Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Canim hayirlisi artık
babanada gecmis olsun insallah ciddi bisey yoktur
spinal dan cok memnun kalan varmis... bende spinal isterdim ama uygun görülmedi
herseyin hayirlisi
bebislerimiz icin herseyI kabul ediyos
bende yazmak için girmiştim sevinç birazdan çıkacam,çok korkuyorum randevum 3,30 da inşaallah ilki kadar sancı çekmem

dua et bana....

neyse iyi bugünde doğurmamışsın:18:
Canim insallah kolay anlatırsin.
:18:
sen neleri aştin bu hicbisey senin icin

adetin bitmedimi inşallah gelmezde atlatırsın yada atlatmışındır şu an itibariyle:18:

Saol hayatim kaç kilo doğmuştu alis
Doktorum istediğin zaman gel diyor zaten
Dinlenince geçiyor o yüzden onemsemiyorum
Nst iyi cikiyor zaten 11 marttta kontrol var haftalık artik
Aspirinide kesti Dr :18::18:

senin doğum olacak ben tedaviye başlıyacam inşallah sonuda senin gibi olur

Nazommm
Evet mesajini goren cennetlik demeliydim

bende yazmak için girmiştim sevinç birazdan çıkacam,çok korkuyorum randevum 3,30 da inşaallah ilki kadar sancı çekmem

dua et bana....

inşallah herşey yolunda gitmiştir:26:

dua et bana....

Kuzum sagsalim atlattin insallah dualarim seninle mübarek gün

Aminnn nazocum dualarimdasin sagsalim kavusacaksin insallah

dua et bana....

canımmm iyi haberlerle gel inşallah...çok merak ettim seni

az kaldııııı Rabbim sağlıcakla kavustursun hiç korkma hayatım Rabbim çok kolay bir doğum nasip etsin inşallah sorunsuz bu günlere geldin bak ne güzelll sükürlerrr olsunnn

merhaba da tanıyamadımm
hoşgeldin başakım nerlerdesin yaaa fazla yazmıcam nasılsa bu mesajıma 2 ay sonra anca cevap yazarsın
neyse taşınmışsınız bitmiş Rabbim sağlıklı huzurlu oturmayı nasip etsin inşallahh

az kaldııııı Rabbim sağlıcakla kavustursun hiç korkma hayatım Rabbim çok kolay bir doğum nasip etsin inşallah sorunsuz bu günlere geldin bak ne güzelll sükürlerrr olsunnn

Amin cnm insallah rabbim isteyen herkese nasip eylesin insallah

Beydaglimmmm
Nerdesin kuzum
Yazmamissin.
Bende kacdir bakiyom haber yok.
Merak ettim
En kisa zamanda guzel haberle dön inşallah.
Öpüyorum

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor..(1 üye ve 4 ziyaretçi)

umudum_31

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor..(1 üye ve 5 ziyaretçi)

umudum_31

Beydagli merak ettik kuzum umarim iyisindir girince yaz mutlaka

Gunaydin bu arada hayirli sabahlar mutlu haftasonlari

Kuzum sagsalim atlattin insallah dualarim seninle mübarek gün

Aminnn nazocum dualarimdasin sagsalim kavusacaksin insallah

canımmm iyi haberlerle gel inşallah...çok merak ettim seni

Beydaglimmmm
Nerdesin kuzum
Yazmamissin.
Bende kacdir bakiyom haber yok.
Merak ettim
En kisa zamanda guzel haberle dön inşallah.
Öpüyorum

Beydagli merak ettik kuzum umarim iyisindir girince yaz mutlaka

Gunaydin bu arada hayirli sabahlar mutlu haftasonlari

kızlar hepiniz çok sağolun,ewet dün yazamadım 5 te ewe geldim ama çok sancım vardı,kanamam da oldu..inşaallah bir daha yaşamam şu rahim filmini içeriye sıktıkları ilaç insanı sancıdan delirtiyor resmen..
bakalım pazartesi ALLAH nasip ederse hem tahlil sonuçlarını öğrenirim,hemde doktor sonuçlar çıkmadan da bilgisayardan görüntüleri görüp yorumlayabilirmiş,hayırlısı artık..

filmi çeken adam,heralde ameliyat olursun dedi,ve daha öncesinde hangi profların filmi isteyip normal dediklerini sordu..bende cevap verince hemşireyle birbirlerine çok manidar baktılar..
eşimle benim moralimiz çok bozuk,eşim böyle birşey varsa dava açıcam diyor bizim yıllarımız ,psikolojimiz ve benim sağlığım gitti nerdeyse,bizim sosyal güvencemizde yoktu o iğneleri,ilaçları prof muayene paralarını nerelerden bulup ne kadar borca girdiğimizi ALLAH biliyor...
bakalım pazartesi ne olacak,UMUDUM gerçekten öyel ben çok şey yaşadım oda sadece sizin bildikleriniz bu kadar ama ne yapalım RABBİM beterinden korusun.....

Beydagli kuzum geçmiş olsun hayirli haberler alirsin insallah Bülentbey bakacak dimi ssonuçlarına pazartesi yi 4 gözle bekliyorum neler hissettiğini anliyorum eğer rahimde bir problem varsa duzeltilecek basit bir problem hem çok uzulurum yillardir fark edilmediği için hem de sevinirim hemen tedavi olup bebeğine kavusabilirsin diye Rabbim dermansiz dert vermesin canim buda senin imtihaninmis sabret sukret canim. İnsallah Bülent bey sebebin olur inan çok sevinirim. Haklisin o kadar sene o kadar emek aci seni anliyorum üzülme kuzum bundan sonra herşey çok iyi olur insallah

Bende agrinin cok olacağını tahmin ettim. Ama bak o kadar güçlüsun ki masallah bunu da atlattin kuzum.
Pazartesi inşallah guzel haberler alirsin. Bu haber seni tez vakitte bebisine kavusturacak bi sonuc olur inşallah. Rabbim bu yolda senin ve kimsenjn emeklerini bosa cikarmasin. Bundada bizim goremedigimiz sadece Rabbimin gördüğü ve bildiği bir hayir vardir diye kendimizi teselli etmekden baska care yok cunku bu kadar yillari ve yasadiginiz acilari, hayal kirikliklarini dusunursek altindan kalkamayiz canim. O da ayri bir uzuntu olacak. Ama evet canim yasadiklarinin belki burdan ufak bi kismini biliyoruz ama cok fazla bi kadin icin. En azından bunu biliyorum. insallah bundan sonra hayatindaki butun zorluklar hepsi eriyecek, hafifleyeceksin.

Sewincim
Sen nasilsin kuzum bugun?
Son hallerinin resmini koysaydin bakardik.
Buarada ben face sifremi unuttum
Yeni bi tan3 acicam artik

Sewincim
Sen nasilsin kuzum bugun?
Son hallerinin resmini koysaydin bakardik.
Buarada ben face sifremi unuttum
Yeni bi tan3 acicam artik

Canim yeni resim yok çekip koyarim
Agrim var gelip gidiyi zor yuruyom valla
İki gündür basim donuyo midem bulaniyo sanirim hamileyim bide çok uykum var basa döndüm resmen

Canim yeni resim yok çekip koyarim
Agrim var gelip gidiyi zor yuruyom valla
İki gündür basim donuyo midem bulaniyo sanirim hamileyim bide çok uykum var basa döndüm resmen
ayyy hic guleceğim yoktu kizzz sen cok yasa emi :

Normalmiymis bu bas donmesi mide bulantisi
Kiz Mirac efendi erken gelmek istiyo olmasin sakin
:18::18::18:
Alisimin basliyodu ufak ufak sancilari 32 34 36. Haftalarda
Kac defa erken dogumu onleyici igne yaptilar bi de ciger gelustirici yedim 6 doz falan
Ordan belliymis yaramaz olcagi kiz
Simdi beni parmaginda oynatiyo
Sabah 7 kaldirdi beni kahvaltısınI verdum
Geri uyudu
Ama benim uyku kacti
Bi daha mumkun degil uyuyamam
magazin programini izliyom
Bende herife kahvaltı hazirliim bar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…