Beydagli bugün rahim filmi çekilecekti noldu acaba
Canim hayirlisi artıkAmin cnm amin insallah babamin Dr isi var Martin 7 sinde onu halledip gelecekler cnm hava çok dengesiz korkudan cikamiyorum :18::18:
Cnm ilki geneldi normal olmayınca sezeryana alindim oysaki 3 ggün sanci çektim suni bile yedim nisanim geldiği halde acilmadi acil sezeryana girdim 7 sene önce çok yaygın değildi epidural.
Simdi konusmadik ama gecende bir hastayla konuşuyordu hasta korkarim ben spinal olamam diyordu Dr artik ggenel olmuyor spinal oluyor dedi :18: iğneden dolayı özelbir durum olursa bilmiyorum yyoksa da spinal olacak sanirim :18::18:
Canim insallah kolay anlatırsin.bende yazmak için girmiştim sevinç birazdan çıkacam,çok korkuyorum randevum 3,30 da inşaallah ilki kadar sancı çekmem
dua et bana....
neyse iyi bugünde doğurmamışsın:18:
ay inşaallah nazom yaaa,yarın çekilecem inşaallah leke falan gelmez yoksa çekmiyolarmış..
geçmiş olsun paşam diş ağrısı zordur kurtulmuşsun neyseki...
kız demek çocuğu olunca insan çok yoruluyor yaa ALLAH kolaylıklar versin tırsıyorum haaaa:18:
yok canım pazartesiye kaldı,yazmıştım ama demek gözünden kaçmış
Saol hayatim kaç kilo doğmuştu alis
Doktorum istediğin zaman gel diyor zaten
Dinlenince geçiyor o yüzden onemsemiyorum
Nst iyi cikiyor zaten 11 marttta kontrol var haftalık artik
Aspirinide kesti Dr :18::18:
Nazommm
Evet mesajini goren cennetlik demeliydim
bende yazmak için girmiştim sevinç birazdan çıkacam,çok korkuyorum randevum 3,30 da inşaallah ilki kadar sancı çekmem
dua et bana....
Kuzum sagsalim atlattin insallah dualarim seninle mübarek günbende yazmak için girmiştim sevinç birazdan çıkacam,çok korkuyorum randevum 3,30 da inşaallah ilki kadar sancı çekmem
dua et bana....
adetin bitmedimi inşallah gelmezde atlatırsın yada atlatmışındır şu an itibariyle:18:
senin doğum olacak ben tedaviye başlıyacam inşallah sonuda senin gibi olur
inşallah herşey yolunda gitmiştir:26:
bende yazmak için girmiştim sevinç birazdan çıkacam,çok korkuyorum randevum 3,30 da inşaallah ilki kadar sancı çekmem
dua et bana....
Amin cnm amin insallah babamin Dr isi var Martin 7 sinde onu halledip gelecekler cnm hava çok dengesiz korkudan cikamiyorum :18::18:
Cnm ilki geneldi normal olmayınca sezeryana alindim oysaki 3 ggün sanci çektim suni bile yedim nisanim geldiği halde acilmadi acil sezeryana girdim 7 sene önce çok yaygın değildi epidural.
Simdi konusmadik ama gecende bir hastayla konuşuyordu hasta korkarim ben spinal olamam diyordu Dr artik ggenel olmuyor spinal oluyor dedi :18: iğneden dolayı özelbir durum olursa bilmiyorum yyoksa da spinal olacak sanirim :18::18:
:Ankara dann selam kızlarrrrrrrrrrr!!!!!!
Annemlerin evi taşıdık yerleştik şimdi geziyoruz.
Sizlernasılsınız bakalım ne var ne yok. Valla kkya girmeye girmeye şifremibilem unutmuşum
1kere yanlış yazdım 2. kezde girebildim siteye
sevinç
nazoomm
umudummm
beydoşş
paşagüülllll
bafssssssssss
dumoşşşşş:
saraaaammm
yeterrr:13:
az kaldıııııRabbim sağlıcakla kavustursun hiç korkma hayatım Rabbim çok kolay bir doğum nasip etsin inşallah sorunsuz bu günlere geldin bak ne güzelll sükürlerrr olsunnn
Canim hayirlisi artık
babanada gecmis olsun insallah ciddi bisey yoktur
spinal dan cok memnun kalan varmis... bende spinal isterdim ama uygun görülmedi
herseyin hayirlisi
bebislerimiz icin herseyI kabul ediyos
Canim insallah kolay anlatırsin.
:18:
sen neleri aştin bu hicbisey senin icin
adetin bitmedimi inşallah gelmezde atlatırsın yada atlatmışındır şu an itibariyle:18:
senin doğum olacak ben tedaviye başlıyacam inşallah sonuda senin gibi olur
inşallah herşey yolunda gitmiştir:26:
Kuzum sagsalim atlattin insallah dualarim seninle mübarek gün
Aminnn nazocum dualarimdasin sagsalim kavusacaksin insallah
canımmm iyi haberlerle gel inşallah...çok merak ettim seni
Beydaglimmmm
Nerdesin kuzum
Yazmamissin.
Bende kacdir bakiyom haber yok.
Merak ettim
En kisa zamanda guzel haberle dön inşallah.
Öpüyorum
Beydagli merak ettik kuzum umarim iyisindir girince yaz mutlaka
Gunaydin bu arada hayirli sabahlar mutlu haftasonlari
Bende agrinin cok olacağını tahmin ettim. Ama bak o kadar güçlüsun ki masallah bunu da atlattin kuzum.kızlar hepiniz çok sağolun,ewet dün yazamadım 5 te ewe geldim ama çok sancım vardı,kanamam da oldu..inşaallah bir daha yaşamam şu rahim filmini içeriye sıktıkları ilaç insanı sancıdan delirtiyor resmen..
bakalım pazartesi ALLAH nasip ederse hem tahlil sonuçlarını öğrenirim,hemde doktor sonuçlar çıkmadan da bilgisayardan görüntüleri görüp yorumlayabilirmiş,hayırlısı artık..
filmi çeken adam,heralde ameliyat olursun dedi,ve daha öncesinde hangi profların filmi isteyip normal dediklerini sordu..bende cevap verince hemşireyle birbirlerine çok manidar baktılar..
eşimle benim moralimiz çok bozuk,eşim böyle birşey varsa dava açıcam diyor bizim yıllarımız ,psikolojimiz ve benim sağlığım gitti nerdeyse,bizim sosyal güvencemizde yoktu o iğneleri,ilaçları prof muayene paralarını nerelerden bulup ne kadar borca girdiğimizi ALLAH biliyor...
bakalım pazartesi ne olacak,UMUDUM gerçekten öyel ben çok şey yaşadım oda sadece sizin bildikleriniz bu kadar ama ne yapalım RABBİM beterinden korusun.....
Sewincim
Sen nasilsin kuzum bugun?
Son hallerinin resmini koysaydin bakardik.
Buarada ben face sifremi unuttum
Yeni bi tan3 acicam artik
ayyy hic guleceğim yoktu kizzz sen cok yasa emiCanim yeni resim yok çekip koyarim
Agrim var gelip gidiyi zor yuruyom valla
İki gündür basim donuyo midem bulaniyo sanirim hamileyimbide çok uykum var basa döndüm resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?