim
heyecanli bekleyis basladi :18:

sağol arkadaşım zaten beni en iyi sizler anlarsınız,ALLAH razı olsun

bugün oldumu televizyonun,kötü olmuş bozulması

maalesef yokkk

amin canım...

heyecanlanmakta haklısın canım...
Oldu yaaa bozduk degilmis megersem kumandadan ayarlari bozmusum
nasil olmus bende bilmiyim
alis yaliyodu devamli acaba o mu yapti babasi hemen benim uzerime atti

bafs
dualarinada amin diyorum

Cakmapoly..
benim alisle senin oglan arasinda 1 aymi var :44:

dumancim
amin canim. Nazom ve beydaglim ve daha niceleri tum isteyenlere Rabbim yasatsin bu duyguyu insallah amin

Cnm hadi hayirlisi hayirli hbr bekliyorum eğer rahimde bir problem varsa ve bunca zaman bilemedilerse diyecek çok şeyim var
Beydağlı ve Nazemir ikinizde bebiş için adım atıyorsunuz, inşallah allah dualarınızı kabul eder... bende hep dua ediyorum sizler için Allah sizlere de yaşatsın bu duyguyu..

kızlarrr nasılsınız?

Kizzz amin diyorum ve ekliyorum senin calismalar ne alemde kaynosuda kaptin eysani atip atip geziyon

canlarım nasılsınız..biz toparladık elhamdülillah.. bugün sabah kahvaltıya gittik çıkıştada alışveriş yaptık lazer epilasyona uğradık eşimle görüştük ilk randevumuzuda aldık o sakal bölgesine yaptıracak bende özel bölge ve bacak inşallah güzel olur birazdanda kuaföre gidicem bu sefer düzeltirler inşallah model verebilirler
bu arada nazemir ve beydağlı çok güzel haberlerle gelip sevindirin inşallah bizleri bizimde tayine az kaldı Rabbim banada buradan güzel bir yere gidebilmeyi ve o güzel haberi (bebiş) vermeyi nasip etsin inşallah..2015 te burada hepimiz bebeklerimiz kucağımızda yazalım inşallah
beydağlım eğer rahim filminde sıkıntı çıkarsa diğer doktorların bir ihmali varsa bu çok üzücü bir durum geçmiş için ama gelecek için bir umut belkide vakti zamanı geldi ve Rabbim vesile ediyor sebeb bulunacak sen bebeğine kavuşacaksın bu sefer inşallahhhh dualarım seninle canım hayırlısı neyse o olsun inşallah... sevincimm sen nasılsın tombiğimm dumannn umudum canlarım sizleride takipliyom hadi bakalım bebeler küçük falan demeyin destekliyorum hep destek tam destek çalışmalar başlasın

Hadi bakalım inşallah istediğiniz yere tayininuz cikar canim
bende dusunuyorum bakalim
Duman basladi calismalara Allahim sağlıklıhayırlı evlatlar nasip etsin. Ben hala.düşünüyorum bakalim. :)))

hayırlısı inşallah bi adım attık bakalım sonu güzel olsun inşallah
benimde azalma var amh 01 çıktı ve 4 sene önceki amh sonucu
ama geçen çarşamba doktora gittim 3 yumurta varmış doktor iyi bir sonraki ay bu yumurtaları toplıyacaz dedi
benimde rahim filmimde daha önceki doktorların söylemediği bişey çıktı rahim yarım görünüyormuş
buda düşüğe ve erken doğum riskine neden oluyormuş düşün rahim filmini çeken doktorla beraber 3 doktor gördü
biri profösördü ve hiç biri böyle bişeyden bahsetmedi

inşallah herşey gönlündeki gibi olur korktuğun gibi olmaz
seni çok iyi anlıyorum çünkü banada tekrar çekilebilirsin diyince çok stres yapmıştım

Televizyonum bozuldu
Bugun tv siz geçermiki?

biliyorum canım çok sağol duaların için

internet olunca ben hiç sıkılmam internetten açıyorum canlı izlemek istediğim tv kanalını istediğim yeri izliyorum

amiiinnnn

hadi inşallah zorlanmadan çekinirsin ALLAH kolaylıklar versin

kızlarrr nasılsınız?

amiiinn inşallah sizlerin dualarıyla olacak hissediyorum

amiiiiinnnn

inşallah hem sizleri sevindiriz hem kendimiz seviniriz

sizinde az kaldı inşallah orayı aratmayacak çok çok daha güzel biyere tayininiz çıkar sonrada bebek gelir hayırlısıyla

Nazom... benim rahimde tersmis mi arkaya dogrumuymus ne yamukmuymus bişeyler bişeyler :))))) ..hamileyken ultrasona koyan doktor dedi. Düşük yapabilirsin dedi. Tabi saatlerce agla agla... :) annem dedi hicbiseyden degilde sen aglamakdan bu cocugu dusurcen dedi :)))) ayyy ne aglamistim yaaaa....7 haftalik hamileydim. Ama Allahima binlerce şükür bisey olmadi. Ve o doktor disinda banada diger gittugum proflar bisey dememisti..

Slm canlar dun gezmeler yaptim yazmistim hersey cok guzeldi uzun zamanin stresini atmustim ki aksam esim hali saha macina gitti donuste macta ayagini burktugunu soyledi neyse yemek fln yedik agrim artti dedi doktora gitti kemigi ucundan kirilmis meger ( atele almislar pazartesi ortopedi gorecek alciya alinacak evde yatiyor ( askim cabuk iyilesir insallah ( cok uzgunummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…