Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Pasammmm
Cok gecmis olsun kuzum yaaaa
bilirim cok kötüdür dis agrisi

Nazom
Benim icinde hayal gibi hatta hayaldende uzakdi Allahima cok şükür oldu bak. Insallah seninkide olacak.

sewincimmm
miracimiz kac kilo olmus soyledilermi gittiginde?
Kac kilo almissin sen şuana kadar? Cok almadin diye tahmin ediyorum. Ama alsanda mirac icin deger

inşallah
umut nefes aldığımız sürece vardır

bende kimse yok diye oyun oynuyordum ama şimdi eşim gelecek çıkmam lazım görüşürüz

Nazom

Muhtesem yüzyılı izliyorum bende canim

Arada da buraya bakıyorum yazan eden varmi diye

Ve alisle uğraşıyorum bi tarafdanda.

ay inşaallah nazom yaaa,yarın çekilecem inşaallah leke falan gelmez yoksa çekmiyolarmış..
geçmiş olsun paşam diş ağrısı zordur kurtulmuşsun neyseki...

kız demek çocuğu olunca insan çok yoruluyor yaa ALLAH kolaylıklar versin tırsıyorum haaaa:18:
Bugun beydaglim sonuçları mi alacakdi???:44:

yok canım pazartesiye kaldı,yazmıştım ama demek gözünden kaçmış

çok geçmiş olsun diş ağrısıda hiç bişeye benzemez
ama çektirmen iyi olmuş insan yeni doğmuş gibi oluyor
ağrısını çekmektense korka korkada olsa çektirmen daha iyi
benim gibi bir diş qagrısı olsunda çektirmede görüyüm oglanı görmedi gözüm okadar diyim agladıgımı bilirim hem okadar korkulucak birşey degilmiş vallahi acımıyor kız uyuşuyyor ama çekilen yerler 2 tane oldugundan acıyor şuan az agzımda agrı vaqr ön iki dişimin yanındaki diş kudurdu şimdi kör şeytan git onuda çektir diyor
ah kardeşim kabir azabı gibi diyorlaqrya vay kabır azabı çekenlere diyim okadar fenaogluma süt olmaz diye gitmemişitim meyerse emzirebiliyormuşsun halende acıyor be ne zaman geçer bu agrı adamın canı nerdeyse acısı ordaymış dogum agrısı halt yemiş diş agrısı fena amanın

bunlar tatlı yorgunluklar canım inan evlat aşkı hiç brişeye benzemiyor muhammet dogdu dogalı şöyle trahat yemek yiyemedim uyuyamadım amam onun minnacık bedeni elleri yetiyor adama ah beydaglım ya vucududaki kuruluklar gitti diye sevinriken gene başlşadı kuruluk ne yapıcem ben bu oglanla

Cnmmmiraç 47.6 cnm kilosu 2500 gr olmuş ben an itibariyle 13 kilo aldim cnm hayirlisi oğlumiyi olsunda
sevinç karısı nihayet geldi göbekli marul nepiyon

Senin göbekgitti sanirim kadin iki gündürince ince sancim oliy :18:

Beydagli kuzum yarin dimi rahim filmi rRabbim YARDIMCINIZ olsun dualarim seninle cnm

:Ankara dann selam kızlarrrrrrrrrrr!!!!!!
Annemlerin evi taşıdık yerleştik şimdi geziyoruz.
Sizlernasılsınız bakalım ne var ne yok. Valla kkya girmeye girmeye şifremibilem unutmuşum
1kere yanlış yazdım 2. kezde girebildim siteye

sevinç
nazoomm
umudummm
beydoşş
paşagüülllll
bafssssssssss
dumoşşşşş:
saraaaammm
yeterrr:13:

Son düzenleme:
Sevincimmmmm
41 kere masallah. ALLAHIM nazarlardan esirgesin.
Masallah miracima. Benim oglan 48 cm dogdu. 37 yi bitirdigimmiz gun.send3 güzel kilo almisin hic fazla degil az bile bence. Rabbim ikinizide korusun.. bence sen haftalik yap kontrollerinI yine. Cunku ince ince sanci var demissin yanlış okumadiysam.. neme lazim.haftada bir git kontrole. Nacizne fikrim..

Basakksss
Kizzz
Yuzunu goren cennetlik valla

Son düzenleme:

girmezsen unutursun tabi arada gelsen öyle bi derdin olmazdı
oh işleri bitirdenizde geziyorsunuz bile maşallah
beni gelecek diyemi kaçtın buralardan benden kurtuluşun yok söyliyim
bende sana şimdi faceden mesaj atacaktım sayfa bi türlü yüklenmedi bende az buraya bakayım dedim mesajını gördüm
umudumun dediği gibi yüzünü gören cennetlik (pardon mesajını gören cennetlik)

Saol hayatim kaç kilo doğmuştu alis
Doktorum istediğin zaman gel diyor zaten
Dinlenince geçiyor o yüzden onemsemiyorum
Nst iyi cikiyor zaten 11 marttta kontrol var haftalık artik
Aspirinide kesti Dr :18::18:

Saol hayatim kaç kilo doğmuştu alis
Doktorum istediğin zaman gel diyor zaten
Dinlenince geçiyor o yüzden onemsemiyorum
Nst iyi cikiyor zaten 11 marttta kontrol var haftalık artik
Aspirinide kesti Dr :18::18:
alis 2800 dogdu 10 gunde 2600'e kadar indi. Kucuk bebekler daha iyi toparlaniyo simdi 10 kilo cok sukur
Canim aspirin 34 den sonra kullanilmiyormus zaten.

Bi de seni telas ettirmek istemem. Ama bende doğumdan 4 gun once gittim son kontrole suyu herseyi normaldi. 4 gun sonra dogumdq farkettilerki suyum cok azalmis gerci benim kanimda enfeksiyon olusmustu son haftalarda. Anyibiyotik kullanmama ragmen gecmedi. Burazda o yuzden doktorum 36 da alalim dedi 37 yi zor bitidi

Zaten son haftalar cok onemli. Senun cok sukur hersey yolunda.

Ben o donemd3 dönemde yazamiyodum hep yattiyodum cunku ama sewincim cok zor gunler gecirdim. Bi tes3lliye hasret kalmıştım. Insanin oyle cok morale ihtiyaci oluyo ki

Cnm sagsalim kucagina almissin çok şükür darisi basima insallah az kaldi su bir kaç haftayida bir atlatirsam insallah annem gelecek oluyor biz gelseydi bu ara. Çok agrim oluyor iyice sikildim artik ya kkaynostan hayir yok Nasil takip ediyorsa iki ayim varmis doguma sormyorlar bile ne yaptiniz hazirliklar tamammi diye ufffff

insallah canim. Amin... ömrümüzden ömür gidiyor ama unutuyorsun kucağına alinca herseyi.
canim ana gibi yar olmaz.. bak bunlara geljn olmusuz yine analarimuz kosuyor..annene soyle ciksin gelsin simdi. Ne bekliyoki

son gunler cok sıkıcı ama iyi yönünden bak bu gunleri gorebilmek icin nasil dualar ediyorduk. Rabbim kolayliklaar versin inşallah. Cok az kaldı.
havalar guzelse biraz ufak ufak yuruyusler yap. acik cay bahcesinde otur 15-20 dakika. Cayini ic. Guzel seyler dusun. Kocaman bi aile olmanin nasil bisey oldugunu hisset...
hersey cok guzel olacak sevincimm cok guzel olacak.

Sewincim
Belki daha once sordummu hatırlayamadım
Ilki genel anesteziyle olmustu dimi senin. Şimdi belden uyusturmali mi olacaksin. Doktorun bişey dedimi konuştunuzmu?

Amin cnm amin insallah babamin Dr isi var Martin 7 sinde onu halledip gelecekler cnm hava çok dengesiz korkudan cikamiyorum :18::18:
Sewincim
Belki daha once sordummu hatırlayamadım
Ilki genel anesteziyle olmustu dimi senin. Şimdi belden uyusturmali mi olacaksin. Doktorun bişey dedimi konuştunuzmu?

Cnm ilki geneldi normal olmayınca sezeryana alindim oysaki 3 ggün sanci çektim suni bile yedim nisanim geldiği halde acilmadi acil sezeryana girdim 7 sene önce çok yaygın değildi epidural.
Simdi konusmadik ama gecende bir hastayla konuşuyordu hasta korkarim ben spinal olamam diyordu Dr artik ggenel olmuyor spinal oluyor dedi :18: iğneden dolayı özelbir durum olursa bilmiyorum yyoksa da spinal olacak sanirim :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…