- 17 Temmuz 2011
- 10.710
- 2.719
- 248
sağol kuzum ewet çıtır,çıtırım 78 li çıtırBeydaglimmm
dogum günün kutlu olsun mutlu ol senelerceeee
iyi senelere canim. Sen 78 mi 77 limisin
Ne yaslanmasi kizzzz daha citiriz bizzz.
buarada rahim filmini adetten hemen sonra cektir
hic erteleme sakıninsallah Rabbim kolayliklar saglar sana ve tum bu yolda ugrasanlara.
Bafs
Sagol tatlim. Amin diyorum bende dualarina.
Rabbim kimseyi evlat hasreti ve acisiyla sinamasin inşallah aminnn.
Paşam
ya kuzum ilk baslarda oyle oluyorda zamanla duzene giriyorsunuz. Biraz büyüdükce daha sistemli olacak hersey..
Sewincim
Doğum cantani hazirladinmi. Tecrubeli anne
Gunlerin yaklasti. Masallah
Mirac efendi 2.5 kilo yu geçmiştir simdiye. Son haftalarda cok kilo aliyiii bebekler.. tabi sende..
iştahsızlık varmi sende?
Kac kilo aldin?
Son haftalar uykular kaçıyor insallah sende oyle olmaz.canim.
Ben gunde 100 defa wc ye gidiyordum..
artık bezmistimmm
kız adet olmayı bekliyorum zaten stresten gecikti...
polycim güle güle git canım sen hiç değilse bize haber veriyosun sağol kuzumSelam hatunlar..herkesler iyidir insallah..bizde iyiyiz cok sukur..6.ayimiz biticek.hergun yeni biseyler kesfediyoruz..oglumla cokguzel vakit geciriyoruz..hergunum heranim onunla dolu geciyo :) martin 2sinde antebe ailemin yanina ucuyoruz oglusumla..1 ay kalicam nasipse..onun disinda degisik bisey yok..ayni seyler iste..basak kuzum biliyorum gostermiyorum ama 26 yasina girdim haberin olsun :)
sen bana mı bakacan küçük adamamıterbiyesiz kadın seni
kız bir kere görsün adam be ben sana bebgim gibi bakarım
kız tencere yakıp duruyos işte dünde düdüklümü yaktım
kız bu başak karısı bizi hiç kaale almıyor ne girmiş nede haber vermişBeydagli kuzum hayirli haberler olsun insallah bende film cekilecktim cnm 350 istemişti o ay gebe kaldim farisi basina canim..
Umudum cnm cantamiz hazir çok şükür 32. Haftada 2000 gr di cnm 34 de yani haftaya sali kontrol var bakalim ne diyecek Draspirinide birakmaliymisim 34 de hayirlisi cnm
Artik cçok zorlaniyorum sirtim belim çok agriyor uykusuz kaliyom çise kalkmaktan hayirlisiyla bir dogursaydim
Pasa karisi tencere yaktigina gore anan gitti zaar ihmalsarkari
NNazo nerdesin ayol süreçten bahset dedim geldiğin yok
Polly güle güle git basak karisi ankarada anasinin yaninda bir ay kalacakmis
önümüzdeki çarşamba dedim HAMİLEŞARRRRRCnm çarşamba günü bir test sonucu alacaktin o ne oldu cnm girip yazmadin
beydağlım aynı anda doktora başladık inşallah aynı zamanlarda hamile kalıp40 mız karışır
çakmapoli bebeğinin tadını çıkar bizim içinde öp kokla paşayı
bafs iyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum
paşam inşallah bizde görürüz o günleri
başak zaten annesinde
begüm pek gelmiyor
beloş yeni doğum yaptı kızıyla vakit geçiriyor
biricik çalışıyordu o da gelmiyo
şimdilik aklıma gelenler gelmeyenler varsa kusuruma bakmasınlar
saram ve yeter sizleride çok seviyorumtopiğe gelip yazacam ama şimdi kahvaltımı yapayım
ewet nazom yaa hakkkımızda hayırlısı ,inşaallah dediğin gibi olur..
banada yumurta rezervinde azalma var dedi ve 2 yumurta gördü,bakalım tahlil sonucu,çarşambaya çıkacak,birde benim rahim filmimde yeniden çekilecek profesörün normal dediği filmi adam şüpheli gördü eğer tahmin ettiğim şey çıkarsa ameliyat olacaksın dedi walla allak bullak oldum nazo o günden beri kendimde değilim sanki..
eğer öyleyse onca yılım ,psikolojim,bedenim maddi manevi kayıplarıma çok yanarım...